ELEKTRO JOS BAETEN

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • ELEKTRO JOS BAETEN
Private companiesAgricultural Services • ELEKTRO JOS BAETEN

Contactgegevens ELEKTRO JOS BAETEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELEKTRO JOS BAETEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELEKTRO JOS BAETEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HALVEWEG 55; 3520; ZONHOVEN, België

Telefoon (phone): 11813351 (+32-11813351) 11813351 (+32-11813351)

Fax (fax): +32 (14) 612-59-69 +32 (14) 612-59-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELEKTRO JOS BAETEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELEKTRO JOS BAETEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELEKTRO JOS BAETEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELEKTRO JOS BAETEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELEKTRO JOS BAETEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELEKTRO JOS BAETEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELEKTRO JOS BAETEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELEKTRO JOS BAETEN
Products information ELEKTRO JOS BAETEN

BTW identificatienummer (tax): BE06765350341
Ondernemingsnummer: 2484802246
Hoofdstad (capital): 723,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 194,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in ELEKTRO JOS BAETEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen; HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten, televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELEKTRO JOS BAETEN
(Get full report from official database of BE for ELEKTRO JOS BAETEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELEKTRO JOS BAETEN
Addition kinds of activities for ELEKTRO JOS BAETEN

9223. Correctionele instellingen | Correctional institutions
28790106. Insecticiden, landbouw of huishoudens | Insecticides, agricultural or household
32910305. Staalwol | Steel wool
52610102. Hydroponische apparatuur en benodigdheden | Hydroponic equipment and supplies
73349903. Multigraphing | Multigraphing

Werken bij ELEKTRO JOS BAETEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELEKTRO JOS BAETEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELEKTRO JOS BAETEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELEKTRO JOS BAETEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende Dreamland regio Gent (Gent en Lochristi) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je de brug tussen kinderen en ouders. Het ene moment droom je mee over ridders en prinsessen, het andere moment adviseer je ouders over hun productkeuze. Je bent geboeid en gebeten door het DreamLand-aanbod en volgt trends op de voet. Verder bestaat je gevarieerde takenpakket uit rekken aanvullen en het winkelbeeld aantrekkelijk maken. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je bijvoorbeeld dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan, dan neem je zelf het initiatief om die te verbeteren.

  • Arbeider Montage (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, regio Wortegem-Petegem, zoeken wij een arbeider voor montagewerk. Jouw takenpakket: - Je plaatst, samen met je ploeg, industriële gebouwen met prefab betonelementen, dit in samenwerking met de kraanbestuurder. - Je assisteert de ploegchef door panelen aan te haken en te helpen bij het plaatsen van de voorgevormde elementen. - Je voert kleine metselwerken uit.

  • TECHNISCH TEKENAAR (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in het maken van kranen, zijn wij op zoek naar een TEKENAAR. Bij de aanvang van een project pas je het 3D-model aan naar de wensen van de klant. Hierbij sta je in voor het implementeren van zowel hydraulische als elektrische aspecten. Nadien ben je verantwoordelijk voor het maken van productie tekeningen en lasplannen. Als technisch tekenaar denk je actief mee met de klanten en dit doe je door oplossingen te creëren. Van zodra de componenten klaar zijn, dienen deze toegevoegd te worden aan de database voor de aankoopdienst.

  • Poetshulp (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Burelen poetsen - Enkel op zaterdag - Zes uur werken

  • Huishoudhulp Waasmunster (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Waasmunster. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Boodschappen (uitsluitend te voet) Wassen en strijken

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bertem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • 25 Studenten animator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: t-interim Herentals

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant kijken wij uit naar jobstudenten die aan de slag willen gaan als animator op kids events voor grote organisaties. Je staat in voor het begeleiden van workshops (vb. knutselworkshop), je houdt toezicht op attracties, sporadisch kruip je in de huid van een mascotte,... Natuurlijk zorg je er ook mee voor dat alle benodigdheden tijdig opgesteld staan en dat na het event de nodige afbraakwerken gebeurd zijn en dat alles net opgeruimd is.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler op de evenementenmarkt. Zij organiseren enkel kids events voor organisaties, gemeentes, ... Zij werken niet voor particuliere evenementen.

  • plaatsing en montage van reclametoepassingen (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: ALTITUDE SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    plaatsing en montage van diverse vormen van signalisatie. - belettering - bannerframes (buizenframes, klopframes,...) - lichtreclames - doosletters - totems - bewegwijzering -...

  • Verkoopmedewerker seizoensartikelen regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker voor seizoensartikelen: Als verkoopmedewerker ben jij het gezicht van de onderneming. Je promoot de producten en het bedrijf. Je bent medeverantwoordelijk dat de klanten de producten kopen. Je adviseert de klanten bij het nemen van hun beslissingen en zorgt ervoor dat je goed op de hoogte bent van de acties en gebruikswijze van de producten. Je presenteert de producten op een nette manier die overeenkomt met de achterliggende gedachte van het product. Als verkoopmedewerker sta je de klanten op een vriendelijke manier te woord. - Je vult de producten aan in de rayons in de winkel - Je stelt de producten mooi en zichtbaar te koop in de rekken - Je zorgt ervoor dat tijdig de nodige bestellingen gebeuren - Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid in jouw rayon - Je beantwoordt de vragen van klanten - Je adviseert de klant - Je helpt de klant een aankoop te maken - Je zorgt dat de klant tevreden is en blijft

  • Dossierbeheerder (M/V) (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: LANNOO-HANSSENS BEDRIJFSADVIES

    Type: Vaste Job

    Dossierbeheer van A tot Y, met mogelijkheid door te groeien tot volledig dossierbeheer met klantenbesprekingen en fiscale controles. De taken bestaan uit het voeren van boekhouding, het vervullen van de fiscale verplichtingen voor klanten inclusief fiscaal advies, de opmaak van balans en jaarrekening, tussentijdse resultaten, het uitwerken van financiële plannen.

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • Zelfstandige uitbater (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Domino Woon-Zorgcentrum

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezocht: ZELFSTANDIGE UITBATER voor cafetaria/restaurant gelegen in ons gebouw voor assistentiewoningen Tichelhof, Tichelrei 1 te Gent.

Zoek naar antwoorden van ELEKTRO JOS BAETEN in sociale netwerken
Look for responds of ELEKTRO JOS BAETEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELEKTRO JOS BAETEN. Laat een reactie achter voor ELEKTRO JOS BAETEN. ELEKTRO JOS BAETEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELEKTRO JOS BAETEN. Leave a respond for ELEKTRO JOS BAETEN. ELEKTRO JOS BAETEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELEKTRO JOS BAETEN op de google maps. Adres en contacten ELEKTRO JOS BAETEN
Location of ELEKTRO JOS BAETEN on the google maps. Address and contacts of ELEKTRO JOS BAETEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ELEKTRO JOS BAETEN ELEKTRO JOS BAETEN: Carlux & Co | LOGIER L | De Winne P | Smolders Fournitures | BODEN

Other related companies as ELEKTRO JOS BAETEN: Carlux & Co | LOGIER L | De Winne P | Smolders Fournitures | BODEN

ELEKTRO JOS BAETEN is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELEKTRO JOS BAETEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06765350341. Het bedrijf ELEKTRO JOS BAETEN bevindt zich op het adres: HALVEWEG 55; 3520; ZONHOVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 723,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 194,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen; HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten, televisies and radio's. Producten gemaakt in ELEKTRO JOS BAETEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ELEKTRO JOS BAETEN is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELEKTRO JOS BAETEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELEKTRO JOS BAETEN, openstaande posities, locatie van ELEKTRO JOS BAETEN op de kaart.

ELEKTRO JOS BAETEN is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELEKTRO JOS BAETEN, company assigned to the tax number BE06765350341. The company ELEKTRO JOS BAETEN is located at the address: HALVEWEG 55; 3520; ZONHOVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 723,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 194,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Elektrische installaties voor woningen; HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten, televisies and radio's. Products created in ELEKTRO JOS BAETEN were not found.
The main activity of ELEKTRO JOS BAETEN is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ELEKTRO JOS BAETEN is not available. You also can look at reviews of ELEKTRO JOS BAETEN, open positions, location of ELEKTRO JOS BAETEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELEKTRO JOS BAETEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELEKTRO JOS BAETEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELEKTRO JOS BAETEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELEKTRO JOS BAETEN, employees, financial statistics.