VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN
Private companiesEating and Drinking Places • VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN

Contactgegevens VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WOUWERSTRAAT 32; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG, België

Telefoon (phone): 15244166 (+32-15244166) 15244166 (+32-15244166)

Fax (fax): +32 (59) 383-18-47 +32 (59) 383-18-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN
Products information VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN

BTW identificatienummer (tax): BE06102325439
Ondernemingsnummer: 7941162109
Hoofdstad (capital): 391,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 680,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): P茅pini茅ristes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN
(Get full report from official database of BE for VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN
Addition kinds of activities for VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN

342301. Tuin- en landbouwgereedschap, inclusief schoppen | Garden and farm tools, including shovels
36740106. Schottky diodes | Schottky diodes
51370405. Zakdoeken, vrouwen en kinderen | Handkerchiefs, women's and children's
59419909. Schaatsapparatuur | Skating equipment
95110202. Afvalbeheer programma administratie, overheid | Waste management program administration, government

Werken bij VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Welcome host(es) Receptionist M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een enthousiaste welcomehost(es). U bent flexibel, dynamisch en voornamelijk klantvriendelijk. U werkt in shiften en ook weekend- en nachtwerk schrikken u niet af. U checkt onze klanten in en uit, en u doet dit op een uiterst vriendelijke manier. Administratief werk en procedures opvolgen maken een belangrijk deel uit van de job. Tijdens de shift bent u verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding en verwelkoming van onze gasten. Bovendien verzorgt u ook de bediening in onze hotelbar die 24/24 open is en springt u in waar nodig. Voor de functie van welcomehost(es) zoeken wij iemand met een verzorgd voorkomen. Stiptheid, flexibiliteit en klantvriendelijkheid zijn primordiaal voor deze functie.

  • Project Administrator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Muizen is gespecialiseerd in elektrificatiewerken voor hoogspanningsnetten en spoorwegnetwerken in spoorwegseininrichting, in de bouw van metalen structuren en in de aanleg van industrieterreinen. In het kader van haar verdere ontwikkeling versterken zij het team met een Project Administrator: Een administratieve medewerker, die nauwkeurig en gestructureerd werkt en gedreven is door het behalen van deadlines. UW FUNCTIE: Als Project Administrator ben je het aanspreekpunt voor elke Projectleider / Werfleider Je doet de volledige dossieradministratie in samenwerking met de Projectleider / Werfleider Je staat in voor de kwaliteit en correcte inhoud van de laatste administratieve documenten Je zorgt voor een correcte invoer van de puntering Je bent de unieke administratieve contactpersoon naar externe instanties zoals de RSZ voor aangifte van de werf, de RSZ aangifte voor onderaannemers, Klip en Klim voor de aanvraag van liggingsplannen nutsleidingen, enz Je bent verantwoordelijk voor het correct samenvoegen en archiveren van de dossiers volgens bestaande ISO procedure Je doet bestellingen van materiaal op afroep

  • Assistent Filiaalleider | Doe-Het-Zelf (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt al enkele jaren ervaring als verkoper. Je hebt een goede kennis van doe-het-zelfartikelen. Je bent in staat mensen te coachen en aan te sturen. Je weet hoe je met moeilijke situaties moet omgaan. Je bent flexibel en bereid op zaterdag te werken. Je bent zowel vlot in het nederlands als in het frans.

  • Sous-chef Voor een gerenommeerd Viersterren-hotel Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bekend vier-sterren hotel in Brugge zijn wij op naar een sous-chef of chef de partie met ambitie om door te groeien. Onze partner beschikt over talloze hotels wereldwijd en zit in volle expansie. In deze keuken is versbeleving de kernboodschap.. Prefab-food is absoluut uit den boze en hier kunnen keukenmedewerkers nog steeds uitpakken met hun kookskills ! Ben jij een echte “foodie” en is je werkdag pas geslaagd als iedereen kon genieten van je uitstekende kookkunsten? Je snapt dat jij en je team het verschil maken in onze branche. Termen als budgetbeheer, foodcost, stockcount haccp, dlc, return on investment, etc.. doen je niet duizelen maar weten je te motiveren. Je weet een team te trainen, coachen, motiveren en leading by example is your middle name. Je hebt reeds jaren ervaring in à la carte restaurant; catering en/of banqueting is je niet vreemd. Je genoot een opleiding in een hotelschool of gelijkwaardig door ervaring

  • Technieker - 2 ploegen - regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een voedings firma in de regio Lokeren, zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker (2 ploegen). Doel: Samen met het team van techniekers sta je in voor het preventief en curatief onderhoud. Verder tracht je zo snel als mogelijk voorkomende storingen op te lossen. Je takenpakket: Als technieker sta je in voor het elektrisch en mechanisch onderhoud in de plant. Afhankelijk van de geplande werken doe je herstellingen aan machines, pompen, installaties,... Indien een machine stilvalt heeft dit uiteraard prioriteit op de dagdagelijkse onderhoudstaken. Verder werk je ook mee aan verbeteringen met betrekking tot het volledige machinale gedeelte van de plant.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Bree/Maaseik (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Bree/Maaseik. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • WERFLEIDER AUTOMATISERING (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: MENTALITEIT

    Type: Vaste Job

    Als werfleider word je ingezet om industriële projecten te organiseren en te coördineren. Je werkt actief mee en kan een team van 2 tot 10 medewerkers leiden. Je zorgt ervoor dat het materiaal op tijd besteld wordt. Je onderhoudt de contacten met collega’s, klanten, aannemers en je staat in voor de vooruitgang op en de planning van de werf. Veiligheidsvoorschriften en reglementeringen worden door jou stipt nageleefd.

  • Lader / Losser - 2 Ploegen (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: CATERPILLAR DISTR. SERVICES EUROPE

    Type: Vaste Job

    Caterpillar Distribution Services Europe in Grimbergen is voor de verdere uitbouw van haar logistieke activiteiten op zoek naar gemotiveerde heftruck - en reachtruckchauffeurs. Als heftruck- of reachtruckchauffeur sta je in voor onderstaand takenpakket: - het laden van vrachtwagens; - het lossen van vrachtwagens; - het aanbrengen of wegzetten van goederen; - ....

  • Diëtist (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK ZOTTEGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij Gezondheidspraktijktijk Zottegem graag aanvullen en versterken? We zijn een multidisciplinair team van gezondheidszorgberoepen. Neem zeker een kijkje op onze website www.gezondheidspraktijkzottegem.com We zijn op zoek naar een gemotiveerde diëtiste die ons team op zelfstandige basis kan versterken, en dit voor een aantal uur per week (dit kunnen we samen bepalen). We mikken op een spoedige indiensttreding. We denken aan iemand die de individuele begeleiding van eigen cliënten en cliënten van andere disciplines uit de praktijk opneemt. Het geven van groepslessen zou een meerwaarde zijn. De doelgroep van onze praktijk is zeer divers, ervaring met een brede leeftijdsdoelgroep is een pluspunt (volwassenen en kinderen). Voor vragen met betrekking tot de functie kan steeds telefonisch contact genomen worden.

  • All-round Nachtmedewerker << Zelfstandige basis - Freelance >> (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze vestiging te Turnhout zijn wij op zoek naar een gemotiveerde All-round nachtmedewerker om ons gemotiveerde team te versterken. Uren: 23.00 - 07.00 - Gasten verwelkomen - Onderhoud in het gebouw (lampen vervangen, ...) - Mee instaan voor de algemene netheid van ons gebouw - Ontbijt voorbereiden/klaarmaken voor de gasten s'ochtends - ...

  • Klinisch Psycholoog Beverst (BEVERST)

    Regio: BEVERST

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de pop-up vestiging te Beverst • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

Zoek naar antwoorden van VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN in sociale netwerken
Look for responds of VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN. Laat een reactie achter voor VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN. VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN. Leave a respond for VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN. VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN op de google maps. Adres en contacten VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN
Location of VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN on the google maps. Address and contacts of VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN

Andere gerelateerde bedrijven als come VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN: BOSCH/BOSCH D?CORATEUR | Erik Haute Coiffure | RITS M. & M. | Michel Pierre | KEUKENS ENGELS L.

Other related companies as VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN: BOSCH/BOSCH D?CORATEUR | Erik Haute Coiffure | RITS M. & M. | Michel Pierre | KEUKENS ENGELS L.

VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06102325439. Het bedrijf VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN bevindt zich op het adres: WOUWERSTRAAT 32; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 391,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 680,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is P茅pini茅ristes. Producten gemaakt in VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN, openstaande posities, locatie van VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN op de kaart.

VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN, company assigned to the tax number BE06102325439. The company VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN is located at the address: WOUWERSTRAAT 32; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 391,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 680,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is P茅pini茅ristes. Products created in VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN were not found.
The main activity of VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN is Eating and Drinking Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN is not available. You also can look at reviews of VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN, open positions, location of VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERLINDEN BOOMKWEKERIJEN, employees, financial statistics.