FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA
Private companiesMembership Organizations • FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA

Contactgegevens FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Beukenstr. 14 8800 Roeselare - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-51-22-49-75 32-51-22-49-75

Fax (fax): 32-51-24-44-94 32-51-24-44-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA
Products information FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08333099365
Ondernemingsnummer: 3608703613
Hoofdstad (capital): 162,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 488,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wrought iron

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA
(Get full report from official database of BE for FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA
Addition kinds of activities for FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA

20230304. Gedroogde nonfat melk | Dried nonfat milk
20910327. Makreel, gerookt | Mackerel, smoked
35230414. Melkmachines | Milking machines
37130213. Utility truck bodies | Utility truck bodies
50460307. Soda fountain fixtures, behalve gekoeld | Soda fountain fixtures, except refrigerated
54419901. Snoep | Candy

Werken bij FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger Sanitair/CV (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een goede klant in de regio Hasselt zijn wij op zoek naar een handlanger met kennis van Sanitair/CV. Dit gaat over het leggen van buizen tot het verrichten van meer technische herstellingen.

  • Orderpicker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het dagelijks bereiden van bestellingen voor verschillende klanten. Je zorgt voor een vlot verloop van het logistieke proces en je werkt nauw samen met collega-orderpickers en teamleiders.

  • Residentiele elektricien (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een functie als residentieel elektricien regio Gent? Lees snel verder want Actief Interim heeft jou nodig! Als residentieel elektricien ben jij in staat om zelfstandig onderstaande taken uit te voeren: - Kabels trekken - Kabelgoten plaatsen - Plaatsen en afwerken van stopcontacten, verlichting - ....

  • Procesoperator (m/v) - vaste nacht (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Diksmuide, gespecialiseerd in het produceren van grondstoffen voor pvc, zijn wij op zoek naar een procesoperator voor de vast nacht. Je staat in voor: volgen en sturen van geautomatiseerde productieprocessen bewaking van continuïteit van volledige proces verschillende kwaliteitscontroles rapportage naar brigadier en het nemen van corrigerende maatregelen het opsporen van storingen en 1ste lijnonderhoud het opvolgen van afgesproken procedures met betrekking tot kwaliteit, veiligheid en milieu een klein stuk administratie

  • Elektricien (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent dagdagelijks in de weer binnen grootschalige buitenverlichtingsprojecten om te zorgen dat het licht brandt. In onze projecten zijn de uit te voeren taken zeer breed, maar je focus zal liggen op het elektrische deel van de uit te voeren werken, zoals het plaatsen en aansluiten van verlichtingstoestellen, verdeelkasten, stuurmodules, bekabeling, etc. Onze projecten bevinden zich zowel in de sportwereld, de industrie, architecturale aanlichting en omgevingsverlichting in parken, pleinen etc. 

  • Gemotiveerde reiniger - Jobstudent (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen in de regio zijn wij op zoek naar een gemotiveerde industriële schoonmaker, die de resterende vakantie / eventueel september kan gaan werken. Je zal op baan gaan met een camionnette en wordt bijgestaan door een collega. Wat zal je schoonmaken? - hygiënisch en technisch onderhoud van sanitaire installaties, dampkappen en ventilatiesystemen - dieptereiniging van ovens, verdampers, productielijnen, productiemachines, ontstoffingen, enz...

  • Calculator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    Onze klant is in 1989 gestart als algemeen bouwbedrijf en is vandaag uitgegroeid tot een bloeiende onderneming met ongeveer 30 werknemers. Waar de focus aanvankelijk lag op industriebouw, is de firma de laatste jaren steeds actiever in de openbare sector, waar zij uiteenlopende nieuwbouw- en renovatieprojecten uitvoert. Onze klant heeft ook de nodige ervaring met het coördineren van het volledige bouwproces van particuliere projecten. Jobomschrijving • Opmaken van kostprijscalculaties van algemene bouwprojecten met het oog op de opmaak van offertes voor openbare aanbestedingen t.e.m. erkenningsklasse 6. • Analyseren van bouwdossiers en ontleden van lastenboeken, plannen en meetstaten. • Uitvoeren van prijsaanvragen bij onderaannemers. • Vergelijken van offertes en nagaan of deze conform het lastenboek zijn. • Bekijken welke uitvoeringsmoeilijkheden zich kunnen voordoen en welke alternatieve uitvoeringsmethodes mogelijk zijn.

  • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: INE VAN DEURSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Gooik/St. Pieters-Leeuw/Lennik) - Zelfstandige basis (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, woon- en zorgcentra regio Gooik - Lennik, zoeken wij verpleegkundigen. Dit voornamelijk op interimbasis - enerzijds langere opdrachten, anderzijds korte, losse (vervangings)opdrachten. Ook bijwerken (naast een vaste job) kan een optie zijn. Heb jij tijd en zin om af en toe in het woonzorgcentrum te werken? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! Je kiest zelf of je de voorkeur geeft aan vroegdiensten, laatdiensten, weekends en wanneer je wenst te werken.

  • Thuisverpleegkundige regio Keerbergen (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige in de thuiszorg verzorg je de mensen in hun thuissituatie . Je biedt dan ook een uitgebreid pakket aan kwalitatieve verpleegkundige zorg aan, en bouwt een hechte band met hen op. In deze thuiszorgorganisatie zal je veel in contact komen met palliatieve patiënten. Je volgt de instructies op van de verantwoordelijke en zorgt voor een continue kwalitatieve zorgverlening.

  • Flexi Verkoopmedewerker - PAUL GENT VRIJDAGMARKT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LE MONDE DU PAIN

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je helpt de klant in het maken van hun keuzes. Je neemt bestellingen op. Je werkt de quiches en salades af. Je bereidt de warme dranken. Je pakt de producten in voor de meeneemverkoop. Je presenteert de producten op een dienbord. Je bedient de kassa. Je doet de follow-up van de tafels in de zaal. Je staat in voor de permanente bevoorrading van etalages en toonbank. Je doet het onderhoud van de toonbankzone, verbruikszaal, toiletten en apparatuur. Je doet de afwas. Je voert de opening- en sluitingsprocedures van de winkel.

  • Poetsmedewerker flexi of gepensioneerde m/v (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een flexibele deeltijdse poetsmederker voor onze klant gelegen te Borgloon. Je staat in voor de schoonmaak van de feestzaal. Je werkt in een leuke zaak en kan rekenen op zeer aangename en enthousiaste collega's. Als flexijobbers zijn gepensioneerde ook van harte welkom! werknemers die al minstens 4/5 werken voor een of meerdere andere werkgevers dan de flexi-jobwerkgever. Concreet moeten ze in het derde kwartaal dat aan het werk in de flexi-job voorafgaat, minstens 4/5 voor die werkgever(s) hebben gewerkt. Zelfstandigen komen niet in aanmerking voor een flexi-job. Uren en dagen zijn overeen te komen.

Zoek naar antwoorden van FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA. Laat een reactie achter voor FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA. FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA. Leave a respond for FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA. FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA op de google maps. Adres en contacten FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA
Location of FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA on the google maps. Address and contacts of FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA: Troch W | ARP PRINTING | OPENBARE BIBLIOTHEEK | Maes S | Bureau Technique Ghiot SPRL

Other related companies as FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA: Troch W | ARP PRINTING | OPENBARE BIBLIOTHEEK | Maes S | Bureau Technique Ghiot SPRL

FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08333099365. Het bedrijf FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA bevindt zich op het adres: Beukenstr. 14 8800 Roeselare - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 162,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 488,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Wrought iron. Producten gemaakt in FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA, openstaande posities, locatie van FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA op de kaart.

FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA is a company, that was registered 2001 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA, company assigned to the tax number BE08333099365. The company FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA is located at the address: Beukenstr. 14 8800 Roeselare - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 162,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 488,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Wrought iron. Products created in FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA were not found.
The main activity of FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA is not available. You also can look at reviews of FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA, open positions, location of FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDEGRYSE FRANS ENGINEERING BVBA, employees, financial statistics.