JANSSENS

Contactgegevens JANSSENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JANSSENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JANSSENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-AMANDUSSTRAAT 52; 3511; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11251347 (+32-11251347) 11251347 (+32-11251347)

Fax (fax): +32 (3) 654-92-38 +32 (3) 654-92-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JANSSENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JANSSENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JANSSENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JANSSENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JANSSENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JANSSENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JANSSENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JANSSENS
Products information JANSSENS

BTW identificatienummer (tax): BE02343627929
Ondernemingsnummer: 8070526123
Hoofdstad (capital): 132,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 531,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in JANSSENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JANSSENS
(Get full report from official database of BE for JANSSENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JANSSENS
Addition kinds of activities for JANSSENS

824300. Gegevensverwerkende scholen | Data processing schools
26520000. Stel kartonnen dozen op | Setup paperboard boxes
28449900. Toiletbenodigdheden, niet inbegrepen | Toilet preparations, nec
34830104. Fin gemeenschappen: mortel, bom, torpedo, enz. | Fin assemblies: mortar, bomb, torpedo, etc.
34940104. Stoomuitrusting en specialiteiten | Steam fittings and specialties
38430200. Tandheelkundige materialen | Dental materials

Werken bij JANSSENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JANSSENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JANSSENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JANSSENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende te Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve duizendpoot die steeds nauwkeurig en discreet te werk gaat. Werk jij graag in Brussel? Lees dan zeker verder. Als administratief bediende sta je in voor: Controle en invoer van de gerealiseerde consumentenkredieten Opvolging en regularisatie van de dossiers waarin de commissies zijn geblokkeerd Beheer van de mailbox en inkomende post Controle en afsluiting voor de buitenlandse betalingen voor consumentenkredieten In productie nemen van hypothecaire kredieten Behandeling van de post voor hypothecaire kredieten Controle en afsluiting voor de buitenlandse betalingen voor hypothecaire kredieten Correctieboekingen Telefonische ondersteuning

  • Lasser (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een lasser.  Je zal instaan voor halfautomaat laswerken.  Tevens sta je ook in voor alle voorbereidende werken zoals zagen, boren, slijpen,...

  • ELEKTRICIEN- SCHOOLVERLATER WELKOM (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gepassioneerd door elektriciteit? Op zoek naar een kleiner bedrijf waar je volop kan bijleren? Ben je op zoek naar een job met doorgroeimogelijkheden? Dan heeft Forum Jobs precies wat jij zoekt! Onze klant is een modern productiebedrijf in volle expansie. Om hun technische dienst verder te ondersteunen, zijn ze op zoek naar een gemotiveerde elektricien. Zij bieden ook de kans aan pas afgestudeerden (A2 - A3 elektriciteit)! Na een grondige opleidingsperiode krijg je een zeer afwisselend en boeiend takenpakket: Vernieuwen en onderhouden van bestaande elektrische installaties Afstellen en controleren van stuurprogramma's van machines via computer Technische interventies bij eventuele defecten aan de machines Meehelpen een nieuwe projecten Onderhoud van de gebouwen en kleine klusjes Je werkt van maandag tot en met vrijdag in daguren. Op zaterdag wordt er volgens een beurtrol gewerkt, dit na jouw inwerkperiode.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student orderpicking (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Bleckmann en VIO interim zijn op zoek naar verschillende studenten die enkele dagen per week / maand beschikbaar zijn om een centje bij te verdienen. In het algemeen zal je instaan voor orderpicking van verschillende kledingmerken op verschillende afdelingen.  Concreet houdt dit in:  Bestellingen klaarmaken met behulp van handscanner of pickbon Artikelen klaarzetten voor winkelverkoop (labelen, etiketteren, ophangen, enz.) Netjes inpakken van de artikelen voor zowel grote als kleine bestellingen Inkomende artikelen in stock brengen Retours verwerken & nog zoveel meer! Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Bleckmann is een groeiend internationaal, logistiek bedrijf met een no-nonsens mentaliteit dat houdt van flexibiliteit, snelheid en extreme service. Ben jij op zoek naar een job met voldoening, verantwoordelijkheidsgevoel en carrièremogelijkheden? Dan kan Bleckmann voor jou de perfecte werkgever zijn.  

  • student inpakker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Onze klant te Oostende zoekt secure en gemotiveerde studenten! Wat houdt de job in? Je werkt mee op de afdeling van de inpak. Je zorgt ervoor dat ieder koekje mooi in het doosje zit.

  • Student zaterdag regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij een vlotte student die op zoek is naar een bijverdienste op zaterdag? Kan je je makkelijk verplaatsen naar Roeselare? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!Wat zijn jouw taken? Je geeft een degustatie van een drankje in verschillende supermarkten en drankenhandels. Stand opzetten Proevertjes uitschenken Mensen bedienen Mensen voorzien van de nodige uitleg/informatieWat zijn de werkuren? Je werkt op zaterdag van 10u-17u.

  • Zaterdaghulp verdeler auto-onderdelen Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: BREZAN AUTOPARTS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar iemand om ons team te Deurne op zaterdag te versterken! Je bent het commerciële aanspreekpunt voor de klanten en prospecten. Je helpt de garagisten om zo de verkoopcijfers en het serviceniveau van Brezan te verhogen. Samen met het team zorg je voor een uitstekende service in de winkel en aan de telefoon. Door je enthousiasme en positieve drive bouw je mee aan een goede werksfeer in het filiaal dat het uithangbord van Brezan in jouw regio is. Binnendienstmedewerker met verkooptalent.

  • Logistics Assistant met kennis SAP (38,5 uur) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als logistics assistant ondersteun je je team op expeditie op vlak van inboundverwerking, outbound en eventueel transportplanning. De verwerking van deze processen gebeurd in SAP en je zal ook verantwoordelijk zijn voor het aanvragen van douanedocumenten. Je komt terecht in een dynamisch en leergierig team van 9 personen.

  • Developer .NET (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ECS EUROPEAN CONTAINERS

    Type: Vaste Job

    Je ontwikkelt software in .NET voor interne toepassingen ECS2XL zorgt ervoor dat je ICT-opleidingen kunt volgen. Je zorgt voor het onderhoud van en aanpassingen aan bestaande toepassingen. Je werkt samen met collega’s binnen en buiten ECS2XL waarmee je samen instaat voor de programmatie, testing, documentatie, implementatie en nazorg van de geleverde software. Je zult kunnen werken aan afwisselende projecten van diverse aard. www.ecs.be/nl/jobs

  • Polyv. Bouwarbeider (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een vaste werf in Antwerpen zijn we op zoek naar een POLYVALENT BOUWARBEIDER/BINNENAFWERKER. Je zal hoofdzakelijk binnenschrijnwerkerij uitvoeren, maar je kan tevens ingezet worden voor kleine herstellingen, loodgieterij en afbraakwerken.

  • Flexijob horeca (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Zaalmedewerker/Kelner/Hulpkelner: ? Zet je de zaal klaar: 'mise-en-place' drank bedieningsmateriaal ? en help je bij het schoonmaken van meubelen en materiaal. Je bergt het bedieningsmateriaal op en gerangschikt het en je bewaakt de orde en netheid in de zaal. ? Je verwijdert volle vuilniszakken en plaatst er nieuwe. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. ? Help je bij de bediening ruim je af en hou je de tafels en hun omgeving netjes. ? Zet je de tafel klaar voor de volgende klant. Je werkt in een bar brasserie een (gastronomisch) restaurant een hotel een banket- of receptiezaal een theesalon enz. Je werkt rechtstaand en loopt voor de bediening veel af en aan tussen zaal en keuken. ? Bedien je de klanten vriendelijk en volgens de regels en je hebt een goed visueel geheugen. ? Beweeg je soepel. Je past de nodige hygiënische regels toe. ? Draag je de opgelegde werkkledij of een uniform.

Zoek naar antwoorden van JANSSENS in sociale netwerken
Look for responds of JANSSENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JANSSENS. Laat een reactie achter voor JANSSENS. JANSSENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JANSSENS. Leave a respond for JANSSENS. JANSSENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JANSSENS op de google maps. Adres en contacten JANSSENS
Location of JANSSENS on the google maps. Address and contacts of JANSSENS

Andere gerelateerde bedrijven als come JANSSENS JANSSENS: DRUKKERIJ GECOM | ANDRE VYGHEN | JOHN DESMET | Vandenbussche Olmen | Alia Acerta Consulting

Other related companies as JANSSENS: DRUKKERIJ GECOM | ANDRE VYGHEN | JOHN DESMET | Vandenbussche Olmen | Alia Acerta Consulting

JANSSENS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JANSSENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02343627929. Het bedrijf JANSSENS bevindt zich op het adres: SINT-AMANDUSSTRAAT 52; 3511; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 132,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 531,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in JANSSENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JANSSENS is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JANSSENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JANSSENS, openstaande posities, locatie van JANSSENS op de kaart.

JANSSENS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is JANSSENS, company assigned to the tax number BE02343627929. The company JANSSENS is located at the address: SINT-AMANDUSSTRAAT 52; 3511; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 132,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 531,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Elektrische installaties voor woningen. Products created in JANSSENS were not found.
The main activity of JANSSENS is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JANSSENS is not available. You also can look at reviews of JANSSENS, open positions, location of JANSSENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JANSSENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JANSSENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JANSSENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JANSSENS, employees, financial statistics.