JORDAN

Contactgegevens JORDAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JORDAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JORDAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE MAXIMILIEN WATTELAR 94; 6040; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71340696 (+32-71340696) 71340696 (+32-71340696)

Fax (fax): +32 (81) 453-19-42 +32 (81) 453-19-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JORDAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JORDAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JORDAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JORDAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JORDAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JORDAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JORDAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JORDAN
Products information JORDAN

BTW identificatienummer (tax): BE01362823486
Ondernemingsnummer: 6813964843
Hoofdstad (capital): 730,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 568,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in JORDAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen; HUISBRANDOLIE; Huishoudapparaten, televisies and radio's; IJzerwaren, bouw- and verfmaterialen; Loodgieterij, verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JORDAN
(Get full report from official database of BE for JORDAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JORDAN
Addition kinds of activities for JORDAN

2032. Ingeblikte specialiteiten | Canned specialties
07419901. Dierziekenhuisdiensten, vee | Animal hospital services, livestock
12210105. Oppervlakte mijnbouw, bitumineuze, nec | Surface mining, bituminous, nec
30890308. Fittings voor pijp, kunststof | Fittings for pipe, plastics
52119902. Kasten, keuken | Cabinets, kitchen
57349900. Computer en software winkels, nec | Computer and software stores, nec
73499906. Vensterreiniging | Window cleaning
73891701. Makelaars, zaken: koop en verkoop van bedrijven | Brokers, business: buying and selling business enterprises
79410102. Basketbalclub | Basketball club

Werken bij JORDAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JORDAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JORDAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JORDAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor het opstarten, de bediening en het ombouwen van productiemachines. Je voert uitwendige en inwendige reiniging van machines uit. Je lost kleine storingen op. Je bewaakt de vooruitgang en kwaliteit van het productieproces. Je vult productieformulieren correct in. Je leeft de veiligheids- en hygiënevoorschriften correct na.

  • Medewerker mechanisch onderhoud dagploeg (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Gent zijn we op zoek naar iemand die zal instaan voor het preventief onderhoud van de mechanische uitrusting, het vervangen en/of herstellen van mechanische stukken, controle uitvoert op de geode werking van het materiaal en de instrumentgegevens, het op maat brengen en vormgeven van onderdelen (draaien, frezen, boren...). Je zal nauw samenwerken met verschillende diensten. Je zal werken in dagdienst.

  • Technieker (elektrische kennis) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U heeft een basis elektriciteit en bent handig. U steekt graag de handen uit de mouwen en leert graag bij. Loon: 12 euro/uur en dagvergoeding Bereikbaar met het openbaar vervoer

  • Handlanger voor grondwerken (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met afdeling bouw in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar wegenwerkers. Op de werkplaats zal je mee ingeschakeld als voor het uitvoeren van grondwerken, graven van sleuven, bestratingswerken, ..

  • Junior Marketeer regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Junior Marketeer (M/V). Dit voor een bedrijf gelegen in Kortrijk. Als Junior Marketeer regio Kortrijk heb je onderstaand takenpakket: je verzorgt de offline communicatie (banners, folders, verpakkingen, …); je bent verantwoordelijk voor het ganse social media gebeuren (Instagram, Pinterest, Facebook, …); je denkt mee met het bedrijf en zoekt naar marketingopportuniteiten. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • JOBSTUDENT KEUKENMEDEWERKER (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: DE KELLE

    Type: Studentenjob

    Voor ons gastronomisch restaurant zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste kandidaat voor hulp in de keuken. Je helpt bij voorbereidende taken, dresseren borden en afwas. Interesse? Solliciteer snel. Je bent vrij één of meerdere dagen in het weekend en/of in de vakantieperiodes. Dit is in onderling overleg af te spreken.

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES KUURNE IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Ingenieur (elektromechanica) NL/UK (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Onze klant, gevestigd in Waals-Brabant, is gespecialiseerd in de verkoop van pompen en kleppen van hoge kwaliteit, voor vele toepassingen op het gebied van industrie, energie, water, afvalwater en gebouwentechniek. Description - Voorbereiding van de technische aanbiedingen en bestellingen volgens de specificaties van de klant ; - Technisch toezicht en commerciële aanbiedingen ; - Werken in een team samen met de Sales Engineer ; - Coördinatie, verwerking en opvolging van de orders geplaatst in onze fabrieken. Keywords : Inside sales engineer, commerciële, hydraulica, resultaatgericht, teamplayer, pumps, pompen

  • Personal Assistant CFO (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Onze drukbezette CFO heeft behoefte aan een fulltime rechterhand. In deze functie zie je en hoor je als eerste wat de plannen zijn van onze organisatie. Je werkt samen met een enthousiast en extravert team van 6 personal assistants die elk hun directielid op topniveau ondersteunen. Deze functie omvat veel meer dan louter secretariaatswerk. Je weet continue wat er speelt en anticipeert hierop. Professionaliseren en meedenken om zaken efficiënter te laten verlopen maakt ook deel uit van je takenpakket. Je bent een personal assistant in hart en nieren die overzicht biedt en structuur brengt. Je slaagt erin je directielid te verrassen door hen telkens één stapje voor te zijn en zo een optimale ondersteuning te bieden waardoor de dag vlekkeloos verloopt. Je bent volledig verantwoordelijk voor de uitdagende agenda van onze CFO. Door het stellen van de juiste prioriteiten, beheer je deze efficiënt. Je organiseert dienstreizen met oog op de beste deal. Je organiseert directievergaderingen, notuleert en zorgt voor een inhoudelijk correct en punctueel verslag. Je plant nationale en internationale meetings, bereidt deze voor, bewaakt planningen, actiepunten en deadlines. Door jouw adequate voorbereiding kan informatie tijdig doorgenomen worden waardoor meetings efficiënt verlopen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor nationale en internationale contacten. Je bent discreet en vlot in de omgang en bouwt relaties op met diverse stakeholders. Je informeert en filtert informatie en prioriteert deze. Je gaat vertrouwelijk om met belangrijke dossiers.

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Vlaams-Brabant - Regio Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • verpleegkundige 3 maanden (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen de dagdagelijkse activiteiten uitoefenen. Zoals het uitdelen en klaarzetten van medicatie, wondzorg toedienen, signaleren van bepaalde fysieke of fysische beperkingen,... 

Zoek naar antwoorden van JORDAN in sociale netwerken
Look for responds of JORDAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JORDAN. Laat een reactie achter voor JORDAN. JORDAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JORDAN. Leave a respond for JORDAN. JORDAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JORDAN op de google maps. Adres en contacten JORDAN
Location of JORDAN on the google maps. Address and contacts of JORDAN

Andere gerelateerde bedrijven als come JORDAN JORDAN: HUYLEBROECK GEBROEDERS | STIENENSHOF | BRK NV | V.C. OUDEGEM | FE. GUS

Other related companies as JORDAN: HUYLEBROECK GEBROEDERS | STIENENSHOF | BRK NV | V.C. OUDEGEM | FE. GUS

JORDAN is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JORDAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01362823486. Het bedrijf JORDAN bevindt zich op het adres: RUE MAXIMILIEN WATTELAR 94; 6040; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 730,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 568,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen; HUISBRANDOLIE; Huishoudapparaten, televisies and radio's; IJzerwaren, bouw- and verfmaterialen; Loodgieterij, verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in JORDAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JORDAN is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JORDAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JORDAN, openstaande posities, locatie van JORDAN op de kaart.

JORDAN is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is JORDAN, company assigned to the tax number BE01362823486. The company JORDAN is located at the address: RUE MAXIMILIEN WATTELAR 94; 6040; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 730,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 568,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Elektrische installaties voor woningen; HUISBRANDOLIE; Huishoudapparaten, televisies and radio's; IJzerwaren, bouw- and verfmaterialen; Loodgieterij, verwarming and sanitaire installaties. Products created in JORDAN were not found.
The main activity of JORDAN is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JORDAN is not available. You also can look at reviews of JORDAN, open positions, location of JORDAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JORDAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JORDAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JORDAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JORDAN, employees, financial statistics.