BART EECKHOUT

Contactgegevens BART EECKHOUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BART EECKHOUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

BART EECKHOUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DEMER 8; 2230; HERSELT, België

Telefoon (phone): 497923340 (+32-497923340) 497923340 (+32-497923340)

Fax (fax): +32 (11) 439-11-93 +32 (11) 439-11-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BART EECKHOUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BART EECKHOUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BART EECKHOUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BART EECKHOUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BART EECKHOUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BART EECKHOUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BART EECKHOUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BART EECKHOUT
Products information BART EECKHOUT

BTW identificatienummer (tax): BE03298889160
Ondernemingsnummer: 9067535400
Hoofdstad (capital): 897,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 237,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

herstellingen, sanitair, bedrading, badkamerinstallatie, waterpompen, waterverwarming, putwaterpompen, elektricien, testen, loodgieter, onderhoud, assemblage, pompen, gratis prijsofferte.^^herstellingen, waterpompen, gratis prijsofferte, waterverwarming, pompen, onderhoud, elektricien, testen, sanitair, putwaterpompen, loodgieter.^^loodgieter, elektricien, pompen, onderhoud, herstellingen, testen, sanitair, putwaterpompen, waterverwarming, waterpompen, gratis prijsofferte.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen; Loodgieterij, verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BART EECKHOUT
(Get full report from official database of BE for BART EECKHOUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor BART EECKHOUT
Addition kinds of activities for BART EECKHOUT

1752. Vloeren leggen en vloeren | Floor laying and floor work, nec
7374. Gegevensverwerking en voorbereiding | Data processing and preparation
399500. Begraafbakken | Burial caskets
20410300. Bloemmixen | Flour mixes
23960102. Linnen, kleding: gemaakt van aangekochte materialen | Linings, apparel: made from purchased materials
34410101. Boot- en scheepsafdelingen, geprefabriceerde metalen | Boat and barge sections, prefabricated metal
36619905. Multiplex apparatuur, telefoon en telegraaf | Multiplex equipment, telephone and telegraph
50440205. Micrografische apparatuur | Micrographic equipment
72180204. Stralingsbescherming kledingstuk | Radiation protective garment supply

Werken bij BART EECKHOUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BART EECKHOUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BART EECKHOUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BART EECKHOUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Pijpfitter (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als pijpfitter voel je je helemaal thuis tussen buizen en pijpen. Je vervaardigt, vervangt, plaatst en herstelt pijpwerk aan allerhande installaties bij onze klanten. Geen tussenstuk of materiaal is je onbekend. Voor bijzondere kleppen of bochten op metalen en kunststoffen buizen, draai je je hand niet om. Je bent ook in staat om voorgemaakte spools te monteren op werven.

  • Medewerker zeugen- en biggenstal deeltijds 20-uren (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt bij de dagdagelijkse verzorging in de zeugen- en biggenstal. mogelijke taken zijn: kraamzorg, biggen behandelen, vaccineren, spenen,....

  • CNC Daaier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt tewerkgesteld in een professionele omgeving. Je bent verantwoordelijk voor het bedienen en instellen van een cnc draaibank. Aan de hand van tekeningen en een programma maakt u series van 50 tot 250 stuks. Voor nieuwe onderdelen dient u nog een programma te maken. Het startuurloon is €13 + maaltijdcheques van €5. Indien je ervaring hebt, is dit bespreekbaar.

  • Shifttechnieker (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou jij van technische uitdagingen met veel afwisseling? Werk jij graag mee in een fantastisch en collegiaal team aan technische projecten in een productieomgeving? Verantwoordelijkheden: Je hoofdtaak bestaat uit het oplossen van technisch urgente storingen. Hierbij zijn storingsanalyses naar de grondoorzaken van de storing cruciaal. Daarnaast breng je technische verbeteringen aan, door preventieve onderhoudstaken uit te voeren. Verder sta je in voor het opstarten, afzetten en veilig schakelen van machines zodat het machinepark tijdig klaarstaat voor de opstart van productie. Tot slot voer je eerstelijnsonderhoud uit voor of op IT toepassingen.

  • Student kassier / aanvuller herfstvakantie (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en zoek je een job als aanvuller of kassier? Ben je vrij in de herfstvakantie? Je werkt in een supermarkt regio Oostduinkerke. Je taken in deze functie: De toonbank aanvullen De winkel op orde houden Klanten met vragen wegwijs maken in de winkel Uitpakken en etiketteren van goederen Klanten verwelkomen in de winkel Kassawerk: producten inscannen en afrekenen

  • Jobstudent Collection Agent Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLANDERIJN

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob voor komende zomer en/of tijdens het academiejaar in een jong en dynamisch bedrijf binnen een informele werksfeer? Contacteer ons dan snel voor één van onze beschikbare plaatsten voor jobstudenten. In deze functie bel je mensen op die hun factuur niet hebben betaald. Op een professionele en doelgerichte wijze zoek je samen met de debiteur naar een oplossing voor zijn/haar openstaande schulden rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de debiteur. Hierbij treed je zowel telefonisch als schriftelijk in contact met opdrachtgevers en debiteuren, vooral in het Nederlands en het Frans. Tweetalige studenten met een flair voor rechten hebben een plus. Maar dit is niet noodzakelijk. Verbaal sterk zijn en logisch denken zijn de voornaamste troeven.

  • MATERIAALPLANNER M/V (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: APPRO

    Type: Vaste Job

    APPRO is momenteel op zoek naar een MATERIAALPLANNER. Daar we de bedrijven goed kennen, kunnen we een betere match maken tussen onze kandidaten en onze klanten. Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: je beschikt over een sterke achtergrond in administratie en voldoende sterke communicatieve vaardigheden. als materiaalplanner ben je verantwoordelijk voor de bestellingen van zowel materiaal als personeel en de bijhorende planningen. je staat in contact met operators en chauffeurs en lost eventuele problemen op. Je bent flexibel en stressbestendig. Communicatief en administratief sterk zijn, is een noodzaak. Bovendien ben je ook een probleemoplosser en kan je oplossingen toereiken aan klanten en collega's. Voldoe je aan dit profiel en ben je woonachtig in regio Willebroek? Dan ben JIJ de kandidaat die wij zoeken!

  • Jurist(e) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Cegelec

    Type: Vaste Job

    Denken. Meewerken. Overleggen.Als jurist(e) binnen de VINCI Energies groep onderhandel je contracten met klanten, onderaannemers en leveranciers. Je beheert zelfstandig juridische dossiers en verleent advies aan de business. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de vlotte juridische integratie van onze geacquireerde vennootschappen. Functie Opstellen en onderhandelen van contracten met verschillende klanten, in lijn met de wettelijke vereisten Opvolgen van de contracten (aannemingscontracten, tijdelijke handelsvennootschappen, overheidsopdrachten, aankoop- en verkoopcontracten…) en oplossen van eventueel contractuele geschillen, al dan niet in overleg met advocaten Juridisch adviseren van managers, de Legal Director en andere interne departementen Opvolgen van de wetgeving omtrent overheidsopdrachten, economisch- en verbintenissenrecht en nodige opleidingen hieromtrent voorzien Je ondersteunt de Legal Director in haar dagelijkse taken Profiel Thinking out of the box, but within the law Je behaalde een master diploma rechten en je bezit minimaal 4 jaar relevante ervaring in het handels- en verbintenissenrecht Ervaring met overheidsopdrachten en onderaannemingscontracten is een pluspunt Je bent analytisch sterk en je bent een echte ‘problem-solver’ Je werkt voornamelijk vanuit Zwijndrecht/Kruibeke, maar verplaatst je ook naar andere vestigingen Je bezit een zeer goede kennis van het Nederlands en hebt een goede kennis van het Engels en Frans Ons aanbod Een gevarieerde job met veel autonomie Een omgeving waar enorm veel expertise aanwezig is en waar je alle kansen krijgt om bij te leren Een leuke en professionele werksfeer Een loopbaantraject om door te groeien Een eerlijk verloningspakket met interessante extralegale voordelen (groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, bonussysteem, bedrijfswagen…) Je maakt deel uit van een gezonde organisatie die onderdeel is van een internationale groep met ambities Interesse? Solliciteer dan online of door je motivatiebrief en cv te versturen naar [email protected]

  • Plaatser schrijnwerk - werf (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een plaatser schrijnwerk op de werf

  • Acupuncturist (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd acupuncturist. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • Tijdelijke HRO (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670815-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor onze klant in Groot-Bijgaarden zijn wij op zoek naar een freelance HR Coordinator in het kader van een zwangerschapsvervanging. In deze rol zal je verantwoordelijke zijn voor: - de payroll verwerking van 150-tal bedienden  - R&S van verschillende profielen - Rapportering - opvolging van verschillende projecten - fungeren als gesprekspartner voor medewerkers in diverse cases

  • Contribute - Oracle PL/SQL Ontwikkelaar (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zijn de schoolbanken nog geen eeuwigheid geleden? Of staat je carrière reeds in haar kinderschoenen met een eerste werkervaring als PL/SQL ontwikkelaar? Wil je niets liever dan zelf een database van expertise worden in deze technologie? Welkom! Als consultant kom je terecht in een team dat innovatieve bedrijfstoepassingen ontwerpt en bouwt. Kortom: de ideale broedplaats om in een recordtempo een expert te worden! JOBOMSCHRIJVING Je werkt in verschillende omgevingen bij diverse klanten Bouwen aan innovatieve bedrijfstoepassingen met Oracle PL/SQL Functionele vereisten kunnen vertalen naar een technische oplossing Trends en ontwikkelingen Oracle PL/SQL opvolgen en toepassen JOUW PROFIEL Een bachelor diploma in IT of een relevante werkervaring 0 tot 3 jaar ervaring met Oracle PL/SQL Basiskennis Oracle database Basiskennis SQL Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband Werken in wisselende omgevingen zie je als een meerwaarde in je job Je communiceert graag met zowel je collega's als de klant Je spreekt Nederlands en Engels, Frans is leuke extra. ONS AANBOD Wij bieden een dynamische en uitdagende werkomgeving waar onze collega's en klanten centraal staan. Openheid, transparantie en vertrouwen staan bovenaan ons lijstje van bedrijfswaarden. We nemen de tijd om op basis van een persoonlijk groeiplan jouw evolutie te faciliteren in de richting die je zelf mee bepaalt. Op social events op bedrijfs- en groepsniveau vormen we ook na de uren een hecht team. Daarnaast biedt Contribute uiteenlopende mogelijkheden tot initiatief en ondernemerschap. Een competitief salarispakket en uiteraard een stel gepassioneerde toffe collega's!

Zoek naar antwoorden van BART EECKHOUT in sociale netwerken
Look for responds of BART EECKHOUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor BART EECKHOUT. Laat een reactie achter voor BART EECKHOUT. BART EECKHOUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BART EECKHOUT. Leave a respond for BART EECKHOUT. BART EECKHOUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BART EECKHOUT op de google maps. Adres en contacten BART EECKHOUT
Location of BART EECKHOUT on the google maps. Address and contacts of BART EECKHOUT

Andere gerelateerde bedrijven als come BART EECKHOUT BART EECKHOUT: Boekuil (De) | INSTITUT MEUNIER INGRID | AZ Informatique | BIERHANDEL DE GRAEVE | SALONS 'T OUD GEMEENTEHUIS BVBA

Other related companies as BART EECKHOUT: Boekuil (De) | INSTITUT MEUNIER INGRID | AZ Informatique | BIERHANDEL DE GRAEVE | SALONS 'T OUD GEMEENTEHUIS BVBA

BART EECKHOUT is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BART EECKHOUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03298889160. Het bedrijf BART EECKHOUT bevindt zich op het adres: DEMER 8; 2230; HERSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 897,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 237,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen; Loodgieterij, verwarming and sanitaire installaties. Lijst met producten zijn herstellingen, sanitair, bedrading, badkamerinstallatie, waterpompen, waterverwarming, putwaterpompen, elektricien, testen, loodgieter, onderhoud, assemblage, pompen, gratis prijsofferte.^^herstellingen, waterpompen, gratis prijsofferte, waterverwarming, pompen, onderhoud, elektricien, testen, sanitair, putwaterpompen, loodgieter.^^loodgieter, elektricien, pompen, onderhoud, herstellingen, testen, sanitair, putwaterpompen, waterverwarming, waterpompen, gratis prijsofferte..
De hoofdactiviteit van BART EECKHOUT is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BART EECKHOUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BART EECKHOUT, openstaande posities, locatie van BART EECKHOUT op de kaart.

BART EECKHOUT is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is BART EECKHOUT, company assigned to the tax number BE03298889160. The company BART EECKHOUT is located at the address: DEMER 8; 2230; HERSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 897,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 237,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Elektrische installaties voor woningen; Loodgieterij, verwarming and sanitaire installaties. List of products are herstellingen, sanitair, bedrading, badkamerinstallatie, waterpompen, waterverwarming, putwaterpompen, elektricien, testen, loodgieter, onderhoud, assemblage, pompen, gratis prijsofferte.^^herstellingen, waterpompen, gratis prijsofferte, waterverwarming, pompen, onderhoud, elektricien, testen, sanitair, putwaterpompen, loodgieter.^^loodgieter, elektricien, pompen, onderhoud, herstellingen, testen, sanitair, putwaterpompen, waterverwarming, waterpompen, gratis prijsofferte..
The main activity of BART EECKHOUT is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BART EECKHOUT is not available. You also can look at reviews of BART EECKHOUT, open positions, location of BART EECKHOUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BART EECKHOUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BART EECKHOUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BART EECKHOUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BART EECKHOUT, employees, financial statistics.