GEBROEDERS BOULET

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • GEBROEDERS BOULET
Private companiesOil and Gas Extraction • GEBROEDERS BOULET

Contactgegevens GEBROEDERS BOULET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEBROEDERS BOULET: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEBROEDERS BOULET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-TRUIDERSTRAAT 1; 3700; TONGEREN, België

Telefoon (phone): 12232217 (+32-12232217) 12232217 (+32-12232217)

Fax (fax): +32 (68) 815-96-64 +32 (68) 815-96-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEBROEDERS BOULET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEBROEDERS BOULET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEBROEDERS BOULET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEBROEDERS BOULET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEBROEDERS BOULET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEBROEDERS BOULET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEBROEDERS BOULET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEBROEDERS BOULET
Products information GEBROEDERS BOULET

BTW identificatienummer (tax): BE02452667236
Ondernemingsnummer: 8888183593
Hoofdstad (capital): 178,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 615,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in GEBROEDERS BOULET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen; Huishoudapparaten, televisies and radio's; Industri?le elektrische installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEBROEDERS BOULET
(Get full report from official database of BE for GEBROEDERS BOULET)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEBROEDERS BOULET
Addition kinds of activities for GEBROEDERS BOULET

025299. Kip eieren, nec | Chicken eggs, nec
02519902. Capons, het opwekken van | Capons, raising of
14110206. Syeniet, dimensie-steengroeven | Syenite, dimension-quarrying
26790700. Bouw-, isolatie- en verpakkingspapier | Building, insulating, and packaging paper
30860000. Kunststof schuimproducten | Plastics foam products
31310300. Enveloppen voor schoenen | Sole parts for shoes
36510110. Muziek distributie apparaat | Music distribution apparatus
38230419. Tijdcyclus en programma controllers, industrieel proces type | Time cycle and program controllers, industrial process type
38260305. Analyseapparatuur voor aardolieproducten | Petroleum product analyzing apparatus
38410206. Oogonderzoekende instrumenten en apparaten | Eye examining instruments and apparatus

Werken bij GEBROEDERS BOULET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEBROEDERS BOULET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEBROEDERS BOULET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEBROEDERS BOULET. Looking for open vacancies in other companies

  • MOLENMAN-SILOMAN (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in mengvoeders voor de landbouwsector zijn we op zoek naar een SILOMAN/MOLENMAN voor de vestiging te Aalter. Je bent verantwoordelijk voor het lossen van vrachtwagens die grondstoffen aanleveren. Je ontvangt de losbon en controleert deze. Je neemt de nodige stalen waarop je een aantal analyses uitvoert en beoordeelt zo de kwaliteit van de goederen. Je zorgt voor het transport van de producten naar de silo. Dit proces verloopt PLC-gestuurd. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het produceren (PLC-gestuurd) en het voorraadbeheer van de halffabricaten die door de productie worden gebruikt.

  • Nivelleerder (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het besturen van D37, D21, D6 machines en tractoren met kilver om nivelleringswerken uit te voeren.

  • Hoofdmagazijnier (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de verwerking van alle binnenkomende goederen (merchandising goederen en f&b producten) in het park. Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor een efficiënte werking en organisatie van het magazijn. Je helpt met het voorbereiden en klaarzetten van de interne leveringen voor de verschillende verkooppunten in het park. De verdeling en verzending van de goederen naar de andere parken behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden. Je controleert regelmatig op basis van steekproeven de kwaliteit van de stock (o.a. houdbaarheidsdatums).

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Jobstudent (m/v) Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Assistent winkelmanager voor 1 van onze GAMMA winkels, regio Hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: GAMMA

    Type: Vaste Job

    Je bent medeverantwoordelijk voor een Gamma winkel. Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. Je promoot het imago van de winkel. Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagdagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren. Samen zijn jullie de stuwende kracht om onze Van Neerbos bedrijfsvisie te realiseren!

  • Monteur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KBS SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar werkzekerheid, toffe collega’s en een uitdagende job… lees dan zeker verder. Bij KBS systems zijn we gespecialiseerd in passieve brandbeveiliging (brandwerende deuren, rookschermen, brandwerende afdichtingen,… ) voor diverse grote projecten. Omwille van het continu toenemende werk zijn we momenteel op zoek naar gemotiveerde mensen die graag de handen uit de mouwen steken.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Logopedist(e) Mariakerke-Gent (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: MAENHOUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor onderzoek en behandeling van kinderen en volwassenen met spraak-, taal-, leer-, stem- en/of neurologische stoornissen. Je werkt samen met een collega logopediste Je neemt deel aan gesprekken/overleg op school en in de praktijk. Je behandelt op school en/of in de praktijk. Je werkt met een zelfstandig statuut.

  • AGO Technics zoekt TECHNIEKER voor Alpro (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Technics gaat voor vaste aanwerving op zoek naar een ELEKTROMECANICIEN. Er zijn mogelijkheden in twee ploegen (6-14 of 14-22) alsook in de nacht (22-6). Je staat in voor onderhoud van de machines volgens planning. Je denkt zelf ook mee naar eventuele verbeteringen. Naast het 'standaard' machine-onderhoud sta je ook in voor reviseren van wisselstukken. Kennis situeert zich zowel op elektrisch als mechanisch niveau.

  • Service Advisor (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: VERTOMMEN Rudy

    Type: Werfreserve

    U staat in voor het klantencontact, telefonisch en aan de ontvangstbalie. U maakt werkorders aan: u noteert welke herstellingen moet worden uitgevoerd aan de wagen. U maakt de planning voor de werkplaats op. U staat in voor de facturatie. U beheert ook het vervangwagenpark.

  • Flexijob zaalmedewerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een mooi restaurant in de ruime regio van Tielt zoeken bij mensen die als flexijob zaalmedewerker willen werken. Hiervoor zoeken we mensen die op vrijdagavond beschikbaar zijn van 18u30 tot 23u00.

Zoek naar antwoorden van GEBROEDERS BOULET in sociale netwerken
Look for responds of GEBROEDERS BOULET in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEBROEDERS BOULET. Laat een reactie achter voor GEBROEDERS BOULET. GEBROEDERS BOULET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEBROEDERS BOULET. Leave a respond for GEBROEDERS BOULET. GEBROEDERS BOULET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEBROEDERS BOULET op de google maps. Adres en contacten GEBROEDERS BOULET
Location of GEBROEDERS BOULET on the google maps. Address and contacts of GEBROEDERS BOULET

Andere gerelateerde bedrijven als come GEBROEDERS BOULET GEBROEDERS BOULET: FLOSIRIS INFORMATIQUE SPRL | LE LOTUS BLUE | FERNAND SURMONT | COIFFURE CAROLL | B2

Other related companies as GEBROEDERS BOULET: FLOSIRIS INFORMATIQUE SPRL | LE LOTUS BLUE | FERNAND SURMONT | COIFFURE CAROLL | B2

GEBROEDERS BOULET is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEBROEDERS BOULET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02452667236. Het bedrijf GEBROEDERS BOULET bevindt zich op het adres: SINT-TRUIDERSTRAAT 1; 3700; TONGEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 178,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 615,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen; Huishoudapparaten, televisies and radio's; Industri?le elektrische installaties. Producten gemaakt in GEBROEDERS BOULET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GEBROEDERS BOULET is Olie- en gaswinning, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEBROEDERS BOULET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEBROEDERS BOULET, openstaande posities, locatie van GEBROEDERS BOULET op de kaart.

GEBROEDERS BOULET is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEBROEDERS BOULET, company assigned to the tax number BE02452667236. The company GEBROEDERS BOULET is located at the address: SINT-TRUIDERSTRAAT 1; 3700; TONGEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 178,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 615,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Elektrische installaties voor woningen; Huishoudapparaten, televisies and radio's; Industri?le elektrische installaties. Products created in GEBROEDERS BOULET were not found.
The main activity of GEBROEDERS BOULET is Oil and Gas Extraction, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GEBROEDERS BOULET is not available. You also can look at reviews of GEBROEDERS BOULET, open positions, location of GEBROEDERS BOULET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEBROEDERS BOULET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEBROEDERS BOULET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEBROEDERS BOULET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEBROEDERS BOULET, employees, financial statistics.