A.T. ASSISTANCE

Contactgegevens A.T. ASSISTANCE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.T. ASSISTANCE: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.T. ASSISTANCE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HAACHTSE STEENWEG 24B5; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSSE-TEN-NOODE, België

Telefoon (phone): 22179422 (+32-22179422) 22179422 (+32-22179422)

Fax (fax): +32 (60) 744-53-75 +32 (60) 744-53-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.T. ASSISTANCE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.T. ASSISTANCE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.T. ASSISTANCE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.T. ASSISTANCE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.T. ASSISTANCE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.T. ASSISTANCE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.T. ASSISTANCE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.T. ASSISTANCE
Products information A.T. ASSISTANCE

BTW identificatienummer (tax): BE08502563476
Ondernemingsnummer: 9685516357
Hoofdstad (capital): 352,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 889,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in A.T. ASSISTANCE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen; Glaszetten and glaswerk; Herstellingswinkels voor diverse persoonlijke and huishoudartikelen; Installatie van metalen schrijnwerk; Loodgieterij, verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.T. ASSISTANCE
(Get full report from official database of BE for A.T. ASSISTANCE)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.T. ASSISTANCE
Addition kinds of activities for A.T. ASSISTANCE

2337. Vrouwen en missen 'jurken en jassen | Women's and misses' suits and coats
20449907. Maaltijd, rijst | Meal, rice
22590102. Verven en afwerken breien handschoenen en mittens | Dyeing and finishing knit gloves and mittens
24310604. Wainscots, hout | Wainscots, wood
35349902. Roltrappen, passagiers en vrachtwagens | Escalators, passenger and freight
35470209. Stalen rollende machines | Steel rolling machinery
36799911. Sokken, elektronische buis | Sockets, electronic tube
54319901. Fruit stands of markten | Fruit stands or markets

Werken bij A.T. ASSISTANCE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.T. ASSISTANCE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.T. ASSISTANCE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.T. ASSISTANCE. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier (M/V) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je altijd al gedroomd van een job waar je mocht sleutelen aan auto's? Dan hebben wij de ideale job voor u! Voor onze klant, gelegen in Turnhout, zijn wij op zoek naar een carrossier. Als carrossier doe je aan de werkvoorbereiding. - Je schuurt en plamuurt de wagens. - Je zet de wagens in hun grondverf. - Je plakt de wagens af.

  • Assistent(e) winkelverantwoordelijke bouwmaterialen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vakhandel voor professionals gespecialiseerd in bouwmaterialen en gereedschappen zijn we op zoe naar een assistent- winkelverantwoordelijke. Heb je een grote affiniteit met de bouwsector dan is dit miscchien wel iets voor jou! Wat houdt je functie in? Je staat de winkelverantwoordelijke bij in alle commerciële en operationele taken. Je bent bij afwezigheid van de verantwoordelijke het aanspreekpunt voor medewerkers en klanten. Je springt bij in de winkel waar nodig. Je ondersteunt de initiatieven tot naamsbekendheid van de zaak.

  • Alleenwerkende hulpkok | Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als (hulp)kok: ? Sta je in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. ? Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het eetcafé te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. ? Je staat in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place bereiden schikken en garneren van gerechten. ? Je controleert de bereidingstechnieken de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren het onderhoud van de keuken en de installaties. ? Soms werk je nieuwe recepten uit. Je kan eveneens verantwoordelijk zijn voor het werkingsbudget van de keuken. ? Je past de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet. veiligheidsschoenen.

  • Huishoudhulp dienstencheques (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Jobstudent Buurtslagers Smatch Zomergem (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Student Boekhouding (m/v) in Lovendegem. (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Studentenjob

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Student Boekhouding (m/v). Onze klant is gevestigd in Lovendegem. De verantwoordelijkheden als Student Boekhouding: Ondersteuning van de boekhouding; Allround administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Jobstudenten Zorg Weekend en/of Vakantie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ST VINCENTIUS

    Type: Studentenjob

    Uw takenpakket: Zorgen voor een aangename woon- en leefsfeer. Het toedienen van hygiënische zorgen Observeren van de bewoner en rapportage van de observaties mondeling en schriftelijk. Het verzamelen en opvolgen van gegevens van de toegewezen bewoners. Opdienen, toedienen van voeding / vocht Opschik van de afdelingskeuken. Het bijhouden van de risicoscore en nemen van preventieve maatregelen tegen decubitus. Uitvoeren van mictietraining. Controle van parameters ( bloeddruk, pols, AH, glycaemie,…) Beantwoorden beloproepen van rustoordbewoners, occasioneel assistentie bij beloproepen serviceflats. Aandacht voor de opvang en begeleiding van familie. De familie betrekken in de zorg waar mogelijk. Schriftelijke en mondelinge rapportage van observaties en zorgen tegenover de arts. Deelname aan het periodiek teamoverleg/bewonersbespreking/dagelijks overleg. Doorgeven van informatie aan de verantwoordelijk verpleegkundige. Respecteren van het beroepsgeheim.

  • Afwasser - Keukenhulp (ASPELARE)

    Regio: ASPELARE

    Bedrijf: LA PROMESSE

    Type: Studentenjob

    Je reinigt, onderhoudt en rangschikt de vaat, het keukengerei, de keukenuitrusting en de lokalen. Je verzamelt en sorteert de vaat volgens soort. Je vult en start de vaatwasser en maakt hem leeg. Je controleert de netheid van de afgewassen vaat en zet hem op zijn plaats. Je werpt afval en etensresten in de vuilnisbakken. Je sorteert het leeggoed. Je schuurt potten en pannen. Je schrobt, schuurt, ontvet, ontsmet werkruimten en installaties. Je verzamelt de vuilniszakken of bakken.

  • (Junior) Industrieel Elektricien (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in industriële elektriciteitswerken, zoeken we elektriciens met al dan niet enige ervaring in een industriële omgeving. Jouw takenpakket: - Je gaat met alleen of met een team van collega's ter plaatse bij bedrijven, supermarkten, ziekenhuizen enz. - Daar analyseer je het probleem van de klant of indien er nieuwe elektriciteit voorzien moet worden, werk je volgens plan verder. - Je voorziet alle kabels door deze te bevestigen in de kabelgoten. Indien nodig kap en slijp je de nodige sleuven. - Je werkt regelmatig met een hoogtewerker voor het monteren van de kabelgoten en het leggen van de kabels. Indien je geen ervaring mee hebt, is een opleiding hoogtewerker wel mogelijk. - Je hebt kennis van bordenbouw en je past deze toe bij installeren van de elektrische installaties.

  • Verpleegkundige intensieve zorgen (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige intensieve zorgen: - Verstrek je technische zorgen aan patiënten - Sta je de geneesheer bij, bij het uitvoeren van technische handelingen - Zal je de patiënt en zijn familieleden begeleiden bij de zorgverlening  - Werk je nauw samen met je collega's en rapporteer je aan je hoofdverpleegkundige - Kan je zelfstandig werken 

  • (pediatrisch) kinesitherapeut(e) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: DIETER COUNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een zwangerschapsvervanging zijn wij op zoek naar een zelfstandig (pediatrisch) kinesitherapeut(e). De praktijk is gelegen net buiten het centrum van Leopoldsburg en vestigde zich een 5-tal jaren geleden in een nieuwe accomodatie. Momenteel werken wij met 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pediatrisch kinesitherapeute.

  • Tekenaar Revit & AutoCAD Bouw (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ervaren tekenaar Revit voor het uittekenen van gebouwen. De wapenings- en bekistingsplannen maakt u met AutoCAD. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel.

Zoek naar antwoorden van A.T. ASSISTANCE in sociale netwerken
Look for responds of A.T. ASSISTANCE in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.T. ASSISTANCE. Laat een reactie achter voor A.T. ASSISTANCE. A.T. ASSISTANCE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.T. ASSISTANCE. Leave a respond for A.T. ASSISTANCE. A.T. ASSISTANCE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.T. ASSISTANCE op de google maps. Adres en contacten A.T. ASSISTANCE
Location of A.T. ASSISTANCE on the google maps. Address and contacts of A.T. ASSISTANCE

Andere gerelateerde bedrijven als come A.T. ASSISTANCE A.T. ASSISTANCE: Q8 | GOTINK A. SCHILDERWERKEN | HUIS MARC | LIBRAIRIE 2000 | ANDRE VANHELLEMONT

Other related companies as A.T. ASSISTANCE: Q8 | GOTINK A. SCHILDERWERKEN | HUIS MARC | LIBRAIRIE 2000 | ANDRE VANHELLEMONT

A.T. ASSISTANCE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.T. ASSISTANCE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08502563476. Het bedrijf A.T. ASSISTANCE bevindt zich op het adres: HAACHTSE STEENWEG 24B5; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSSE-TEN-NOODE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 352,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 889,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen; Glaszetten and glaswerk; Herstellingswinkels voor diverse persoonlijke and huishoudartikelen; Installatie van metalen schrijnwerk; Loodgieterij, verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in A.T. ASSISTANCE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.T. ASSISTANCE is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.T. ASSISTANCE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.T. ASSISTANCE, openstaande posities, locatie van A.T. ASSISTANCE op de kaart.

A.T. ASSISTANCE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.T. ASSISTANCE, company assigned to the tax number BE08502563476. The company A.T. ASSISTANCE is located at the address: HAACHTSE STEENWEG 24B5; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSSE-TEN-NOODE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 352,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 889,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Elektrische installaties voor woningen; Glaszetten and glaswerk; Herstellingswinkels voor diverse persoonlijke and huishoudartikelen; Installatie van metalen schrijnwerk; Loodgieterij, verwarming and sanitaire installaties. Products created in A.T. ASSISTANCE were not found.
The main activity of A.T. ASSISTANCE is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A.T. ASSISTANCE is not available. You also can look at reviews of A.T. ASSISTANCE, open positions, location of A.T. ASSISTANCE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.T. ASSISTANCE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.T. ASSISTANCE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.T. ASSISTANCE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.T. ASSISTANCE, employees, financial statistics.