EVERTS

Contactgegevens EVERTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EVERTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

EVERTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KUILSTRAAT 21; 3680; MAASEIK, België

Telefoon (phone): 89863541 (+32-89863541) 89863541 (+32-89863541)

Fax (fax): +32 (3) 941-47-13 +32 (3) 941-47-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EVERTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EVERTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EVERTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EVERTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EVERTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EVERTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EVERTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EVERTS
Products information EVERTS

BTW identificatienummer (tax): BE09607788085
Ondernemingsnummer: 2625701904
Hoofdstad (capital): 343,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 609,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in EVERTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EVERTS
(Get full report from official database of BE for EVERTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor EVERTS
Addition kinds of activities for EVERTS

275403. Kalender- en kaartafdrukken, behalve zaken, gravure | Calendar and card printing, except business, gravure
07810201. Landschapsarchitecten | Landscape architects
22820400. Tapijt- en tapijngaren: draaien, wikkelen of spoelen | Carpet and rug yarn: twisting, winding, or spooling
29110703. Nafteenzuren | Naphthenic acids
38519903. Intraoculaire lenzen | Intraocular lenses
47249900. Reisbureaus, nec | Travel agencies, nec
50999913. Zonnebril | Sunglasses

Werken bij EVERTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EVERTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EVERTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EVERTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider DD/NAP (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Kinrooi zijn wij op zoek naar een medewerker voor de beton. Je werkt in 2 ploegen of in de nacht. Je wil fysiek zwaar werk, wil werken in een stoffige omgeving.

  • ERVAREN ELEKTRICIEN DOMOTICA --> REGIO SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ELEKTRICIEN bij onze klant zullen jou taken bestaan uit : · Je staat in voor het aanleggen van de elektrische installatie in grote woningen en villas. · Installatie van kabelgoten. · Kappen en slijpen van inbouwdozen, sleuven voor bekabelingen. · Trekken en aansluiten van bekabelingen. · Plaatsen en aansluiten van verlichting, stopcontacten, enz. · Plaatsen en aansluiten van zekeringskasten. · Het installeren van onderdelen van domotica-systemen (lichtsturing, luidsprekers, enz) · Interventies aan elektrische installaties. · Je bent van begin tot einde betrokken tijden het project.

  • Customer operations agent (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij werken als customer operations agent voor onze klant in Zaventem? Je staat in voor het beheer van exportdossiers. Je geeft vanuit het beheer intructies door naar de douaneafdeling. Je verifiëert dangerous goods documenten. Je factureert de zendigen op een correctie manier. Je volgt het volledige verloop van exportzendigen op (track& trace). Je zorgt voor een tijdige, klantvriendelijke en correcte informatie uitwisseling met de klant. Je informeert je klant op een pro-actieve manier over eventuele problemen met zendigen. Je registreert klachten en volgt deze op, je neemt de nodige acties om de klachten zo snel mogelijk te verhelpen.

  • Planner/project-coördinator (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Plannen en organiseren van de buitendienst (zeer wisselende planningen, rekening houden met klanten, wijzigingen,...) - Werfbezoeken. Ter plaatse inschattingen maken van de werken - materialen bestellen bv hoogtewerker,... - veiligheid van de werken bepalen,... - techniekers informeren over de werken, de nodige materialen,...

  • PROJECTLEIDER ELEKTRICITEIT (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider elektriciteit zijn we op zoek naar iemand die projecten van A tot Z kan opvolgen. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor de voorbereiding uitvoering en opvolging van projecten; Plannen van personeel en materiaal; Toezien op kwaliteit en veiligheid; Budget nauwlettend in de gaten houden; Administratieve opvolging van het project; Aansturen en motiveren van medewerkers op de werf en op kantoor; Contacten onderhouden met opdrachtgever leveranciers en onderaannemers.

  • Huishoudhulpen regio Gooreind (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor huishoudelijk werk bij particulieren in de ruime regio van Brasschaat: voornamelijk poetsen maar ook strijken, boodschappen doen, koken en eventueel kleine naaiwerkjes. Je kan rekenen op een uurrooster naar eigen wensen en tal van andere voordelen. Bovendien begeleiden we je persoonlijk vanaf de eerste kennismaking met de klanten.

  • Jobstudent bediening (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE POTTEKIJKER

    Type: Studentenjob

    Voor de bediening zowel tijdens het academiejaar als tijdens de vakanties zijn wij op zoek naar toffe studenten om ons team te versterken. Je ontvangt de gasten en wijst hen een tafel toe. Je geeft hen de menukaart en neemt even later hun bestellingen op. Je serveert de gerechten en de dranken. Daarna reken je af en ruim je de tafels op.

  • LOGISTIEK ARBEIDER - MAGAZIJNIER (KOZEN)

    Regio: KOZEN

    Bedrijf: VANBRABANT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een toeleveringsbedrijf voor de fruitteelt met hieraan gekoppeld een tuin- en hobbycenter . Je staat voornamelijk in voor de dienstverlening aan onze fruittelers: Uitwegen van voedings-, meststoffen en zaden Je helpt onze klanten met het inladen van hun producten Laden en lossen van bestel- en vrachtwagens Je staat in om alles netjes te stockeren en te ordenen (zakken, bulkgoederen, ...) Uiteraard hou je ook je werkplek en magazijn proper en netjes Daarnaast kan je op rustigere momenten aan de slag in onze winkel: Winkelrekken vullen Klanten informeren Magazijnstock aanvullen Ook help je onze klanten door: Kleine leveringen uit te voeren Afhalingen te doen met een bestelwagen Om je taak lichter te maken krijg je een heftruck en verreiker ter beschikking!

  • planner verpakkingsafdeling (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je analyseert op weekbasis en op dagbasis de voorraadbehoeften. Je maakt een wekelijkse planning op die bepaalt welk product er op welke lijn verpakt zal worden. De planning volg je dagelijks op en stuur je bij waar nodig. Je communiceert efficiënt met medewerkers van de Supply Chain afdeling en teamleiders van de productieafdeling. Je maakt een lange termijn planning op, op basis van je inzicht in het logistieke proces, de minimum stocks, verkoopcijfers en forecasts.

  • IBIC - (Junior) Projectleider (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: IBIC

    Type: Vaste Job

    Wij zijn IBIC – specialist in totaalprojecten groendaken en daktuinen KMO – kantoor gelegen in Aartselaar Toekomstgericht – met oog voor ecologie en duurzaamheid Internationaal kader - onderdeel van de Soprema group Groeiend – altijd klaar voor een volgende uitdaging Jij mag Bijleren – via een opleiding op maat op jouw tempo groeien tot projectleider Begeleiden – van projecten regio Antwerpen, Oost- en West-Vlaanderen Coördineren – van werfbezetting, werkmiddelen, vorderingen, facturatie, oplevering,.. Overleggen – van het budget en de projectinhoud met de commercieel verantwoordelijke Opmaken – van meetstaten, materiaalbonnen en offertes Communiceren – met de teams op de werven, leveranciers, onderaannemers,…

  • Zelfstandig thuisverpleegkundige (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: THUISVERPLEGING RUTH WUYLENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Ruth Wuylens is op zoek naar een zelfstandig thuisverpleegkundige voor regio Waasmunster. Het takenpakket ziet er als volgt uit: Je verzorgt de patiënt in zijn totaliteit en dit in zijn thuisomgeving. Zorgen zijn: patiënten wassen, kleden, scheren, wondzorgen, inspuitingen, palliatieve zorgen, psychische zorgen, stomazorg en TPN. Het soicale aspect dient ervoor te zorgen dat de patiënt vertrouwen heeft in zijn verpleegkundige en dat de patiënt zich op zijn gemak voelt. Je registreert dagelijks je bezoek en het patiëntendossier.

  • RESERVE Industrieel reinigers Deinze / Nazareth 2018 (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Deinze & Nazareth zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van EVERTS in sociale netwerken
Look for responds of EVERTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor EVERTS. Laat een reactie achter voor EVERTS. EVERTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EVERTS. Leave a respond for EVERTS. EVERTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EVERTS op de google maps. Adres en contacten EVERTS
Location of EVERTS on the google maps. Address and contacts of EVERTS

Andere gerelateerde bedrijven als come EVERTS EVERTS: INTERIEUR GILIS | GARAGE PATRIZIO | Remo NV | AU FIL D?ARIANE | K. WANDELS

Other related companies as EVERTS: INTERIEUR GILIS | GARAGE PATRIZIO | Remo NV | AU FIL D?ARIANE | K. WANDELS

EVERTS is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EVERTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09607788085. Het bedrijf EVERTS bevindt zich op het adres: KUILSTRAAT 21; 3680; MAASEIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 343,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 609,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in EVERTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EVERTS is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EVERTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EVERTS, openstaande posities, locatie van EVERTS op de kaart.

EVERTS is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is EVERTS, company assigned to the tax number BE09607788085. The company EVERTS is located at the address: KUILSTRAAT 21; 3680; MAASEIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 343,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 609,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Elektrische installaties voor woningen. Products created in EVERTS were not found.
The main activity of EVERTS is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of EVERTS is not available. You also can look at reviews of EVERTS, open positions, location of EVERTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EVERTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EVERTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EVERTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EVERTS, employees, financial statistics.