PHILIPPE VAN ENGELAND

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • PHILIPPE VAN ENGELAND
Private companiesTobacco Products • PHILIPPE VAN ENGELAND

Contactgegevens PHILIPPE VAN ENGELAND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHILIPPE VAN ENGELAND: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHILIPPE VAN ENGELAND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TH. DECUYPERSTRAAT 56; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT, België

Telefoon (phone): 27709927 (+32-27709927) 27709927 (+32-27709927)

Fax (fax): +32 (12) 206-66-11 +32 (12) 206-66-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHILIPPE VAN ENGELAND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHILIPPE VAN ENGELAND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHILIPPE VAN ENGELAND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHILIPPE VAN ENGELAND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHILIPPE VAN ENGELAND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHILIPPE VAN ENGELAND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHILIPPE VAN ENGELAND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHILIPPE VAN ENGELAND
Products information PHILIPPE VAN ENGELAND

BTW identificatienummer (tax): BE04751831054
Ondernemingsnummer: 3799041748
Hoofdstad (capital): 422,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 571,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in PHILIPPE VAN ENGELAND zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHILIPPE VAN ENGELAND
(Get full report from official database of BE for PHILIPPE VAN ENGELAND)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHILIPPE VAN ENGELAND
Addition kinds of activities for PHILIPPE VAN ENGELAND

305201. Tuinslang | Rubber hose
30899906. Blister- of bubbelvormige verpakking, kunststof | Blister or bubble formed packaging, plastics
32810601. Curbing, graniet of steen | Curbing, granite or stone
36699900. Communicatieapparatuur, nec, nec | Communications equipment, nec, nec
36799902. Antennes, satelliet: huishoudelijk gebruik | Antennas, satellite: household use
50139900. Motorvoertuigbenodigdheden en nieuwe onderdelen, anders | Motor vehicle supplies and new parts, nec
50469906. Prijs markeringsapparatuur en benodigdheden | Price marking equipment and supplies
52110300. Isolatie- en energiebesparingsproducten | Insulation and energy conservation products
93110401. Financiën, belastingen en monetair beleid, federale overheid | Finance, taxation, and monetary policy, federal government

Werken bij PHILIPPE VAN ENGELAND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHILIPPE VAN ENGELAND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHILIPPE VAN ENGELAND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHILIPPE VAN ENGELAND. Looking for open vacancies in other companies

  • Polisbeheerder (auto) | Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het aanspreekpunt voor de makelaar voor mondelinge en schriftelijke beheersvragen binnen de tak auto. Je maakt niet-gestandaardiseerde bijaktes op. Je garandeert een oplossingsgerichte, efficiënte en correcte dienstverlening naar onze makelaar en klant binnen de vooropgestelde doorlooptijd. Je staat in voor het opvragen van de vereiste informatie bij de makelaar of klant en overlegt met je collega's om concrete dossiers te kaderen zodat deze binnen de afgesproken termijnen verwerkt kunnen worden.

  • Executive Assistant (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adient te Assende werft een Executive Assistant aan. Op vlak van productie van autozetels is Adient een wereldwijde speler en leveren zij aan diverse grote automerken. Ben jij de persoon die achter deze bedrijvigheid kan zorgen voor een goede ondersteuning van het Management? Als Executive Assistant bied je een ondersteuning voor allerhande administratieve en organisatorische taken. Je staat het Management bij in hun dagdagelijkse werking. Je doet hun agendabeheer en organiseert en bereidt vergaderingen en conferenties voor. Je bent het aanspreekpunt voor reisaanvragen en boekt de nodige vluchten en tranfers. Je staat in voor het beheer van de poolcars en zoveel meer.

  • Supervisor Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een tijdelijke supervisor voor een productiebedrijf in Tienen. Als supervisor sta je in voor volgende taken: je stuurt een team van een vijftal werknemers aan algemene coördinatie van het bietenplein je waakt over de veiligheid van het bietenplein je staat in voor de controle van de hoeveelheid bieten en je zorgt voor een constant aanvoer naar de fabriek toe je bent het aanspreekpunt voor chauffeurs/werknemers/planters

  • Werfleider wegenbouw (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider sta je in eerste instantie in voor de voorbereiding en de opvolging van een of meerdere werven. Na een intensieve inwerkperiode word je, als rechterhand van de projectleider, eveneens medeverantwoordelijk voor de organisatorische opvolging van alle activiteiten op de werf. Je bent doorlopend op het terrein, pakt problemen aan, volgt de vordering van de werken op en informeert jouw verantwoordelijke op regelmatige basis over het verloop ervan. Je verzekert de rentabiliteit van je werf en waakt eveneens over de veiligheid en de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

  • Spuitgiettechnieker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opzoek naar een job als technieker in een bloeiend spuitgiet bedrijf? -Dankzij jouw motivatie en inzet zorg jij ervoor dat de machines draaiende blijven. -De storingen worden opgelost en problemen van lopende producties. -Er worden demontage en montage van matrijzen uitgevoerd. -De producties worden opgestart door jou. -De robot en het spuitgiet proces worden door jou afgeregeld. -Kortom je zorgt van A tot Z voor de werking van de machines voor het bedrijf.

  • Procurement Officer regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als Procurement Officer ? Dan heb je zeker volgende taken uitgevoerd : Doel : Efficiënt en tijdig omzetten van aankoopaanvragen in orders met het in acht nemen van het aankoopbeleid en geldende procedures met support van de verantwoordelijke aankopers. 1. Orderverwerking : Toezien op het gebruik van juiste materiaalgroepen betalingscondities incoterms...bij opmaak van de aanvragen. Leveranciers contacteren ivm forecasts leveringstermijnen prijzen incoterms.. indien van toepassing. Zeker stellen van OTIF levering van materialen/diensten/projecten binnen de verantwoordelijke domeinen en hiervoor de nodige afstemmingen doen met interne klanten en leveranciers. Ondersteuning bij de selectie van de juiste leveranciers. Communiceren van richtlijnen (best practices) aan de interne klanten met betrekking tot prijsafspraken contracten bestelaanvragen... Spot buy voor beperkte spend / voorgedefinieerde zaken De bestellingen verder opvolgen : orderbevestigingen nakijken daar waar er afwijkingen zijn (prijs leveringsdatum..) de interne klanten op de hoogte brengen facturen controleren... 2. drijvende kracht voor het behalen van de vooropgestelde KPI's binnen de aankooporganisatie en hiervoor de nodige acties nemen binnen de dagelijkse verwerking van aanvragen.4 3. Helpdesk functie en support voor de processen en systemen binnen aankoop (Rectiquest P2P proces...) 4. Master databeheer (leveranciers catalogen artikelen inforecords contracten aankoopdatabase...) 5. Operationele rapportering /dataverwerking (analyses volumes opvolgen check/controle van richtlijnen jaarbonus..) 6. Category purchasers support geven en bijdragen tot optimalisatieprojecten.

  • Vertegenwoordiger B2B regio Limburg (LIMBOURG)

    Regio: LIMBOURG

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerd en gedreven commercieel talent. Je kan zelfstandig werken en maakt geen misbruik van de vrijheden die de functie jou biedt. Je bent zeer plichtsbewust ingesteld. Je weet klanten als geen ander te overtuigen van jouw product. Targets geven jou een extra boost en je gaat deze uitdaging dan ook elke maand met veel plezier aan. Je bent bereid om je flexibel op te stellen op het vlak van werkuren. Kennis van de telecomsector is een pluspunt.

  • Hvac Technieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Izegem, Regio Roeselare zoeken wij:  EEN INSTALLATEUR SANITAIR HVAC Functieomschrijving: Als HVAC technieker staat u samen met uw collega's in voor allerhande hvac werken. U legt de sanitaire & - verwarmingsleidingen, plaatst ketels en radiatoren, zet het sanitair op.... Kortom u bent in staat om een werf van begin tot einde af te werken.

  • Huishoudhulp regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Omwille van verdere uitbreiding zijn wij steeds op zoek naar huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen!

  • Student keuken- Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Jobstudent horeca (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Voor een klant te Londerzeel zijn wij op zoek naar een jobstudent - horecamedewerker. Dit om te werken op zaterdag en/of zondag. Werkuren van 09.00 17.00 uur. - Jouw takenpakket bestaat uit: - Warme en koude dranken serveren. - Bedienen van klanten. - Bediening in de zaal/op terras. - Afwassen. - Orde behouden in de zaal en aan de toog.

  • TECHNIEKER CENTRALE VERWARMING (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: THEO BOONS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het opsporen van storingen aan verwarmingsketels. Je lost de problemen op en stelt de ketel terug in werking. Daarnaast doe je ook het onderhoud van de verwarmingsketels.

Zoek naar antwoorden van PHILIPPE VAN ENGELAND in sociale netwerken
Look for responds of PHILIPPE VAN ENGELAND in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHILIPPE VAN ENGELAND. Laat een reactie achter voor PHILIPPE VAN ENGELAND. PHILIPPE VAN ENGELAND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHILIPPE VAN ENGELAND. Leave a respond for PHILIPPE VAN ENGELAND. PHILIPPE VAN ENGELAND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHILIPPE VAN ENGELAND op de google maps. Adres en contacten PHILIPPE VAN ENGELAND
Location of PHILIPPE VAN ENGELAND on the google maps. Address and contacts of PHILIPPE VAN ENGELAND

Andere gerelateerde bedrijven als come PHILIPPE VAN ENGELAND PHILIPPE VAN ENGELAND: TAVERNE L'EPINAL | Vanneste P | SCORNEAUX | CONSERVERIE & MOUTARDERIE BEL | JOZEF SUYS

Other related companies as PHILIPPE VAN ENGELAND: TAVERNE L'EPINAL | Vanneste P | SCORNEAUX | CONSERVERIE & MOUTARDERIE BEL | JOZEF SUYS

PHILIPPE VAN ENGELAND is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHILIPPE VAN ENGELAND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04751831054. Het bedrijf PHILIPPE VAN ENGELAND bevindt zich op het adres: TH. DECUYPERSTRAAT 56; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 422,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 571,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in PHILIPPE VAN ENGELAND zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PHILIPPE VAN ENGELAND is Tabaksproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHILIPPE VAN ENGELAND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHILIPPE VAN ENGELAND, openstaande posities, locatie van PHILIPPE VAN ENGELAND op de kaart.

PHILIPPE VAN ENGELAND is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHILIPPE VAN ENGELAND, company assigned to the tax number BE04751831054. The company PHILIPPE VAN ENGELAND is located at the address: TH. DECUYPERSTRAAT 56; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 422,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 571,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Elektrische installaties voor woningen. Products created in PHILIPPE VAN ENGELAND were not found.
The main activity of PHILIPPE VAN ENGELAND is Tobacco Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PHILIPPE VAN ENGELAND is not available. You also can look at reviews of PHILIPPE VAN ENGELAND, open positions, location of PHILIPPE VAN ENGELAND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHILIPPE VAN ENGELAND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHILIPPE VAN ENGELAND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHILIPPE VAN ENGELAND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHILIPPE VAN ENGELAND, employees, financial statistics.