SA H.M. ET SPRL SOCIM

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • SA H.M. ET SPRL SOCIM
Private companiesAgricultural Services • SA H.M. ET SPRL SOCIM

Contactgegevens SA H.M. ET SPRL SOCIM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SA H.M. ET SPRL SOCIM: address, phone, fax, email, website, opening hours

SA H.M. ET SPRL SOCIM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE NEUVE 30; 4690; BASSENGE, België

Telefoon (phone): 42396430 (+32-42396430) 42396430 (+32-42396430)

Fax (fax): +32 (58) 867-15-38 +32 (58) 867-15-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SA H.M. ET SPRL SOCIM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SA H.M. ET SPRL SOCIM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SA H.M. ET SPRL SOCIM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SA H.M. ET SPRL SOCIM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SA H.M. ET SPRL SOCIM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SA H.M. ET SPRL SOCIM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SA H.M. ET SPRL SOCIM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SA H.M. ET SPRL SOCIM
Products information SA H.M. ET SPRL SOCIM

BTW identificatienummer (tax): BE07286926269
Ondernemingsnummer: 5171783447
Hoofdstad (capital): 474,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 314,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in SA H.M. ET SPRL SOCIM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SA H.M. ET SPRL SOCIM
(Get full report from official database of BE for SA H.M. ET SPRL SOCIM)

Aanvulling soorten activiteiten voor SA H.M. ET SPRL SOCIM
Addition kinds of activities for SA H.M. ET SPRL SOCIM

23969901. Automotive versieringen, stof | Automotive trimmings, fabric
28999950. Olie absorptie apparatuur | Oil absorption equipment
33419909. Magnesium smelten en raffineren (secundair) | Magnesium smelting and refining (secondary)
38450201. Arc-lampen, elektrotherapeutische (behalve ir en uv) | Arc lamp units, electrotherapeutic (except ir and uv)
54519904. Melk | Milk
82490200. Business training services | Business training services

Werken bij SA H.M. ET SPRL SOCIM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SA H.M. ET SPRL SOCIM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SA H.M. ET SPRL SOCIM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SA H.M. ET SPRL SOCIM. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Lasrobot (m/v) (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als robotlasser sta je in voor het lassen van de profielen aan de hand van een robot. Hierbij zal je ook programmeren van de machine. Wij zijn op zoek naar medewerkers die niet perse gediplomeerde lassers zijn, maar wel beschikken over de affiniteit en techniek hiervan.

  • Schrijnwerker (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een jong innoverend bedrijf te Duffel, zijn we op zoek naar gemotiveerde schrijnwerkers. Binnenschrijnwerk: keukens, inbouwkasten, binnendeuren,...

  • Operator catering regio Oelegem (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM Recrucel NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator catering sta je in voor het bedienen van 3 verschillende lijnen. Deze lijnen zorgen voor eigen productie. Deze volumes liggen lager, waardoor er veel ombouw en instelwerk is van de lijnen.

  • HEFTRUCKER / REACHTRUCKER (BAS-WARNETON)

    Regio: BAS-WARNETON

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf regio Komen-Waasten zijn we op zoek naar een heftrucker / reachtrucker. Je bent verantwoordelijk voor het bevoorraden van de verpkkingsmachines voor de grondstoffen ( karton, lijm, folie,... )

  • Rondreizende Regio Manager (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De regiomanager is eindverantwoordelijk voor de filialen en medewerkers binnen zijn/haar regio. Hij/zij stuurt de filialen aan en streeft ernaar de doelstellingen van het bedrijf te behalen. De regiomanager is veelal op de werkvloer aanwezig. Jouw doelen zijn: Gestelde targets/doelstellingen behalen Rapporteren aan management Samenstellen verkoopteams Opleiden en begeleiden filiaalhouders(in samenwerking met trainer/coach) Controle/bewaken werkwijzen en procedures De voornaamste taken zijn o.a: Voeren van sollicitatiegesprekken Bespreken en opvolgen verkoopresultaten Controle dagelijkse gang van zaken Aanspreekpunt van andere afdelingen m.b.t. de filialen binnen hun regio Voeren van voortgangs- en beoordelingsgesprekken met medewerkers Wekelijkse en maandelijkse rapportages maken Meedraaien op de verkoopvloer om binding te houden met verkoop Wekelijks voortgangsgesprek met sales manager

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENTBRUGGE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Agilitas Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vreren - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in -GRIMBERGEN - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Proximus Management Trainee Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676536-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Management Trainee programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om op korte tijd een sterk netwerk uit te bouwen binnen Proximus. Door in zeer uiteenlopende departementen te werken, leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Het programma Het Proximus Management Trainee programma duurt 24 maanden en bestaat uit 3 opdrachten van 8 maanden in verschillende domeinen en departementen. Daarnaast zijn er regelmatige opleidingen en field visits. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière binnen Proximus lanceren.

  • Oliver James Associates - Application Security Architect (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is a very mature environment willing to increase his Security mindset and, obviously, the Security of all his IT. Role The ideal Application Security Architect will be responsible for: Identification of attacks upon software; Vulnerability reporting and incident response planning; Security controls & testing advisory; Increasing the security awareness during all the phases of a project. Profile The ideal Candidate will cover the following points: +10 years of experience within Security and Architecture; Fluent in English and French/Dutch; Excellent knowledge CISSP, TOGAF, NIST and ISO2700X. Location The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport. Offer Contract: Freelance Daily rate: € competitive Starting date: November the 1st, 2018

  • Taaltrainer Nederlands (volwassenen onderwijs - zaterdag voormiddag) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL Language Centers is een onafhankelijk talencentrum, verbonden aan de UCL, Université Catholique de LLN. Wij onderwijzen zo'n 40 talen aan volwassenen uit diverse milieus. Wij hebben ook een uitgebreid Business Department en organiseren cursussen aan de Europese, federale en regionale instellingen. De lessen vinden zoals overdag als 's avonds plaats en zelfs op zaterdagvoormiddag. Regelmatig verzorgen wij interne opleidingen rond pedagogie, didactiek en samenwerken.*******Taken: Leerkracht Nederlands - Voor de afdelingen Groot Publiek » (volwassenen onderwijs) : - Je staat in voor de lessen Nederlands en begeleidt cursisten in groepjes (max. 10 cursisten) - Je begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject - Je baseert de lessen op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal en focust op de mondelinge vaardigheden = => lessen op zaterdag van 9u tot 12u in CLL Brussels (Kraainemlaan 61 - 1200 Woluwe)

Zoek naar antwoorden van SA H.M. ET SPRL SOCIM in sociale netwerken
Look for responds of SA H.M. ET SPRL SOCIM in social networks

Lees alle opmerkingen voor SA H.M. ET SPRL SOCIM. Laat een reactie achter voor SA H.M. ET SPRL SOCIM. SA H.M. ET SPRL SOCIM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SA H.M. ET SPRL SOCIM. Leave a respond for SA H.M. ET SPRL SOCIM. SA H.M. ET SPRL SOCIM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SA H.M. ET SPRL SOCIM op de google maps. Adres en contacten SA H.M. ET SPRL SOCIM
Location of SA H.M. ET SPRL SOCIM on the google maps. Address and contacts of SA H.M. ET SPRL SOCIM

Andere gerelateerde bedrijven als come SA H.M. ET SPRL SOCIM SA H.M. ET SPRL SOCIM: ALBERT POUSSET | PIERRE RECKEM | BIELEN ZITA | V.D.L. OPTIEK | SARAH DETOURNAY

Other related companies as SA H.M. ET SPRL SOCIM: ALBERT POUSSET | PIERRE RECKEM | BIELEN ZITA | V.D.L. OPTIEK | SARAH DETOURNAY

SA H.M. ET SPRL SOCIM is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SA H.M. ET SPRL SOCIM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07286926269. Het bedrijf SA H.M. ET SPRL SOCIM bevindt zich op het adres: RUE NEUVE 30; 4690; BASSENGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 474,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 314,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in SA H.M. ET SPRL SOCIM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SA H.M. ET SPRL SOCIM is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SA H.M. ET SPRL SOCIM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SA H.M. ET SPRL SOCIM, openstaande posities, locatie van SA H.M. ET SPRL SOCIM op de kaart.

SA H.M. ET SPRL SOCIM is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is SA H.M. ET SPRL SOCIM, company assigned to the tax number BE07286926269. The company SA H.M. ET SPRL SOCIM is located at the address: RUE NEUVE 30; 4690; BASSENGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 474,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 314,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Elektrische installaties voor woningen. Products created in SA H.M. ET SPRL SOCIM were not found.
The main activity of SA H.M. ET SPRL SOCIM is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SA H.M. ET SPRL SOCIM is not available. You also can look at reviews of SA H.M. ET SPRL SOCIM, open positions, location of SA H.M. ET SPRL SOCIM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SA H.M. ET SPRL SOCIM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SA H.M. ET SPRL SOCIM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SA H.M. ET SPRL SOCIM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SA H.M. ET SPRL SOCIM, employees, financial statistics.