LEBO

Contactgegevens LEBO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEBO: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEBO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NEERHOVENSTRAAT 21; 3670; MEEUWEN-GRUITRODE, België

Telefoon (phone): 89856420 (+32-89856420) 89856420 (+32-89856420)

Fax (fax): +32 (19) 494-67-10 +32 (19) 494-67-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEBO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEBO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEBO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEBO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEBO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEBO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEBO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEBO
Products information LEBO

BTW identificatienummer (tax): BE03084381103
Ondernemingsnummer: 6597534179
Hoofdstad (capital): 196,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 795,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in LEBO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEBO
(Get full report from official database of BE for LEBO)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEBO
Addition kinds of activities for LEBO

284405. Cosmetische preparaten | Cosmetic preparations
20419907. Graanmolens (behalve rijst) | Grain mills (except rice)
35850501. Apparatuur voor bieruitgifte | Beer dispensing equipment
51530102. Maïs | Corn
59840000. Liquefied petroleumgas dealers | Liquefied petroleum gas dealers
65539904. Mausoleum operatie | Mausoleum operation
75139901. Truck leasing, zonder chauffeurs | Truck leasing, without drivers
76990201. Tank reparatie | Tank repair

Werken bij LEBO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEBO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEBO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEBO. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker /38 uren (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een schoonmaker voor een winkel in Denderleeuw. Steek jij graag de handen uit de mouwen en houd jij van poetsen Je zal instaan voor algemene schoonmaak van van de winkelruimte, bureau's, sanitair, eetruimtes, polyvalente ruimtes, .... Een kein overzicht van mogelijke taken: vuilbakken ledigen, dweilen, stofzuigen, toiletten reinigen,.. U zal werken van maandag tot zaterdag (dinsdag vrije dag), full time 38 uren/week

  • TIG-lasser met Mechanische Kennis - regio Zwevezele (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gespecialiseerd in machinebouw voor de procesindustrie zijn we op zoek naar een TIG-Lasser.

  • Productie Chef (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ploegleider doorloop je een intern opleidingsprogramma binnen productie. Zo raak je vertrouwd met ons machinepark en de reinigingsprocessen alsook met de medewerkers. Je krijgt zo de kans om te ondervinden waar het bij Aviko allemaal om draait: passie voor aardappelen. Na je opleiding stuur je een team medewerkers aan in de nachtploeg. Als ploegleider hanteer je een mensgerichte en motiverende leiderschapsstijl. Als ploegleider ben je veel aanwezig op de werkvloer je bent het eerste aanspreekpunt voor je team. Indien de situatie dit vereist kan je duidelijke instructies geven. Je treedt zelfzeker op en durft treffende beslissingen nemen wanneer prestaties of organisatieproblemen opduiken. Daarnaast zorg je mee voor het begeleiden en realiseren van opleidingstrajecten en ontwikkelingsnoden bij je medewerkers. Je betrekt je medewerkers bij het werk en je biedt ze de mogelijkheid om initiatieven te nemen bijvoorbeeld via 5S teams of verbeterteams. Dagelijks plan je en regel je efficiënt de productie- en reinigingsactiviteiten zodat je samen met je team de vooropgestelde productieplanning bereikt. Je affiniteit met techniek zorgt ervoor dat je de goede werking van het productieproces en het machinepark verder op kan volgen. Met deze inzichten kan je eenvoudige storingen en problemen samen met de operatoren verhelpen; of je zorgt er minstens voor dat de correcte informatie bij de technische dienst terechtkomt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Groot-Bijgaarden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • Hoger redder (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant PLOPSAQUA De Panne zijn we op zoek naar redders, dit zowel in vast dienstverband of als extra. Je garandeert de veiligheid van alle bezoekers en bent verantwoordelijk voor de hygiëne, netheid en vlot verloop in het waterpark. Je bent in het bezit van een geldig Hoger Reddersbrevet en bijscholingsattest (of een strandreddersbrevet en bereid een cursus hoger redder te volgen). Je hebt kennis over waterkwaliteitsmetingen en de geldende hygiënevoorschriften in het zwembad.

  • JOBSTUDENT WINKELMEDEWERKER (Lier) M/V (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SNOEYS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent(e) voor onze vestiging in Lier.

  • 3e bachelor- of masterstudent Elektromechanica in Essen gezocht (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je ondersteunt 2 à 3 dagen per week het team werkvoorbereiding van het bedrijf, dat gelegen is in Essen. Je zal vooral technische dossiers in orde brengen, via Access en Excel, QA/QC documentatie verzamelen en opslaan en bestellingen doen van materialen onder begeleiding van de werkvoorbereider.

  • Argus Productions zoekt LSM-redacteuren! (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: ARGUS PRODUCTIES

    Type: Studentenjob

    Weet jij alles van voetbal? Verveel jij je vrienden tot in den treure met ‘nutteloze’ sportfeitjes? Ben jij van alle sportevenementen op de hoogte? En heb je de ambitie om te werken in een omgeving waar deze kennis van pas komt? Dat komt goed uit! Want Argus Productions zoekt LSM-redacteuren! Argus Productions is opgericht in 2008 en is een belangrijke partner achter de schermen bij grote (sport)producties. De kernactiviteit van Argus Productions is het opleiden en detacheren van LSM-redacteuren. Een LSM-redacteur is de schakel tussen de regisseur en de redactie. Jij maakt de slowmotions tijdens live-uitzendingen, uitgebreide en minder uitgebreide montages en beheert de instarts tijdens een studioprogramma. Kortom, durf jij het aan om die cruciale herhaling te geven en duizenden mensen te verlossen van die brandende vraag of de goal telt of niet? Solliciteer dan nu! Argus Productions werkt o.a. mee aan: Jupiler Pro League VRT Extra Time Play Sports Veldrijden Champions League Olympische spelen WK Voetbal FOX Sports Eredivisie

  • Team Assistant Sales & Marketing departement (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Als Team Assistant van het Sales & Marketing Assistant ondersteun je de Business Unit General Medicines Belux. Dit team bestaat uit 8 managers en 20tal vertegenwoordigers. Samen met de Personal Assisstant - die tevens jouw opstart jouw mentor zal zijn - zal je administratieve ondersteuning bieden, voornamelijk op vlak van Sales en Marketing ondersteuning. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je beantwoordt vragen en verzoeken en volgt deze ook op; - Je dient de onkostennota’s van de commerciële medewerkers in en volgt ze op; - Je bereidt mailings voor; - Je stelt de contracten op voor commerciële activiteiten en volgt deze op tot de facturatie; - Je verzamelt handtekeningen; - Je staat in voor een correct en nauwkeurig klassement; - Je onderhoudt contact met verschillende partijen zowel intern als extern; - Je verwerkt staalaanvragen en volgt deze op; - Je staat in voor de leveringen van materiaal aan de commerciële medewerkers; - Je voert bestellingen in en volgt deze op tot facturatie voor het marketing team; - Je voert vertalingen uit; - Je beheert de voorraad van het promotiemateriaal; - Je staat in voor de organisatie van vergaderingen.

  • Account Manager regio Limburg (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: Talentus Tienen

    Type: Vaste Job

    We zoeken een gedreven account manager voor de regio Vlaams-Brabant. Na een gedegenproduct- en salesvorming word je verantwoordelijk voor de opbouw en groei vande klantenportefeuille in regio Vlaams-Brabant. Je analyseert specifieke behoeftes, verleent ruim advies en stelteen gepersonaliseerde oplossing voor. Je ontdekt en creëert behoeftes bij prospecten & klanten enwerkt voor hen een voorstel uit op basis van de huidige markt en de expertisevan de groep. Je kunt terugvallen op een team van gemotiveerde collega’s en hetmeest performante product in je marktsegment. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bekende speler die oplossingen op maat biedt voor horeca zaken om hen te helpen hun omzet te verhogen.

  • Ruimtelijk planner A1 - A3 (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR SCHILDE

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gedreven medewerker die mee het ruimtelijk beleid van de gemeente vormgeeft. Als ruimtelijk planner sta je in voor de opvolging en advisering van o.a. ruimtelijke planningsprocessen, masterplannen, ruimtelijke beleidsplannen, stedenbouwkundige ontwerpen en verordeningen. Daarnaast werkt u in teamverband en ondersteunt u collega’s binnen de dienst Ruimte waar nodig.

Zoek naar antwoorden van LEBO in sociale netwerken
Look for responds of LEBO in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEBO. Laat een reactie achter voor LEBO. LEBO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEBO. Leave a respond for LEBO. LEBO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEBO op de google maps. Adres en contacten LEBO
Location of LEBO on the google maps. Address and contacts of LEBO

Andere gerelateerde bedrijven als come LEBO LEBO: John P. Best & Companie NV | Immo Z NV | ABC RENOVATIE & VERBOUWINGEN | THIERRY G?RARD | T?ller

Other related companies as LEBO: John P. Best & Companie NV | Immo Z NV | ABC RENOVATIE & VERBOUWINGEN | THIERRY G?RARD | T?ller

LEBO is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEBO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03084381103. Het bedrijf LEBO bevindt zich op het adres: NEERHOVENSTRAAT 21; 3670; MEEUWEN-GRUITRODE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 196,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 795,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in LEBO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEBO is Voedingswinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEBO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEBO, openstaande posities, locatie van LEBO op de kaart.

LEBO is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEBO, company assigned to the tax number BE03084381103. The company LEBO is located at the address: NEERHOVENSTRAAT 21; 3670; MEEUWEN-GRUITRODE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 196,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 795,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Elektrische installaties voor woningen. Products created in LEBO were not found.
The main activity of LEBO is Food Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LEBO is not available. You also can look at reviews of LEBO, open positions, location of LEBO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEBO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEBO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEBO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEBO, employees, financial statistics.