JULIEN REEUWS

Contactgegevens JULIEN REEUWS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JULIEN REEUWS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JULIEN REEUWS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGSESTEENWEG 115; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56353918 (+32-56353918) 56353918 (+32-56353918)

Fax (fax): +32 (9) 181-68-23 +32 (9) 181-68-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JULIEN REEUWS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JULIEN REEUWS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JULIEN REEUWS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JULIEN REEUWS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JULIEN REEUWS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JULIEN REEUWS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JULIEN REEUWS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JULIEN REEUWS
Products information JULIEN REEUWS

BTW identificatienummer (tax): BE07036987304
Ondernemingsnummer: 9599822998
Hoofdstad (capital): 862,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 824,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in JULIEN REEUWS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JULIEN REEUWS
(Get full report from official database of BE for JULIEN REEUWS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JULIEN REEUWS
Addition kinds of activities for JULIEN REEUWS

072104. Gewassen cultiverende diensten | Crop cultivating services
284405. Cosmetische preparaten | Cosmetic preparations
366102. Telegraaf en aanverwante apparaten | Telegraph and related apparatus
395501. Koolstof- en stencil papier | Carbon and stencil paper
598499. Liquefied petroleumgas dealers, nec | Liquefied petroleum gas dealers, nec
22950200. Kunststofcoating of stoffen | Plastic coated yarns or fabrics
23290302. Basketbal uniformen: mannen, jongeren en jongens | Basketball uniforms: men's, youths', and boys'
36430201. Busbars (elektrische geleiders) | Bus bars (electrical conductors)
62890300. Beveiligings- en grondstoffenruimten | Security and commodity clearinghouses
92220000. Juridische raad en vervolging | Legal counsel and prosecution

Werken bij JULIEN REEUWS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JULIEN REEUWS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JULIEN REEUWS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JULIEN REEUWS. Looking for open vacancies in other companies

  • KRAANMAN MONTAGEKRAAN INDUSTRIEBOUW (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het besturen van de mobiele telescopische montagekraan tot 110 ton voor het verrichten van montagewerken voor prefabbeton- en staalconstructies. Je organiseert het werk binnen de ploeg. Je helpt zelf ook mee met de montagewerken.

  • Verkoper Non Food (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dieren- en tuinwinkel regio Mol zijn we op zoek naar een winkelmedewerker. Het gaat om een voltijdse betrekking met een optie vast. Als winkelmedewerker ben je actief betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden in de winkel. Je bezorgt al de bezoekers een oprecht welkomgevoel en adviseert hen professioneel. Jouw takenpakket: je rekent af aan de kassa je verwerkt leveringen en bestellingen je maakt bestellingen voor verschillende leveranciers op je vult de rekken aan en maakt de winkelruimte schoon je zorgt voor een nette presentatie van de producten je helpt de klant doelgericht verder

  • Schilders (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schilders- en vloerdersbedrijf zoeken wij 2 ervaren schilders. Je voert zowel de voorbereidende werken uit als het schilderen zelf. Je werkt vooral in hotels, winkels, kantoren en af en toe ook eens voor een particuliere opdracht en dit op werven gelegen over heel België. Je vertrekt rond 6u en dit vanop een carpoolplaats die je afspreekt met je collega. Verloning volgens barema van de bouwsector. Na een interimperiode maak je kans op een vast contract.

  • Onderhoudsteam restaurant - vroege uren - deeltijds (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek voor deze klant naar 5 mensen die zullen instaan voor het onderhoud. Samen met 4 collega's sta je in voor:  Onderhouden van de zaal, vloer, meubilair, binnenkant ramen en binnenkant muren  Speelruimte kinderen Onderhoud van de personeelsruimte Alle sanitair Onderhoud terras Onderhoud parking Het onderhoud van de keuken Uurrooster:  Je begint om 6 uur en werkt tot ongeveer 10 à 11 uur Je hebt wekelijks 2 dagen vrij Ook op zaterdag, zondag en op feestdagen zal je ingeschakeld worden Het uurrooster kan ook besproken worden, afhankelijk van wat mogelijk is voor jou Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van 's werelds grootste voedingsketens. Eind september 2018 is het volledige keukengedeelte vernieuwd en gemoderniseerd. 

  • HSEQ bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Input van gegevens in het systeem. Je registreert nieuw personeel in het systeem, je houdt hun gegevens bij, je vult medische informatie van medische keuringen aan, waarbij nauwkeurigheid en punctualiteit zeer belangrijk zijn. - Je bereidt opstartdossiers van nieuwe arbeidskrachten voor en geeft hen een introductie. Je geeft presentaties aan nieuw personeel inzake veiligheid en kwaliteit. Dit gebeurt in het Engels en Nederlands. - Je trekt foto’s van schadegevallen op de terminal en registreert deze.

  • Callcenter Medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supertof bedrijf in Gent zijn we op zoek naar Callcenter Medewerkers

  • dakwerker : (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert dakdichtingswerken uit. Je helpt bij het maken van dakconstructies van appartementsgebouwen & industriële gebouwen (vnl. platte daken) Je helpt bij het plaatsen van zink epdm en roofing Je werkt aan afvoeren (regenpijpen) Je werkt onder leiding van een ploegbaas in een klein team. ?Je werkt in de buitenlucht onder uiteenlopende weersomstandigheden zowel winter als zomer. ?Je werkt op stellingen en geringe hoogtes onder veilige omstandigheden. ?In bezit van een rijbewijs B ?Je kan een attest van goed gedrag en zeden voorleggen. ?Buiten willen werken. ?Geen hoogtevrees hebben maar geen Jan-zonder-vrees! ?Goed met collega?s kunnen omspringen. Dakpannen leistenen staalplaten ? op maat brengen en plaatsen Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Een plat dak afdichten Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol rotswol afdichtingslagen contralatten ?) Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten roeflatten daklatten)

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Poppel-Weelde-Ravels (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • Huishoudhulp in Kortrijk-Harelbeke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • LICHAAMSTHERAPEUT (fasciatherapeut/psychosomatische kinesitherapeut/experientieel lichaamswerk) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ZUID

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt ingezet voor therapeutische lichaamsbehandelingen. Je helpt mensen met moeilijk te verklaren symptomen (angsten, stress en psychosomatiek). Je werkt autonoom in een overleg- en samenwerkingsverband.

  • HR Officer (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: FORENSISCH PSYCHIATRISCH CENTRUM

    Type: Leercontract

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Als HR-officer binnen FPC Gent zet je de HR-strategie, bepaald door de directie, om in de praktijk. Je bent een luisterend oor voor de medewerkers van FPC Gent, beheert de rekruteringen, zoekt en biedt opleidingen aan naargelang de noden, beheert het performance management, Kortom een zeer breed takenpakket binnen HR. Jouw belangrijkste taken zijn: o Je beheert de inkomende kandidaturen en ontmoet potentiële kandidaten voor allerhande functies. In samenspraak met de afdelingshoofden rekruteer je de juiste talenten; o Samen met de andere HR-officer ben je verantwoordelijk voor de opmaak van contractvoorstellen en contractopmaak in het algemeen. o Je bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers binnen de organisatie omtrent allerhande HR-topics. o Je waakt erover dat de integratie procedure van nieuwe medewerkers wordt gerespecteerd en verzorgt het onthaal en de rondleidingen van nieuwe medewerkers. o Je volgt eventuele uitstroom van medewerkers op en handelt hierrond alle praktische en administratieve zaken af. o Je verzorgt de organisatie en de opvolging van de jaargesprekken. o Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van contracten bepaalde duur en de verlengingen hiervan. o Je werkt mee aan het op punt stellen van verschillende HR processen en procedures. o Je participeert actief mee bij het in kaart brengen van HR projecten en zet de schouders onder de effectieve uitvoering. o Je volgt de sociale wetgeving op en zet deze om in de organisatie. PROFIEL o Je beschikt minimum over een bachelordiploma in Human Resources en/of je hebt minstens 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie; o Ervaring in de sociale sector of de zorgsector is een pluspunt o Je beschikt over uitstekende communicatieve, diplomatische en relationele vaardigheden; o Je handelt integer, bent discreet en respecteert de vertrouwelijkheid o Jouw zin voor vooruitgang, dienstverlening en teamspirit typeren jou o Je bent goed georganiseerd, nauwkeurig, je kunt autonoom werken en stresssituaties beheren; o Je spreekt en schrijft zeer goed Nederlands; o Je beheerst vlot MS Office (Word, Excel, PowerPoint). WIJ BIEDEN o Je komt terecht in een dynamische en gezonde organisatie, waar teamwork centraal staat; o Je oefent deze boeiende functie voltijds uit in een aangename, moderne werkomgeving; o Je hebt goede opleidingsmogelijkheden; o Je krijgt een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen; o Jouw werkplaats is gevestigd in Gent (Wondelgem).

Zoek naar antwoorden van JULIEN REEUWS in sociale netwerken
Look for responds of JULIEN REEUWS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JULIEN REEUWS. Laat een reactie achter voor JULIEN REEUWS. JULIEN REEUWS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JULIEN REEUWS. Leave a respond for JULIEN REEUWS. JULIEN REEUWS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JULIEN REEUWS op de google maps. Adres en contacten JULIEN REEUWS
Location of JULIEN REEUWS on the google maps. Address and contacts of JULIEN REEUWS

Andere gerelateerde bedrijven als come JULIEN REEUWS JULIEN REEUWS: AUDEBO NV | ONDERNEMINGEN JAN DE NUL NV | Kneipp Institut ASBL | LUDEM INFORMATICA | CreaTech

Other related companies as JULIEN REEUWS: AUDEBO NV | ONDERNEMINGEN JAN DE NUL NV | Kneipp Institut ASBL | LUDEM INFORMATICA | CreaTech

JULIEN REEUWS is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JULIEN REEUWS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07036987304. Het bedrijf JULIEN REEUWS bevindt zich op het adres: BRUGSESTEENWEG 115; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 862,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 824,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in JULIEN REEUWS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JULIEN REEUWS is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JULIEN REEUWS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JULIEN REEUWS, openstaande posities, locatie van JULIEN REEUWS op de kaart.

JULIEN REEUWS is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is JULIEN REEUWS, company assigned to the tax number BE07036987304. The company JULIEN REEUWS is located at the address: BRUGSESTEENWEG 115; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 862,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 824,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Elektrische installaties voor woningen. Products created in JULIEN REEUWS were not found.
The main activity of JULIEN REEUWS is Social Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JULIEN REEUWS is not available. You also can look at reviews of JULIEN REEUWS, open positions, location of JULIEN REEUWS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JULIEN REEUWS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JULIEN REEUWS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JULIEN REEUWS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JULIEN REEUWS, employees, financial statistics.