TOUS TRAVAUX REGIE

Contactgegevens TOUS TRAVAUX REGIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TOUS TRAVAUX REGIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TOUS TRAVAUX REGIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE FRANCE 25; 5540; HASTIERE, België

Telefoon (phone): 82645323 (+32-82645323) 82645323 (+32-82645323)

Fax (fax): +32 (61) 186-35-78 +32 (61) 186-35-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TOUS TRAVAUX REGIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TOUS TRAVAUX REGIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TOUS TRAVAUX REGIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TOUS TRAVAUX REGIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TOUS TRAVAUX REGIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TOUS TRAVAUX REGIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TOUS TRAVAUX REGIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TOUS TRAVAUX REGIE
Products information TOUS TRAVAUX REGIE

BTW identificatienummer (tax): BE09761596679
Ondernemingsnummer: 1285369873
Hoofdstad (capital): 382,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 541,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in TOUS TRAVAUX REGIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TOUS TRAVAUX REGIE
(Get full report from official database of BE for TOUS TRAVAUX REGIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TOUS TRAVAUX REGIE
Addition kinds of activities for TOUS TRAVAUX REGIE

371404. Motorvoertuig elektrische apparatuur | Motor vehicle electrical equipment
382203. Thermostaten en andere milieu-sensoren | Thermostats and other environmental sensors
50630305. Stroomdraad en kabel | Power wire and cable
73380200. Stenografische diensten | Stenographic services
82110104. Katholieke hogere middelbare school | Catholic senior high school

Werken bij TOUS TRAVAUX REGIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TOUS TRAVAUX REGIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TOUS TRAVAUX REGIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TOUS TRAVAUX REGIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier met heftruckattest (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wens jij als magazijnier te werken in de regio Leuven? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in Heverlee zijn wij tijdelijk op zoek naar een magazijnier (m/v) met een heftruckattest. Als magazijnier zal jij instaan voor het inladen van de vrachtwagens. Je bereidt ook de bestellingen voor en de drukt de juiste tickets op de computer af. Indien nodig, sta je ook de klanten telefonisch te woord.

  • Onderhoudsmedewerker shoppingcentra (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal in staan voor het onderhoud en beheer van verscheidene shoppingcentra in de regio Antwerpen. Tot jouw takenpakket zal onder andere behoren: herstellingen aan het sanitair het opstellen van standen ( voor bijvoorbeeld Sinterklaas en Kerst) kleine elektrische werken. Zo zal je bijvoorbeeld lampen dienen te vervangen schilderwerken

  • Residentiele elektricien (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een functie als residentieel elektricien regio Gent? Lees snel verder want Actief Interim heeft jou nodig! Als residentieel elektricien ben jij in staat om zelfstandig onderstaande taken uit te voeren: - Kabels trekken - Kabelgoten plaatsen - Plaatsen en afwerken van stopcontacten, verlichting - ....

  • Bediende IT (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U maakt databases gebruiksklaar voor mailmerges. Hiervoor zal u "query's, modules, macro's in MS Acces gebruiken en schrijven. U maakt de mailmerges print- en postklaar en brieft aan de operators van de printafdeling. U gaat klantgericht te werk en zorgt daarbij voor de nodige communicatie naar de accounts.

  • Winkelbediende versafdeling (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor op de versafdeling. Je staat in als back-up op de bakkerijafdeling (2 maal per week). Ook ben je back-up in de zuivelafdeling (2 maal per week) en ben je verantwoordelijk van de diepvriesafdeling.

  • Huishoudhulp in Groot-Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • keukenmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Les Parisiennes

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuw concept in Leuven, zijn wij op zoek naar keukenmedewerkers. - Deze heeft alle traditionele keukenhandelingen onder de knie, nl: voorbereiding en uitvoeren onderhoud en hygiëne binnen de keuken - Voert de mise en place uit van een duidelijk omschreven menukaart - Bereiden van gerechten van de vaste kaart, zowel warm als koud. - Uitvoeren van bestellingen voor take-away

  • Bijlesgever statistiek (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Tekenaar Trappen en Balustrades (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Tekenaar (m/v) in dit bedrijf actief in trappen, balustrades & tal van andere metaalconstructies, sta jij in voor het uittekenen van alle projecten. - Je gaat opmeten op de werf. - Je tekent het volledige project uit a.d.h.v. de gegevens van de opmeting enerzijds en de wensen van de klanten anderzijds. - Aan de hand van de tekeningen zorg je voor een correcte berekening van de nodige materialen (staal, inox en andere benodigdheden). - Je onderhoudt contacten met interne collega's omtrent planning, technische uitvoering en kwaliteitsbewaking. - Je hebt ook nauwe contacten met werfleiders: denk aan werfvergaderingen voor en tijdens de uitvoering van een project. - In de toekomst hou je je ook bezig met de waterstraalmachine; van offerte over tekening tot effectieve realisatie.

  • Chauffeur C (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IGEAN

    Type: Vaste Job

    IGEAN is een intergemeentelijke vereniging in de Antwerpse regio met burelen te Wommelgem, een huisvuilverwerkingseenheid te Brecht en te Edegem, een ophaaldienst met standplaats te Brasschaat en 24 recyclageparken. De vereniging is actief op de beleidsdomeinen wonen, werken, milieu, materialenkringloop en afvalbeheer in 30 aangesloten gemeenten. Meer informatie kan u terugvinden op www.igean.be Voor de versterking van het team van de ophaaldienst dat elke dag uitrijdt vanuit Brasschaat, zoekt IGEAN een gemotiveerde chauffeur / belader. Taakomschrijving Je staat in voor de huis-aan-huisinzameling van afvalfracties in het werkingsgebied van IGEAN. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een kwalitatieve dienstverlening. Je hebt oog voor veiligheid. Je bent eveneens bereid om als belader te werken.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Ranst) - Zelfstandige basis (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, een aangenaam woon- en zorgcentrum te Rast zoeken wij verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • Tour guide Brugge (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIVA BRUSSELS

    Type: Flexijob

    )At Viva’s Tour we are looking for tour guides in Bruges in Spanish language. You don’t need previous studies in the touristic area. We are looking for people that are charismatic, fun, communicative and energetic. Also those, who are passionate about the city and enjoy sharing it with people from all over the world. Send you applications, together with a CV to : [email protected] http://www.vivastour.com

Zoek naar antwoorden van TOUS TRAVAUX REGIE in sociale netwerken
Look for responds of TOUS TRAVAUX REGIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TOUS TRAVAUX REGIE. Laat een reactie achter voor TOUS TRAVAUX REGIE. TOUS TRAVAUX REGIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TOUS TRAVAUX REGIE. Leave a respond for TOUS TRAVAUX REGIE. TOUS TRAVAUX REGIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TOUS TRAVAUX REGIE op de google maps. Adres en contacten TOUS TRAVAUX REGIE
Location of TOUS TRAVAUX REGIE on the google maps. Address and contacts of TOUS TRAVAUX REGIE

Andere gerelateerde bedrijven als come TOUS TRAVAUX REGIE TOUS TRAVAUX REGIE: KOMPAN OMNIPLAY NV | KURT CROMMEN | KONINKLIJK ATHENEUM | DESMET JOHAN | VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN

Other related companies as TOUS TRAVAUX REGIE: KOMPAN OMNIPLAY NV | KURT CROMMEN | KONINKLIJK ATHENEUM | DESMET JOHAN | VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN

TOUS TRAVAUX REGIE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TOUS TRAVAUX REGIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09761596679. Het bedrijf TOUS TRAVAUX REGIE bevindt zich op het adres: RUE DE FRANCE 25; 5540; HASTIERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 382,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 541,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in TOUS TRAVAUX REGIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TOUS TRAVAUX REGIE is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TOUS TRAVAUX REGIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TOUS TRAVAUX REGIE, openstaande posities, locatie van TOUS TRAVAUX REGIE op de kaart.

TOUS TRAVAUX REGIE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is TOUS TRAVAUX REGIE, company assigned to the tax number BE09761596679. The company TOUS TRAVAUX REGIE is located at the address: RUE DE FRANCE 25; 5540; HASTIERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 382,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 541,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Elektrische installaties voor woningen. Products created in TOUS TRAVAUX REGIE were not found.
The main activity of TOUS TRAVAUX REGIE is Eating and Drinking Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TOUS TRAVAUX REGIE is not available. You also can look at reviews of TOUS TRAVAUX REGIE, open positions, location of TOUS TRAVAUX REGIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TOUS TRAVAUX REGIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TOUS TRAVAUX REGIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TOUS TRAVAUX REGIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TOUS TRAVAUX REGIE, employees, financial statistics.