JEAN LAURENT

Contactgegevens JEAN LAURENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN LAURENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN LAURENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE D'OIGNIES 62; 6250; AISEAU-PRESLES, België

Telefoon (phone): 71772483 (+32-71772483) 71772483 (+32-71772483)

Fax (fax): +32 (81) 582-52-41 +32 (81) 582-52-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN LAURENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN LAURENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN LAURENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN LAURENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN LAURENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN LAURENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN LAURENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN LAURENT
Products information JEAN LAURENT

BTW identificatienummer (tax): BE02519134521
Ondernemingsnummer: 9273254394
Hoofdstad (capital): 696,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 803,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in JEAN LAURENT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN LAURENT
(Get full report from official database of BE for JEAN LAURENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN LAURENT
Addition kinds of activities for JEAN LAURENT

3021. Rubber en kunststof schoeisel | Rubber and plastics footwear
221111. Canvas en andere zware, grove stoffen: katoen | Canvas and other heavy, coarse fabrics: cotton
225799. Weft breien stofmolens, nec | Weft knit fabric mills, nec
495900. Sanitair diensten, anders | Sanitary services, nec
02919901. Dierspecialisatie boerderij, algemeen | Animal specialty farm, general
32649907. Vonkproppen, porselein | Spark plugs, porcelain

Werken bij JEAN LAURENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN LAURENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN LAURENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN LAURENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Koel- en vriestransport op korte afstand, met als voornaamste bestemmingen: België, Nederland en Noord-Frankrijk Voornamelijk dagwerk Zaterdagwerk in beurtrolsysteem Zelf laden en lossen van de goederen Zelfstandig kunnen werken Op bepaalde locaties, zoals vroegmarkten en veiligen, moeten de handen uit mouwen gestoken worden (vb. het stapelen van palletten, het helpen van collega's bij het lossen, ...) Correct invullen van de transportdocumenten, zoals vrachtbrieven en palletbons

  • ORDERPICKER 2 PLOEGEN KATOEN NATIE GENT 5741738 / 239 C (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER 239-OS-GE-Core

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Katoen Natie is vandaag een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. De voornaamste klanten van Katoen Natie zijn multinationals uit de chemiesector, de automobielsector en de consumptiegoederenindustrie. De groep is wereldwijd actief met als streefdoel erkend te worden als de beste leverancier van logistieke diensten ter wereld. De drijvende kracht achter Katoen Natie is haar filosofie. De groep gelooft in een organisatie waarin medewerkers belangrijker zijn dan structuren. Voor onze vestiging in Gent zijn wij op zoek naar Orderpickers, wil jij hiervan deel uitmaken? Lees dan zeker verder. Flexibiliteit, polyvalentie, concentratie, oriëntatie, multitasken, werken met scansysteem of voicepicksysteem, we kunnen niet zonder in de logistiek. De combinatie ervaring electrische transpallet en mentale map (oriëntatie in het magazijn), maakt dat jij een onmisbare schakel zal zijn op de werkvloer! Interesse? Kijk dan vooral verder wat we je nog kunnen aanbieden.

  • Profileerder (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een gedegen interne opleiding bedient u een volledige profileerlijn. Het bekomen van een koudvervormd staalprofiel dat beantwoordt aan alle technische en kwalitatieve vereisten van de klant is uw hoofddoel. Regelmatige productwissels maken de functie uitdagend. Kennis van pneumatica, hydraulica, sterkteleer,… zijn essentieel in deze functie.

  • Operator (WIEZE)

    Regio: WIEZE

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen van machines  Je voert kwaliteitscontrole uit en stuurt bij waar nodig Je verhelpt kleine technische defecten 

  • Huishoudhulp Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Huishoudhulp M/V regio Roeselare PT OF FT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PICO BELLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende mensen in uw regio. Het aantal uren is bespreekbaar: van deeltijds tot voltijds. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

  • Huishoudhulp in Zwevegem -Otegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Dossierbeheer (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in regio Stekene zoeken we een gemotiveerde student accountancy-financiën die hen kan ondersteunen met dossierbeheer. Je staat in rechtstreeks contact met klanten, beantwoordt vragen en voert voorbereidende boekhoudkundige taken uit. Doorgroeimogelijkheden voor bachelorprofielen die binnen de sector en in een gerenomeerd boekhoudkantoor willen floreren. Zet je kennis om in praktijk!

  • Receptioniste / administratief bediende (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving - Je verwerkt de dagelijkse post. - Als receptionist ben je het eerste aanspreekpunt voor alle praktische bekommernissen, gaande van het boeken van vergaderzalen, broodjes, …., tot verwelkomen van bezoekers. - Je bent de spilfiguur voor wat betreft de administratieve verwerking van documenten vanuit het warehouse. - Gegevens rechtzetten in het tijdsregistratiesysteem - Doorgeven van activiteiten op inactiviteitsdagen - Verzamelen en geconsolideerd doorgeven van documenten - Samen met het team streef je naar een constante verbetering, groei en resultaatsverbetering. Hiervoor verzorg je de dagelijkse service en de contacten met klanten die via het algemene nummer de kantoren contacteren.

  • Solution Designer - Tijdelijk (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Solution Designer Netwerk en Security valt onder de directie Change Support en rapporteert aan de competence center manager support. Deze solution designer is binnen zijn domein Change Support verantwoordelijk voor het uitwerken van een oplossings-architectuur en designs in een project context. De solution designer staat vanuit zijn domein de enterprise architect bij in het in kaart brengen en beheersbaar houden van het ICT landschap. Hiernaast geeft hij/zij in samenwerking met de Productowner Security advies om de werking van de organisatie d.m.v. het IT landschap verder te optimaliseren en standaardiseren. Als autoriteit en aanspreekpunt binnen zijn/haar domein, verzekert hij/zij dat de architectuur keuzes binnen de projecten kwalitatief en uniform worden gedocumenteerd en architecturale beslissingen in lijn zijn met de ICT strategie. Daarnaast zijn ze ook coherent en bevatten ze de juiste mix tussen korte en lange termijn beslissingen, gebaseerd op best practices. We zoeken iemand die sterk coachend en adviserend optreedt door de juiste vragen te stellen en uit te dagen, steeds vanuit het algemene bedrijfsbelang, en daardoor soms ingaande tegen individuele belangen of silo werking.

  • Centric - BI Designer (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mission   The BI designer structures data for optimal access, performance, and integration. This role is responsible for building new data sets and data structures as required to support business needs, and for managing the distribution, replication, and archival of data. The designer must manage the balance of current and future needs in both design and content. This role requires a blend of skills normally found in the specialized roles of Business Analyst, data modeler, and database analyst.     Core Accountabilities Create functional and technical specifications based on the business requirements Interpret requirements Integration in business enterprise model Create subject area model Create logical and physical data model for the Data Warehouse and the datamarts Validate models with production data, and guarantee consistency of the Data Warehouse Ensure data compliance with the standards Ensure consistency with the integrated data model and other information architecture deliverables. Develop processes for capturing and maintaining metadata from all BI components Support and incident management: 2nd level of support    Essential qualities Experience in BI reporting environments and tools (knowledge of Pentaho and MicroStrategy is an asset): Minimum 5 years' experience functional analysis Minimum 5 years' experience in Data Warehouse modelling Minimum 5 years' experience in creation of ETL specifications Extensive experience with ETL tools Ability to work autonomously Good attention to detail Problem solving Good presentational skills Understanding of current BI industry trends and willingness to learn English is the common work language   Desirable qualities Degree level or equivalent Experience with Post services, express or parcel services High quality interpersonal, written, and oral communication skills Good presentational skills

Zoek naar antwoorden van JEAN LAURENT in sociale netwerken
Look for responds of JEAN LAURENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN LAURENT. Laat een reactie achter voor JEAN LAURENT. JEAN LAURENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN LAURENT. Leave a respond for JEAN LAURENT. JEAN LAURENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN LAURENT op de google maps. Adres en contacten JEAN LAURENT
Location of JEAN LAURENT on the google maps. Address and contacts of JEAN LAURENT

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN LAURENT JEAN LAURENT: SABINE KURTI | Minne W | Arnauts Anja | GARAGE DE WILDE EN ZONEN | COUTURE LA DONNA

Other related companies as JEAN LAURENT: SABINE KURTI | Minne W | Arnauts Anja | GARAGE DE WILDE EN ZONEN | COUTURE LA DONNA

JEAN LAURENT is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN LAURENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02519134521. Het bedrijf JEAN LAURENT bevindt zich op het adres: RUE D'OIGNIES 62; 6250; AISEAU-PRESLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 696,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 803,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in JEAN LAURENT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN LAURENT is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN LAURENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN LAURENT, openstaande posities, locatie van JEAN LAURENT op de kaart.

JEAN LAURENT is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN LAURENT, company assigned to the tax number BE02519134521. The company JEAN LAURENT is located at the address: RUE D'OIGNIES 62; 6250; AISEAU-PRESLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 696,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 803,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Elektrische installaties voor woningen. Products created in JEAN LAURENT were not found.
The main activity of JEAN LAURENT is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN LAURENT is not available. You also can look at reviews of JEAN LAURENT, open positions, location of JEAN LAURENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN LAURENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN LAURENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN LAURENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN LAURENT, employees, financial statistics.