TOTAL RENOVATION SERVICE

Contactgegevens TOTAL RENOVATION SERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TOTAL RENOVATION SERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TOTAL RENOVATION SERVICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SPEELHOF 307; 9190; STEKENE, België

Telefoon (phone): 37891271 (+32-37891271) 37891271 (+32-37891271)

Fax (fax): +32 (87) 630-55-75 +32 (87) 630-55-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TOTAL RENOVATION SERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TOTAL RENOVATION SERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TOTAL RENOVATION SERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TOTAL RENOVATION SERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TOTAL RENOVATION SERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TOTAL RENOVATION SERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TOTAL RENOVATION SERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TOTAL RENOVATION SERVICE
Products information TOTAL RENOVATION SERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE04704864501
Ondernemingsnummer: 8547607421
Hoofdstad (capital): 867,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 769,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in TOTAL RENOVATION SERVICE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TOTAL RENOVATION SERVICE
(Get full report from official database of BE for TOTAL RENOVATION SERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TOTAL RENOVATION SERVICE
Addition kinds of activities for TOTAL RENOVATION SERVICE

324199. Cement, hydraulisch, nec | Cement, hydraulic, nec
28510403. Verf verwijderaars | Varnish removers
34520101. Cotterpennen, metaal | Cotter pins, metal
36769901. Weerstand netwerken | Resistor networks
38250203. audiometers | Audiometers
51980200. Vernis | Varnishes
73780000. Computer onderhoud en reparatie | Computer maintenance and repair
79290103. Country muziek groepen of artiesten | Country music groups or artists

Werken bij TOTAL RENOVATION SERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TOTAL RENOVATION SERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TOTAL RENOVATION SERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TOTAL RENOVATION SERVICE. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinaanlegger M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gespecialiseerd in de tuinbouw zijn wij op zoek naar een ervaren tuinaanlegger. Je zal instaan voor het onderhouden, snoeien , planten en verticuteren van de tuinen. Daarnaast ben jij de specialist in het aanleggen van vijvers, zwembaden en terrassen.

  • Shift leader / process operator m/v (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie sta je in voor de gehele procesinstallatie. Je krijgt & neemt de verantwoordelijkheid over de ganse productieplant & stuurt 2 assistent-operatoren aan. In de controlekamer monitor jij de verschillende procesparameters (ongeveer 30 % van je tijd) en je stelt waar nodig corrigerende acties. Door je logisch-technisch inzicht ben je in staat om de oorzaken van storingen of afwijkingen te achterhalen. Je grijpt in via de procescomputers of je gaat ter plaatse om de storing manueel te verhelpen. Naast het uitvoeren van de operationele taken denk je mee na over mogelijke verbeteringen op (proces)technisch gebied of qua werkmethodes. Verder zorg je mee voor de logistiek op de werkvloer. Je bent flexibel in taken, en werkt mee met de hulparbeiders.

  • Onderhoudsmecanicien (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in piping, projecten en drukapparaten zijn we op zoek naar een onderhoudsmecanicien. Je werkt 40 uur per week waardoor je 12 extra dagen verlof hebt. Taken: - Werktuigbouwkundige installaties bij onze klanten onderhouden - Eenvoudig laswerk (TIG) - Appendages/flensverbindingen de- en monteren

  • Allround medewerker (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent actief in de opbouw van woningelementen. Hierbij sta je in voor de voorbereiding in de productiehal. Jouw takenpakket bestaat uit: - elektriciteitswerken - plaatsing van sanitairinstallatie - vloeren en plaatsen van gyprocwanden, gevelbekleding,... - algemene metaalbewerking - productie van ramen en deuren ...

  • AY Accountant (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf gelegen in Kallo is op zoek naar een AY Accountant om het team te versterken. Heb je voeling met de boekhouding, ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou! Het takenpakket als AY Accountant Analytische boekhouding van 10 entiteiten Controleren van de rekeningen Opvolgen van openstaande facturatie Boeken van betalingen Klant- en leveranciersfacturatie verwerken en boeken Maandelijks afsluitingen Je rapporteert naar de hoofdboekhouder die de eindverantwoordelijkheid draagt

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Student Callcenter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

    Type: Studentenjob

    Voor een gerenommeerd telecombedrijf ga je klanten contacteren, adviseren en overtuigen in het Nederlands. Je hoeft niks op te dringen maar stelt zaken voor.  Je krijgt een specifieke opleiding omtrent het project waaraan je deelneemt. Je werkt op zaterdag. 

  • jobstudent nachtploeg (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Vooronze klant zoekt t- interim Sint- Truiden gemotiveerde postpakketsorteerdersvoor de nachtploeg voor onze depot te Sint-Truiden. In de pakketten zittenallerlei goederen verpakt: boeken, kleding, elektronica, kattenvoer,alcoholische dranken enz... Jewerkt tussen 2u en 10u. Onzeklant is een logistieke speler met een sterk B2C-netwerk. Dagelijks worden erdoor 365 medewerkers (m/v) meer dan 40.000 pakketten verwerkt en afgeleverd bijeindconsumenten thuis. Dit is slechts 6% van de totale hoeveelheid pakkettendie het bedrijf elke dag verwerkt. Dankzij de transparantie, kennis ine-commerce en hun (inter)nationaal netwerk, is het bedrijf de marktleider inpakketdistributie voor de hele Benelux

  • DRINGEND STEWARDS GEZOCHT!! 25/08 RAFC (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ITZUJOBS

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zijn wij momenteel dringend op zoek naar een aantal stewards voor evenementen in de regio Antwerpen. Je gaat aan de slag op verscheidene evenementen (voornamelijk zal dit op RAFC zijn). Je zal instaan voor de beveiliging en het goede verloop van het evenement.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Kortrijk) - Zelfstandige basis (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor één van onze klanten, ziekenhuis te Kortrijk, zoeken wij verpleegkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

  • Jobcoach / Gezondheidscoach (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de begeleiding van mensen in een loopbaantraject of heroriëntering in samenwerking met een multidisciplinair team.

  • Account managers Abacus (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Abacus Networks

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor elk bedrijf in België bestaat een Abacus-oplossing. Onze splinternieuwe afdeling biedt cloudtelefonie aan waarbij wij zowel op gebied van prijssetting als functionaliteit geen enkele concurrentie vinden. De klant bespaart dus niet alleen op telecomkosten, maar komt ook op gebied van IT op een veel functioneler niveau, door het programmeren van talloze opties. Als vertegenwoordiger van Abacus zit u samen met zaakvoerders, CEO's en directeuren. Wij screenen de klanten reeds op voorhand en ons professioneel callcenter legt de afspraken voor u vast. Wanneer u bij de afspraak aankomt bent u dus reeds zeker dat u er iets kunt betekenen. U word van A tot Z bijgestaan, voor zowel administratieve ondersteuning als opleiding. Daar onze afdeling (niet het product) in de opstartfase zit, zijn er serieuze doorgroeimogelijkheden en tijdens de opleiding, waarbij u ook meegaat naar de klant, verdient u reeds! Wij doen geen MLM en zijn dus niet op zoek naar tientallen verkopers maar kwalitatieve en presentabele vertegenwoordigers. Indien u word uitgekozen komt u vlak onder het management terecht waardoor de commissies erg hoog liggen. Wij gaan er namelijk van uit dat een gemotiveerde vertegenwoordiger een goeie vertegenwoordiger is!

Zoek naar antwoorden van TOTAL RENOVATION SERVICE in sociale netwerken
Look for responds of TOTAL RENOVATION SERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TOTAL RENOVATION SERVICE. Laat een reactie achter voor TOTAL RENOVATION SERVICE. TOTAL RENOVATION SERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TOTAL RENOVATION SERVICE. Leave a respond for TOTAL RENOVATION SERVICE. TOTAL RENOVATION SERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TOTAL RENOVATION SERVICE op de google maps. Adres en contacten TOTAL RENOVATION SERVICE
Location of TOTAL RENOVATION SERVICE on the google maps. Address and contacts of TOTAL RENOVATION SERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come TOTAL RENOVATION SERVICE TOTAL RENOVATION SERVICE: Ter Weyde | ASK MY AGENT | RANDSTAD | G. LEGRAND | Van Assche Patrick

Other related companies as TOTAL RENOVATION SERVICE: Ter Weyde | ASK MY AGENT | RANDSTAD | G. LEGRAND | Van Assche Patrick

TOTAL RENOVATION SERVICE is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TOTAL RENOVATION SERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04704864501. Het bedrijf TOTAL RENOVATION SERVICE bevindt zich op het adres: SPEELHOF 307; 9190; STEKENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 867,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 769,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in TOTAL RENOVATION SERVICE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TOTAL RENOVATION SERVICE is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TOTAL RENOVATION SERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TOTAL RENOVATION SERVICE, openstaande posities, locatie van TOTAL RENOVATION SERVICE op de kaart.

TOTAL RENOVATION SERVICE is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is TOTAL RENOVATION SERVICE, company assigned to the tax number BE04704864501. The company TOTAL RENOVATION SERVICE is located at the address: SPEELHOF 307; 9190; STEKENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 867,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 769,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Elektrische installaties voor woningen. Products created in TOTAL RENOVATION SERVICE were not found.
The main activity of TOTAL RENOVATION SERVICE is Services, Not Elsewhere Classified, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TOTAL RENOVATION SERVICE is not available. You also can look at reviews of TOTAL RENOVATION SERVICE, open positions, location of TOTAL RENOVATION SERVICE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TOTAL RENOVATION SERVICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TOTAL RENOVATION SERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TOTAL RENOVATION SERVICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TOTAL RENOVATION SERVICE, employees, financial statistics.