FLCOREMA SPRL

Contactgegevens FLCOREMA SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCOREMA SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCOREMA SPRL

Regio (region): Charleroi, België

Adres (address): R. Tahon 1, Internal Postal Box B 6041 Charleroi - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-72-34-43-03 32-72-34-43-03

Fax (fax): 32-72-34-46-32 32-72-34-46-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCOREMA SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCOREMA SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCOREMA SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCOREMA SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCOREMA SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCOREMA SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCOREMA SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCOREMA SPRL
Products information FLCOREMA SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04475799560
Ondernemingsnummer: 1865173339
Hoofdstad (capital): 257,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 835,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in FLCOREMA SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Industrial maintenance

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCOREMA SPRL
(Get full report from official database of BE for FLCOREMA SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCOREMA SPRL
Addition kinds of activities for FLCOREMA SPRL

232301. Mannen en jongens stropdassen en strikjes | Men's and boys' neckties and bow ties
354102. Slijpen, polijsten, buffing, lapping en honing machines | Grinding, polishing, buffing, lapping, and honing machines
20389900. Bevroren specialiteiten, nec, nec | Frozen specialties, nec, nec
48139901. Telefoonkabel service, land of duikboot | Telephone cable service, land or submarine
54119904. Kruidenierswinkels, ketting | Grocery stores, chain
86510000. Politieke organisaties | Political organizations

Werken bij FLCOREMA SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCOREMA SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCOREMA SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCOREMA SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Metselaar (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Gebeten door de bouwmicrobe? Interesse in metselwerken? Voor onze klant te Beveren zijn wij op zoek naar ervaren metselaars Kleine verbouwingen, renovatie of nieuwbouw van zowel appartementen, woningen als bedrijfsgebouwen! Je levert metselwerk af volgens de kwaliteitsnormen van onze klant Je volgt de veiligheidsvoorschriften correct op Je kan plannen lezen en muren aanzetten Je kan zowel traditionele als moderne metselwerken uitvoeren

  • Werkvoorbereider (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de Gentse haven zijn we op zoek naar een werkvoorbereider, in het kader van veelzijdige technische projecten. Deze projecten zijn hoofdzakelijk van mechanische en lastechnische aard, die dienen uitgevoerd en opgevolgd te worden volgens de voorgeschreven normen. De opvolging en de actualisatie van databanken met referenties, stuklijsten, ... superviseren Voorraadbeheer en de bevoorrading van werkplaatsen, productielijnen en machines superviseren Productietijd en productiekosten evalueren en becijferen Prijsstandaarden en prijsopgaven bepalen Je doet de werkvoorbereiding samen en in opdracht van de klant Je verzamelt alle data en zorgt voor een efficiënte en correcte uitvoering Je maakt lastenboeken op Je volgt de bestellingen van het materiaal op Je kan offertes calculeren Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in de Gentse haven, opgericht in 1992 is een industriële totaalleverancier . Het bedrijf is turn key leverancier van op- en overslag installaties en transportsystemen voor de bulk handling en recycling industrie.

  • Hotelreceptionist (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hotelreceptionist sta je in voor de volgende taken: Check-in en check-out van de klanten. Uitleg geven over het hotel en de bezienswaardigheden. Algemene administratie boekingen opvolgen facturatie... Telefonie en mailverkeer behandelen.

  • ARBEIDER - storingstechnieker 3 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het op regelmatige tijdstippen uitvoeren van preventieve onderhoudsbeurten. Je analyseert en stelt storingen vast waarna je op een gerichte manier de problemen oplost. Sporadisch kan er gevraagd worden om kleinere technische taken uit te voeren.

  • Allround technieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    plaatsen en neutraliseren van zowel boven- als ondergrondse tanks verschroten en verwijderen van tanks  Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Geel zijn wij op zoek naar een allround technieker met rijbewijs C.

  • Event Studenten/Hostessen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Als trotse sponsor is Q Jobs op zoek naar 20 studenten voor een super cool event! De KBC Night Run vindt plaats op 20 oktober in Beringen. Voor dit event gaat Q Jobs op zoek naar studenten die op 20/10 instaan voor: - het inschrijven van de deelnemers (17.00 - 20.00; dit is ook op vrijdag 19/10) - bewegwijzering op het parcours (18.00 - 22.30) - seingeving aan de doorsteek plaatsen (18.00 - 22.30) - bevoorrading (19.30 - 22.30) - uitreiking van de medailles (19.30 - 22.30) - hostessenwerk (16.30 - 23.00) - onderhoud toiletten (17.00 - 00.00 en 17.00 - 02.00) Draag jij graag jouw steentje bij aan een sportief evenement? Dan zoek ik jou!!! Interesse? Call me! 011/800.202 - [email protected]

  • KELNER (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: BRASSERIE TERMINUS

    Type: Vaste Job

    U zal instaan voor het opnemen van bestellingen, het serveren van dranken en kleine snacks, alsook het afruimen van de tafels.

  • Software developer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PVS

    Type: Vaste Job

    Je hebt een grondige kennis van het objectgerichte paradigma in meerdere programmeertalen. Binnen het bedrijf gebruiken we vooral JavaScript ( en supersets als TypeScript, Angular, Ionic ...) maar ook Java, C#, C, C++, Visual basic en Python komen aan bod. Kennis van NodeJS, Linux, Android en iOS strekken tot aanbeveling. Voeling met alles wat audio aangaat is uiteraard ook een pluspunt.

  • Medewerker verkoop groenten en fruit (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Brasschaat zijn we dringend op zoek naar 2 verkoopsters Verkopen van groenten en fruit Onderhoud winkel Bedienen kassa Mensen onthalen en verder helpen

  • Dringend (zelfstandig) Schrijnwerker - Plaatser gezocht! (M/V) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: HORNICUB

    Type: Vaste Job

    Je vervaardigt en plaatst interieurmeubilair voor keukens en badkamers. Je ondersteund bij de totale verbouwing of aankleding van een keuken/badkamer. Over het algemeen werk je met moderne materialen zoals geprefabriceerde panelen in hout, kunststof of gipsplaat. De meubileringelementen worden in het atelier geproduceerd en je monteert ze ter plaatse, op de werf. Je hebt doorgaans regelmatige werkuren, met nu en dan een uitzondering bij opdrachten die dringend zijn.

  • Servicetechnieker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een technische opleiding gevolgd en heb je kennis van hydraulica en elektronica? Dan kom jij zeker in aanmerking om als servicetechnieker bij onze klant, een bedrijf uit Lummen dat service- en reparatiewerkzaamheden uitvoert aan onder andere wielladers, rupsladers en minigravers. Je werkt voornamelijke vanuit het atelier in Lummen. Daarnaast voer je soms ook servicopdrachten uit in het bedrijf of op de werf van de klant.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van FLCOREMA SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLCOREMA SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCOREMA SPRL. Laat een reactie achter voor FLCOREMA SPRL. FLCOREMA SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCOREMA SPRL. Leave a respond for FLCOREMA SPRL. FLCOREMA SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCOREMA SPRL op de google maps. Adres en contacten FLCOREMA SPRL
Location of FLCOREMA SPRL on the google maps. Address and contacts of FLCOREMA SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCOREMA SPRL FLCOREMA SPRL: GESCOVIAN | AUTO 5 | JAN LENAERTS | ST-MICHEL SPRL | Versmarkt

Other related companies as FLCOREMA SPRL: GESCOVIAN | AUTO 5 | JAN LENAERTS | ST-MICHEL SPRL | Versmarkt

FLCOREMA SPRL is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Charleroi, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCOREMA SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04475799560. Het bedrijf FLCOREMA SPRL bevindt zich op het adres: R. Tahon 1, Internal Postal Box B 6041 Charleroi - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 257,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 835,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Industrial maintenance. Producten gemaakt in FLCOREMA SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCOREMA SPRL is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCOREMA SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCOREMA SPRL, openstaande posities, locatie van FLCOREMA SPRL op de kaart.

FLCOREMA SPRL is a company, that was registered 2001 in Charleroi region, Belgium. Full name of company is FLCOREMA SPRL, company assigned to the tax number BE04475799560. The company FLCOREMA SPRL is located at the address: R. Tahon 1, Internal Postal Box B 6041 Charleroi - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 257,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 835,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Industrial maintenance. Products created in FLCOREMA SPRL were not found.
The main activity of FLCOREMA SPRL is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCOREMA SPRL is not available. You also can look at reviews of FLCOREMA SPRL, open positions, location of FLCOREMA SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCOREMA SPRL, Charleroi: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCOREMA SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCOREMA SPRL, Charleroi: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCOREMA SPRL, employees, financial statistics.