JEAN SMETS

Contactgegevens JEAN SMETS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN SMETS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN SMETS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DELLESTRAAT 38; 3220; HOLSBEEK, België

Telefoon (phone): 16444787 (+32-16444787) 16444787 (+32-16444787)

Fax (fax): +32 (14) 928-44-13 +32 (14) 928-44-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN SMETS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN SMETS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN SMETS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN SMETS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN SMETS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN SMETS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN SMETS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN SMETS
Products information JEAN SMETS

BTW identificatienummer (tax): BE09804718017
Ondernemingsnummer: 7820312500
Hoofdstad (capital): 926,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 425,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in JEAN SMETS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen; Huishoudapparaten, televisies and radio's; Informaticaconsulenten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN SMETS
(Get full report from official database of BE for JEAN SMETS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN SMETS
Addition kinds of activities for JEAN SMETS

314499. Damesschoenen, behalve atletisch, nec | Women's footwear, except athletic, nec
329206. Gedraaide asbestvezelproducten | Twisted asbestos fiber products
753903. Elektrische diensten | Electrical services
14299910. Riprap steengroeven | Riprap quarrying
20790201. Compound shortenings | Compound shortenings
32720315. Spaanse vloertegel, beton | Spanish floor tile, concrete
35310200. Marine gerelateerde apparatuur | Marine related equipment
51699910. Organische chemicaliën, synthetisch | Organic chemicals, synthetic
73890209. Pijplijn en stroomlijn inspectiedienst | Pipeline and power line inspection service
87349911. Water test laboratorium | Water testing laboratory

Werken bij JEAN SMETS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN SMETS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN SMETS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN SMETS. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker montage - monteur (m/v) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een topfirma te Kuurne gespecialiseerd in de productie van een elektronisch product gaan wij op zoek naar een gemotiveerde monteur.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO BEERNEM (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Studenten kerstmarkt Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Aalst en ben je vrij in de periode van 07/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur! Heb jij nog voldoende uren over om te werken als student en ben je bereid meerdere dagen te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • Barman - kelner STUDENT of FLEXI JOB (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE VAGANT

    Type: Studentenjob

    Zelfstandig bar werk in hét jenevercafé van Antwerpen. Bediening van klanten op het terras, in de zaal en aan de toog. Bereiden van warme en koude dranken aan de toog. Verdere taken bestaan uit afwassen, opruimen, het opendoen of sluiten van het café.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: KAPSALON HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Product Engineering Manager (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ENGINITY

    Type: Vaste Job

    De Product Engineering Manager is verantwoordelijk voor de industrialisatie en het continue verbeteringsproces van de sensoren productfamilie voor HEN wereldwijd. De Product Engineering Manager rapporteert aan de General Manager HEN en maakt deel uit van het managementteam van de Plant. Taken en verantwoordelijkheden De Product Engineering Manager leidt de 3 Product Engineering teams van de product familie sensoren in de realisatie van de industrialisatie van nieuwe producten die in de markt geïntroduceerd worden, product/proces verbeteringen en behandeling van klantenklachten. Verantwoordelijk voor het volledig beheer van de industrialisatie van nieuwe producten en dit van concept/studie fase tot uitvoering en product lancering en dit in nauwe samenwerking met de R&D afdeling. Zorgen voor het continue verbeteringsproces door afvalvermindering, productie-efficiëntie en optimalisatie, verbetering van materialen en materiaalstromen. Verhoging van de productiviteit door middel van ‘zero defect’ denken, processen en technologie verbeteringen. Zorgt voor een pro-actieve borging van de kwaliteit van de producten door toepassen en optimaliseren van het FMEA-proces. Gedreven door feiten & cijfers en solide beslissingen kunnen nemen. Geeft sturing aan de lopende product & procesverbeteringen om alzo kwaliteit vereisten, productie doelen en kosten efficiëntie te bereiken. Geeft sturing en ondersteuning waar vereist om product & proces problemen op te lossen en klantenklachten op een efficiënte en doeltreffende manier op te lossen. Hij heeft een overzicht over de verschillende productgroepen, evalueert resultaten en gaat voor resultaatsgerichte oplossingen om de producten continu te verbeteren. Verantwoordelijk voor het gelijktijdig beheren van meerdere verbeteringsprojecten. Coördinatie van bovenstaande verantwoordelijkheden voor HEN wereldwijd.

  • Senior aankoper (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een productiefirma te Gullegem, zijn wij op zoek naar een Senior aankoper portefeuille alu profielen en gereedschappen / klein materiaal. We zijn op zoek naar een zelfstandig gedreven medewerker met gedegen MRP-kennis Functie  Samen met 3 collega's sta je in voor de algemene aankoop van alu profielen en gereedschappen/klein materiaal.  Je plaatst bestellingen voor jouw artikelengroep en volgt de afroepen en leveringen op. Daartoe maak je gebruik van een ERP-pakket (Axapta) en sta je in contact met de productieleiders m.b.t de capaciteitsplanning.  Je volgt actief het stockbeheer voor jou artikelengroep op. Je herberekent daartoe de minimumvoorraden i.f.v. productwijzigingen en het jaarverbruik hiervoor met je uitstekend met Exel en meer bepaald met draaitabellen kunnen werken.

  • Winkelverantwoordelijke colora gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: BOSS paints

    Type: Vaste Job

    Breng kleur in je job bij colora! Je bent gebeten door winkelverkoop of winkelmanagement? Maar je wil niet eender wat verkopen? Maak kennis met c olora, dé verfwinkel. Bij Colora verkoop je niet zomaar verf. Je helpt de dromen van onze klanten te verwezenlijken, met duurzame verf, maar vooral met heel veel passie en persoonlijk advies. Als winkelverantwoordelijke sta je in voor allerhande taken: Je staat samen met jouw team in voor een actieve verkoop naar de verschillende klantengroepn. Je zorgt ervoor dat elke klant met de juiste technische oplossing, producten en een goed gevoel van vertrouwen zijn/haar project kan starten. Je adviseert klanten op technisch en esthetisch vlak. Je haalt het beste uit jouw team. Je coacht en begeleid jouw medewerkers, stuurt en evalueert hen. Administratief help je de winkel optimaal runnen. Je zorgt voor een efficiënte stock- en assortiment opvolging.

  • Diensthoofd wasserij en naai-atelier (KLERKEN)

    Regio: KLERKEN

    Bedrijf: De Vleugels

    Type: Vaste Job

    De Vleugels garandeert een kwaliteitsvolle en warme ondersteuning voor 330 mensen met een verstandelijke beperking. Onze industriële wasserij is één van de ondersteunende diensten binnen de organisatie. Naast de hotelwas, staan de medewerkers van de wasserij in voor het wassen van de kledij van onze cliënten. Deze persoonlijke kledij wordt geplooid, gesorteerd op naam en op die manier terug bezorgd in de leefgroepen. De medewerkers van het naaiatelier staan in voor het maken van linnen in diverse vormen en speciale kledij voor sommige cliënten, het tekenen van de persoonlijke kledij, herstelwerk en werken op sommige momenten actief mee in het wasserijproces. De wasserij werkt 6 dagen op 7 ( niet op zondag ) met dagdiensten. Het team bestaat momenteel uit 18 medewerkers. Het diensthoofd stuurt zowel de werking en organisatie van wasserij en naaiatelier aan en geeft leiding aan de medewerkers van beide diensten. Het diensthoofd werkt actief mee op de werkvloer in combinatie met de eigen taken als diensthoofd.

  • Gentis - .NET Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze klant is een Belgisch bedrijf, actief binnen de financiële sector. Een greep uit jouw dagelijkse taken.. Je neemt de leiding in technische projecten. Je bewaart het overzicht en waakt over de kwaliteit van de geleverde oplossing. Je bepaalt de technische architectuur mee. Je wordt betrokken in strategische discussies en denkt actief mee over de uitbouw van ons platform. Je komt terecht in een multi-disciplinair team van .NET developers, business analists, software quality engineers en solution architects/team leads. Je neemt het mentorship op van Junior en Medior developers. Onder het motto "leading-by-example", werk je als ervaren .NET developer efficient mee aan de oplossing. De functie-eisen voor deze missie.. Je hebt minimaal 3 jaar bewezen werk ervaring als .NET developer en minstens 7 jaar werkervaring Je bent een teamspeler en vertrouwd met de werking van een Scrum team. Je hebt kennis van onder andere: ASP.NET / MVC / Entity Framework / SQL Server / Azure... Je kan het overzicht bewaren in een complex technisch project. Je spreekt naast het Nederlands ook vloeiend Engels Details.. Locatie: Regio Mechelen Duur: 6+ maanden

  • GEMOTIVEERDE KEUKENMEDEWERKER M/V (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor hulp in de keuken. Taken en verantwoordelijkheden: Voorbereidend werk in de keuken. Snijden van groenten, voorbereiding van sauzen, nagerechten, enz.. Keukenactiviteiten uitvoeren in functie van de instructies die door de keukenchef doorgegeven worden. Zelfstandig kunnen werken wanneer de keukenchef afwezig is. Toepassen van de regels betreffende veiligheid en hygiëne.

  • HULPKELNER (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: INCONTRI

    Type: Flexijob

    Je helpt bij het opdienen van de gerechten. Je doet de mise-en-place van de zaal, je zet ze op orde en je dekt mee de tafels. Je ontvangt de klanten, stelt hen gerechten voor, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/of keukenpersoneel. Je serveert mee de gerechten.

Zoek naar antwoorden van JEAN SMETS in sociale netwerken
Look for responds of JEAN SMETS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN SMETS. Laat een reactie achter voor JEAN SMETS. JEAN SMETS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN SMETS. Leave a respond for JEAN SMETS. JEAN SMETS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN SMETS op de google maps. Adres en contacten JEAN SMETS
Location of JEAN SMETS on the google maps. Address and contacts of JEAN SMETS

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN SMETS JEAN SMETS: CLUB COLOMBOPHILE | HUIS PAULA | GARAGE AUTO`S P & B B.V.B.A. | PHILIPPE DE LONGUEVILLE | BOULANGERIE MICH?LE

Other related companies as JEAN SMETS: CLUB COLOMBOPHILE | HUIS PAULA | GARAGE AUTO`S P & B B.V.B.A. | PHILIPPE DE LONGUEVILLE | BOULANGERIE MICH?LE

JEAN SMETS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN SMETS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09804718017. Het bedrijf JEAN SMETS bevindt zich op het adres: DELLESTRAAT 38; 3220; HOLSBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 926,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 425,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen; Huishoudapparaten, televisies and radio's; Informaticaconsulenten. Producten gemaakt in JEAN SMETS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN SMETS is Educatieve diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN SMETS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN SMETS, openstaande posities, locatie van JEAN SMETS op de kaart.

JEAN SMETS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN SMETS, company assigned to the tax number BE09804718017. The company JEAN SMETS is located at the address: DELLESTRAAT 38; 3220; HOLSBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 926,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 425,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Elektrische installaties voor woningen; Huishoudapparaten, televisies and radio's; Informaticaconsulenten. Products created in JEAN SMETS were not found.
The main activity of JEAN SMETS is Educational Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN SMETS is not available. You also can look at reviews of JEAN SMETS, open positions, location of JEAN SMETS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN SMETS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN SMETS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN SMETS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN SMETS, employees, financial statistics.