IDES MYNY

Contactgegevens IDES MYNY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IDES MYNY: address, phone, fax, email, website, opening hours

IDES MYNY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WIJNENDALESTRAAT 30; 8820; TORHOUT, België

Telefoon (phone): 50217131 (+32-50217131) 50217131 (+32-50217131)

Fax (fax): +32 (83) 714-87-31 +32 (83) 714-87-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IDES MYNY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IDES MYNY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IDES MYNY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IDES MYNY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IDES MYNY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IDES MYNY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IDES MYNY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IDES MYNY
Products information IDES MYNY

BTW identificatienummer (tax): BE08063110351
Ondernemingsnummer: 5800750732
Hoofdstad (capital): 371,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 624,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in IDES MYNY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IDES MYNY
(Get full report from official database of BE for IDES MYNY)

Aanvulling soorten activiteiten voor IDES MYNY
Addition kinds of activities for IDES MYNY

4311. Ons. | U.s. postal service
8711. Engineering diensten | Engineering services
20839900. Malt, nec | Malt, nec
22950203. Garen, plastic bekleed: gemaakt van gekochte garens | Yarns, plastic coated: made from purchased yarns
30690208. Tegel, rubber | Tile, rubber
33129904. Smeden, ijzer en staal | Forgings, iron and steel
38220105. Koelregelaars (druk) | Refrigeration controls (pressure)
38610202. Ontwikkelende machines en uitrusting, stilstaande of bewegende beelden | Developing machines and equipment, still or motion picture

Werken bij IDES MYNY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IDES MYNY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IDES MYNY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IDES MYNY. Looking for open vacancies in other companies

  • Belader (vuilnis) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO SUEZ CENTRUMWEST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Suez, te Izegem zijn we dringend op zoek naar enthousiaste beladers voor achter de vuilniswagen! Je zal instaan voor de huis aan huis ophaling bij particulieren en samen met de medebelader en chauffeur ben je verantwoordelijk voor de ophaling van huisvuil, papier & karton en PMD. Daarnaast zal je ook instaan voor de ophaling van rolcontainers. Telkens een dag op voorhand krijg je de planning door voor de rolcontainers of de huis-aan-huisophaling.

  • Huishoudhulp M/V regio Roeselare PT OF FT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PICO BELLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende mensen in uw regio. Het aantal uren is bespreekbaar: van deeltijds tot voltijds. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 36 u Regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp dienstencheques (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Student verkoop (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    - Je staat in voor de ontvangst van de klanten; - Je vult de rekken bij waar nodig; - Algemene ondersteuning in de shop.

  • Jobstudenten zorg te Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Hestia te Wemmel op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

  • student/stagiair (m/v) (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: BABYBIEBELBOX

    Type: Studentenjob

    studenten (vanaf 18 jaar), volwassenonderwijs of stageplaats 1 of meerdere dagen per week (of bij mogelijkheid meerdere dagen in vakanties of wanneer je géén les hebt) Flexibele kinderverzorg(st)er om in ons kinderdagverblijf BABYBIEBELBOX te werken. Dagelijks zijn er maximum 46 kindjes aanwezig, met totaal 9 verzorg(st)ers. Elke dag is er een kinderverzorg(st)er extra aanwezig + ook de zaakvoerster is extra aanwezig.

  • Mecanicien voor vrachtwagens boven 7,5 ton (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je onderhoudt opleggers, aanhangers en diepladers, allen boven 7.5 ton. Je vervangt remmen, luchtbalen, schokdempers, luchtventielen... Je staat in voor het uitlezen en herstellen van EBS problemen. Alsook herstel je verlichting, schade na ongevallen en hydraulische problemen. Indien nodig depanneer je vrachtwagens, dit enkel tijdens de werkuren.

  • Winkelmanager in opleiding Colruyt regio Brussel Noord-West (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Een job bij jou in de buurt! In een van onze volgende winkels: Sint-Pieters-Woluwe, Oudergem, Evere, Schaarbeek, Roodebeek en Kraainem. Zelf je Colruyt-filaal runnen? Als winkelmanager in opleiding leer je alle kneepjes van het vak: van stockbeheer over winkelinrichting tot de coaching van je teammedewerkers. Een gouden kans voor een energiek organisatietalent met een hart voor retail. Je taken en de werking van jouw winkel? Die leer je tijdens je opleidingstraject kennen. De eerste maanden verken je de structuur van de winkel en maak je kennis met het takenpakket van een bediende-verkoper. Het is immers belangrijk dat je de functie van bediende-verkoper goed begrijpt als coach. Stap voor stap krijg je meer verantwoordelijkheden als winkelmanager en neem je de zaken in handen. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie ervan volledig kennen. Je opleidingstraject duurt maximum 2 jaar, op maat van je talenten en capaciteiten. Erna groei je door naar de functie van winkelmanager en mag je aan de slag in je eigen winkel. Daar coach je een team van ongeveer 35 tot 60 medewerkers. Je team bestaat uit een brede waaier aan profielen, van rayonverantwoordelijken en bediende-verkopers tot eerste verkopers. Jij helpt en motiveert hen om hun taken zo goed mogelijk te vervullen. Als gerant neem je onderstaande taken op: - Een team coachen. Je bent er voor je team, staat open voor hun mening en houdt rekening met hun feedback. Je vervangers zorgen voor de organisatie op de werkvloer en staan samen met jou in voor de dagelijkse coaching van de medewerkers. Jij begeleidt hen waar nodig en creëert zo een aangenaam werkkader, zodat iedereen zich goed voelt. - Doelstellingen bepalen en realiseren. Je zet de beschikbare middelen optimaal in. Zo behaal je je doelstellingen op vlak van zakencijfer en loonkost. Daarnaast stel je de werking van je winkel kritisch in vraag. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. - De dienstverlening optimaliseren. Ook op commercieel vlak ben jij de verantwoordelijke. Je hebt aandacht voor klantvriendelijkheid en veiligheid en draagt die houding uit naar je team. Zo kunnen zij de klanten op een klantgerichte en commerciële manier verder helpen. Tijdens je opleiding werk je in een Colruyt-winkel volgens een variabel uurrooster.

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES PROGRAMMEREN - INFORMATICA REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een programmeur, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Ook moet je in staat zijn om eindwerken en oefeningen te begeleiden en bij te sturen. De vereiste talen zijn .NET, Java, ASP en PHP (of 1 daarvan). Ook HTML/CSS komt zeker aan bod.

  • Monteur met kennis elektriciteit (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Montagewerk

Zoek naar antwoorden van IDES MYNY in sociale netwerken
Look for responds of IDES MYNY in social networks

Lees alle opmerkingen voor IDES MYNY. Laat een reactie achter voor IDES MYNY. IDES MYNY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IDES MYNY. Leave a respond for IDES MYNY. IDES MYNY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IDES MYNY op de google maps. Adres en contacten IDES MYNY
Location of IDES MYNY on the google maps. Address and contacts of IDES MYNY

Andere gerelateerde bedrijven als come IDES MYNY IDES MYNY: Irsia | Aw Europe Service Center | BRAUN | CoganG | Hugo Van Praag nv

Other related companies as IDES MYNY: Irsia | Aw Europe Service Center | BRAUN | CoganG | Hugo Van Praag nv

IDES MYNY is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IDES MYNY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08063110351. Het bedrijf IDES MYNY bevindt zich op het adres: WIJNENDALESTRAAT 30; 8820; TORHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 371,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 624,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in IDES MYNY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IDES MYNY is Diversen Detailhandel, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IDES MYNY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IDES MYNY, openstaande posities, locatie van IDES MYNY op de kaart.

IDES MYNY is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is IDES MYNY, company assigned to the tax number BE08063110351. The company IDES MYNY is located at the address: WIJNENDALESTRAAT 30; 8820; TORHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 371,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 624,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Elektrische installaties voor woningen. Products created in IDES MYNY were not found.
The main activity of IDES MYNY is Miscellaneous Retail, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of IDES MYNY is not available. You also can look at reviews of IDES MYNY, open positions, location of IDES MYNY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IDES MYNY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IDES MYNY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IDES MYNY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IDES MYNY, employees, financial statistics.