ELEKTRO DE VRIENT

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • ELEKTRO DE VRIENT

Contactgegevens ELEKTRO DE VRIENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELEKTRO DE VRIENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELEKTRO DE VRIENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FONTEINSTRAAT 15; 9870; ZULTE, België

Telefoon (phone): 93886268 (+32-93886268) 93886268 (+32-93886268)

Fax (fax): +32 (9) 776-72-28 +32 (9) 776-72-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELEKTRO DE VRIENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELEKTRO DE VRIENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELEKTRO DE VRIENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELEKTRO DE VRIENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELEKTRO DE VRIENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELEKTRO DE VRIENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELEKTRO DE VRIENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELEKTRO DE VRIENT
Products information ELEKTRO DE VRIENT

BTW identificatienummer (tax): BE03648529052
Ondernemingsnummer: 9717102050
Hoofdstad (capital): 386,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 810,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in ELEKTRO DE VRIENT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen; Informaticaconsulenten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELEKTRO DE VRIENT
(Get full report from official database of BE for ELEKTRO DE VRIENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELEKTRO DE VRIENT
Addition kinds of activities for ELEKTRO DE VRIENT

329207. Asbest tegels producten | Asbestos tile products
332499. Staal investeringen gieterijen, nec | Steel investment foundries, nec
792204. Theatrale producenten | Theatrical producers
35450105. Meetinstrumenten en machines, machinisten 'metaalbewerkingstype | Measuring tools and machines, machinists' metalworking type
80599900. Verpleging en persoonlijke verzorging, nec, nec | Nursing and personal care, nec, nec

Werken bij ELEKTRO DE VRIENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELEKTRO DE VRIENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELEKTRO DE VRIENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELEKTRO DE VRIENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker/Afwerker (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als afwerker binnen het bedrijf heb je een zeer uiteenlopende job met veel afwisseling. Zowel schrijnwerk alsook plafonnerings- en gyprocwerken behoren tot je takenpakket. Ook sta je in voor de naservice van onze werven. Je komt terecht in een aangename en gedreven ploeg met een ervaren ploegbaas die je zal aansturen en begeleiden.

  • Keukenhulp (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer gezellige bistro in Aarschot met prachtige ligging zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde keukenhulp/keukenmedewerker. Je staat de chef bij in zijn dagelijkse activiteiten in de keuken. Zo sta je in voor: Assistentie van de kok Slaatjes maken Voorbereidingen treffen

  • Technisch Commercieel medewerker (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio zijn we dringend op zoek naar een Technisch Commercieel medewerker. Deze persoon zal instaan voor: dagelijkse facturatie dienst na-verkoop: receptie herstellingen, opmaken van herstellingsrapporten, opmaken van bestekken, prijsaanvragen verantwoordelijk showroom voorbereiding bestelling onderdelen bij leveranciers telefonisch klanten tewoord staan

  • MONTEUR GLASVEZEL (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uitvoeren van diverse montagewerken glasvezel oa gevelbekabeling Opleiding voor deze functie zal voorzien worden binnen het bedrijf

  • sanitair installateur (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sanitair installateur sta je in voor : het plaatsen regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair het kappen sluipen en leggen van leidingen het plaatsen en aansluiten van verwarmingsketels mazoutketels en radiatoren aansluiten van allerlei soorten kranen gebruiksklaar maken van alle elektrische installaties

  • HUISHOUDHULP GROOT IEPER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: MAKKIE POPERINGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - Merelbeke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Jobstudent McDonald's Mol weekend en doordeweekse dagen (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: McDONALD'S

    Type: Studentenjob

    Ben jij een jobstudent en wil je graag een centje bijverdienen? Aarzel dan niet om ons jouw CV te sturen. Bij McDonald's Mol kan je als jobstudent zowel door de week als in het weekend aan de slag. Hou er rekening mee dat je minstens 10 uren per week zult werken en dat deze uren zowel in de vakantie, door de week als tijdens de weekends gepland kunnen worden. Oftewel word je ingezet in ons keukenteam en help je ons met de bereiding van de sandwiches, het beheer van de voorraden volgens het FIFO principe, .... Oftewel word je ingezet in ons counterteam en kom je rechtstreeks in contact met onze klanten om hun te helpen met hun bestelling, het onderhouden van de lobby, ... Je draagt een grote verantwoordelijkheid inzake kwaliteit en voedselveiligheid en werkt in een jong en dynamisch team.

  • Productiemedewerker (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    jouw takenpakket bestaat uit: - verwerking van voedingswaren - versnijden - verpakken - schoonmaken van de machines

  • Kinder- en jongerenpsycholoog op zelfstandige basis (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PARKTIJK DE MAST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je begeleidt op zelfstandige basis emotionele en psychische klachten bij kinderen en jongeren. Je werkt indien nodig nauw samen met de ouders van deze kinderen/jongeren. Je werkt samen met je naaste collega’s. Je neemt deel aan intervisies en teamoverleg (1x/maand). Voor meer informatie over de visie van praktijk, de collega's en de werking: www.praktijkdemast.be

  • Osteopaat m/v (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: SPORTMEDISCH CENTRUM LEBBEKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    patiënt gericht werken, teamplayer, zelfstandig contract

Zoek naar antwoorden van ELEKTRO DE VRIENT in sociale netwerken
Look for responds of ELEKTRO DE VRIENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELEKTRO DE VRIENT. Laat een reactie achter voor ELEKTRO DE VRIENT. ELEKTRO DE VRIENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELEKTRO DE VRIENT. Leave a respond for ELEKTRO DE VRIENT. ELEKTRO DE VRIENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELEKTRO DE VRIENT op de google maps. Adres en contacten ELEKTRO DE VRIENT
Location of ELEKTRO DE VRIENT on the google maps. Address and contacts of ELEKTRO DE VRIENT

Andere gerelateerde bedrijven als come ELEKTRO DE VRIENT ELEKTRO DE VRIENT: EEKLOSE ELECTRISCHE SLIJPERIJ | Sinnfoort NV | J EN J ZAIDMAN | ARENA | JEAN-CLAUDE BENOIT

Other related companies as ELEKTRO DE VRIENT: EEKLOSE ELECTRISCHE SLIJPERIJ | Sinnfoort NV | J EN J ZAIDMAN | ARENA | JEAN-CLAUDE BENOIT

ELEKTRO DE VRIENT is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELEKTRO DE VRIENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03648529052. Het bedrijf ELEKTRO DE VRIENT bevindt zich op het adres: FONTEINSTRAAT 15; 9870; ZULTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 386,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 810,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen; Informaticaconsulenten. Producten gemaakt in ELEKTRO DE VRIENT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ELEKTRO DE VRIENT is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELEKTRO DE VRIENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELEKTRO DE VRIENT, openstaande posities, locatie van ELEKTRO DE VRIENT op de kaart.

ELEKTRO DE VRIENT is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELEKTRO DE VRIENT, company assigned to the tax number BE03648529052. The company ELEKTRO DE VRIENT is located at the address: FONTEINSTRAAT 15; 9870; ZULTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 386,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 810,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Elektrische installaties voor woningen; Informaticaconsulenten. Products created in ELEKTRO DE VRIENT were not found.
The main activity of ELEKTRO DE VRIENT is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ELEKTRO DE VRIENT is not available. You also can look at reviews of ELEKTRO DE VRIENT, open positions, location of ELEKTRO DE VRIENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELEKTRO DE VRIENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELEKTRO DE VRIENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELEKTRO DE VRIENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELEKTRO DE VRIENT, employees, financial statistics.