VANDECASTEELE- C S E

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • VANDECASTEELE- C S E
Private companiesEducational Services • VANDECASTEELE- C S E

Contactgegevens VANDECASTEELE- C S E: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDECASTEELE- C S E: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDECASTEELE- C S E

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WERVIKSTRAAT 57; 8940; WERVIK, België

Telefoon (phone): 56515201 (+32-56515201) 56515201 (+32-56515201)

Fax (fax): +32 (87) 832-15-95 +32 (87) 832-15-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDECASTEELE- C S E: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDECASTEELE- C S E"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDECASTEELE- C S E"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDECASTEELE- C S E, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDECASTEELE- C S E. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDECASTEELE- C S E, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDECASTEELE- C S E. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDECASTEELE- C S E
Products information VANDECASTEELE- C S E

BTW identificatienummer (tax): BE04904266357
Ondernemingsnummer: 9702819824
Hoofdstad (capital): 621,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 532,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in VANDECASTEELE- C S E zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen; Loodgieterij, verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDECASTEELE- C S E
(Get full report from official database of BE for VANDECASTEELE- C S E)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDECASTEELE- C S E
Addition kinds of activities for VANDECASTEELE- C S E

02540000. Pluimvee broedplaatsen | Poultry hatcheries
20150000. Slachting en verwerking van pluimvee | Poultry slaughtering and processing
22110513. Poplin, katoen | Poplin, cotton
22990213. Trimmen, behalve geweven | Trimming felts, except woven
23890203. Clergymen's kledingstukken | Clergymen's vestments
48220208. Telexdiensten | Telex services
63210101. Ongevallenverzekeringsmaatschappijen | Accident insurance carriers

Werken bij VANDECASTEELE- C S E: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDECASTEELE- C S E: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDECASTEELE- C S E. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDECASTEELE- C S E. Looking for open vacancies in other companies

  • Voorwerker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Rijden met een heftruck Voorbereiden van de uit te voeren taken

  • Administratief bediende orderverwerking (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een toonaangevend bedrijf in de cosmetica, zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker voor de orderafdeling. Welke taken omvatten je pakket? Ingave, controle en verwerking van data Genereren van rapporten uit het systeem Voorbereidend werk op vraag van het team Dagelijkse opvolging van e-mailverkeer Klantenvragen behandelen inzake registratie, order status, collateral shipments, ... Contacten zowel per mail als telefonisch met diverse interne en externe partijen/afdelingen

  • Kamermeisje/jongen- ontbijtmedewerk(st)er M/V Pomocnik sniadan / pokojowka K/M Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE Recruitment Nord France

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons klant in Brugge, 4* Hotel zijn we op zoek naar ontbijt/kamermedewerker M/V. Dla naszego klienta w Brugge, 4* Hotelu poszukujemy pomocnika sniadan/pokojowki K/M.

  • Orderpicker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen in Wijnegem zijn wij dringend op zoek naar een orderpicker: Klaarmaken van bestellingen (zowel manueel als met elektrisch transpallet) Voorraadopvolging van onze de vleesproducten Meehelpen bij het lossen en laden van goederen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoeilaart – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student verkoop naar regioshops regio Kust! (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    Je bezoekt verschillende winkels en bedrijven in jouw eigen regio waar je het gebruik van cadeaubonnen toelicht en overtuigt hen van de meerwaarde van cadeubonnen. Je bepaalt zelf welke leuke winkels, bedrijven je aanspreekt om hieraan te kunnen deelnemen. Iedere werkdag sluit je af met een half uur administratief werk.

  • Jobstudent tapijten op woensdagnamiddag (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekend textielbedrijf regio Waregem, zijn wij op zoek naar een afwerk(st)er van tapijten. Hierbij sta je in voor het franjeren van de tapijten. De functie zal aangeleerd worden. Je krijgt ook steeds de nodige begeleiding van een ervaren werknemer. Het betreft een job op woensdagnamiddag, telkens van 13u15 tot 16u30.

  • Inspecteur voertuigen – remote (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: VAB

    Type: Vaste Job

    MVI maakt deel uit van Macadam en is actief in Europa met vestigingen in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Spanje, en heeft daarnaast reguliere activiteiten uitgebouwd in Luxemburg en Portugal. Vandaag wordt de laatste hand gelegd aan een opstart via lokale partnerships in Letland, Litouwen, Italië en in Noorwegen, waarna Oostenrijk en de andere Scandinavische landen zullen volgen. Van de meer dan 450.000 inspecties die Macadam jaarlijks uitvoert worden er 140.000 gerealiseerd in de Benelux en 240.000 in Frankrijk. Dit maakt Macadam marktleider op het vlak van inspecties van voertuigen en ondersteuning van het remarketingproces in opdracht van leasemaatschappijen, fleet owners en autofabrikanten. Ter uitbreiding van ons team, zijn we op zoek naar een Inspecteur Voertuigen Remote voor verschillende regio’s (O-Vl; BR; Vl-Br; Ant; W-Br) . Heb jij affiniteit met auto’s en werk je graag in een omgeving waar je de mooiste modellen voorbij ziet komen? Heb je scherpe ogen en ontgaat jou niets? Kom dan bij ons werken en ontwikkel je tot een Inspecteur Voertuigen Remote. Als Inspecteur Voertuigen Remote beoordeel je leaseauto’s en/of huurauto’s, waarvan het contract is afgelopen, op de aanwezigheid van schades en het ontbreken van accessoires samen met de bestuurder van het voertuig. Onze planning afdeling maakt dagelijks voor jou de afspraken in jouw regio. Jouw uitdaging is om met alle verkeersdrukte op tijd te arriveren bij de bestuurder en deze op een klantvriendelijke manier kennis te laten maken met ons inspectieproces. Geen dag is hetzelfde omdat de routes en de afspraken per dag variëren. Iedere dag vertrek je vanuit huis en wikkel je jouw inspecties op locatie af voordat je weer richting huis gaat. Ook kan het voorkomen dat je inspecties uitvoert op de locaties van de leasemaatschappijen of projecten. Je registreert op je tablet, met de MVI inspectiesoftware, de acceptabele en de niet-acceptabele schades, je neemt digitale foto’s van het voertuig en de eventuele schade(s) en koppelt calculatiebedragen aan de schade-evenementen. Met deze gegevens maak je een volledig elektronisch rapport welke ingevoerd wordt op het MVI IT platform. Op dit platform zijn onze klanten eveneens aangesloten.

  • Account Manager (West/Oost-Vlaanderen) B2B - services | driving behaviour (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Je biedt bedrijven een innovatief concept voor een veilig en zuinig rijgedrag. Milieuvriendelijk en economisch ! Een klein, maar multidisciplinair team ondersteunt bedrijven bij het verminderen van hun arbeidsongevallen in het verkeer, het reduceren van het brandstofverbruik en het verbeteren van hun vlootresultaten (TCO). Als extra account manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille. Je benadert prospecten, je gaat met hen in gesprek zodat de meerwaarde bij het beheren van hun vloot duidelijk wordt. Deze gesprekken voer je ofwel in de vrachtwagensector (vakbekwaamheid) ofwel bij bedrijven met grotere wagenparken. Je werkt dus steeds in een B2B omgeving. Je verkoopt zowel opleidingen als aanvullende diensten zodat we samen met onze klanten bouwen aan een duurzaam vlootbeleid. Je garandeert met het nodige enthousiasme en systematiek de prospectie en het klantenbeheer. Je staat in voor het opmaken en opvolgen van offertes. Je werkt nauw samen met de rest van het team. Je denkt kritisch na over bestaande verkoopprocessen, werkt mee aan de verdere uitbouw hiervan en draagt je steentje bij tot de groei van een kleine maar professionele KMO. Je richt je voornamelijk op klanten in de regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • Payroll Consultant - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Vaste Job

    Het sociaal beheer van onze klanten is vaak heel complex. De Payroll Services van Partena helpen onze klanten vooruit door hun in dit beheer bij te staan en oplossingen aan te bieden. Als Payroll Consultant waak je over het goede verloop van de loonberekeningen en van de administratie van het personeel onderworpen aan het Belgische Arbeidsrecht. Je bent verantwoordelijk voor het volledige loonproces en de personeelsadministratie van de klanten. Je werkt vanuit ons kantoor in Hasselt. Welke is de uitdaging? Als Payroll Consultant: Zorg je voor het goede verloop van het berekeningsproces van de lonen in functie van de inlichtingen die de werkgever doorgeeft. Verzorg je de administratieve opvolging van de aanvragen van de klanten en de officiële instanties. Houd je je kennis van de sociale wetgeving op peil om onze klanten de beste dienstverlening te garanderen. Identificeer je de noden van de klanten om ze optimaal te beantwoorden en je bouwt een vertrouwensrelatie op met de klant. Om deze vertrouwensrelatie te versterken, onderneem je fideliseringsacties. Dankzij je kennis van de diensten en producten van Partena, stel je je klanten aangepaste oplossingen voor.

  • LOGOPEDISTE/LOGOPEDIST (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: DE BRABANDERE EVELYN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de diagnostiek en behandeling van kinderen met leer- , taal- en articulatiestoornissen.

  • Sales Promotor (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sales jouw leven? Krijg je een kick als je een deal binnenhaalt? Dan hebben wij dé ideale vacature voor jou. Wij zijn op zoek naar een hunter! Iemand die gebeten is door de sales, waarvan opgeven niet in zijn/haar woordenboek staat. Je houdt van prospectie en brengt een bepaald product aan de man. Je straalt zelfvertrouwen uit, je bent joviaal en kan communiceren in het nederlands en in het frans. Voor meer informatie omtrent deze toffe vacature, gelieve contact op te nemen met ons kantoor 051/ 23 16 20.

Zoek naar antwoorden van VANDECASTEELE- C S E in sociale netwerken
Look for responds of VANDECASTEELE- C S E in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDECASTEELE- C S E. Laat een reactie achter voor VANDECASTEELE- C S E. VANDECASTEELE- C S E bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDECASTEELE- C S E. Leave a respond for VANDECASTEELE- C S E. VANDECASTEELE- C S E on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDECASTEELE- C S E op de google maps. Adres en contacten VANDECASTEELE- C S E
Location of VANDECASTEELE- C S E on the google maps. Address and contacts of VANDECASTEELE- C S E

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDECASTEELE- C S E VANDECASTEELE- C S E: TEXTIELREINIGING DE REU NV | ZETELFABRIEK ARISTA | DROGUERIE BUCHET | URBAIN FRANCOTTE | FAX LAND

Other related companies as VANDECASTEELE- C S E: TEXTIELREINIGING DE REU NV | ZETELFABRIEK ARISTA | DROGUERIE BUCHET | URBAIN FRANCOTTE | FAX LAND

VANDECASTEELE- C S E is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANDECASTEELE- C S E, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04904266357. Het bedrijf VANDECASTEELE- C S E bevindt zich op het adres: WERVIKSTRAAT 57; 8940; WERVIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 621,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 532,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen; Loodgieterij, verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in VANDECASTEELE- C S E zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANDECASTEELE- C S E is Educatieve diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDECASTEELE- C S E is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDECASTEELE- C S E, openstaande posities, locatie van VANDECASTEELE- C S E op de kaart.

VANDECASTEELE- C S E is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANDECASTEELE- C S E, company assigned to the tax number BE04904266357. The company VANDECASTEELE- C S E is located at the address: WERVIKSTRAAT 57; 8940; WERVIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 621,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 532,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Elektrische installaties voor woningen; Loodgieterij, verwarming and sanitaire installaties. Products created in VANDECASTEELE- C S E were not found.
The main activity of VANDECASTEELE- C S E is Educational Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDECASTEELE- C S E is not available. You also can look at reviews of VANDECASTEELE- C S E, open positions, location of VANDECASTEELE- C S E on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDECASTEELE- C S E, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDECASTEELE- C S E, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDECASTEELE- C S E, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDECASTEELE- C S E, employees, financial statistics.