I.T.B.

Contactgegevens I.T.B.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data I.T.B.: address, phone, fax, email, website, opening hours

I.T.B.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOGENAKKERHOEKSTRAAT 10; 9150; KRUIBEKE, België

Telefoon (phone): 32526991 32526991

Fax (fax): +32 (81) 943-17-16 +32 (81) 943-17-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) I.T.B.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "I.T.B."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "I.T.B."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van I.T.B., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen I.T.B.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of I.T.B., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees I.T.B.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti I.T.B.
Products information I.T.B.

BTW identificatienummer (tax): BE02322753906
Ondernemingsnummer: 1180999755
Hoofdstad (capital): 230,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 174,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in I.T.B. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen; Industri?le elektrische installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor I.T.B.
(Get full report from official database of BE for I.T.B.)

Aanvulling soorten activiteiten voor I.T.B.
Addition kinds of activities for I.T.B.

267303. Plastic en pliofilm zakken | Plastic and pliofilm bags
342902. Sleutels, sloten en bijbehorende hardware | Keys, locks, and related hardware
358299. Commerciële wasmachines | Commercial laundry equipment, nec
25110105. Dressers, huishouden: hout | Dressers, household: wood
73891700. Makelaarsdiensten | Brokers' services
76992206. Reparatie van hydraulische apparatuur | Hydraulic equipment repair

Werken bij I.T.B.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in I.T.B.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor I.T.B.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for I.T.B.. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur regio Deinze 2 ploegen & vaste nacht (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tempo-Team Deinze zoekt, voor een voedingsbedrijf te Nazareth, een heftruckchauffeur met ervaring & geldig attest. Dit voor een tijdelijke voltijdse functie die zeker loopt tot voorjaar 2019.

  • Productiemedewerker M/V te Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder zoek productiemedewerkers Je staat in voor: Het etiketteren van dozen De controle van het eindproduct op etiket Het inpakken van huidverzorgingsproducten, make-ups en haarverzorgingsproducten in dozen Het stapelen van dozen op paletten Het schoonhouden van jouw werkplek De eindcontrole van het product

  • polyvalent medewerker grondstoffenmagazijn (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als orderpicker in het grondstoffenmagazijn, waar je volgende taken zal uitvoeren: Je doet de manuele picking van diverse grondstoffen uit de frigo's en diepvries aan de hand van fiches per productiebatch. Je zorgt dat alle fiches correct en tijdig afgewerkt zijn. Je werkt volgens het gekende FIFO-systeem. Je staat in voor de orde en netheid in de frigo's, de diepvries en het voorraadmagazijn.

  • Houtbewerker/Interieurbouwer CNC (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor interieurbouw; Ben je graag creatief en actief bezig; Heb je kennis van en ervaring met verschillende materialen en ben je een echte team speler; Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je wordt ingeschakeld in het atelier: Interieurplannen lezen voor binnendeuren en meubels; Programmeren en uitvoeren van zaag-en maatwerkopdrachten met onze CNC-gestuurde opdeelzaag, afplakmachine en freesmachine; Uitvoeren van kwaliteitscontroles. Je gaat mee op verplaatsing: Je vertrekt vanuit het bedrijf voor projecten over gans België. Je bent flexibel om, indien je op verplaatsing werkt, te vertrekken om 06h00.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kortenaken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOVENDEGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Jobstudent kledingzaak Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in Poperinge zijn wij op zoek naar een jobstudent verkoopster/verkoper. Je bent verantwoordelijk voor de kassa. Daarnaast spring je bij in de winkel om mensen te adviseren in hun keuze van kledij. Je bent het visitekaartje van de winkel, waarbij je de klanten vriendelijk onthaalt en helpt waar nodig.

  • Vrachtwagenchauffeur met kraan CE (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur en heb je zin in een nieuwe ervaring? Voor onze klant, een professioneel maar gemoedelijk bedrijf in de buurt van Beringen, zoeken we een kraanchauffeur met rijbewijs CE. Je zult instaan voor het nationaal vervoer van hoofdzakelijk staal en bouwmaterialen met kraan achter de cabine (autolaadkraan) of op de trailer (rolkraan) voor het lossen bij klanten.

  • R&D Project Manager (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ENGINITY

    Type: Vaste Job

    Het aansturen van een onderzoeksproject om nieuwe sensoren en meetsystemen te ontwikkelen voor analyse van vloeibaar staal. Taken en verantwoordelijkheden Het bedenken van nieuwe productideeën of productaanpassingen teneinde de process controle bij de klanten te verbeteren en meer veiligheid voor de operatoren te garanderen Het opstellen van gedetailleerde productspecificaties Het uitwerken van het concept en prototypes in een concreet ontwerp met materiaalkeuze en specificaties Deze prototypes valideren tijdens testen bij klanten en verder optimaliseren Het documenteren van de productspecificaties en de overdracht van kennis naar manufacturing Het aansturen en motiveren van de project engineers en de betrokken projectmedewerkers Het up-to-date houden en overtuigen van het management inzake het project en het productierijp zijn van het ontwerp, de commercialiseerbaarheid, produceerbaarheid van nieuwe producten Het tijdig aanvragen van de nodige patenten en onderzoeken van bestaande patenten Het optreden als een technisch en productexpert inzake één of meerdere productgroep(en) in geval van problemen bij klanten of in het productieproces De naleving van de instructies en procedures i.v.m. milieu, veiligheid en kwaliteit op de afdeling en voor de ontwikkelde producten

  • Meetings and Events Consultant (Regio Mons)

    Regio: Regio Mons

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Muziektherapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde muziektherapeut. Je werkt samen met sportcoach, yoga therapeut, pedicure, psyholoog, loopbaancoach, studiecoach, kinesist, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

  • Productiemedewerker met doorgroeimogelijkheden- 3-ploegensysteem (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Voor één van onze bedrijven die composteerbare zakken en folies produceren uit hernieuwbaar materiaal zijn we opzoek naar productiemedewerkers die willen doorgroeien tot operatoren. Je takenpakket zal bestaan uit: - het inpakken van de geproduceerde producten - het uitvoeren van kwaliteitscontrole - Het stockeren van de goederen - het oplossen van kleine technische storingen aan de machines Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

Zoek naar antwoorden van I.T.B. in sociale netwerken
Look for responds of I.T.B. in social networks

Lees alle opmerkingen voor I.T.B.. Laat een reactie achter voor I.T.B.. I.T.B. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for I.T.B.. Leave a respond for I.T.B.. I.T.B. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie I.T.B. op de google maps. Adres en contacten I.T.B.
Location of I.T.B. on the google maps. Address and contacts of I.T.B.

Andere gerelateerde bedrijven als come I.T.B. I.T.B.: FORTIS | ANEMA | GARCIA VAZQUEZ | C. & A. | STUDIO DE NEVE

Other related companies as I.T.B.: FORTIS | ANEMA | GARCIA VAZQUEZ | C. & A. | STUDIO DE NEVE

I.T.B. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is I.T.B., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02322753906. Het bedrijf I.T.B. bevindt zich op het adres: HOGENAKKERHOEKSTRAAT 10; 9150; KRUIBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 230,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 174,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen; Industri?le elektrische installaties. Producten gemaakt in I.T.B. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van I.T.B. is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van I.T.B. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van I.T.B., openstaande posities, locatie van I.T.B. op de kaart.

I.T.B. is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is I.T.B., company assigned to the tax number BE02322753906. The company I.T.B. is located at the address: HOGENAKKERHOEKSTRAAT 10; 9150; KRUIBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 230,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 174,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Elektrische installaties voor woningen; Industri?le elektrische installaties. Products created in I.T.B. were not found.
The main activity of I.T.B. is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of I.T.B. is not available. You also can look at reviews of I.T.B., open positions, location of I.T.B. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over I.T.B., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf I.T.B., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about I.T.B., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company I.T.B., employees, financial statistics.