FLDUMAPLAST NV

Particuliere bedrijvenWatervervoer • FLDUMAPLAST NV

Contactgegevens FLDUMAPLAST NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDUMAPLAST NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDUMAPLAST NV

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Bruggesteenweg 20 8340 Damme - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-50-72-90-11 32-50-72-90-11

Fax (fax): 32-50-71-72-28 32-50-71-72-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDUMAPLAST NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDUMAPLAST NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDUMAPLAST NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDUMAPLAST NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDUMAPLAST NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDUMAPLAST NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDUMAPLAST NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDUMAPLAST NV
Products information FLDUMAPLAST NV

BTW identificatienummer (tax): BE09215576171
Ondernemingsnummer: 1543548583
Hoofdstad (capital): 426,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 140,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in FLDUMAPLAST NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Chains, plastic

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDUMAPLAST NV
(Get full report from official database of BE for FLDUMAPLAST NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDUMAPLAST NV
Addition kinds of activities for FLDUMAPLAST NV

5948. Bagage- en lederwarenhuizen | Luggage and leather goods stores
399399. Tekens en reclame specialiteiten, nec | Signs and advertising specialties, nec
20150606. Pluimvee, verwerkt: gerookt | Poultry, processed: smoked
20480207. Vleesmaaltijd en tankage, bereid als diervoeder | Meat meal and tankage, prepared as animal feed
26219903. Kabel of jute papier | Rope or jute paper
26790700. Bouw-, isolatie- en verpakkingspapier | Building, insulating, and packaging paper
37140300. Motoronderdelen van het voertuig en frame | Motor vehicle body components and frame
59419903. Bowling apparatuur en benodigdheden | Bowling equipment and supplies
75499905. Ondercoating / roestwerende auto's | Undercoating/rustproofing cars

Werken bij FLDUMAPLAST NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDUMAPLAST NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDUMAPLAST NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDUMAPLAST NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Support Administratif Crédits (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Missie Binnen het departement « Kredieten », bestaat uw missie er in om een administratieve bijstand te bieden aan de kredietanalysten en de dossierbeheerders. Sleuteltaken Polyvalente administratieve ondersteuning aan de teams die de aanvragen voor kredieten behandelen: Concreet betekent dit : - Voorbereiding van de dossiers voor de analysten en opvolging van de onvolledige dossiers - Encodage van de dossiers die via het bank werden ingediend - Opvolging van verscheidene mailboxen - Registratie van contracten bij de Nationale Bank - Behandelen en scannen van de briefwisseling voor het departement - Archivering van documenten - Telefonische contacten - Andere ad hoc taken in functie van het volume en behoeften van de dienst

  • Showroomverkoper slaapcomfort (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je geeft advies aan de klanten betreffende hun slaapcomfort. Je maakt de bestelbon op en zorgt ervoor dat de klant tevreden naar buiten gaat! Je volgt de voorraad op in het filiaal.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio As (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio As en omgeving

  • HUISHOUDHULP Vorselaar - direct VAST contract én maaltijdcheques (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zul je daar poetsen, strijken en wassen, ramen poetsen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job met werkuren tussen de 13 en 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Woon je niet in Vorselaar? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Jobcoach Dominique staat voor je klaar: ze gaat bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Poetshulp Dienstencheques (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, strijken of boodschappen doen, doe je met een glimlach? Dan is een job als huishoudhulp iets voor jou. Werken als huishoudhulp is werken met alle voordelen die een vaste job biedt. Zo ontvang jou! Wij zijn op zoek naar poetsdames die willen werken bij particulieren met dienstencheques. Je kan vrij jouw uren inplannen en kan deze functie zowel voltijds als deeltijds uitoefenen.

  • Jobstudent kassa (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat voornamelijk aan de kassa maar kan ook worden ingezet voor de aanvul. Aan de kassa zorg je voor een ordelijke werkomgeving. Je bent klantvriendelijk en weet de klanten te informeren over de lopende acties. Je bent een harde werker die de klanten met een glimlach verwelkomt. Je zorgt voor een correcte betalingsafhandeling en kan met zorg omgaan met de producten.

  • Bijverdienste: standenbouw events (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Zele dat zich bezig houdt met de opbouw van evenementen zoekt Tempo-Team gemotiveerde mensen die wat willen bijverdienen: -opbouwen/ afbouwen van standen -inspringen op evenementen De werkdagen zijn vrijblijvend en zijn elke week anders.

  • Hoger Redder Sportoase Zwem.com Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige: - Voer je verpleegtechnische handelingen uit (bloednames, wondzorg...) - Werk je in het team nauw samen - Je streeft een kwalitatieve verzorging na  ... Bedrijfsprofiel: Samen met een goed gestructureerde en zeer gemotiveerde personeelsploeg willen wij de bewoners die ons hun vertrouwen gegeven hebben een "optimale levenskwaliteit" bezorgen, waardoor zij hier vooral gelukkig zijn in hun laatste levensjaren en genieten van een degelijke en gepersonaliseerde verzorging.Wij geven hen in een huiselijke sfeer met veel sociaal contact en aangepaste activiteiten datgene waar zij steeds naar uitgekeken hebben: echte rust, een afwisselende leuke bezigheid, lekker eten en een fijne verzorging, een fleurige kamer met een goed bed, zodat zij hopelijk lang mogen genieten van de prachtige tuin en van de bosrijke, gezonde omgeving.Hierin moet ook de familie betrokken worden en haar gading vinden.Huize Lieve Moenssens wil een positieve bijdrage leveren aan een optimale serviceverlening in het seniorenbeleid, zowel van Dilsen-Stokkem als van de hele omgeving.

  • Vivid Resourcing - C++ R&D Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our dynamic situational awareness client based in Leuven are looking for C++ Software Engineers to join their team. The ideal candidate will be living in Belgium and have a passion to solve development challenges within 3D graphics and or mathematical problems.     Role You apply cutting edge techniques in the domains of object-oriented methodology, computer graphics, applied mathematics and Web technology. Taking the research within R&D seriously. Working on rendering technology and that brings this technology to C++ and C#/.NET developers through a well-designed API and attractive UI. Implement relevant test procedures.   Knowledge/Experience Software engineer with a heart for C++ and or C# / .NET development. Degree in computer science, or equivalent through experience. Knowledge of C++ and C# application frameworks (QT, WPF and WinForms). Any experience with graphics APS's (OpenGL, Directx),  GPU (OpenCL, CUDA) programming is considered a bonus. Fluent in English.   Package Above market rate salaries. Flexible working hours. Company car + fuel card. Group and health insurance. Meal vouchers and other fringe benefits.   If interested please feel free to apply below.

  • DIGITAL DESIGN ENGINEER (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672624-inline.html?cid=Partner_VDAB Hays Wavre * System-on-Chip architecture * FPGA & ASIC design * VHDL/Verilog Hays is looking for a Digital Design Engineer with proven experience in SoC and DSP-based architecture, digital design and verification. As a Digital Design Engineer, you will be involved in projects focusing on designing new electronic products. Your focus will be on the design and verification of advanced digital circuits for digital and mixed-signal ASICs. This involves front-end design, verification and testing of new and existing functions for image sensing and image processing ASICs. Some of the functional blocks might first be developed as functional IP blocks on FPGA based platforms to enable system verification prior to ASIC implementation. As a Digital Design Engineer, you will thus define digital architecture, driving a robust and efficient design methodology. You will conduct system analysis in order to improve the overall system performance and will follow-up on probe and final test development. You hold a master's degree and a proven experience in micro-electronics or related industries. You are proficient in digital top level design and formal verification, mixed-signal experience would be an advantage. Experience in SoC and DSP-based architectures would be an asset. You are familiar with digital verification flow and UVM methodology. Knowledge of the following EDA tools is a plus: Synopsys DC, Tetramax, Formality, PrimeTime, SpyGlass. Knowledge of one of the logic simulators is required: ModelSim/QuestaSim, vcs, ncsim as well as a good knowledge of VHDL/Verilog. You have knowledge in FPGA and ASIC design and you are able to drive activities to closure, including proper communication in the organization. Fluency in English is a must. If you recognize yourself, we can offer you the opportunity to gain multidisciplinary experience with advanced mixed-signal, digital and system design. You will receive an in-house training and opportunities to follow courses relevant for the job description. This role is based in Belgium in the Brussels area, and open both to people working on Freelance or employee status. Interested? Apply here! Don't hesitate to contact Ms Kateryna Hamandiy at +32 10 233 866 to get some more information about this role.

  • onderhoudsmedewerker (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: TRAITEUR JOHAN & GRIET

    Type: Flexijob

    onderhoudsmedewerker voor atelier en ook op verplaatsing. Het reinigen van tafels en kasten en ook de vloeren. Op verplaatsing helpen lossen, ordenen, afwas sorteren in bakken. Afwas

Zoek naar antwoorden van FLDUMAPLAST NV in sociale netwerken
Look for responds of FLDUMAPLAST NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDUMAPLAST NV. Laat een reactie achter voor FLDUMAPLAST NV. FLDUMAPLAST NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDUMAPLAST NV. Leave a respond for FLDUMAPLAST NV. FLDUMAPLAST NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDUMAPLAST NV op de google maps. Adres en contacten FLDUMAPLAST NV
Location of FLDUMAPLAST NV on the google maps. Address and contacts of FLDUMAPLAST NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDUMAPLAST NV FLDUMAPLAST NV: EDITIONS LUMEN VITAE | De Roo Landbouwmachines NV | FEDERATIE VAN ROLLER SKATING | FRANS DECONINCK | ERIK JOYE

Other related companies as FLDUMAPLAST NV: EDITIONS LUMEN VITAE | De Roo Landbouwmachines NV | FEDERATIE VAN ROLLER SKATING | FRANS DECONINCK | ERIK JOYE

FLDUMAPLAST NV is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDUMAPLAST NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09215576171. Het bedrijf FLDUMAPLAST NV bevindt zich op het adres: Bruggesteenweg 20 8340 Damme - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 426,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 140,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Chains, plastic. Producten gemaakt in FLDUMAPLAST NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDUMAPLAST NV is Watervervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDUMAPLAST NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDUMAPLAST NV, openstaande posities, locatie van FLDUMAPLAST NV op de kaart.

FLDUMAPLAST NV is a company, that was registered 2006 in Brugge region, Belgium. Full name of company is FLDUMAPLAST NV, company assigned to the tax number BE09215576171. The company FLDUMAPLAST NV is located at the address: Bruggesteenweg 20 8340 Damme - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 426,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 140,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Chains, plastic. Products created in FLDUMAPLAST NV were not found.
The main activity of FLDUMAPLAST NV is Water Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDUMAPLAST NV is not available. You also can look at reviews of FLDUMAPLAST NV, open positions, location of FLDUMAPLAST NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDUMAPLAST NV, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDUMAPLAST NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDUMAPLAST NV, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDUMAPLAST NV, employees, financial statistics.