ELOV VICTOR

Contactgegevens ELOV VICTOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELOV VICTOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELOV VICTOR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHEM DU BEAU VALLON 34; 5100; NAMEN (GROOT), België

Telefoon (phone): 81570812 (+32-81570812) 81570812 (+32-81570812)

Fax (fax): +32 (56) 388-41-85 +32 (56) 388-41-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELOV VICTOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELOV VICTOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELOV VICTOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELOV VICTOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELOV VICTOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELOV VICTOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELOV VICTOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELOV VICTOR
Products information ELOV VICTOR

BTW identificatienummer (tax): BE02776214599
Ondernemingsnummer: 3175842285
Hoofdstad (capital): 915,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 141,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in ELOV VICTOR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELOV VICTOR
(Get full report from official database of BE for ELOV VICTOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELOV VICTOR
Addition kinds of activities for ELOV VICTOR

7832. Bewegende theaters, behalve de inrijlaan | Motion picture theaters, except drive-in
01339900. Suikerriet en suikerbietjes, nec | Sugarcane and sugar beets, nec
24210301. Aangepaste zagerij | Custom sawmill
34840101. Grenade launchers | Grenade launchers
38250207. Diode en transistor testers | Diode and transistor testers

Werken bij ELOV VICTOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELOV VICTOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELOV VICTOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELOV VICTOR. Looking for open vacancies in other companies

  • Productievoorbereider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf te Oudenaarde zijn wij dringend op zoek naar een productie voorbereider. Taken : - Opstellen van en voorbereiden van productie-orders gebaseerd op diverse parameters zoals beschikbare grondstoffen en verwachte levertermijnen ; - Coördinatie met de verantwoordelijke van de planning, alsook met andere collega's van andere afdelingen zoals sales, expeditie en klachtenbehandeling ; - Controle na de productie van de output tegenover de verwerkte grondstoffen ; - Technische fiches, met name de verwachtingen van de klanten, helpen beheren ; - Diverse administratieve taken gerelateerd aan productie en administratie van de producten Profiel : - Niveau professioneel bachelor ; - Sterk logisch redeneervermogen aanwezig, gezien vele (rekenkundige) optimalisaties ; - Goed kunnen functioneren onder bepaalde tijdsdruk ; - Nederlands zeer goed, Frans/Engels begrijpen, Duits is een pluspunt ; - Kunnen functioneren in een klein en flexibel team ; - Punctueel en gestructureerd kunnen werken ; - Voldoende affiniteit om hoofdzakelijk met software te werken Gezien de specifieke inhoud van deze functie, zal de nieuwe persoon intern opgeleid worden.

  • Customer Service Agent (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: T-OFFICE SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service Agent ben je binnen het team het centrale aanspreekpunt voor de klant(en) voor wie je de logistieke dienstverlening vlekkeloos aanstuurt en opvolgt:  Je bewerkt en verdeelt alle documenten naar de juiste persoon en/of diensten.  Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling, evenals de loodsmedewerkers;  Track and Tracing van zendingen bij Integrators.  Je bereidt de facturatie voor, signaleert onduidelijkheden en bedenkt oplossingen.  Je legt prioriteiten in samenspraak met je klant en collega's.  Je bent tevens verantwoordelijk voor het up-to-date houden van je procedures en werkinstructies. 

  • ALLROUND BOEKHOUDKUNDIG BEDIENDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent samen met de hoofdboekhoudster verantwoordelijk voor de leveranciersboekhouding . Je controleert en verwerkt de aankoopfacturen, voert betalingen uit en onderhoudt contacten met leveranciers. Je staat open voor ad hoc projecten/taken zoals controle fiscale schulden en beheer van diverse enquê;tes. Je bent het eerste aanspreekpunt inzake verzekeringen (wagenpark, burgerlijke aansprakelijkheid bouwwerken, machinebreuk) en volgt alles op van A tot Z.

  • Huishoudhulp/poetshulp Tongeren (dienstencheques) (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: PUUUR TONGEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp regio Ramsel (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Young Talent - student logistiek management - 3 dagen / week (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een internationaal transportbedrijf in Antwerpen (Noord) zoeken we een professionele bachelorstudent logistiek management. Je ondersteunt op verschillende afdelingen én krijgt de kans om praktijkervaring op te doen.

  • STAGEPLAATS/INTERNSHIP (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Zoek je nog een toffe en leerrijke stageplaats? Droom je van een job in de fieldmarketing-sector? Benieuwd hoe het er allemaal achter de schermen aan toe gaat? Dan is een stage bij Europromotion misschien iets voor jou! Europromotion N.V. is het toonaangevend multichannel sales & fieldmarketing bedrijf, met kantoren gelegen te Wommelgem. Met een jong en dynamisch team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Als stagiair Event Management/Office Management/Marketing/Communicatie/Internationaal Ondernemen/.. sta je de Project Manager bij met volgende taken : Administratieve voorbereiding van de promotionele activiteiten zoals o.a. het opmaken en verzenden van contracten, het verzamelen van informatie, het opmaken van rapporteringen in Excel, ...; Bijwonen van vergaderingen met de promo-teams en het opstellen en geven van briefings; Telefonische en/of schriftelijke contacten met de uitvoerders (promo-teams, merchandisers, animatrices, ...)

  • Jobstudent medewerker fotoshoot (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het maken van fotoshoots van de nieuwe collecties kledij. Deze foto's worden vervolgens op onze website geplaatst. Daarnaast help je sporadisch ook mee in de winkel bij de verkoop en het bedienen van de klanten.

  • Lesgever Engels in naschoolse opvang (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Dagdagelijks komen kinderen in contact met Engels, liedjes op de radio, een spel dat ze spelen en zoveel meer. De bedoeling is dat je kinderen een eerste kennismaking geeft met Engels, ze hebben op school nog geen Engels gehad maar willen al eens proeven van de taal op een leuke en actieve manier. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven schooldagen tussen 16.00 en 17.00 aan kinderen tussen 8 en 12 in Deurne en Antwerpen. Je werkt aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en leert zo de kinderen op een leuke manier het engels aan. Er is een lesprogramma voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Bewakingsagent Winkels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FACT SECURITY

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een bewakingsagent voor in het centrum van Antwerpen en rond Antwerpen. Je staat in voor de controle van de winkel ter preventie van winkeldiefstal. Je voert controleacties uit aan de uitgang.

  • Projectmanager piping (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Word jij aanvoerder van onze projecten? Deze job biedt je een unieke technische uitdaging in de HVAC-sector. Je bent de temperatuurvoeler op verschillende werven en stuurt ploeg- en werfleiders aan. Jij bent de extractie van de wensen van klanten, de pulsie naar je collega’s. Je hebt een metsersoog voor technisch correcte offertes en bereidt de facturatie voor. De keuze voor de benodigde materialen en arbeid ligt in jouw handen. Je maakt as built dossiers op. Je bent verantwoordelijk voor projecten van €5000 tem €250.000 Kortom: werven renderen onder je leiding.

  • Psycholoog kinderen (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: THERAPIECENTRUM ZANDHOVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    U geeft therapie aan kinderen en jongeren en hun context. Het gaat om individuele begeleidingen, ouderbegeleiding, ondersteuning van anderen die betrokken zijn, zoals bijvoorbeeld de klasleerkracht. Belangrijke klachten waarvoor bij ons een hulpvraag wordt gesteld zijn emotionele problemen, verwerkingsproblemen (rouw, echtscheiding), ADHD, ASS, psychosomatische klachten, slaapproblemen, problemen in de sociale vaardigheden… Een expertise in hoogbegaafdheid is een meerwaarde. Er is in de praktijk mogelijkheid tot het geven van groepstrainingen.

Zoek naar antwoorden van ELOV VICTOR in sociale netwerken
Look for responds of ELOV VICTOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELOV VICTOR. Laat een reactie achter voor ELOV VICTOR. ELOV VICTOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELOV VICTOR. Leave a respond for ELOV VICTOR. ELOV VICTOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELOV VICTOR op de google maps. Adres en contacten ELOV VICTOR
Location of ELOV VICTOR on the google maps. Address and contacts of ELOV VICTOR

Andere gerelateerde bedrijven als come ELOV VICTOR ELOV VICTOR: Mission Locale d'Ixelles asbl pour l'emploi et la formation | Ceepal NV | DANIEL DEPUYDT | ADE ADVANCED DATA ENGINEERING | A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV

Other related companies as ELOV VICTOR: Mission Locale d'Ixelles asbl pour l'emploi et la formation | Ceepal NV | DANIEL DEPUYDT | ADE ADVANCED DATA ENGINEERING | A.P.C. ANTWERPSE POMPEN CENTRALE NV

ELOV VICTOR is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELOV VICTOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02776214599. Het bedrijf ELOV VICTOR bevindt zich op het adres: CHEM DU BEAU VALLON 34; 5100; NAMEN (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 915,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 141,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in ELOV VICTOR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ELOV VICTOR is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELOV VICTOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELOV VICTOR, openstaande posities, locatie van ELOV VICTOR op de kaart.

ELOV VICTOR is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELOV VICTOR, company assigned to the tax number BE02776214599. The company ELOV VICTOR is located at the address: CHEM DU BEAU VALLON 34; 5100; NAMEN (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 915,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 141,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Elektrische installaties voor woningen. Products created in ELOV VICTOR were not found.
The main activity of ELOV VICTOR is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ELOV VICTOR is not available. You also can look at reviews of ELOV VICTOR, open positions, location of ELOV VICTOR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELOV VICTOR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELOV VICTOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELOV VICTOR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELOV VICTOR, employees, financial statistics.