ABC RENOVATIE & VERBOUWINGEN

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • ABC RENOVATIE & VERBOUWINGEN
Private companiesFood Stores • ABC RENOVATIE & VERBOUWINGEN

Contactgegevens ABC RENOVATIE & VERBOUWINGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABC RENOVATIE & VERBOUWINGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABC RENOVATIE & VERBOUWINGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoogstraat 74; 3560; Lummen, België

Telefoon (phone): 0473 28 89 42 (+32-0473 28 89 42) 0473 28 89 42 (+32-0473 28 89 42)

Fax (fax): +32 (16) 114-89-20 +32 (16) 114-89-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABC RENOVATIE & VERBOUWINGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABC RENOVATIE & VERBOUWINGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABC RENOVATIE & VERBOUWINGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABC RENOVATIE & VERBOUWINGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABC RENOVATIE & VERBOUWINGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABC RENOVATIE & VERBOUWINGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABC RENOVATIE & VERBOUWINGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABC RENOVATIE & VERBOUWINGEN
Products information ABC RENOVATIE & VERBOUWINGEN

BTW identificatienummer (tax): BE04315124511
Ondernemingsnummer: 3426055908
Hoofdstad (capital): 121,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 248,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Contractors - Alterations

Product categorie (product category): Gardening and garden maintenance

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABC RENOVATIE & VERBOUWINGEN
(Get full report from official database of BE for ABC RENOVATIE & VERBOUWINGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABC RENOVATIE & VERBOUWINGEN
Addition kinds of activities for ABC RENOVATIE & VERBOUWINGEN

335799. Non-ferro wiredrawing en isolatie, nec | Nonferrous wiredrawing and insulating, nec
01829902. Hydroponische gewassen, onder dekking gekweekt | Hydroponic crops, grown under cover
22950105. Pyroxyline beklede stoffen | Pyroxylin coated fabrics
26759901. Chipboard, geplakt, doodgesneden: uit gekochte materialen | Chip board, pasted, die-cut: from purchased materials
28359905. Enzym- en isoenzym diagnostische middelen | Enzyme and isoenzyme diagnostic agents
34310103. Douches, metaal | Shower stalls, metal
79991604. Trail guide | Trail guide

Werken bij ABC RENOVATIE & VERBOUWINGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABC RENOVATIE & VERBOUWINGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABC RENOVATIE & VERBOUWINGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABC RENOVATIE & VERBOUWINGEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel bediende binnendienst (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je neemt zowel contact op met particulieren als met bedrijven. - Je stelt telefonisch producten en/of diensten voor aan potentiële klanten. - Je bespreekt nieuwe campagnes met bestaande klanten. - Je voert enquê;tes uit. - Je plant afspreken in voor de vertegenwoordigers op de baan. - Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van je gesprekken en het inloggen van je verkopen in het systeem. - Je stelt de klant centraal door te luisteren, te informeren en te adviseren.

  • Elektricien dagwerk (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf in Izegem, regio Roeselare zijn wij dringend op zoek naar  EEN ELEKTRICIEN REGIO WEST- EN OOST-VLAANDEREN  Functie :  Als elektricien voer je installatiewerken uit bij de klant. (hoofdzakelijk scholen, sporthallen, dienstencentra en kantoren) Je doet dit adhv schema's en plannen.

  • Plaatser buitenschrijnwerk | Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je plaats aluminium ramen, deuren en gevels voor zowel de particuliere als de projectmarkt. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het plaatsen van terrasoverkappingen en zonnepanelen. Je volgt de planning strikt op en staat in voor de kwaliteit van het gemonteerde buitenschrijnwerk. Je communiceert met je collega's over de vooruitgang van werven, problemen en oplossingen. Respect voor materiaal en je werk en het volgen van de veiligheidsvoorschriften zijn vanzelfsprekend.

  • Technisch operator/mecanicien (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Wetteren zijn we op zoek naar een technisch operator Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt producten met textieltechnologie voor markten zoals antistatisch en elektrisch geleidend textiel en hoge temperatuurbestendige toepassingen. Dankzij continue product- en procesbeheersing en -verbetering enerzijds en een zeer gedreven en flexibel team anderzijds is het bedrijf wereldwijd marktleider in elk van deze niches. Jouw rol: Deze functie betreft een technische operator bij het extruderen van metaalvezel gebaseerde kabels. Extrusie is een proces waarbij een polymere deklaag omheen een kabel gelegd wordt door middel van een extrusieproces. Jouw taken zijn onder meer: Beheersing werking proces: opstart, grondstofselectie en opzetten, opvolging verloop, procesparameters registreren, finaal product afhalen, identificatie en administratie op pc. Ombouwen van de machine bij productwijziging: veranderen van kunststof of type kabel. Oplossen van productiestoring Proces- & programmawijzigingen doorvoeren/opstellen bij nieuwe producten. Preventief en curatief onderhoud van machineonderdelen, kritische onderdelen beheren. Voorstellen formuleren ter verbetering van het proces en product. Opleidingen verzorgen.

  • MAGAZIJNIER - REGIO KLUISBERGEN - OPTIE VAST (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Kluisbergen zijn wij op zoek naar een magazijnier. Goederen naar de verzend-, opslag- of productiezone brengen Opvolggegevens van orders registreren Een lijst van de beschadigde producten en van defect materiaal opmaken Voorraden opvolgen de ontvangst van de producten controleren De te leveren bestellingen ontvangen en voorbereiden (ophaling, verpakking, ...) Goederen in opslagzones plaatsen Picken volgens de instructies van de ordervoorbereiding De pakketten, partijen, ... samenstellen Montagehandelingen uitvoeren: Verpakkingen, palletten De werkzone reinigen en opruimen (materieel, hulpstukken, ...) Goederen en producten ontvangen De levering controleren

  • Financieel bediende (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als financieel bediende ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je verleent assistentie bij de maandelijkse en kwartaalrapportering Je analyseert de balans en resultaatrekeningen aangeleverd door accounting Je maakt variantieanalyses op op basis van actuals, budgetten en forecasts Je beheert en verfijnt de kosten verdeelsleutels over de verschillende business units Je werkt mee aan een continue verbetering van de huidige processen en systemen Je zal worden ingeschakeld bij diverse ad-hoc finance projecten

  • Chauffeur CE Afzetcontainers SUEZ (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: ADECCO SUEZ CENTRUMWEST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een baan als vrachtwagenchauffeur C(E) (M/V), om de afzetcontainers op te halen? Werk je graag zelfstandig en ben je een vroege vogel? Dan is SUEZ op zoek naar jou! SUEZ een toonaangevend bedrijf, dat instaat voor het ophalen en het verwerken van afval bij hun klanten. Ze zijn nog op zoek naar een enthousiaste chauffeur om, autonoom in de vroege uren afzetcontainers met industrieel afval op te halen. Je start al in de vroege uren om aan de hand van een planning, met vooraf ontvangen route(s) afval op te halen bij klanten in de regio, Gent. Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een absolute must om de klant te woord te kunnen staan en de nodige documenten in te vullen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Loenhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Buggenhout/Opdorp (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Functie: Je staat in voor de schoonmaak van de woning en kan ook strijken, koken of boodschappen doen

  • jobstudent McDonald's Wapenplein Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Mc Donald's

    Type: Studentenjob

    wij zoeken nog jobstudenten om ons team te versterken aan de kassa en in de keuken tijdens de vakanties en drukke weekends. Je kan reeds vanaf 15 jaar bij ons terecht voor een vakantiejob.

  • SCHILDERS MET PASSIE EN ZIN VOOR PERFECTIE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: KORDEKOR

    Type: Vaste Job

    KORDEKOR is een toonaangevend interieurafwerkingsbedrijf gelegen te Kortrijk. Voor onze afdeling schilderwerken zoeken we nog 3 enthousiaste schilders met zin voor detail en hoogwaardige afwerking. Samen met jouw collega's ben je verantwoordelijk voor de finishing touch van het interieur van onze klanten. Klantvriendelijkheid, orde, nauwkeurigheid, netheid en een gedegen technische kennis van het schildersvak is een must. Je bent gepassioneerd door alles wat mooi en ambachtelijk is en je streeft steeds naar de perfecte afwerking. Wij werken in residentiële omgeving, zowel binnen- als buitenschilderwerken.

  • TEAMCOACH 2 PLOEGEN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een automotive bedrijf zijn wij op zoek naar een TEAMCOACH. Je voornaamste taken zijn het borgen van de dagelijkse productie in aantal en kwaliteit volgens klantorders door middel van het zo efficiënt mogelijk inzetten van beschikbaar personeel met in acht name van de bedrijfsdoelstellingen en waarden en realiseren van korte termijn en year targets.

Zoek naar antwoorden van ABC RENOVATIE & VERBOUWINGEN in sociale netwerken
Look for responds of ABC RENOVATIE & VERBOUWINGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABC RENOVATIE & VERBOUWINGEN. Laat een reactie achter voor ABC RENOVATIE & VERBOUWINGEN. ABC RENOVATIE & VERBOUWINGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABC RENOVATIE & VERBOUWINGEN. Leave a respond for ABC RENOVATIE & VERBOUWINGEN. ABC RENOVATIE & VERBOUWINGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABC RENOVATIE & VERBOUWINGEN op de google maps. Adres en contacten ABC RENOVATIE & VERBOUWINGEN
Location of ABC RENOVATIE & VERBOUWINGEN on the google maps. Address and contacts of ABC RENOVATIE & VERBOUWINGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ABC RENOVATIE & VERBOUWINGEN ABC RENOVATIE & VERBOUWINGEN: FLHERFURTH & CO NV | COIFFURE ANAدS | Gerard J P | Poppe BVBA | Sluddertje ('t)

Other related companies as ABC RENOVATIE & VERBOUWINGEN: FLHERFURTH & CO NV | COIFFURE ANAدS | Gerard J P | Poppe BVBA | Sluddertje ('t)

ABC RENOVATIE & VERBOUWINGEN is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ABC RENOVATIE & VERBOUWINGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04315124511. Het bedrijf ABC RENOVATIE & VERBOUWINGEN bevindt zich op het adres: Hoogstraat 74; 3560; Lummen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 121,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 248,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Gardening and garden maintenance. Lijst met producten zijn Contractors - Alterations.
De hoofdactiviteit van ABC RENOVATIE & VERBOUWINGEN is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABC RENOVATIE & VERBOUWINGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABC RENOVATIE & VERBOUWINGEN, openstaande posities, locatie van ABC RENOVATIE & VERBOUWINGEN op de kaart.

ABC RENOVATIE & VERBOUWINGEN is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is ABC RENOVATIE & VERBOUWINGEN, company assigned to the tax number BE04315124511. The company ABC RENOVATIE & VERBOUWINGEN is located at the address: Hoogstraat 74; 3560; Lummen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 121,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 248,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Gardening and garden maintenance. List of products are Contractors - Alterations.
The main activity of ABC RENOVATIE & VERBOUWINGEN is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ABC RENOVATIE & VERBOUWINGEN is not available. You also can look at reviews of ABC RENOVATIE & VERBOUWINGEN, open positions, location of ABC RENOVATIE & VERBOUWINGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABC RENOVATIE & VERBOUWINGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABC RENOVATIE & VERBOUWINGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABC RENOVATIE & VERBOUWINGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABC RENOVATIE & VERBOUWINGEN, employees, financial statistics.