ELECTRIC FAIR

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • ELECTRIC FAIR
Private companiesBusiness Services • ELECTRIC FAIR

Contactgegevens ELECTRIC FAIR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELECTRIC FAIR: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELECTRIC FAIR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE D'HOUDENG 195; 7070; LE ROEULX, België

Telefoon (phone): 64671818 (+32-64671818) 64671818 (+32-64671818)

Fax (fax): +32 (59) 207-54-77 +32 (59) 207-54-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELECTRIC FAIR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELECTRIC FAIR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELECTRIC FAIR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELECTRIC FAIR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELECTRIC FAIR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELECTRIC FAIR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELECTRIC FAIR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELECTRIC FAIR
Products information ELECTRIC FAIR

BTW identificatienummer (tax): BE09239746093
Ondernemingsnummer: 9047210693
Hoofdstad (capital): 123,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 427,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in ELECTRIC FAIR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen; Industri?le elektrische installaties; Procesbesturingssystemen Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELECTRIC FAIR
(Get full report from official database of BE for ELECTRIC FAIR)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELECTRIC FAIR
Addition kinds of activities for ELECTRIC FAIR

3356. Non-ferro rollen en tekenen, nec | Nonferrous rolling and drawing, nec
341200. Metalen vaten, trommels en emmers | Metal barrels, drums, and pails
422101. Lift opslag | Elevator storage
20649914. Marshmallows | Marshmallows
36610200. Telegraaf en aanverwante apparaten | Telegraph and related apparatus
38510109. Bril | Spectacles
50319903. Keukenkasten | Kitchen cabinets
50320102. Plaveiselmengsels | Paving mixtures
86110303. Industriële normen commissie | Industrial standards committee

Werken bij ELECTRIC FAIR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELECTRIC FAIR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELECTRIC FAIR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELECTRIC FAIR. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamcoach - Dienst Wegen, Bruggen en Waterlopen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U leidt een team van een achttal medewerkers (dossierbeheerders, minderhinder-controleurs en toezichter) en stuurt de werkzaamheden van dit team aan, in nauwe samenwerking met de andere teamcoaches en onder eindverantwoordelijkheid van uw afdelingshoofd. U hanteert een coachende leidingstijl en realiseert een goede samenwerking met en tussen uw medewerkers onderling, met ruimte voor overleg en met oog voor verbetering van de bestaande werking. U bewaakt de interne afspraken en werkprocessen, zorgt voor een integere en klantvriendelijke dossierbehandeling, bewerkstelligt zo nodig pragmatische oplossingen, neemt beslissingen wanneer dit vereist is en volgt zelf bepaalde complexe of gevoelige dossiers op. Als lid van de staf van IPR staat u mee in voor de dagelijkse operationele coördinatie van IPR, monitort u een overkoepelend kernproces (eerstelijnswerking, vergunningen of controle en handhaving) en bevordert u de samenwerking tussen IPR en diverse andere diensten en instanties. Bijkomend kan u belast worden met beleidsvoorbereidende taken.

  • Junior Accountant (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In samenwerking met een gemotiveerd team sta je in voor de uitvoering van de boekhouding. Jouw takenpaket omvat onder andere het verwerken van facturen, het verrichten van bankverrichtingen, het beheren van de betalingen, debiteuren, voorbereiding fiscale aangiften en het opmaken en analyseren van de balansen. De verwerking van deze financiële transacties voer je op een correcte manier uit. Het management verwacht dat je hen adviseert met jouw specifieke kennis in jouw vakgebied.

  • Onderhoudstechnieker (dagwerk) (OORDEGEM)

    Regio: OORDEGEM

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend bedrijf in Oordegem dat zich specialiseerd in het onderhoud van verschillende machines zijn wij op zoek naar een extra werkkracht. Je gaat samen op de baan met een collega voor het onderhoud van de machines bij klanten. Je zal instaan voor o.a.: Preventieve of correctieve onderhoudsinterventies bepalen volgens de aard van de werkzaamheden (inwerkingstelling, productiewijziging, ...) of de onderhoudshistoriek De werking van materiaal, instrumentengegevens (druk, debiet, temperatuur, ...) en kritieke punten (slijtage, smering, ...) controleren Het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien, ...) Defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen, ...) Technische ondersteuning verlenen Mechanische stukken en onderdelen lassen

  • Inpakmedewerkers - 3 ploegen - Malle (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Malle zijn wij op zoek naar enthousiaste inpakkers. Je staat in voor het opvolgen van de machine, fouten opvolgen en rechtzetten, ... . Je werkt in een 3 ploegen systeem.

  • Projectmanager industrie M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    SPIE Belgium helpt zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties. Voor onze afdeling SPIE Industry Grobbendonk afdeling E&I zoeken wij ter versterking een Project Manager. Als Project Manager binnen deze afdeling organiseer en coördineer je de werkzaamheden op vlak van Elektriciteit en Instrumentatie in het kader van onderhoudscontracten en projecten bij onze klanten. Je organisatorisch talent, inzicht in contractbeheer en leidinggevende capaciteiten zorgen ervoor dat je een goede uitvoering van de werkzaamheden garandeert, rekening houdend met de begroting, oplevertermijnen en kwaliteitseisen. Tot je pakket van taken en verantwoordelijkheden behoort o.a.: -Verantwoordelijkheid voor een economische, efficiënte en veilige uitvoering van de werken -Algemene organisatie van de werkzaamheden -Coördinatie van de werken van eigen personeel en subcontractors, gericht op een kwaliteitsvolle uitvoering van de werken -Communicatie en commerciële contacten onderhouden met de klant -Aansturen en motiveren van de operationele teams on-site In deze functie rapporteer je aan de Department Manager en geef je leiding aan een aantal werfleiders / supervisors, die op hun beurt een team van elektriciens, elektromonteurs en instrumentatietechniekers aansturen.

  • Werken als huishoudhulp Wiekevorst (WIEKEVORST)

    Regio: WIEKEVORST

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp Voltijds Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: GREENHOUSE GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Drongen zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolgen van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen

  • Werken als huishoudhulp Heist o/d Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Young Graduate Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1664567-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Interne Consultant krijg je de kans om te werken op verschillende projecten binnen de organisatie. Binnen dit project kan je een zeer diverse rol uitvoeren: uitvoeren van technische studies, ondersteunen van de PMO, verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen van het project,... Ook inhoudelijk variëren deze missies van technische activiteiten naar niet-technische en meer ondersteunende projecten. Als Interne Consultant krijg je de kans om te werken op verschillende projecten binnen de organisatie. Binnen dit project kan je een zeer diverse rol uitvoeren: uitvoeren van technische studies, ondersteunen van de PMO, verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen van het project,... Ook inhoudelijk variëren deze missies van technische activiteiten naar niet-technische en meer ondersteunende projecten. Het definiëren en afbakenen van het project zodat de context, verwachtingen, planning, … duidelijk zijn. Gedurende de gehele missie zorg je er ook voor dat dit overzicht steeds up-to-date blijft. Het plannen en organiseren van het projectzodat deadlines gerespecteerd worden en doelstellingen tijdig behaald worden. Het uitvoeren van het project binnen het gedefinieerde tijdskader en met de nodige kwaliteit Het verzorgen van de communicatie en rapportering binnen het project Het delen van de opgedane kennis en de lessons learned binnen het team van de Interne Consultants en het delen van mogelijke verbeteringsvoorstellen. De functie Interne Consultant biedt de mogelijkheid om de Elia groep en zijn verschillende departementen en werkdomeinen goed te leren kennen om zo op een meer gerichte manier een carrière binnen de organisatie uit te bouwen.

  • INSPECTEUR AUTOKEURING GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: AUTOVEILIGHEID GEEL

    Type: Vaste Job

    Voor het keuringstation in Geel zijn we op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de keuring van motorvoertuigen en aanhangwagens. Bekijk ook onze website: www.autoveiligheid.be

  • PROJECTLEIDER RENOVATIE - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als projectleider zal je 1 of meerdere werven leiden en erop toezien dat de werken technisch correct worden uitgevoerd en dit met een gunstig financieel resultaat Je zal je medewerkers en onderaannemers ondersteunen en motiveren Je ziet toe op de veiligheid op de werf en past de voorgeschreven milieurichtlijnen toe Je weet de klantentevredenheid te verzekeren

  • Flexijob klusjesman techniek (Regio Westhoek (B)-Pas-de-Calais (F))

    Regio: Regio Westhoek (B)-Pas-de-Calais (F)

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Flexijob

    Holiday Suites is een toeristisch bedrijf die appartementen & villa's langs de Noord-Franse & Belgische kust verhuurt. Uw functie bestaat er in om deze appartementen & villa's te onderhouden (technisch) en mankementen op te lossen waar nodig. Werken in het weekend via een permanentiesysteem is hierbij belangrijk. Sinds de vakantieperiodes voor ons het drukst zijn, spreekt het voor zich dat u dan ook bereid bent om in die periodes te werken. - Je bent verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van onze appartementen & villa's - Je voert reparaties uit bij technische defecten - Je staat in voor het onderhoud van gebruikte materialen - Je werkt nauw samen met de operational manager - Je beschikt over een administratieve ingesteldheid

Zoek naar antwoorden van ELECTRIC FAIR in sociale netwerken
Look for responds of ELECTRIC FAIR in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELECTRIC FAIR. Laat een reactie achter voor ELECTRIC FAIR. ELECTRIC FAIR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELECTRIC FAIR. Leave a respond for ELECTRIC FAIR. ELECTRIC FAIR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELECTRIC FAIR op de google maps. Adres en contacten ELECTRIC FAIR
Location of ELECTRIC FAIR on the google maps. Address and contacts of ELECTRIC FAIR

Andere gerelateerde bedrijven als come ELECTRIC FAIR ELECTRIC FAIR: OLEFFE EMILE IMPRIMERIE | TAM-TAM | YVES DE SMETH | M. HERMAND | JOSEPH HANSOUL

Other related companies as ELECTRIC FAIR: OLEFFE EMILE IMPRIMERIE | TAM-TAM | YVES DE SMETH | M. HERMAND | JOSEPH HANSOUL

ELECTRIC FAIR is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELECTRIC FAIR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09239746093. Het bedrijf ELECTRIC FAIR bevindt zich op het adres: RUE D'HOUDENG 195; 7070; LE ROEULX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 123,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 427,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen; Industri?le elektrische installaties; Procesbesturingssystemen Fab. Producten gemaakt in ELECTRIC FAIR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ELECTRIC FAIR is Bedrijfsdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELECTRIC FAIR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELECTRIC FAIR, openstaande posities, locatie van ELECTRIC FAIR op de kaart.

ELECTRIC FAIR is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELECTRIC FAIR, company assigned to the tax number BE09239746093. The company ELECTRIC FAIR is located at the address: RUE D'HOUDENG 195; 7070; LE ROEULX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 123,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 427,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Elektrische installaties voor woningen; Industri?le elektrische installaties; Procesbesturingssystemen Fab. Products created in ELECTRIC FAIR were not found.
The main activity of ELECTRIC FAIR is Business Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ELECTRIC FAIR is not available. You also can look at reviews of ELECTRIC FAIR, open positions, location of ELECTRIC FAIR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELECTRIC FAIR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELECTRIC FAIR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELECTRIC FAIR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELECTRIC FAIR, employees, financial statistics.