JACQUES WAUQUIER-LEMAIRE

Contactgegevens JACQUES WAUQUIER-LEMAIRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JACQUES WAUQUIER-LEMAIRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JACQUES WAUQUIER-LEMAIRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU SUD 89; 7300; BOUSSU, België

Telefoon (phone): 65654657 (+32-65654657) 65654657 (+32-65654657)

Fax (fax): +32 (60) 893-94-31 +32 (60) 893-94-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JACQUES WAUQUIER-LEMAIRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JACQUES WAUQUIER-LEMAIRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JACQUES WAUQUIER-LEMAIRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JACQUES WAUQUIER-LEMAIRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JACQUES WAUQUIER-LEMAIRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JACQUES WAUQUIER-LEMAIRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JACQUES WAUQUIER-LEMAIRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JACQUES WAUQUIER-LEMAIRE
Products information JACQUES WAUQUIER-LEMAIRE

BTW identificatienummer (tax): BE03867706298
Ondernemingsnummer: 5557128906
Hoofdstad (capital): 710,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 153,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in JACQUES WAUQUIER-LEMAIRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JACQUES WAUQUIER-LEMAIRE
(Get full report from official database of BE for JACQUES WAUQUIER-LEMAIRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JACQUES WAUQUIER-LEMAIRE
Addition kinds of activities for JACQUES WAUQUIER-LEMAIRE

308100. Niet-ondersteunde kunststoffolie en vel | Unsupported plastics film and sheet
07230205. Kolenreinigingsdiensten | Grain cleaning services
22990200. Felts en viltproducten | Felts and felt products
27820401. Memorandum boeken, gedrukt | Memorandum books, printed
36359900. Huishoudelijke stofzuigers, nec | Household vacuum cleaners, nec
82310302. Overheidsbibliotheek | Government library

Werken bij JACQUES WAUQUIER-LEMAIRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JACQUES WAUQUIER-LEMAIRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JACQUES WAUQUIER-LEMAIRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JACQUES WAUQUIER-LEMAIRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur productie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator sta je in voor het afvullen en laden van kwaliteitsproducten volgens gangbare kwaliteits-, veiligheids- en milieunormen. Jouw taken zien er uit als volgt: - Afvullen van verschillende soorten producten volgens de beschreven instructies. Toezien op veilige en precieze werking van de installatie. - Nauwkeurig invullen van vul- en laadopdrachten. - Laden en lossen van verpakkingsmaterialen, afgewerkte producten en verpakte grondstoffen. - Rijden met de heftruck voor het stapelen van de afgevulde goederen en het laden en lossen van vrachtwagens.

  • Technisch klusjesman (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je word verantwoordelijk gesteld voor verscheidene verbeterprojecten, onderhouds- en reinigingswerken zoals: - Herstellen en reinigen van lattendoeken en pinnendoeken - Herstellen van klein schrijnwerk (deuren, deurpompen,...) - Onderhouden van het gebouw en faciliteiten (daken, goten, sanitair - lekkende kraan bvb,...

  • Kok (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Damme regio Brugge zijn wij op zoek naar een keukenhulp die ervaring heeft als fazant/wildsnijder. je staat in voor het ontbenen, en versnijden van gevogelte tijdens het wildseizoen. je bereid de borden en mis en place voorDit gaat over een tijdelijke functie van 15 oktober tot eind februari 2019

  • Industriële elektricien (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar Industriële Elektriciens regio Kempen. Ben jij op zoek naar een bedrijf om een lange termijn relatie mee aan te gaan? Een bedrijf waar je jezelf kan ontplooien, welke jouw opleidingen en doorgroei mogelijkheden biedt? Waar dag in dag uit jouw technische nieuwsgierigheid getriggerd wordt?  Lees dan snel verder, want zij zoeken JOU!!! Als Industriële Elektricien werk je voornamelijk in de industrie: Je staat in voor elektrische montage op de werven voornamelijk in de provincie Antwerpen en Limburg (regio Turnhout en Herentals zoeken we nu vooral)  Je zal instaan voor de plaatsing, het onderhoud en de herstelling van industriële elektrische installaties en zorg dragen voor de optimale en veilige werking van deze installaties aansluiten van pompen, toestellen Kabels leggen, trekken, borden bouwen Je evolueert van project naar project, maar onze klant zorgt voor een goede omkadering en dat de teams zoveel mogelijk samen blijven.   

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lillo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp te Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Axxi4You

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Huishoudhulp (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: DE HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Je ondersteunt verschillende gezinnen uit de omgeving Marke, Kortrijk, Bellegem, Aalbeke,.. in het huishouden. Mogelijke taken zijn: poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oevel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Verkoopmedewerker - Roeselare (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

  • Klantenadviseur (OUDERGEM)

    Regio: OUDERGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Een van onze klant, een verzekeraar niet-leven voor particulieren. Hij stelt verzekeringsoplossingen voor bij Brand, Burgerlijke Aansprakelijkheid, Auto, Ongevallen Privéleven, BA familiale en juridische bescherming is op zoek maar een Klantenadviseur ( NL / FR) De Klantenadviseur draagt bij tot de ontwikkeling van de portefeuille van het kantoor door advies te verlenen en standaardproducten te verkopen. Hij of zij antwoordt op vragen van het publiek Hij of zij verzorgt de administratie van de bestaande portefeuille en werkt mee aan prospectieacties. De Klantenadviseur rapporteert aan de Kantoorverantwoordelijke. Activiteiten I. Commercieel - De klanten en prospects ontvangen en bedienen o De klanten hoffelijk ontvangen (in het kantoor en telefonisch) o De courante verrichtingen efficiënt afhandelen o De behoeften van de klant analyseren en passende offertes opstellen o In de dagelijkse praktijk producten en diensten verkopen conform het beleid voor risicoaanvaarding o Het verzoek indien nodig aan een bevoegde collega toevertrouwen De gesprekken voorbereiden en voeren o Het initiatief nemen voor afspraken als reactie op opportuniteiten o De gesprekken voorbereiden met behulp van de beschikbare commerciële tools o De klant een persoonlijk onthaal geven en zijn behoeften leren kennen o Producten en diensten voorstellen die overeenkomen met de behoeften en er de voordelen van uitleggen o Informatie verstrekken met een detailniveau dat aan de verwachtingen van de klant voldoet o Aan het einde van het gesprek de tevredenheid van de klant valideren Standaardproducten verkopen o De vooraf bepaalde doelstellingen respecteren, ook op het vlak van de productspreiding o De uitrusting van de klanten uitbreiden door middel van campagnes voor kruisverkoop en de upgrade van de portefeuille o De verkoop afronden zodra de klant het voorstel aanvaardt; indien niet, de nodige follow-up verzorgen (opnieuw contact zoeken, een afspraak maken...) - De follow-up van de relatie verzekeren o De follow-up en het verdere contact verzekeren na de verzending van offertes o Een goede dienst na verkoop verzekeren o De klant indien nodig naar Constatel doorverwijzen - Prospecteren -Deelnemen aan door de commerciële directie ontwikkelde acties (prospectiebestanden verwerken...) De eigen commerciële activiteit voorbereiden, organiseren en volgen o De eigen resultaten opvolgen en een wekelijks overzicht van de activiteiten opstellen o In het geval van een bestaande klant/prospectrelatie afspraken verkrijgen, plannen en kwalificeren II. Beheer -De administratie van de bestaande portefeuille verzorgen o Na de verkoop de administratieve follow-up van de dossiers verzorgen o De behandeling van de evenementen en andere beheersdaden verzekeren (mails...) De ter beschikking gestelde commerciële tools en met name de contactgegevens gebruiken en updaten

  • VERANTWOORDELIJKE CARROSSERIE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: LAGROU

    Type: Vaste Job

    expertises van schadegevallen bestek opmaken via Informix planning en begeleiding van de werkplaats bestellen van de wisselstukken

  • KELNER IJSSALON / BRASSERIE (Flexijob) (VELDWEZELT)

    Regio: VELDWEZELT

    Bedrijf: KIM'S BRASSERIE

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor de bediening in ons ijssalon/brasserie met als voornaamste taken : verwelkomen klanten, opnemen bestellingen in de zaal en op terras, eten/drank serveren aan tafel, ijs verkopen, afrekenen met de klanten, tafels afruimen en terug op orde zetten, meehelpen met opruimen en poetsen.

Zoek naar antwoorden van JACQUES WAUQUIER-LEMAIRE in sociale netwerken
Look for responds of JACQUES WAUQUIER-LEMAIRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JACQUES WAUQUIER-LEMAIRE. Laat een reactie achter voor JACQUES WAUQUIER-LEMAIRE. JACQUES WAUQUIER-LEMAIRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JACQUES WAUQUIER-LEMAIRE. Leave a respond for JACQUES WAUQUIER-LEMAIRE. JACQUES WAUQUIER-LEMAIRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JACQUES WAUQUIER-LEMAIRE op de google maps. Adres en contacten JACQUES WAUQUIER-LEMAIRE
Location of JACQUES WAUQUIER-LEMAIRE on the google maps. Address and contacts of JACQUES WAUQUIER-LEMAIRE

Andere gerelateerde bedrijven als come JACQUES WAUQUIER-LEMAIRE JACQUES WAUQUIER-LEMAIRE: STESSENS LEO | CHRISTINE HOEKSTRA | DE RIDDER J & Co | Foto Robert | HONDA

Other related companies as JACQUES WAUQUIER-LEMAIRE: STESSENS LEO | CHRISTINE HOEKSTRA | DE RIDDER J & Co | Foto Robert | HONDA

JACQUES WAUQUIER-LEMAIRE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JACQUES WAUQUIER-LEMAIRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03867706298. Het bedrijf JACQUES WAUQUIER-LEMAIRE bevindt zich op het adres: RUE DU SUD 89; 7300; BOUSSU. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 710,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 153,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in JACQUES WAUQUIER-LEMAIRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JACQUES WAUQUIER-LEMAIRE is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JACQUES WAUQUIER-LEMAIRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JACQUES WAUQUIER-LEMAIRE, openstaande posities, locatie van JACQUES WAUQUIER-LEMAIRE op de kaart.

JACQUES WAUQUIER-LEMAIRE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is JACQUES WAUQUIER-LEMAIRE, company assigned to the tax number BE03867706298. The company JACQUES WAUQUIER-LEMAIRE is located at the address: RUE DU SUD 89; 7300; BOUSSU. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 710,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 153,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Elektrische installaties voor woningen. Products created in JACQUES WAUQUIER-LEMAIRE were not found.
The main activity of JACQUES WAUQUIER-LEMAIRE is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JACQUES WAUQUIER-LEMAIRE is not available. You also can look at reviews of JACQUES WAUQUIER-LEMAIRE, open positions, location of JACQUES WAUQUIER-LEMAIRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JACQUES WAUQUIER-LEMAIRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JACQUES WAUQUIER-LEMAIRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JACQUES WAUQUIER-LEMAIRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JACQUES WAUQUIER-LEMAIRE, employees, financial statistics.