ERIC LAURENT

Contactgegevens ERIC LAURENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERIC LAURENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERIC LAURENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA LIGNE 3; 7387; HONNELLES, België

Telefoon (phone): 65750358 (+32-65750358) 65750358 (+32-65750358)

Fax (fax): +32 (87) 688-20-98 +32 (87) 688-20-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERIC LAURENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERIC LAURENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERIC LAURENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERIC LAURENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERIC LAURENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERIC LAURENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERIC LAURENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERIC LAURENT
Products information ERIC LAURENT

BTW identificatienummer (tax): BE07246826171
Ondernemingsnummer: 9699798583
Hoofdstad (capital): 117,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 366,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in ERIC LAURENT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERIC LAURENT
(Get full report from official database of BE for ERIC LAURENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERIC LAURENT
Addition kinds of activities for ERIC LAURENT

3548. Lasapparatuur | Welding apparatus
385199. Ophthalmic goods, nec | Ophthalmic goods, nec
30691001. Batterijdozen, potten of onderdelen, hard rubber | Battery boxes, jars, or parts, hard rubber
37990202. Electrocars, voor het vervoeren van golfers | Electrocars, for transporting golfers
39991101. Vliegtuigmodellen, behalve speelgoed | Airplane models, except toy
80110201. Ambulant chirurgisch centrum | Ambulatory surgical center

Werken bij ERIC LAURENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERIC LAURENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERIC LAURENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERIC LAURENT. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG Lasser (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Tig-lassen van starre en flexibele buisleidingen

  • Reachtruckchauffeur (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Dendermonde zijn we op zoek naar een warmbloedige reachtruckchauffeur. Je wordt namelijk te werk gesteld in de diepvries. Geen nood, je reachtruck heeft een verwarmde cabine die je zelden hoeft te verlaten. Voornaamste taak is het nemen en wegzetten van palletten.

  • Dringend 2 huishoudhulpen gezocht regio De Panne Quality Time Dienstencheques (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: QUALITY SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens het stijgend aantal nieuwe klanten, zijn we alweer dringend op zoek naar gemotiveerde, ervaren en betrouwbare huishoudhulpen. Je staat in voor het onderhoud van de woning van de klant : schoonmaken, wassen en strijken, ramen, eventueel eten klaarmaken, behoren tot het takenpakket. Je werkt steeds bij dezelfde klanten op dezelfde dagen. Ervaring in het poetsen is een absolute must. Het poetsen kent geen geheimen meer voor jou!

  • Werken als huishoudhulp Herenthout (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Verkoopsmedewerker (m/v) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als verkoopsmedewerker zal U: - de klanten bedienen - de toonbank schoonmaken - helpen met het bereiden van kleine gerechten

  • JOBSTUDENT VERPLEEGKUNDIGE (MELSBROEK)

    Regio: MELSBROEK

    Bedrijf: NATIONAAL MS CENTER

    Type: Studentenjob

    Je wil op regelmatige basis komen werken als jobstudent • Je werkt mee aan de revalidatie en behandeling van personen met multiple sclerose of andere chronische neurologische aandoeningen • Je maakt deel uit van een gedreven team van zorgkundigen en verpleegkundigen • Je wordt ingezet in de weekends en vakantieperioden volgens jouw beschikbaarheidskalender.

  • Student Accountant - Hoofdkantoor Pizza Hut (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Leveranciersboekhouding: dagelijkse boekhoudverrichtingen, inboeken van in- en uitgaande facturen) Bijhouden financiële dagboeken Opmaken klantenfacturen Controle van de correcte toepassing van de financiële procedures.

  • Communicatieverantwoordelijke - Beroepenpunt (SINT-JOOST-TEN-NODE)

    Regio: SINT-JOOST-TEN-NODE

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Vaste Job

    Het Beroepenpunt heeft als doel om een uniek aansprekingspunt te zijn voor iedereen in Brussel die vragen heeft over het beroepsleven. De verschillende organisaties gericht op studies, opleiding, werk en ondernemerschap worden hier samengebracht. De communicatieverantwoordelijke hangt direct af van de directrice van het Beroepenpunt. Werkt samen aan: Opstellen van het extern communicatieplan van het Beroepenpunt -De verwachtingen van de partners en gebruikers van het Beroepenpunt bundelen -De doelgroepen voor de externe communicatie bepalen en de geschikte kanalen selecteren -Het communicatieplan opstellen samen met de communicatiediensten van Actiris en Bruxelles Formation Werkt samen aan: Het communicatieplan in actievoorstellen vertalen -De specifieke projecten aansturen en uitvoeren (organisatie van evenementen, opstellen van flyers, documentatie en activiteitenverslagen, pers- en mediacampagnes, website, sociale netwerken) -De aanwezigheid van het Beroepenpunt op de sociale netwerken verzekeren -De website bijwerken en up-to-date houden (in samenwerking met de consulenten van het Beroepenpunt) -Het beheer, de opvolging en de bijwerking van de externe communicatie dragers verzekeren (print) -Het communicatiemateriaal (print) ter beschikking stellen en de stock beheren (in samenwerking met het secretariaat van het Beroepenpunt) Realiseert: De public relations bij de partners, de overheid enz. onderhouden -De aanwezigheid van het Beroepenpunt op beurzen verzekeren, in samenwerking met de consulenten -De activiteiten van het Beroepenpunt naar de pers toe promoten -De contacten met de pers in de brede zin van het woord (geschreven pers, audiovisuele pers, gratis bladen, web enz.) onderhouden -De perscommuniqués en persdossiers opstellen -De phototheek van het Beroepenpunt beheren Werkt samen aan: Over de toepassing van het grafisch charter waken bij de interne medewerkers, de externe medewerkers en de onderaannemers.

  • Payroll Officer (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Als payroll officer ben je verantwoordelijk voor een tijdige en correcte payrollverwerking voor een 200 tal arbeiders in samenwerking met het sociaal secretariaat. Je verwerkt zeer accuraat de tijdsregistratie en volgt alle payroll materie op. - Je ondersteunt het management  en jouw HR collega’s met diverse rapporten en statistieken. - Het opvolgen van de sociale wetgeving en sociaaljuridische topics is jouw sterkte en je kan deze vertalen naar het management, jouw collega’s en de medewerkers. - Verder geef je vorm aan een aantal projecten in het kader van de efficiëntieverbetering en automatisatie van de HR processen. Zo kan je eveneens een kostenbewust HR beleid realiseren in lijn met de bedrijfsobjectieven. - Je formuleert voorstellen tot verbetering inzake tijdsregistratie, planning, payrolling, personeelsgegevens, hospitalisatieverzekering, medische controle en andere gerelateerde topics. - Binnen deze domeinen en door jouw geactualiseerde en nauwkeurige kennis bied je geloofwaardigheid en service aan alle stakeholders. Jouw vlotte communicatiestijl zorgt voor een laagdrempelig en toegankelijk HR. - Je rapporteert aan de HR Manager van de site en werkt in een tandem met de HR Officer. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is actief in de voedingssector en dé grootste speler op de Belgische markt. Om hun enthousiast team te versterken in de vestiging te Kallo zijn ze op zoek naar een Payroll Officer. Samen werken jullie mee aan de groei van het bedrijf.

  • kapster/kapper (BAZEL)

    Regio: BAZEL

    Bedrijf: POLDERVLIET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn dringend op zoek naar een kapster die op zelfstandige basis bij osn wil werken We hebben 87 bewoners die wekelijks langs komen voor brushings, mis en plis, permanent, knippen enz Kapsalon ter beschikking! Uren/ planning zelf te bepalen Starten binnen 1 a 2 weken

  • Brainbridge - Senior Test Leader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description The Atlassian lead is responsible for the configuration, maintenance and sustainability of all applications related to the Atlassian stack and further development tools. The list of applications contains: Jira Confluence Bitbucket Jenkins SonarQube Responsibilities Main SPOC for all application-related knowledge and configuration Configuring of all applications for various departments and stakeholders, both within IT and Business Foresee regular updates of applications and related plugins Bring best practices and proactive ideas on how to evolve the used tools, including possibilites of moving to Cloud, with view on license savings & possibiliteis Work within a virtual team of “admins” of other applications, including HP ALM and others, to bring forth a sustained usage of all tools, with a decent level of integration Profile Technical skills: Must be able to deal with various stakeholders and priority management, have a proactive mindset to guide other department and business in the usage of the various applications. Personal skills: The following interpersonal skills are key at professional level: Stakeholder management and perception management Ability to build trust, and an open and transparent working climate High “get it done“ & mobilization capabilities

  • Hulpkapster (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: VANHEE GERDA

    Type: Flexijob

    haar wassen, kleuring aanbrengen,permanent neutraliseren,brushing en watergolf uitvoeren...wij bieden U een gezellige ,huiselijke werkomgeving

Zoek naar antwoorden van ERIC LAURENT in sociale netwerken
Look for responds of ERIC LAURENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERIC LAURENT. Laat een reactie achter voor ERIC LAURENT. ERIC LAURENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERIC LAURENT. Leave a respond for ERIC LAURENT. ERIC LAURENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERIC LAURENT op de google maps. Adres en contacten ERIC LAURENT
Location of ERIC LAURENT on the google maps. Address and contacts of ERIC LAURENT

Andere gerelateerde bedrijven als come ERIC LAURENT ERIC LAURENT: Deliens F | Dieu L | Delvigne-Van Biesen M | M. DE SMET | MEGAPOOL MECHELEN

Other related companies as ERIC LAURENT: Deliens F | Dieu L | Delvigne-Van Biesen M | M. DE SMET | MEGAPOOL MECHELEN

ERIC LAURENT is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERIC LAURENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07246826171. Het bedrijf ERIC LAURENT bevindt zich op het adres: RUE DE LA LIGNE 3; 7387; HONNELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 117,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 366,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in ERIC LAURENT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ERIC LAURENT is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERIC LAURENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERIC LAURENT, openstaande posities, locatie van ERIC LAURENT op de kaart.

ERIC LAURENT is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERIC LAURENT, company assigned to the tax number BE07246826171. The company ERIC LAURENT is located at the address: RUE DE LA LIGNE 3; 7387; HONNELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 117,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 366,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Elektrische installaties voor woningen. Products created in ERIC LAURENT were not found.
The main activity of ERIC LAURENT is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ERIC LAURENT is not available. You also can look at reviews of ERIC LAURENT, open positions, location of ERIC LAURENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERIC LAURENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERIC LAURENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERIC LAURENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERIC LAURENT, employees, financial statistics.