BOBININDUS POWER PLANTS

Contactgegevens BOBININDUS POWER PLANTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOBININDUS POWER PLANTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOBININDUS POWER PLANTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RIJKSWEG 77; 2870; PUURS, België

Telefoon (phone): 38609130 (+32-38609130) 38609130 (+32-38609130)

Fax (fax): +32 (67) 735-85-83 +32 (67) 735-85-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOBININDUS POWER PLANTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOBININDUS POWER PLANTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOBININDUS POWER PLANTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOBININDUS POWER PLANTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOBININDUS POWER PLANTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOBININDUS POWER PLANTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOBININDUS POWER PLANTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOBININDUS POWER PLANTS
Products information BOBININDUS POWER PLANTS

BTW identificatienummer (tax): BE01137878417
Ondernemingsnummer: 5399200439
Hoofdstad (capital): 539,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 547,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in BOBININDUS POWER PLANTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen; Industri?le elektrische installaties; Motoren, transformatoren and generatoren Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOBININDUS POWER PLANTS
(Get full report from official database of BE for BOBININDUS POWER PLANTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOBININDUS POWER PLANTS
Addition kinds of activities for BOBININDUS POWER PLANTS

284300. Oppervlak actieve stoffen | Surface active agents
26750201. Kaarten: doodgesneden en ongedrukt: gemaakt van aangekochte materialen | Cards: die-cut and unprinted: made from purchased materials
28191005. Zwaar water | Heavy water
28999936. Zout van verpakkers | Packers' salt
32110100. Transparant optisch glas, behalve lenzen | Transparent optical glass, except lenses
38290701. Temperatuursensoren, behalve industrieel proces en vliegtuigen | Temperature sensors, except industrial process and aircraft
42139907. Minder dan vrachtauto (ltl) | Less-than-truckload (ltl)
50840404. Olieraffinaderijmachines, apparatuur en benodigdheden | Oil refining machinery, equipment, and supplies
80210000. Kantoren en klinieken van tandartsen | Offices and clinics of dentists
86419907. Veteranenorganisatie | Veterans' organization

Werken bij BOBININDUS POWER PLANTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOBININDUS POWER PLANTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOBININDUS POWER PLANTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOBININDUS POWER PLANTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een Operator (dagdienst) voor een bedrijf te Tienen dat gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte zonnepanelen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor onderstaande taken: zonnepanelen van de band afhalen cellen snijden met een snijmachine aluminium platen en glazen wassen inpakken aansluiten van connectoren solderen

  • DRINGEND Kassier (m/v) (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote multi-media winkel te Sint-Pieters-Leeuw zijn wij dringend op zoek naar extra kassamedewerkers voor de komende weken. Als kassamedewerker zal je instaan voor: - onthalen van de klant - scannen van de producten - betalingen ontvangen - ...

  • MOLENMAN-SILOMAN (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in mengvoeders voor de landbouwsector zijn we op zoek naar een SILOMAN/MOLENMAN voor de vestiging te Aalter. Je bent verantwoordelijk voor het lossen van vrachtwagens die grondstoffen aanleveren. Je ontvangt de losbon en controleert deze. Je neemt de nodige stalen waarop je een aantal analyses uitvoert en beoordeelt zo de kwaliteit van de goederen. Je zorgt voor het transport van de producten naar de silo. Dit proces verloopt PLC-gestuurd. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het produceren (PLC-gestuurd) en het voorraadbeheer van de halffabricaten die door de productie worden gebruikt.

  • Winkelverantwoordelijke Ramen en deuren m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je beheert je ramen & deuren zaak van bijna 3 miljoen euro: Je verdeelt de taken aan je 6 medewerkers & volgt deze op. Je geeft aan wat in het assortiment moet veranderen, je volgt klachten en problemen van klanten op & helpt ze mee op te lossen, je kent je producten van binnen en van buiten. Je zal ook eindverantwoordelijke zijn voor de planning van de opmetingen en plaatsingen en hiervoor in contact staan met de plaatsers. Je zal klanten advies geven over ramen/deuren, zonnewering, sectionaalpoorten, terrasoverkappingen, … en de bijhorende accessoires. Je geeft uitleg over de technische details en je geeft advies over de opmeting en plaatsing. Je zal naar de klant luisteren en hem goed begeleiden in het keuzeproces en eventueel praktische tips geven. Je zal ook mbv een offerteprogramma offertes aan de klant voorstellen. Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes actief opvolgen. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

  • Immobilien medewerker M/V (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: ADEQUAT AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je neemt de telefoons op - Je bezoekt de panden met de klanten - Je plaatst nieuwe huizen op de site

  • Werken als huishoudhulp Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO NEVELE (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Teamleader Expeditie DV00545 (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Kijkt toe op planning, kwaliteit en veiligheid van het werk en verzekert op deze manier een vlot verloop van de laadactiviteiten. Vertalen van de transportplanning naar de vloer en ervoor zorgen dat de transporten volgens planning geladen worden met een minimum aan wachttijden. Rechtstreeks contact onderhouden met de transportplanning om de laatste minuut wijzigingen in goede banen te leiden. Kijkt toe op het naleven van de richtlijnen, de kwaliteitsnormen, de systemen en de procedures binnen het team van heftruckchauffeurs om de doelstellingen van de afdeling te behalen. Kijkt toe op het correct functioneren van het volautomatische hoogstapelmagazijn. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van administratieve taken (verlofplanning, 5S) verbonden met de logistieke activiteiten of het team van heftruckchauffeurs.

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER PREVENTIEF ONDERHOUD - DAGUREN (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Als ONDERHOUDSTECHNIEKER ben je verantwoordelijk voor het preventief onderhoud van alle productielijnen op de afdeling process & utilities.   Hierbij komen volgende taken kijken: Preventief onderhoud; Eerste aanspreekpunt bij technische storingen, zowel mechanisch, elektrisch als controls; Inspecties en herstellingen uitvoeren en correct rapporteren in SAP; Meewerken aan verbeterprojecten; Je wordt tewerkgesteld in daguren waarbij je een zekere flexibiliteit hebt in je werkuren. Je rapporteert aan de maintenance engineer van jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Voor een productiebedrijf in regio Olen zijn wij momenteel op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER. Je krijgt onmiddellijk een vast contract onder bediende statuut.   Dit bedrijf staat gekend om zijn familiale, collegiale werksfeer. Ze zetten hun werknemers voorop en bieden heel wat doorgroeimogelijkheden!   Select HR streeft naar kwaliteit en maatwerk, voor bedrijf én kandidaat. Wij gaan voor jou op zoek naar de perfecte match! Neem zeker eens een kijkje op onze website www.select-jobs.be!

  • Enthousiaste taaltrainers Nederlands - Oost-Vlaanderen (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Nederlands in regio Oost-Vlaanderen. Naar wie zijn we op zoek? Native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Embedded Software Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671101-inline.html?cid=Partner_VDAB Moebius Design is a multidisciplinary product development design and engineering firm. It is part of the Verhaert Group Masters in Innovation. Most of our employees work at the customer's site. To support our customer in the Leuven region, we are looking for an embedded software engineer. As a member of the R&D-team, you will be working on the next generation solid-state, laser-based sensors for autonomous driving. You will improve the performance of optical systems and will be involved in both research and product development activities. You will invent, design and test the clients future products, using your skills in FPGA design, VHDL/Verilog, C++, algorithms for parallel architecture and vision technology.

  • G2 Recruitment Solutions - Angular Developer (LUXEMBOURG)

    Regio: LUXEMBOURG

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am currently looking for an Angular Developer for a freelance position in Luxembourg. The initial length for this position is 6 - 12 months, however there is a possibility for an extension thereafter.     Key requirements 3+ years experience in a relevant role Extensive Angular experience (4/5 is preferable, however Angular JS will also be accepted) JavaScript JQuery Fluent English   If you are interested in this position and wish to apply, please send an up-to-date CV via the button below.   I look forward to hearing from you!

Zoek naar antwoorden van BOBININDUS POWER PLANTS in sociale netwerken
Look for responds of BOBININDUS POWER PLANTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOBININDUS POWER PLANTS. Laat een reactie achter voor BOBININDUS POWER PLANTS. BOBININDUS POWER PLANTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOBININDUS POWER PLANTS. Leave a respond for BOBININDUS POWER PLANTS. BOBININDUS POWER PLANTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOBININDUS POWER PLANTS op de google maps. Adres en contacten BOBININDUS POWER PLANTS
Location of BOBININDUS POWER PLANTS on the google maps. Address and contacts of BOBININDUS POWER PLANTS

Andere gerelateerde bedrijven als come BOBININDUS POWER PLANTS BOBININDUS POWER PLANTS: Duelen NV | Baus | Van Den Broeck & Co | C. MATHEEUSSEN | CENTEA

Other related companies as BOBININDUS POWER PLANTS: Duelen NV | Baus | Van Den Broeck & Co | C. MATHEEUSSEN | CENTEA

BOBININDUS POWER PLANTS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOBININDUS POWER PLANTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01137878417. Het bedrijf BOBININDUS POWER PLANTS bevindt zich op het adres: RIJKSWEG 77; 2870; PUURS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 539,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 547,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen; Industri?le elektrische installaties; Motoren, transformatoren and generatoren Fab. Producten gemaakt in BOBININDUS POWER PLANTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOBININDUS POWER PLANTS is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOBININDUS POWER PLANTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOBININDUS POWER PLANTS, openstaande posities, locatie van BOBININDUS POWER PLANTS op de kaart.

BOBININDUS POWER PLANTS is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOBININDUS POWER PLANTS, company assigned to the tax number BE01137878417. The company BOBININDUS POWER PLANTS is located at the address: RIJKSWEG 77; 2870; PUURS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 539,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 547,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Elektrische installaties voor woningen; Industri?le elektrische installaties; Motoren, transformatoren and generatoren Fab. Products created in BOBININDUS POWER PLANTS were not found.
The main activity of BOBININDUS POWER PLANTS is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BOBININDUS POWER PLANTS is not available. You also can look at reviews of BOBININDUS POWER PLANTS, open positions, location of BOBININDUS POWER PLANTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOBININDUS POWER PLANTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOBININDUS POWER PLANTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOBININDUS POWER PLANTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOBININDUS POWER PLANTS, employees, financial statistics.