INTER CONTROL

Contactgegevens INTER CONTROL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INTER CONTROL: address, phone, fax, email, website, opening hours

INTER CONTROL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TOHOUTSESTEENWEG 404; 8200; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50276317 (+32-50276317) 50276317 (+32-50276317)

Fax (fax): +32 (12) 502-45-88 +32 (12) 502-45-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INTER CONTROL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INTER CONTROL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INTER CONTROL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INTER CONTROL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INTER CONTROL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INTER CONTROL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INTER CONTROL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INTER CONTROL
Products information INTER CONTROL

BTW identificatienummer (tax): BE04582366943
Ondernemingsnummer: 6722229003
Hoofdstad (capital): 232,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 170,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in INTER CONTROL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INTER CONTROL
(Get full report from official database of BE for INTER CONTROL)

Aanvulling soorten activiteiten voor INTER CONTROL
Addition kinds of activities for INTER CONTROL

754902. Automotive aanpassingsdiensten, nonfactory basis | Automotive customizing services, nonfactory basis
25210101. Banken, kantoor: hout | Benches, office: wood
28330203. Botanische producten, geneesmiddelen: gemalen, gegradueerd of gemalen | Botanical products, medicinal: ground, graded, or milled
28650101. Zure kleurstoffen, synthetisch | Acid dyes, synthetic
44929905. Ontdooien van zeeschepen | Undocking of ocean vessels
51690803. hars | Rosin
92210201. Provincie politie | County police

Werken bij INTER CONTROL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INTER CONTROL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INTER CONTROL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INTER CONTROL. Looking for open vacancies in other companies

  • Dossierbeheerder Logistiek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP Maritiem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volledig afhandelen dossiers import-export en distributie. Aanmaken en opvolgen van dossiers A-Z. Orderverwerking. Interne en externe diensten opvolgen. Telefonische klantencontacten. Input van gegevens in diverse systemen. Aanmaken bill of loading, oorsprongcertificaten, diverse attesten en paklijsten. Facturatie.

  • Schilder Pontons/schepen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aangenaam familiebedrijf dat gespecialiseerd is in scheepsherstellingen zijn we op zoek naar iemand die instaat voor het schilderen van de schepen en de pontons. Als hier niet voldoende te doen is, of het weer laat dit niet toe zal je ook gevraagd worden om af en toe wat onderhoudswerken te doen.

  • CHAUFFEUR C OF CE TE ROESELARE - DAGRITTEN - VOOR VAST (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Roeselare zoeken we een handige chauffeur/meerijder. Je staat in voor de ruim- en ontstoppingsdienst en voert allerhande reinigingswerken uit met de vrachtwagen bv ontstoppingen, kuisen regenputten en visvijvers,...Bij reinigingswerken in de industrie (grote en/of kleine bedrijven) ga je met een collega samen de baan op. Wanneer het reinigingswerken zijn bij particulieren thuis ben je meestal alleen op de baan. Aanbod: - Een opleiding met ervaren collega en/of ervaren zaakvoerder. - Zeer gevarieerde job. - Familiale sfeer - Optie vast

  • KOELTECHNIEKER (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een koeltechnieker om te werken in regio Vlaams-Brabant. Zal instaan voor elektrisch en mechanisch onderhoud van verschillende installaties

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • JOBSTUDENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AMICUS

    Type: Studentenjob

    Periode: in het weekend (zaterdag) tijdens schooljaar en/of vakantieperiodes 2018-2019; We zoeken een enthousiaste medewerker voor de administratieve verwerking in ons vastgoedkantoor. Wil je een gevarieerde en boeiende job die je voldoening en erkenning geeft? Je bent heel gemotiveerd, punctueel en je hebt een goeie computerkennis (word)? Neem dan zo vlug mogelijk contact met ons op.

  • CHAUFFEUR CE (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: GEDIMAT TANGHE

    Type: Vaste Job

    Je zal met de vrachtwagen bouwmaterialen en/of stortklaar beton leveren op diverse werven. Deze bouwmaterialen worden gelost d.m.v. een vrachtwagenkraan

  • CNC Draaier/frezer - Logi Technic (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een CNC Draaier/Frezer voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als CNC’er word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Oost-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Je staat in voor het draaien, frezen en eventueel kotteren van grote staalconstructie, stukwerk. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor het maken van onderdelen op maat voor onder andere de machinebouw. Je vertrekt vanuit de tekening & kan de aanvraag volledig zelfstandig uitvoeren. Hierbij kies je zelf de juiste gereedschappen & werk je uiterst nauwkeurig.

  • Internal Account Manager Senior (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als senior verwachten we dat je specifiek ervaring hebt in de fruitsector en dan liefst binnen het segment "bessen".  Je hebt het verkopersvirus in je, weet je deuren te openen en bijt je je vast in nieuwe uitdagingen. Je hebt veel commerciële contacten via mail en telefoon. Hindernissen op je weg zijn voor jou een opportuniteit en brengen je niet van slag. Korte termijn denken is niet aan jou besteed en je denkt mee met onze klanten op lange termijn. Je analytische skills gebruik je om tendensen in de markt aan te voelen en erop in te spelen nog voor anderen eraan denken. Wellicht word je niet warm van administratie, toch hou je deze op orde. Bedrijfsprofiel: Voor de partner van Sales Talents zoeken wij een Senior Internal Account manager met ambitie!  Wil jij werken voor een internationale speler actief in de FMCG? Ben je commercieel ingesteld en zoek je een nieuwe uitdaging regio Kempen?  Zit er een foodie in je verscholen die in bessen en exoten pure rock ’n roll ziet? Ben je gedreven om te scoren in teamverband? Kick je op topmarges behalen? En ben je gelukkig als je drukke, actieve dagen kan beleven met prijzen die snel heen en weer schuiven? Wat denk je er dan van om terecht te komen bij een groot, internationaal team? Wij oogsten graag ervaren talent dat heel Europa verovert met ons gezond en gewild fruit. Heb je minstens een bachelor diploma op zak en minimaal 5 jaar ervaring in deze sector? Voel je je even goed als een aardbei in de zon bij een commerciële opdracht?

  • Bouwkundig Tekenaar (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Ben jij ook zo gepassioneerd door het uittekenen van een ontwerp betreffende wegen- en rioleringswerken, de buitenaanleg van openbaar domein en de hydraulische wereld? Samen met de projectverantwoordelijke bespreek je het volledige ontwerp, maak je de meetstaat en de raming op en teken je het ontwerp uit in AutoCAD / Civil 3D. Je tracht zoveel als mogelijk creatieve en innovatieve voorstellen te doen voor elke specifiek project. Je organiseert de planafdrukken via een extern bureau en beheert tevens de digitale tekenbestanden.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Computer Recruitment Services - Database Modeler with TFS (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    NK 384 Database Modeler; Banking, Brussels Background The department that ensures the support of bank's business strategy with efficiency, reliability and security in mind is looking for an experienced Database Modeler. Role We are seeking a highly motivated individual with strong Data Model Administration skills. You must be self-motivated and have the experience, personality, and passion to support developers and designers. You will be part of the Component and Data Management team who has a transversal role acting as a service desk for the designers and the developers. The team mainly performs configuration and data management activities for projects and maintenances. It also has a gatekeeper role, reviewing all naming convention and databases standards and ensuring they are compliant with configuration management good practices. The Component Management team is spread over 3 locations (Brussels, Paris, and London) with on average 12 team members. This position is based in Brussels. Job description The main focus of the work will be in conducting operational activity, providing data modeling subject matter expertise, and maintenance of a catalogue of the information assets. Generate and deploy DDLs in the respective environments. Insure compliance with established standards, policies, and performance guidelines. Focus on customers. Strives to exceed customer expectations and metrics. Builds strong relationships with customers. Deliver Quality Results Stays focused, overcoming distractions and obstacles to achieve goals Carries out assignments with thoroughness, accuracy and attention to detail. Act Ethically Act in accordance with the bank's values Act as a Team Player Develops and maintains productive working relationships with team members Actively shares information and expertise Support Change and Innovation Maintains a positive attitude in response to change and uncertainty. Effectively handles shifting demands and multiple priorities. Continually looks for ways to streamline processes, reduce costs and accomplish goals. Profile Please note you must have the following in order to be considered: Experience with TFS Experience with software configuration management Be proactive Qualifications: Specific qualifications for the Data Modeler position include: At least 5 years of experience in IT industry Must have professional experience performing logical and physical data modeling, using industry standard tools such as Computer Associate's AllFusion Data Modeler (Erwin), ER studio, or MEGA/HOPEX Must have professional experience with data models and data modeling (Data dictionary, data management standards, and data model best practices) Knowledge of relational databases (DB2, Sybase, and/or SQL Server) with regards to physical data structure design Knowledge of SQL Ability to conduct data modeling sessions with business users and technical staff, which includes conveying complex ideas both verbally and in written form. Nice to have: Experience with Software Development Life Cycle (SDLC) Mainframe background will be a plus (JCL, REXX, Changeman, Endevor...) Experience using Microsoft Office suite including Word, Excel, Access, Etc. Experience using a Service Desk Skills in one of the following... ...

Zoek naar antwoorden van INTER CONTROL in sociale netwerken
Look for responds of INTER CONTROL in social networks

Lees alle opmerkingen voor INTER CONTROL. Laat een reactie achter voor INTER CONTROL. INTER CONTROL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INTER CONTROL. Leave a respond for INTER CONTROL. INTER CONTROL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INTER CONTROL op de google maps. Adres en contacten INTER CONTROL
Location of INTER CONTROL on the google maps. Address and contacts of INTER CONTROL

Andere gerelateerde bedrijven als come INTER CONTROL INTER CONTROL: DE BOCK & SCHELFHOUT | ETIENNE COOL | Atia SPRL | VERHEYE JO?L | BINGO CLEAN

Other related companies as INTER CONTROL: DE BOCK & SCHELFHOUT | ETIENNE COOL | Atia SPRL | VERHEYE JO?L | BINGO CLEAN

INTER CONTROL is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INTER CONTROL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04582366943. Het bedrijf INTER CONTROL bevindt zich op het adres: TOHOUTSESTEENWEG 404; 8200; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 232,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 170,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in INTER CONTROL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INTER CONTROL is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INTER CONTROL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INTER CONTROL, openstaande posities, locatie van INTER CONTROL op de kaart.

INTER CONTROL is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is INTER CONTROL, company assigned to the tax number BE04582366943. The company INTER CONTROL is located at the address: TOHOUTSESTEENWEG 404; 8200; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 232,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 170,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Elektrische installaties voor woningen. Products created in INTER CONTROL were not found.
The main activity of INTER CONTROL is Chemicals and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of INTER CONTROL is not available. You also can look at reviews of INTER CONTROL, open positions, location of INTER CONTROL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INTER CONTROL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INTER CONTROL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INTER CONTROL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INTER CONTROL, employees, financial statistics.