FLDEKOMTE BENELUX BVBA

Contactgegevens FLDEKOMTE BENELUX BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDEKOMTE BENELUX BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDEKOMTE BENELUX BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Simon Stevinstr. 8 8400 Oostende - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-59-51-07-55 32-59-51-07-55

Fax (fax): 32-59-51-07-87 32-59-51-07-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDEKOMTE BENELUX BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDEKOMTE BENELUX BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDEKOMTE BENELUX BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDEKOMTE BENELUX BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDEKOMTE BENELUX BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDEKOMTE BENELUX BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDEKOMTE BENELUX BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDEKOMTE BENELUX BVBA
Products information FLDEKOMTE BENELUX BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04705963134
Ondernemingsnummer: 2752319335
Hoofdstad (capital): 199,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 745,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in FLDEKOMTE BENELUX BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Compensators

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDEKOMTE BENELUX BVBA
(Get full report from official database of BE for FLDEKOMTE BENELUX BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDEKOMTE BENELUX BVBA
Addition kinds of activities for FLDEKOMTE BENELUX BVBA

20990202. Bakpoeder | Baking soda
22210700. Ribbed breedgeweven stoffen | Ribbed broadwoven fabrics
35520117. Spoelen, textielmachines: hout | Spools, textile machinery: wood
37140406. Instrumentbord assemblies, motorvoertuig | Instrument board assemblies, motor vehicle
61639904. Hypotheekmakelaars die leningen regelen, geld gebruiken van anderen | Mortgage brokers arranging for loans, using money of others
65310402. Tijdverdeling onroerend goed verkoop, leasing en verhuur | Time-sharing real estate sales, leasing and rentals

Werken bij FLDEKOMTE BENELUX BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDEKOMTE BENELUX BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDEKOMTE BENELUX BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDEKOMTE BENELUX BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de goederen op locatie te plaatsen. Je zal rijden tussen smalle racks. Hoog stapelen vormt dan ook geen probleem voor jou. Je zal instaan voor 80% reachtruckwerk en 20% manueel werk.

  • Productiearbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een productiemedewerker Takenpakket: - Goederen in de productielijnen plaatsen - Verpakken van de materialen - Bestellingen klaarmaken - Instellen van de machines

  • Kwalitief marktonderzoeker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als kwalitatief onderzoeker kom je terecht in een zeer tof team. Je takenpakket zal bestaan uit onderstaande taken: Je verdiept jezelf in het hoe en het waarom van consumentengedrag, zowel online als offline Je verkrijgt inzicht in de attitudes, motieven en argumenten van consumenten die bepalend zijn voor hun gedrag Je bent verantwoordelijk voor het beheer en uitvoeren van de verschillende stappen in een kwalitatief onderzoeksproject zoals o.a. het opstellen en uitwerken van gespreksgidsen, het uitvoeren en opvolgen van veldwerk (interviews, groepsgesprekken, communities, chatsessies, …), de analyse en rapportering van de resultaten. Hierbij maak je gebruik van bekende tools, maar ook nieuwe methoden (bv. community panels, social listening, mobile apps, Google Glass en inspirerende workshops) Je neemt de verantwoordelijkheid op voor het beheer en de uitvoering van verschillende stappen in een kwalitatief onderzoeksproject Je vat elk nieuw project enthousiast aan en je denkt creatief mee over de verschillende aspecten van het onderzoek

  • Repairmedewerker Carglass (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Carglass Aartselaar zoeken wij een gemotiveerde repairmedewerker. Je zal het verwijderen en herstellen van sterretjes in de ruiten aangeleerd krijgen. Eventueel kan je op termijn doorgroeien tot vervanger van de volledige voorruiten. Hierbij is het belangrijk dat je graag in contact treedt met klanten.

  • Financieel medewerker Sociale Zaken - OCMW Liedekerke - B Niveau (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het team van maatschappelijk assistenten van de dienst sociale zaken biedt steun aan hulpbehoevende inwoners van Liedekerke op het vlak van leefloon, budgetbegeleiding en schuldhulpverlening, individuele toekenningen, financiële steun, energiearmoede, trajectbegeleiding e.a. Als back office medewerker ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de maatschappelijke assistenten bij OCMW Liedekerke. Tot het takkenpakket behoren o.a. budgetbeheer, opvolging van subsidies en andere financiële stromen, opstellen van procedures, en notulen.

  • ELEKTRICIEN (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een (hulp)elektricien die met veel enthousiasme aan de slag wil gaan bij een familiale KMO in de regio van Kampenhout. Je werkt aan residentiële & industriële installaties.  

  • afzakkers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de haven van antwerpen zijn wij op zoek naar een afzakkers Je zorgt voor het correct afvullen van de grondstoffen in zakken. Verder hou je de werkvloer net en ordelijk.

  • poetshulp vlamertinge (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan latersteeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”!

  • Persoonlijk assistent (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een budgethouder met een fysieke beperking zijn we op zoek naar een persoonlijk assistent die hem 's avonds kan bijstaan. Hij is op zoek naar 1 of 2 persoonlijke assistenten/verzorgenden/verpleegkundigen die zouden kunnen helpen voor zijn avondverzorging. Het is de bedoeling een 5-tal personen te hebben (hij heeft er nu al 3) die elkaar kunnen aflossen. Dus zelfs iemand die bv maar 3 maal per maand kan of enkel de donderdag, zou hij kunnen gebruiken. Het is de bedoeling om telkens in het begin van de maand een rooster op te maken naargelang ieders beschikbaarheid. De zorg zelf duurt ongeveer een 30 min. Taken : helpen met uitkleden condoomcatheder aanbrengen positionering in bed (kussens op juiste plaats onder benen en voeten plaatsen) meestal nog wat drinken geven en wat kleins om te eten Alles zal natuurlijk genoeg voorgetoond worden en kan eigenlijk door iedereen uitgevoerd worden, maar iemand met ervaring in zorg of verpleging is natuurlijk handig. Er is een mooie verloning voorzien. Het tijdstip is meestal vanaf 21u. Kandidaten die liever later komen zijn ook zeker welkom, maar later dan 01.00 is moeilijk.

  • Toffe supermarkt in Beringen zoekt studenten (m/v) (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een toffe supermarkt in Beringen zoeken we naar studenten (m/v) die beschikbaar zijn om door de week na schooltijd te werken. Je word afhankelijk van jouw schooluren ingepland, dit kan bijvoorbeeld van 17u tot 20u zijn. Tevens kan je ook in het weekend ingeschakeld worden. Wij houden rekening met dagen van beschikbaarheid die jij doorgeeft. In de winkel word je voornamelijk ingeschakeld om aan te vullen, bakkerij of traiteur te ondersteunen. Interesse? Mail jouw cv naar [email protected]

  • Student - stagiair administratie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DEKRA BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Om ons Automotive team te ondersteunen zijn wij op zoek naar een student die elke maandag bij ons aan de slag kan gaan. Je zal nauw samenwerken met onze dossierbeheerders en experten ondersteuning bieden door in te staan voor hun agendabeheer en het plannen van hun expertise-routes.

  • Technieker / steller (2 ploegen) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: DIDAK INJECTION

    Type: Vaste Job

    Ombouw van matrijzen op spuitgietmachines Productieproces opstarten en optimaliseren Automatisaties aansturen en robots programmeren Kleine technische storingen oplossen

Zoek naar antwoorden van FLDEKOMTE BENELUX BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLDEKOMTE BENELUX BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDEKOMTE BENELUX BVBA. Laat een reactie achter voor FLDEKOMTE BENELUX BVBA. FLDEKOMTE BENELUX BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDEKOMTE BENELUX BVBA. Leave a respond for FLDEKOMTE BENELUX BVBA. FLDEKOMTE BENELUX BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDEKOMTE BENELUX BVBA op de google maps. Adres en contacten FLDEKOMTE BENELUX BVBA
Location of FLDEKOMTE BENELUX BVBA on the google maps. Address and contacts of FLDEKOMTE BENELUX BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDEKOMTE BENELUX BVBA FLDEKOMTE BENELUX BVBA: SILVESTRE SPRL CONSTRUCTIONS & RENOVATIONS | MAISON ART-TECHNIC | Remans Eddy Wijnspeciaalzaak | JEAN-PIERRE DEJARDIN | ALG BAANVERVOER F & G DE SMEDT BVBA

Other related companies as FLDEKOMTE BENELUX BVBA: SILVESTRE SPRL CONSTRUCTIONS & RENOVATIONS | MAISON ART-TECHNIC | Remans Eddy Wijnspeciaalzaak | JEAN-PIERRE DEJARDIN | ALG BAANVERVOER F & G DE SMEDT BVBA

FLDEKOMTE BENELUX BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDEKOMTE BENELUX BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04705963134. Het bedrijf FLDEKOMTE BENELUX BVBA bevindt zich op het adres: Simon Stevinstr. 8 8400 Oostende - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 199,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 745,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Compensators. Producten gemaakt in FLDEKOMTE BENELUX BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDEKOMTE BENELUX BVBA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDEKOMTE BENELUX BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDEKOMTE BENELUX BVBA, openstaande posities, locatie van FLDEKOMTE BENELUX BVBA op de kaart.

FLDEKOMTE BENELUX BVBA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLDEKOMTE BENELUX BVBA, company assigned to the tax number BE04705963134. The company FLDEKOMTE BENELUX BVBA is located at the address: Simon Stevinstr. 8 8400 Oostende - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 199,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 745,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Compensators. Products created in FLDEKOMTE BENELUX BVBA were not found.
The main activity of FLDEKOMTE BENELUX BVBA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDEKOMTE BENELUX BVBA is not available. You also can look at reviews of FLDEKOMTE BENELUX BVBA, open positions, location of FLDEKOMTE BENELUX BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDEKOMTE BENELUX BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDEKOMTE BENELUX BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDEKOMTE BENELUX BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDEKOMTE BENELUX BVBA, employees, financial statistics.