DE GRAVE ELECTRO

Contactgegevens DE GRAVE ELECTRO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE GRAVE ELECTRO: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE GRAVE ELECTRO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JAMES ENSORLAAN 55; 1800; VILVOORDE, België

Telefoon (phone): 22521780 (+32-22521780) 22521780 (+32-22521780)

Fax (fax): +32 (2) 509-11-34 +32 (2) 509-11-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE GRAVE ELECTRO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE GRAVE ELECTRO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE GRAVE ELECTRO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE GRAVE ELECTRO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE GRAVE ELECTRO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE GRAVE ELECTRO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE GRAVE ELECTRO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE GRAVE ELECTRO
Products information DE GRAVE ELECTRO

BTW identificatienummer (tax): BE07811798095
Ondernemingsnummer: 8472900390
Hoofdstad (capital): 919,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 363,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in DE GRAVE ELECTRO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen; Industri?le elektrische installaties; Informaticaconsulenten; Technische and wetenschappelijke instrumenten Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE GRAVE ELECTRO
(Get full report from official database of BE for DE GRAVE ELECTRO)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE GRAVE ELECTRO
Addition kinds of activities for DE GRAVE ELECTRO

26210109. Handdoekpapier (papier) | Toweling tissue (paper)
27529904. Lithografen op metaal | Lithographing on metal
32810203. Lampbasis, onyx | Lamp bases, onyx
34440602. Kappers, plaatwerk | Canopies, sheet metal
50840909. Screening machines en uitrusting | Screening machinery and equipment
52119907. schermen | Fencing
73319901. Adressedienst | Addressing service

Werken bij DE GRAVE ELECTRO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE GRAVE ELECTRO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE GRAVE ELECTRO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE GRAVE ELECTRO. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf die gespecialiseerd is in het verwerken van non ferro metaal en uniek in het vervaardigen van zijn product. Zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Je komt terecht in een familiaal bedrijf, waar een warme sfeer heerst. Iedereen iedereen kent en waar je geen nummer bent. Heb je de wil om te werken, haar op je tanden maar toch zacht vanbinnen... Dan is dit het geschikte bedrijf voor JOUW!

  • Taxi chauffeur (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Sint-Truiden zoek ik dringend een taxi chauffeur. Je zal hoofdzakelijk tewerkgesteld worden in Sint-Truiden, maar er zullen evengoed ritten naar bijvoorbeeld de luchthaven van Zaventem, Charleroi of Luik tussenzitten. Daarnaast kan het ook voorvallen dat je een volledige dag meegaat met een bepaalde klant, want klant = koning. Je werkt 50u/week in ploegen, dag, late of nacht. De nacht valt steeds in het weekend, je werkt met een draaiende ploeg. Je uurrooster wordt steeds voor 3 weken vastgelegd, in deze 3 weken wordt ervoor gezorgd dat je 1 volledig weekend thuisbent + 1 zondag. Kan jij je flexibel opstellen, ken je de regio Sint-Truiden goed en rij jij graag met de wagen? Stuur dan snel je CV naar [email protected]!

  • Dakwerker platte daken (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal als dakwerker instaan voor het plaatsen van platte daken. Je plaatst asfalt, EPDM en PVC. Je gaat mee met een team op verplaatsing, dit met andere arbeiders en een chef.

  • Hvac Technieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Izegem, Regio Roeselare zoeken wij:  EEN INSTALLATEUR SANITAIR HVAC Functieomschrijving: Als HVAC technieker staat u samen met uw collega's in voor allerhande hvac werken. U legt de sanitaire & - verwarmingsleidingen, plaatst ketels en radiatoren, zet het sanitair op.... Kortom u bent in staat om een werf van begin tot einde af te werken.

  • HUISHOUDHULP Herentals - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken dus mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Herentals. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Huishoudelijke Hulp Deerlijk (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Voor een gezin in Deerlijk zoeken wij een gemotiveerde huishoudhulp met oog voor detail.

  • Student kelner brasserie (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een leuke brasserie, zijn wij opzoek naar een student om de zaalbediending te versterken. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : gasten te ontvangen bestellingen op te nemen bestellingen klaar te maken op te dienen en af te ruimen betalingen ontvangen

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Ervaren Teamlead Service Desk @ Brussels Airport Company (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: AUSY BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Service Desk Teamlead heb je de eindverantwoordelijkheid over de dagelijkse operationele leiding van de Service Desk (SD). Deze interne SD geeft ondersteuning aan alle medewerkers van onze klant. De SD bestaat uit een team van een tiental engineers. Zowel onze Support Engineers als verschillende lopende IT-projecten vallen onder jouw verantwoordelijkheid. We verwachten van jou vooral dat je op zoek zal gaan naar algemene verbeteringen, lopende processen analyseert. Als SD Teamlead bestaat je takenpakket uit: Dagelijkse opvolging en rapportering van de te behalen SLA’s en KPI’s Huidige pijnpunten detecteren en processen uitwerken om deze te verbeteren Dialoog houden met team en overleg met andere afdelingen, alsook management Operationele leiding en opvolging van escalatiemanagement Planning en organisatie van de Service Desk Dagelijkse aanspreekpunt voor de engineers met coachen, motiveren, bijsturing en opvolging Opvolging van kleinere projecten van A tot Z

  • MONTEURS-HULPMONTEURS industriële bekledingen (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: DAS

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van dak- en wandbekleding op werven gelegen over gans België. Werken in teamverband van 3 à 4 mensen met een meewerkende ploegbaas. Enige ervaring in de sector is een pluspunt maar geen must. Een interne opleiding is voorzien. Ook schoolverlaters komen in aanmerking.

  • Bouwkundig Tekenaar (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Ben jij ook zo gepassioneerd door het uittekenen van een ontwerp betreffende wegen- en rioleringswerken, de buitenaanleg van openbaar domein en de hydraulische wereld? Samen met de projectverantwoordelijke bespreek je het volledige ontwerp, maak je de meetstaat en de raming op en teken je het ontwerp uit in AutoCAD / Civil 3D. Je tracht zoveel als mogelijk creatieve en innovatieve voorstellen te doen voor elke specifiek project. Je organiseert de planafdrukken via een extern bureau en beheert tevens de digitale tekenbestanden.

  • Afvalbelader (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    - Ophalen van huis-aan-huis containers (GFT en huisvuil) - Fysiek zwaar werk - Opstarten vanuit Brasschaat om 6u15, niet bereikbaar met openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van DE GRAVE ELECTRO in sociale netwerken
Look for responds of DE GRAVE ELECTRO in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE GRAVE ELECTRO. Laat een reactie achter voor DE GRAVE ELECTRO. DE GRAVE ELECTRO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE GRAVE ELECTRO. Leave a respond for DE GRAVE ELECTRO. DE GRAVE ELECTRO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE GRAVE ELECTRO op de google maps. Adres en contacten DE GRAVE ELECTRO
Location of DE GRAVE ELECTRO on the google maps. Address and contacts of DE GRAVE ELECTRO

Andere gerelateerde bedrijven als come DE GRAVE ELECTRO DE GRAVE ELECTRO: SUTER BELGIE Etn ABEL FALISSE | MAISON PAJE | Wiels F | ALFAMET | Cordeel BVBA

Other related companies as DE GRAVE ELECTRO: SUTER BELGIE Etn ABEL FALISSE | MAISON PAJE | Wiels F | ALFAMET | Cordeel BVBA

DE GRAVE ELECTRO is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE GRAVE ELECTRO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07811798095. Het bedrijf DE GRAVE ELECTRO bevindt zich op het adres: JAMES ENSORLAAN 55; 1800; VILVOORDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 919,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 363,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen; Industri?le elektrische installaties; Informaticaconsulenten; Technische and wetenschappelijke instrumenten Fab. Producten gemaakt in DE GRAVE ELECTRO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE GRAVE ELECTRO is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE GRAVE ELECTRO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE GRAVE ELECTRO, openstaande posities, locatie van DE GRAVE ELECTRO op de kaart.

DE GRAVE ELECTRO is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE GRAVE ELECTRO, company assigned to the tax number BE07811798095. The company DE GRAVE ELECTRO is located at the address: JAMES ENSORLAAN 55; 1800; VILVOORDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 919,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 363,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Elektrische installaties voor woningen; Industri?le elektrische installaties; Informaticaconsulenten; Technische and wetenschappelijke instrumenten Fab. Products created in DE GRAVE ELECTRO were not found.
The main activity of DE GRAVE ELECTRO is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DE GRAVE ELECTRO is not available. You also can look at reviews of DE GRAVE ELECTRO, open positions, location of DE GRAVE ELECTRO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE GRAVE ELECTRO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE GRAVE ELECTRO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE GRAVE ELECTRO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE GRAVE ELECTRO, employees, financial statistics.