FLASSENMAKER SA

Particuliere bedrijvenBosbouw • FLASSENMAKER SA
Private companiesForestry • FLASSENMAKER SA

Contactgegevens FLASSENMAKER SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLASSENMAKER SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLASSENMAKER SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chem Du Vicinal 5 4190 Ferrieres - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-86-43-33-96 32-86-43-33-96

Fax (fax): 32-86-43-33-97 32-86-43-33-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLASSENMAKER SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLASSENMAKER SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLASSENMAKER SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLASSENMAKER SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLASSENMAKER SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLASSENMAKER SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLASSENMAKER SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLASSENMAKER SA
Products information FLASSENMAKER SA

BTW identificatienummer (tax): BE03075866699
Ondernemingsnummer: 6511016845
Hoofdstad (capital): 661,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 175,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in FLASSENMAKER SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Moulds and patterns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLASSENMAKER SA
(Get full report from official database of BE for FLASSENMAKER SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLASSENMAKER SA
Addition kinds of activities for FLASSENMAKER SA

357803. Bankmachines | Banking machines
24990401. Fotolijstgieten, afgewerkt | Picture frame molding, finished
34440603. Deurkappen, aluminium | Door hoods, aluminum
37149908. Derde assen of zeswielaandrijvingen voor motorvoertuigen | Third axle attachments or six wheel units for motor vehicles
51480202. Groenten, vers | Vegetables, fresh
94119905. Leraar certificatie bureau | Teacher certification bureau

Werken bij FLASSENMAKER SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLASSENMAKER SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLASSENMAKER SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLASSENMAKER SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - dringend - Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een chauffer CE. Je takenpakket bestaat uit transport met zeecontainers, verticaal containertransport, en/of kippers en/of haakwagen. Je hebt reeds de nodige ervaring opgedaan en bent klantvriendelijk. Flexibiliteit is belangrijk. Je krijgt een voltijdse, uitdagende functie binnen een stabiel familiebedrijf met een marktconform loonpakket. Je komt terecht in een aangename sfeer met gemotiveerde collega's.

  • magazijnmedewerker nachtploeg (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hoofdtaak: klaarzetten van de bestellingen voor de verschillende filialen met behulp van een voicepickingsysteem. Verder help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens en het aanvullen van de piklocaties. Hierbij respecteer je de geldende procedures en FiFo-normen (FiFo = First In First Out, dus wat er eerst binnenkomt van goederen, moet ook als eerste het magazijn verlaten). Dus de laatst bijgekomen producten, plaats je achteraan in het rek. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2 graden) of diepvriestemperatuur (-18 graden).

  • Huishoudhulp regio Neerpelt (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Huishoudhulpen regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Haacht, Keerbergen, Tremelo. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken, zoals het wekelijkse poetswerk, die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • STUDENT NEDERLANDS-FRANS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Studentenjob

    Als collection expert sta je in voor de mondelinge communicatie via telefonie aangaande invorderingsdossiers. Het doel van elke communicatie is om op een klantvriendelijke manier tot een snelle inning te komen van onbetaalde facturen.   Ben jij de Student collection expert (m/v) die wij zoeken? Reageer dan op www.selecthr.be Contactpersoon: [email protected]                  Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, Europa's grootste aanbieder van Credit Management Services, zijn wij op zoek naar een Collection expert NL/ FR (m/v), als student kom je hiervoor ook in aanmerking. Ben je minimaal een dag in de week vrij?  Wil je werkervaring opdoen? Spreek je goed Frans? Dan kom je in aanmerking voor een functie als collection expert!  

  • Sterke studenten voor logistieke projecten (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER INHOUSE KATOENNATIE

    Type: Studentenjob

    * Het takenpakket omvat onder andere laden en lossen, orderpicking, (re-)packing, ... * Je bent mee verantwoordelijk voor het veilig en proper houden van je eigen werkplek. * Je voert nauwkeurig je taken uit

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Hulpkelner jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DE WITTEKOP

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal klanten begroeten bij het binnenkomen en hen naar hun tafel wijzen. Je bedient hen de hele avond met een glimlach zodat ze tevreden buitengaan.

  • Productiearbeider (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Sta jij open voor een tijdelijke opdracht, hou jij van fijn handwerk en heb je interesse in de textielsector? Dan ben jij waarschijnlijk dé kandidaat die wij zoeken. Voor een textielbedrijf regio Haaltert zijn wij op zoek naar productiearbeiders. Wat zal jij moeten doen? Jij zal dozen met jeansbroeken uitpakken, waarbij je de jeansbroeken controleert op fouten en dergelijke. Na de controle weet je de kledingstukken terug in te pakken.

  • Verkoper/adviseur (flexijob) op zaterdag M/V (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ZELFBOUWMARKT

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een adviseur/verkoper voor zaterdagen. Volgende taken zijn erg belangrijk: Je zal klanten advies geven over onze producten. Je geeft uitleg over de technische kant. Je zal actief verkopen en klanten ook zelf gaan aanspreken. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook, kassasysteem)

  • FLEXI-JOB: Logistieke Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

    Type: Flexijob

    Als flexi-jobber zal je drie dagen in de week ’s morgens (04:00u tem 07:00u) inspringen op de delivery afdeling van onze nieuwe vestiging in Antwerpen. Je zal breed worden ingeschakeld in het logistieke gebeuren: goederen registreren en in ontvangst nemen, bestellingen van onze klanten samenstellen, het controleren van producten en het melden van schade.

  • Zaalmedewerker M/V (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Flexijob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Met 3 borden kunnen lopen Zelfstandig kunnen werken Vlot met plateaus kunnen lopen

Zoek naar antwoorden van FLASSENMAKER SA in sociale netwerken
Look for responds of FLASSENMAKER SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLASSENMAKER SA. Laat een reactie achter voor FLASSENMAKER SA. FLASSENMAKER SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLASSENMAKER SA. Leave a respond for FLASSENMAKER SA. FLASSENMAKER SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLASSENMAKER SA op de google maps. Adres en contacten FLASSENMAKER SA
Location of FLASSENMAKER SA on the google maps. Address and contacts of FLASSENMAKER SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLASSENMAKER SA FLASSENMAKER SA: TOILETTAGE GODERNIAUX | KARDEX | Geerts W | LUC | Gaspar Emmanuel

Other related companies as FLASSENMAKER SA: TOILETTAGE GODERNIAUX | KARDEX | Geerts W | LUC | Gaspar Emmanuel

FLASSENMAKER SA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLASSENMAKER SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03075866699. Het bedrijf FLASSENMAKER SA bevindt zich op het adres: Chem Du Vicinal 5 4190 Ferrieres - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 661,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 175,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Moulds and patterns. Producten gemaakt in FLASSENMAKER SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLASSENMAKER SA is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLASSENMAKER SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLASSENMAKER SA, openstaande posities, locatie van FLASSENMAKER SA op de kaart.

FLASSENMAKER SA is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLASSENMAKER SA, company assigned to the tax number BE03075866699. The company FLASSENMAKER SA is located at the address: Chem Du Vicinal 5 4190 Ferrieres - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 661,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 175,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Moulds and patterns. Products created in FLASSENMAKER SA were not found.
The main activity of FLASSENMAKER SA is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLASSENMAKER SA is not available. You also can look at reviews of FLASSENMAKER SA, open positions, location of FLASSENMAKER SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLASSENMAKER SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLASSENMAKER SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLASSENMAKER SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLASSENMAKER SA, employees, financial statistics.