FLF.A.C.I.M. BVBA

Contactgegevens FLF.A.C.I.M. BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLF.A.C.I.M. BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLF.A.C.I.M. BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Energielaan 1-3 2950 Kapellen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-36-66-54-15 32-36-66-54-15

Fax (fax): 32-36-66-49-57 32-36-66-49-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLF.A.C.I.M. BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLF.A.C.I.M. BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLF.A.C.I.M. BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLF.A.C.I.M. BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLF.A.C.I.M. BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLF.A.C.I.M. BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLF.A.C.I.M. BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLF.A.C.I.M. BVBA
Products information FLF.A.C.I.M. BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04408233642
Ondernemingsnummer: 7275390625
Hoofdstad (capital): 407,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 670,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in FLF.A.C.I.M. BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boilermaking, precision

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLF.A.C.I.M. BVBA
(Get full report from official database of BE for FLF.A.C.I.M. BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLF.A.C.I.M. BVBA
Addition kinds of activities for FLF.A.C.I.M. BVBA

2322. Mannen en jongens ondergoed en nachtkleding | Men's and boy's underwear and nightwear
209200. Verse of bevroren verpakt vis | Fresh or frozen packaged fish
28990202. Batterij acid | Battery acid
36340300. Elektrische huishoudelijke ventilatoren, verwarmers en luchtbevochtigers | Electric household fans, heaters, and humidifiers
38120200. Vliegtuig controle instrumenten | Aircraft control instruments
73899963. Fiets montage service | Bicycle assembly service

Werken bij FLF.A.C.I.M. BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLF.A.C.I.M. BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLF.A.C.I.M. BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLF.A.C.I.M. BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker DHL (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DHL te Bornem zijn we op zoek orderpickers. Je zal voltijds werken in een afwisselend vroege/late ploeg (6u-14u, 14u-22u) of daguren (8u-16u30) of een vaste nacht (22u-6u) Taken: Orderpicking via orderpickbrief of voice-pick systeem; Met elektrische traspalet dozen of zakken ophalen op de vermelde locaties in de loods; Overstapelen van dozen/zakken van de ene pallet op de andere; Manueel lossen van vrachtwagens; Gepickte producten controleren, scannen en herinpakken; Controle/tellen van aantallen en producten op pallets.

  • Operator nacht (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een recyclagebedrijf gelegen te Diksmuide zijn wij op zoek naar een operator. Zo ben jij verantwoordelijk voor de productie van nieuw en gerecycleerde grondstoffen.

  • Orderpickers M/V voor Scania ® in Opglabbeek - vaste nachtpost (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpickers M/V gezocht voor Scania ® in Opglabbeek Altijd al in de logistiek willen werken? Ga voor een job als orderpicker bij Scania ® !! Na de opleidingsperiode met een "buddy", sta je in voor: Het verzamelen van verschillende goederen - orderpicken Het opgedragen werk moet binnen een bepaald tijdschema uitgevoerd worden. Oog voor kwaliteit is zeer belangrijk.

  • carwashelp (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van Gewone wagens SUV lichte vrachtwagens - Camionettes tot maximum 250m washoogte - Oldtimers & exclusieve wagens Je staat in voor de interieurreiniging van de wagen

  • Huishoudhulp regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een nieuwe spontane en energieke collega. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Capaciteit Planner Ingenieur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    INTRODUCTIE Onze klant is 's wereld grootste biofarmaceutisch bedrijf met een productaanbod voor alle fasen in een mensenleven, een sterke productenpijplijn en toonaangevend research- en productiecapaciteiten. Hun missie: samen werken aan een gezondere wereld. Binnen de afdeling Operation Excellence - Plant Performance zijn ze op zoek naar een Long Range Capacity Planner; een spilfiguur in het analyseren van de capaciteit. FUNCTIE - Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de beschikbare capaciteit van equipment op middellange en lange termijn - Je neemt zowel bestaande volumes als voorstellen voor nieuwe producten mee op in de analyses - Je voert deze analyses proactief uit zodat capaciteitstekorten tijdig kunnen vermeden worden - Je maakt voorstellen om deze capaciteitstekorten op te vangen: business cases opstellen voor nieuw equipment, organisatorische aanpassingen of projecten voorstellen om efficiëntie te verhogen - Op een eenvoudige en pragmatische manier visualiseren en presenteren - Je presentatie is de basis voor de strategische beslissingen die de site moet nemen PROFIEL - Hogere technische opleiding of gelijk door ervaring - Aantal jaren projectervaring in een productie omgeving - Ervaring met het implementeren van optimalisaties (DMAIC, six sigma, lean) - Yellow & Green belt certifiëring is een plus - Goed zelfstandig en in team kunnen werken - Goede communicatieve en sociale vaardigheden - Taalvaardigheden: Nederlands en Engels OFFERTE Onze klant biedt u een aantrekkelijk salaris binnen een dynamisch bedrijf. Wilt u er meer over weten? Of is dit nog niet helemaal wat u zoekt? Contacteer Charlotte Vincentelli;

  • Landbouwhelper Varkens- en melkveehouderij (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet voor een veelheid aan taken op landbouwbedrijven, voornamelijk in de varkens- en melkveehouderij in Limburg. Wanneer onze leden (boeren en tuinders) door omstandigheden er even niet in slagen hun bedrijf draaiende te houden, neem jij het werk over. Vanuit je verworven praktijkervaring verzorg je hun bedrijf alsof het jouw eigen bedrijf is. Hiernaast behoren ook routineopdrachten als stalreiniging tot je takenpakket. Je voert de courante werkzaamheden altijd zelfstandig uit.

  • R&D INGENIEUR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    In opdracht van een KMO regio Waregem, zoekt TecQuality een R&D ingenieur met een eerste werkervaring. Jouw takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en de verdere optimalisatie van het bestaand gamma. Je onderhoudt goede contacten met de strategische leveranciers van onze klant. Opvolging van toepassingsmogelijkheden en kwaliteit van de producten. Rapporteren aan de R&D manager.

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • Auti-coach (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: HOUVASST Auti-coaching

    Type: Zelfstandige activiteit

    HouvASSt is op zoek naar aan auti-coach om het huidige team te versterken in haar vestiging te VILVOORDE. Als auti-coach begeleid je als zelfstandige (in bijberoep) kinderen, jongeren en/of volwassenen met (een vermoeden van) autisme en hun omgeving. Dit kan gaan over schoolcoaching, levensloopbegeleiding, psycho-educatie, gezinsbegeleiding,... en elk ander traject op maat. Elke coach wordt ingezet volgens zijn/haar sterktes en expertise! Je krijgt de kans een eigen klantenbestand op te bouwen en werkt op flexibele basis. Je werkt minstens halve dag of avond (4u) of meer. Je start met één of twee cliënten die op de wachtlijst staan en breidt uit tot je maximum capaciteit (die geef je zelf aan).

  • Flexijob poetshulp (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: GALJOEN

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het schoonmaken van ons restaruant. Je werkt bij voorkeur op donderdag (9 tot 12 en 12:30 tot 16:30 = 7u) en zondag (16 tot 19 = 3u), dit is bespreekbaar.

  • Flexi's keuken- Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van FLF.A.C.I.M. BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLF.A.C.I.M. BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLF.A.C.I.M. BVBA. Laat een reactie achter voor FLF.A.C.I.M. BVBA. FLF.A.C.I.M. BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLF.A.C.I.M. BVBA. Leave a respond for FLF.A.C.I.M. BVBA. FLF.A.C.I.M. BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLF.A.C.I.M. BVBA op de google maps. Adres en contacten FLF.A.C.I.M. BVBA
Location of FLF.A.C.I.M. BVBA on the google maps. Address and contacts of FLF.A.C.I.M. BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLF.A.C.I.M. BVBA FLF.A.C.I.M. BVBA: KID GRAPHICS | GODELIEVE DE BEVERE | ARBEL | P. ADAM | Vandepaar R

Other related companies as FLF.A.C.I.M. BVBA: KID GRAPHICS | GODELIEVE DE BEVERE | ARBEL | P. ADAM | Vandepaar R

FLF.A.C.I.M. BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLF.A.C.I.M. BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04408233642. Het bedrijf FLF.A.C.I.M. BVBA bevindt zich op het adres: Energielaan 1-3 2950 Kapellen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 407,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 670,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boilermaking, precision. Producten gemaakt in FLF.A.C.I.M. BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLF.A.C.I.M. BVBA is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLF.A.C.I.M. BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLF.A.C.I.M. BVBA, openstaande posities, locatie van FLF.A.C.I.M. BVBA op de kaart.

FLF.A.C.I.M. BVBA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLF.A.C.I.M. BVBA, company assigned to the tax number BE04408233642. The company FLF.A.C.I.M. BVBA is located at the address: Energielaan 1-3 2950 Kapellen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 407,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 670,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boilermaking, precision. Products created in FLF.A.C.I.M. BVBA were not found.
The main activity of FLF.A.C.I.M. BVBA is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLF.A.C.I.M. BVBA is not available. You also can look at reviews of FLF.A.C.I.M. BVBA, open positions, location of FLF.A.C.I.M. BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLF.A.C.I.M. BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLF.A.C.I.M. BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLF.A.C.I.M. BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLF.A.C.I.M. BVBA, employees, financial statistics.