JOSE PIERLOT

Contactgegevens JOSE PIERLOT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOSE PIERLOT: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOSE PIERLOT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE AL-PAUL 12; 6880; BERTRIX, België

Telefoon (phone): 61411868 (+32-61411868) 61411868 (+32-61411868)

Fax (fax): +32 (81) 438-28-66 +32 (81) 438-28-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOSE PIERLOT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOSE PIERLOT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOSE PIERLOT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOSE PIERLOT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOSE PIERLOT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOSE PIERLOT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOSE PIERLOT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOSE PIERLOT
Products information JOSE PIERLOT

BTW identificatienummer (tax): BE06071838378
Ondernemingsnummer: 6760406494
Hoofdstad (capital): 712,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 528,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in JOSE PIERLOT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOSE PIERLOT
(Get full report from official database of BE for JOSE PIERLOT)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOSE PIERLOT
Addition kinds of activities for JOSE PIERLOT

357802. Rekenmachines en machines toevoegen | Calculators and adding machines
25140203. Dinette sets: metaal | Dinette sets: metal
32920700. Asbest tegels producten | Asbestos tile products
59610301. Boekclub, postorder | Book club, mail order
78190301. Filmverwerking, bewerken en titelen: film | Film processing, editing, and titling: motion picture

Werken bij JOSE PIERLOT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOSE PIERLOT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOSE PIERLOT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOSE PIERLOT. Looking for open vacancies in other companies

  • Vlotte verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u  Je werkt 1 zondag in de maand Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar meerdere verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

  • Lasser Halfautomaat (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Hechtel-Eksel zijn we op zoek naar een ervaren lasser/samensteller. Je zal instaan voor het lassen van metalen ramen, deuren, poorten,....

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Izegem 24 u (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor een gastgezin in Izegem.Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het poetsen. Afwassen zal ook gevraagd worden.De werkdagen zijn di/woe/do/vrij telkens van 08:30-15:15 inclusief pauze. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Ingelmunster,combineren met andere gezinnen is mogelijk! (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    tExclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Doel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudenten -zaalpersoneel (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een leuke brasserie op de Grote Markt van Ieper zoeken we jobstudenten om in het weekend op te dienen. Bediening massa Afruimen

  • .NET DEVELOPER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in de regio van Kortrijk zijn we op zoek naar een ervaren .NET developer. In een team van zeven collega\\\'s fungeer je in de rol van software developer, een brede gevarieerde rol in een Agile team. De applicaties die je helpt ontwikkelen, worden gebruikt voor tijdsregistraties en Track&Trace-systemen van voertuigen. De toepassingen ontwikkel je in .NET met een SQL-server als database, waarbij jij instaat voor het technische ontwerp, de ontwikkeling en de testing. Door deel te nemen aan code reviews en testing en door samen te werken met de quality assurance, garandeer je kwaliteit en performantie van de oplossingen.

  • Carrossier / plaatbewerker regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Heb jij een passie voor wagens en wil je aan de slag als carrossier? Wij zijn op zoek naar een gedreven plaatwerkers autoschade. Je gaat aan de slag binnen een jong team van een dynamisch carrosseriebedrijf, dat schades aan wagens en bestelwagens repareert. Je bent een teamplayer en werkt nauw samen met je collega’s binnen een dynamische structuur met ondersteuning van je werkplaatsverantwoordelijke.

  • Bedrijfsarts regio West-Vlaanderen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: STEGMANN MEDICA SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, zoeken we een bedrijfsarts regio West-vlaanderen. De functie omvat: Je bent verantwoordelijk voor de toepassing van de wetgeving inzake arbeidsgeneeskunde bij verschillende klanten. Je voert medische onderzoeken uit bij hun personeel en bezoekt werkplaatsen teneinde het concrete werkmilieu te analyseren op vlak van gezondheid, hygiëne en veiligheid. Daarnaast neem je als preventieadviseur van de werkgevers en de werknemers deel aan de comités voor preventie en bescherming op het werk en geef je daaromtrent ook opleidingen bij onze klanten.

  • Meertalig Technisch Commercieel Medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een Meertalig Technisch Commercieel Medewerker. -Assistent van de export manager / key account manager -Rechtstreeks contactpersoon voor de 2 Franstalige verkopers -Orderverwerking en facturatie van de bestellingen van de vestigingen (NL en IT) -Technische vertalingn -Volledige administratieve verwerking van order tot factuur -Telefonisch contact met de klanten -Voorbereiden van contracten, boeken van vluchten en hotels, documentair krediet,...

Zoek naar antwoorden van JOSE PIERLOT in sociale netwerken
Look for responds of JOSE PIERLOT in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOSE PIERLOT. Laat een reactie achter voor JOSE PIERLOT. JOSE PIERLOT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOSE PIERLOT. Leave a respond for JOSE PIERLOT. JOSE PIERLOT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOSE PIERLOT op de google maps. Adres en contacten JOSE PIERLOT
Location of JOSE PIERLOT on the google maps. Address and contacts of JOSE PIERLOT

Andere gerelateerde bedrijven als come JOSE PIERLOT JOSE PIERLOT: ATHLETIC GYM | ADMIN. CONTRIB. DIRECTES | Deprez D | Deckers Paul | MAENHOUT FRAN?OISE

Other related companies as JOSE PIERLOT: ATHLETIC GYM | ADMIN. CONTRIB. DIRECTES | Deprez D | Deckers Paul | MAENHOUT FRAN?OISE

JOSE PIERLOT is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOSE PIERLOT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06071838378. Het bedrijf JOSE PIERLOT bevindt zich op het adres: RUE AL-PAUL 12; 6880; BERTRIX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 712,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 528,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in JOSE PIERLOT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOSE PIERLOT is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOSE PIERLOT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOSE PIERLOT, openstaande posities, locatie van JOSE PIERLOT op de kaart.

JOSE PIERLOT is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOSE PIERLOT, company assigned to the tax number BE06071838378. The company JOSE PIERLOT is located at the address: RUE AL-PAUL 12; 6880; BERTRIX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 712,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 528,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Elektrische installaties voor woningen. Products created in JOSE PIERLOT were not found.
The main activity of JOSE PIERLOT is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JOSE PIERLOT is not available. You also can look at reviews of JOSE PIERLOT, open positions, location of JOSE PIERLOT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOSE PIERLOT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOSE PIERLOT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOSE PIERLOT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOSE PIERLOT, employees, financial statistics.