FA. MARISSENS & FILS

Contactgegevens FA. MARISSENS & FILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. MARISSENS & FILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. MARISSENS & FILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MECHELSESTEENWEG 81; 3071; KORTENBERG, België

Telefoon (phone): 27598536 (+32-27598536) 27598536 (+32-27598536)

Fax (fax): +32 (51) 274-35-54 +32 (51) 274-35-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. MARISSENS & FILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. MARISSENS & FILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. MARISSENS & FILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. MARISSENS & FILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. MARISSENS & FILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. MARISSENS & FILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. MARISSENS & FILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. MARISSENS & FILS
Products information FA. MARISSENS & FILS

BTW identificatienummer (tax): BE06592041015
Ondernemingsnummer: 7691497802
Hoofdstad (capital): 622,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 676,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in FA. MARISSENS & FILS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen; Huishoudapparaten, televisies and radio's; Loodgieterij, verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. MARISSENS & FILS
(Get full report from official database of BE for FA. MARISSENS & FILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. MARISSENS & FILS
Addition kinds of activities for FA. MARISSENS & FILS

223103. Vouw-, doek- en bekledingsstoffen: wol | Felts, blanketing and upholstery fabrics: wool
943104. Administratie van volksgezondheidsprogramma's, niveau van overheid | Administration of public health programs, level of government
22990208. Matten, vilt: behalve geweven | Mats, felt: except woven
28699900. Industriële organische chemicaliën, nec, nec | Industrial organic chemicals, nec, nec
33219906. Spoorwielen en remschoenen, gietijzer | Railroad car wheels and brake shoes, cast iron
35349903. Looppas, verhuizen | Walkways, moving
38259901. Verlopen tijdmeters, elektronisch | Elapsed time meters, electronic

Werken bij FA. MARISSENS & FILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. MARISSENS & FILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. MARISSENS & FILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. MARISSENS & FILS. Looking for open vacancies in other companies

  • Veldmedewerker rijbewijs G (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Deinze zijn we op zoek naar een veldmedewerker die in het bezit is van een rijbewijs G (tractor) en een fytolicentie.

  • Dakwerker (LIERDE)

    Regio: LIERDE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een stabiel bedrijf in de regio van Geraardsbergen zijn we dringend op zoek naar een kundige, enthousiaste dakwerker. Het grootste deel van het werk bestaat uit het leggen, onderhouden en repareren van dak- en zinkwerk. Door toename van de klantenkring wil het bedrijf uitbreiden met een vakbekwaam dakdekker. De opdrachten/werven zijn voornamelijk in de regio van Geraardsbergen, Ninove, Brakel...

  • Medewerker montage Constructie/Staalbouw (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als montage medewerker volg je de instructies van de montageleider en de voorman. Je vormt één team samen met je collega's op de bouwplaats en zorgt voor de montage van staalconstructies op locatie.

  • Huishoudhulp M/V regio Roeselare PT OF FT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PICO BELLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende mensen in uw regio. Het aantal uren is bespreekbaar: van deeltijds tot voltijds. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Merchtem/Meise (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.   Je zal vooral naar klanten gaan in de regio Merchtem, Meise en omstreken. De klanten zijn moeilijk bereikbaar met openbaar vervoer, waardoor een auto noodzakelijk is.

  • Student verkoop (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe winkel in hartje Leuven zijn we op zoek naar jobstudenten die 1 vaste dag in de week kunnen werken. Heb je affiniteit met interieur-fashion-juwelen? Dan is dit de geknipte bijverdienste voor jou. Je zal leveringen uitpakken, klanten helpen en geschenken inpakken. Je kan rekenen op een vaste studentenjob tot januari.

  • Project Engineer A&E&I (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Progressive Recruitment

    Type: Vaste Job

    Project Engineer Automation and/or E&I Voor een bedrijf dat actief is in de petrochemie zoek ik momenteel een Project Engineer Automation en een Project Engineer E&I om een nieuw project te leiden. Het betreft een uitbreidingsproject van enkele miljoenen waarin je mee de leiding zal nemen. Het bedrijf ligt op een fileluwe locatie op de Linkeroever van Antwerpen. De functie: Als Project Engineer overschouw je het project tijdens elke fase. Je zorgt hierbij ook voor ondersteuning op gebied van engineering. Je staat in voor haalbaarheidsstudies op gebied van budget en techniciteit. Verder sta je ook in voor het engineering ontwerp (concept). Je maakt de budgetten op aan de hand van de gedetailleerde ontwerpen die je maakte. Planning van de constructie en de volledige follow-up behoren ook tot je takenpakket. Tot slot sta je ook in voor de commissioning. Het gezochte profiel: Bij voorkeur ben je Burgerlijk Ingenieur of Industrieel Ingenieur. Qua ervaring heb je minstens twee jaren op de teller staan. In een groot project is het belangrijk dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt. Daarnaast is het belangrijk dat je sterk bent in het opmaken van planningen en een pro-actief ingesteld bent. Aanbod: De kans om deel uit te maken van een topproject dat je CV heel wat kleur zal geven. Verschillende doorgroeimogelijkheden, zowel op korte als op lange termijn. Mooi salarispakket dat afhangt van je ervaring. Door de ligging is het terrein goed bereikbaar voor iedereen die uit Oost-Vlaanderen en Antwerpen komt. Indien je de Kennedytunnel moet passeren kan je files vermijden door de glijtijden.

  • Allround schrijnwerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Construct Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwbedrijf in regio Veurne zijn wij op zoek naar een allround schrijnwerker. Je staat in voor de uitbraak van de bestaande ramen/deuren. Vervolgens plaats je de nieuwe ramen en deuren en verzorg je de afwerking van het binnenschrijnwerk. Plaatsen van meubilair op maat en parket behoren ook tot jouw takenpakket. Indien je ervaring hebt met gyprocwerken is dit een extra troef. Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met een goede kennis van het Nederlands. Je bent bereid om enige verantwoordelijkheid op te nemen t.o.v. de collega's. Je bent woonachtig in Veurne en kan reeds ervaring voorleggen als schrijnwerker. Wij bieden een voltijdse functie met kans op een vast contract na een positieve interimperiode. Verloning volgens ervaring in PC 124.

  • Kelners gezocht voor bijverdienste hartje Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een prachtige toeristische en gekende plaats in hartje Brugge gaan we op zoek naar gemotiveerde kelners die op zoek zijn naar een bijverdienste. Hou je van klantencontact? Heb je een passie voor de horeca? Lees dan snel verder Taken van de gemotiveerde zaalmedewerker Bestellingen opnemen en ingeven in een digitale kassa Onthalen van de klanten, bedienen met een glimlach Suggesties voorstellen Bestellingen ophalen aan de bar en restaurant en doorvoeren naar de tafels Tafelfs afruimen afrekenen

  • Account Manager Vlaanderen (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: BSC

    Type: Vaste Job

    Als account manager heb je een afwisselende en uitdagende job. Je benadert de markt proactief door middel van prospectie naar nieuwe projecten & het bezoeken van studiebureaus en installateurs. Lange termijn relaties opbouwen is een must.

  • PROJECTLEIDER BOUW MET ERVARING IN RENOVATIEPROJECTEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    · Als projectleider beschikt u over autonome verantwoordelijkheid voor een aantal renovatieprojecten · U staat in voor het opstarten van de werven met de ploegen en doet de verdere opvolging tot opgeleverd product · Dit houdt oa in: bestellen van materialen, zoeken van onderaannemers, contacten met klanten en architecten, ... · U coacht de medewerkers op de werven en bent verantwoordelijk voor het naleven van de kwaliteit en de veiligheid · U realiseert projecten binnen budget en afgesproken planning met aandacht naar kwaliteit en veiligheid · U leidt de werfvergaderingen

  • Ergotherapeute (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

Zoek naar antwoorden van FA. MARISSENS & FILS in sociale netwerken
Look for responds of FA. MARISSENS & FILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. MARISSENS & FILS. Laat een reactie achter voor FA. MARISSENS & FILS. FA. MARISSENS & FILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. MARISSENS & FILS. Leave a respond for FA. MARISSENS & FILS. FA. MARISSENS & FILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. MARISSENS & FILS op de google maps. Adres en contacten FA. MARISSENS & FILS
Location of FA. MARISSENS & FILS on the google maps. Address and contacts of FA. MARISSENS & FILS

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. MARISSENS & FILS FA. MARISSENS & FILS: Deschanel (Librairie) | MUTUALIT? SOCIALISTE | EDWIG VAN DER BEEKEN | MICHEL MAR?CHAL | VRIJE LAGERE SCHOOL

Other related companies as FA. MARISSENS & FILS: Deschanel (Librairie) | MUTUALIT? SOCIALISTE | EDWIG VAN DER BEEKEN | MICHEL MAR?CHAL | VRIJE LAGERE SCHOOL

FA. MARISSENS & FILS is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. MARISSENS & FILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06592041015. Het bedrijf FA. MARISSENS & FILS bevindt zich op het adres: MECHELSESTEENWEG 81; 3071; KORTENBERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 622,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 676,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen; Huishoudapparaten, televisies and radio's; Loodgieterij, verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in FA. MARISSENS & FILS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. MARISSENS & FILS is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. MARISSENS & FILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. MARISSENS & FILS, openstaande posities, locatie van FA. MARISSENS & FILS op de kaart.

FA. MARISSENS & FILS is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. MARISSENS & FILS, company assigned to the tax number BE06592041015. The company FA. MARISSENS & FILS is located at the address: MECHELSESTEENWEG 81; 3071; KORTENBERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 622,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 676,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Elektrische installaties voor woningen; Huishoudapparaten, televisies and radio's; Loodgieterij, verwarming and sanitaire installaties. Products created in FA. MARISSENS & FILS were not found.
The main activity of FA. MARISSENS & FILS is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. MARISSENS & FILS is not available. You also can look at reviews of FA. MARISSENS & FILS, open positions, location of FA. MARISSENS & FILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. MARISSENS & FILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. MARISSENS & FILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. MARISSENS & FILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. MARISSENS & FILS, employees, financial statistics.