FLELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV

Contactgegevens FLELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Sint-Truidersteenweg 876 3500 Hasselt - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-11-27-49-50 32-11-27-49-50

Fax (fax): 32-11-27-53-89 32-11-27-53-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV
Products information FLELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV

BTW identificatienummer (tax): BE04292053222
Ondernemingsnummer: 8127105712
Hoofdstad (capital): 655,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 739,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in FLELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Signs and signalling panels and boards

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV
(Get full report from official database of BE for FLELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV
Addition kinds of activities for FLELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV

109900. Metalen ertsen, nec | Metal ores, nec
594501. Hobby en ambachtelijke benodigdheden | Hobby and craft supplies
35439902. Gieterij patroonmaking | Foundry patternmaking
41110100. Busvervoer | Bus transportation
50650401. Kathodestraalbuisjes | Cathode ray picture tubes

Werken bij FLELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV. Looking for open vacancies in other companies

  • SCHRIJNWERKER (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Sleidinge is AGO Jobs & HR Zelzate op zoek naar een schrijnwerker. Jouw functie bestaat uit: - het volledig klaarmaken van exclusieve en standaard standonderdelen gaande van exclusieve designtogen tot en met eenvoudige zuilen en standaard wandpanelen allen in hout. - samen met de ploegbaas de standen op verplaatsing monteren.

  • Winkelmedewerker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmedewerker sta je voornamelijk in voor: - het uitpakken van goederen - het helpen bij het inladen van de auto's van klanten - bestellingen klaarzetten - klanten helpen waar nodig

  • Projectleider (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Olen is een gevestigde waarde in de bouwsector. Ze bouwen prachtige villa's en appartementen, en voeren diverse overheidsopdrachten uit. Ze zijn op zoek naar een ervaren projectleider. De ideale kandidaat heeft een sterk leidinggevend karakter en stuurt het volledige bouwteam aan. Uiteraard is zin voor initiatief en een hoge dosis wilskracht zeer belangrijk. Een bachelor of master opleiding is vereist.

  • Gemotiveerde onderhoudstechnicus auto's (m/v) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerde garage regio Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnicus voor personenwagens.  je voert onderhoudsbeurten uit aan personenwagens je monteer en demonteert de verschillende onderdelen je stelt een diagnose en stelt de motor af met de meest geschikte apparatuur je herstelt, stelt het onderstel af en controleert je controleert de voorwieluitlijning je reviseert verbrandingsmotoren je houdt rekening met de autotechnische veiligheidsvoorschriften

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent Dispatcher (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    We zijn opzoek naar een student die in Juli en Augustus tewerkgesteld kan worden bij de afdeling Dispatch in Zwijndrecht. Je zal ondersteuning bieden in de volgende domeinen: Boeken van prestaties van de medewerkers Administratieve opvolging van de planningen ( vb. afwezigheid) Verwerken en nakijken van de certificeringen in onze systemen Cruciale dagen dat je aanwezig moet zijn: - 13/07/2018 & 16/07/2018 - 31/07/2018 & 01/08/2018 - 14/08/2018 & 16/08/2018 - 31/08/2018

  • Jobstudent Bijrijder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Ternat zijn we op zoek naar Jobstudenten voor de functie van bijrijder.

  • Stagiair(e) Mobile Device Management (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    GDPR is niet meer weg te denken vandaag de dag; hoe zit het met de beveiliging van Bring Your Own Devices (BYOD) en Business devices in bedrijfsomgeving Onderzoeksvraag: Zijn er betaalbare oplossingen voor KMO-bedrijven wat betreft de bescherming van bedrijfsdata/applicaties op mobiele toestellen? Doel: - Vastleggen van de security en business requirements: vereist, nuttig en het bepalen nice to haves. - Evaluatie en testen van verschillende softwareapplicaties. - Daarbij ook de opmaak van budget, kosten en een businessplan – je werkt cases uit op basis van een aantal devices. Deliverables: - Vergelijkende tabel met Pro’s en Contra voor de verschillende applicaties. - Aanbeveling omtrent meest geschikte oplossing met prijsindicaties. - Indien mogelijk: demo van de beste oplossing

  • Horeca Manager - GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Jilles Beer & Burger

    Type: Vaste Job

    We’re looking for new meat! Are you ready for a kick ass job? Functieomschrijving: Openen en sluiten van de zaak Coördineren van zaal/bar en keuken (aansturen/opleiden team, planning, correcte kassa,...) Opmaken van bestellingen (zaal en keuken) Verzorgen van een aangename beleving van onze gasten.

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Merelbeke Hundelgem (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Adviseur Estate Planning - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668502-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben jij een jurist volgens opleiding? Heb je een sterke interesse in vermogensplanning? Heb je al een eerste ervaring (+2 jaar) in een fiscaal en/of juridische omgeving? Wil je het liefst aan de slag als adviseur maar schrikt het zelfstandig statuut niet af? Lees dan zeker verder! Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische vacatures en ondersteunt op dit moment een innovatief advocatenkantoor in de zoektocht naar adviseur in estate planning met alvast een eerste ervaring op zak. Dit zal je doen In deze functie ben je actief voornamelijk actief in het burgerlijk recht, maar heb je ook opdrachten in het fiscaal en vennootschapsrecht. Je bent lid van een multidisciplinair team van fiscalisten en juristen en adviseert samen met hen een uiteenlopend cliënteel. Concreet: Opmaak testament Begeleiding bij schenking Begeleiding bij koop / verkoop onroerend goed Adviesverlening inzake familiezaak Beheer van vermogens Adviesverlening inzake huwelijksvermogen … Daarnaast geef je ook jouw kennis door adhv luchtige artikels in tijdschriften of vernieuwende presentaties (zowel intern als extern). Officieel werk je als advocaat of stagiair-advocaat, maar er komt slechts heel weinig rechtbankwerk bij kijken.

Zoek naar antwoorden van FLELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV in sociale netwerken
Look for responds of FLELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV. Laat een reactie achter voor FLELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV. FLELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV. Leave a respond for FLELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV. FLELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV op de google maps. Adres en contacten FLELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV
Location of FLELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV on the google maps. Address and contacts of FLELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV FLELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV: ALFONS NYS | LEON WETS | FE. LAPIERRE | GRENCOBEL | De Brouwerij

Other related companies as FLELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV: ALFONS NYS | LEON WETS | FE. LAPIERRE | GRENCOBEL | De Brouwerij

FLELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is FLELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04292053222. Het bedrijf FLELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV bevindt zich op het adres: Sint-Truidersteenweg 876 3500 Hasselt - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 655,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 739,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Signs and signalling panels and boards. Producten gemaakt in FLELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV, openstaande posities, locatie van FLELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV op de kaart.

FLELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV is a company, that was registered 1992 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is FLELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV, company assigned to the tax number BE04292053222. The company FLELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV is located at the address: Sint-Truidersteenweg 876 3500 Hasselt - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 655,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 739,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Signs and signalling panels and boards. Products created in FLELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV were not found.
The main activity of FLELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV is not available. You also can look at reviews of FLELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV, open positions, location of FLELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV, employees, financial statistics.