DE WAELE ELEKTRO DOE HET ZELF

Contactgegevens DE WAELE ELEKTRO DOE HET ZELF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE WAELE ELEKTRO DOE HET ZELF: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE WAELE ELEKTRO DOE HET ZELF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANDEGEMSTRAAT 27; 9850; NEVELE, België

Telefoon (phone): 93716217 (+32-93716217) 93716217 (+32-93716217)

Fax (fax): +32 (61) 360-60-78 +32 (61) 360-60-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE WAELE ELEKTRO DOE HET ZELF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE WAELE ELEKTRO DOE HET ZELF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE WAELE ELEKTRO DOE HET ZELF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE WAELE ELEKTRO DOE HET ZELF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE WAELE ELEKTRO DOE HET ZELF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE WAELE ELEKTRO DOE HET ZELF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE WAELE ELEKTRO DOE HET ZELF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE WAELE ELEKTRO DOE HET ZELF
Products information DE WAELE ELEKTRO DOE HET ZELF

BTW identificatienummer (tax): BE03446655273
Ondernemingsnummer: 3601287841
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 298,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in DE WAELE ELEKTRO DOE HET ZELF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen; Huishoudapparaten, televisies and radio's; Industri?le elektrische installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE WAELE ELEKTRO DOE HET ZELF
(Get full report from official database of BE for DE WAELE ELEKTRO DOE HET ZELF)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE WAELE ELEKTRO DOE HET ZELF
Addition kinds of activities for DE WAELE ELEKTRO DOE HET ZELF

3679. Elektronische componenten, nec | Electronic components, nec
01810300. Bollen en zaden | Bulbs and seeds
17990604. Demountable partitie installatie | Demountable partition installation
20460306. Glucose | Glucose
34659900. Automotive stampings, nec | Automotive stampings, nec
39519906. Nibs (penpunten): goud, staal of ander metaal | Nibs (pen points): gold, steel, or other metal
49119905. Elektriciteitsmarkten | Electrical power marketers
73890303. Demonstratie service | Demonstration service

Werken bij DE WAELE ELEKTRO DOE HET ZELF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE WAELE ELEKTRO DOE HET ZELF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE WAELE ELEKTRO DOE HET ZELF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE WAELE ELEKTRO DOE HET ZELF. Looking for open vacancies in other companies

  • Teammember Okay Hofstade (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Medewerker ACC (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar collega’s die dezelfde passie delen voor wagens als wij! Heb je technisch inzicht? Ben je handig en heb je een basis kennis elektriciteit? (elektrische schema’s hebben geen geheimen voor jou) Of ben je gewoon een krak in automechanica? Kan je werken volgens de voorgeschreven procedures? Je houdt van een nette werkplek en veilig werken is één van je prioriteiten. Dan ben jij diegene die we zoeken! Je krijgt je eigen werkbak ter beschikking, hiervoor verwachten we respect voor je eigen materieel en gereedschappen en weet je deze ook op een correcte manier te gebruiken. Je komt terecht in een bedrijf waar enkel gewerkt wordt met nieuwe wagens. Kwaliteit staat dan ook hoog in ons vaandel Naarmate je technische kennis, zal je worden ingeschakeld van het plaatsen van navi’s tot de inbouw van LPG tanks en pré-heaters,… Bij nieuwe acties worden de nodige trainingen voorzien. Inzet en gedrevenheid wordt beloond, want daardoor creëer je doorgroeimogelijkheden voor jezelf.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS Wortegem-Petegem (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OUDENAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Wortegem - Petegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lebbeke/Buggenhout (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Onderhoudsmedewerker Sportoase Eburons Dome (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex • Opvolgen van een goed stockbeheer. • Schoonmaakmateriaal onderhouden • Het correct opvolgen van poetsschema’s

  • (VRACHTWAGEN) CHAUFFEUR BINNENLADER (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ALDERS INTERNATIONAAL TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur die ervaring heeft in het rijden met binnenlader voor het leveren van allerlei betonconstructies in onze bouwafdeling.

  • Beenhouwer Colruyt Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • Uitzendconsulent Konvert Office Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • DV00499 Projectcoördinator extrusie (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent de lijm tussen het bedrijf en de klant: wanneer een machine verkocht is, zorg je ervoor dat het ganse proces in goede banen geleid wordt ten einde de machine tijdig en vlot te plaatsen bij de klant. Je koppelt de wensen van de klant terug naar onze interne diensten en doet de verdere opvolging. Je bent de interne contactpersoon tussen R&D, productie, aankoop en naverkoop

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

  • Eurostaff - IT Architect (Regio Huy)

    Regio: Regio Huy

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is an established consultancy and is actively looking for an IT Architect, to support a number of ongoing business & IT projects. Their main office is is Liège. Essential Relevant architecture experience Knowledge of some architecture framework (eg TOGAF, ArchiMate) Familiarity with Service Oriented Architecture concepts Experience in an Agile environment Great communication & collaboration skills Stress resistant & flexible wrt the organization's maturity in governance effectiveness Desirable Insurance industry experience Alfresco Scriptura Guidewire ESB Accounting Thanks for your reply with CV, day rate and availability !

  • Twee leerkrachten voor studiebegeleiding op donderdagen (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: HUISWERKINSTITUUT MAASEIK

    Type: Flexijob

    Zowel leerlingen van de lagere als middelbare school kunnen bij ons in het Huiswerkinstituut terecht. We begeleiden ze bij huiswerkopdrachten, het studeren of een specifieke begeleiding voor de examens. Als een leerling worstelt met bepaalde vakken of het moeilijk heeft, geven we hem of haar individuele bijlessen om alles goed onder de knie te krijgen. Wij zoeken (dringend) 2 leerkrachten die middelbare scholieren helpen op donderdagen van 16u00 tot 19u00. Je begeleidt de leerlingen met hun huis- en studeerwerk.

Zoek naar antwoorden van DE WAELE ELEKTRO DOE HET ZELF in sociale netwerken
Look for responds of DE WAELE ELEKTRO DOE HET ZELF in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE WAELE ELEKTRO DOE HET ZELF. Laat een reactie achter voor DE WAELE ELEKTRO DOE HET ZELF. DE WAELE ELEKTRO DOE HET ZELF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE WAELE ELEKTRO DOE HET ZELF. Leave a respond for DE WAELE ELEKTRO DOE HET ZELF. DE WAELE ELEKTRO DOE HET ZELF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE WAELE ELEKTRO DOE HET ZELF op de google maps. Adres en contacten DE WAELE ELEKTRO DOE HET ZELF
Location of DE WAELE ELEKTRO DOE HET ZELF on the google maps. Address and contacts of DE WAELE ELEKTRO DOE HET ZELF

Andere gerelateerde bedrijven als come DE WAELE ELEKTRO DOE HET ZELF DE WAELE ELEKTRO DOE HET ZELF: FORTIS | Irène (Coiffure) | Libert Paul | BURIC KANTOORINTRICHTING BVBA | Aqua Fontal B.V.B.A.

Other related companies as DE WAELE ELEKTRO DOE HET ZELF: FORTIS | Irène (Coiffure) | Libert Paul | BURIC KANTOORINTRICHTING BVBA | Aqua Fontal B.V.B.A.

DE WAELE ELEKTRO DOE HET ZELF is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE WAELE ELEKTRO DOE HET ZELF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03446655273. Het bedrijf DE WAELE ELEKTRO DOE HET ZELF bevindt zich op het adres: LANDEGEMSTRAAT 27; 9850; NEVELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 298,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen; Huishoudapparaten, televisies and radio's; Industri?le elektrische installaties. Producten gemaakt in DE WAELE ELEKTRO DOE HET ZELF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE WAELE ELEKTRO DOE HET ZELF is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE WAELE ELEKTRO DOE HET ZELF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE WAELE ELEKTRO DOE HET ZELF, openstaande posities, locatie van DE WAELE ELEKTRO DOE HET ZELF op de kaart.

DE WAELE ELEKTRO DOE HET ZELF is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE WAELE ELEKTRO DOE HET ZELF, company assigned to the tax number BE03446655273. The company DE WAELE ELEKTRO DOE HET ZELF is located at the address: LANDEGEMSTRAAT 27; 9850; NEVELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 298,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Elektrische installaties voor woningen; Huishoudapparaten, televisies and radio's; Industri?le elektrische installaties. Products created in DE WAELE ELEKTRO DOE HET ZELF were not found.
The main activity of DE WAELE ELEKTRO DOE HET ZELF is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE WAELE ELEKTRO DOE HET ZELF is not available. You also can look at reviews of DE WAELE ELEKTRO DOE HET ZELF, open positions, location of DE WAELE ELEKTRO DOE HET ZELF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE WAELE ELEKTRO DOE HET ZELF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE WAELE ELEKTRO DOE HET ZELF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE WAELE ELEKTRO DOE HET ZELF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE WAELE ELEKTRO DOE HET ZELF, employees, financial statistics.