ELEKTRO AERTS

Contactgegevens ELEKTRO AERTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELEKTRO AERTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELEKTRO AERTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GUIDO GEZELLESTRAAT 152; 2630; AARTSELAAR, België

Telefoon (phone): 38871979 (+32-38871979) 38871979 (+32-38871979)

Fax (fax): +32 (2) 138-18-10 +32 (2) 138-18-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELEKTRO AERTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELEKTRO AERTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELEKTRO AERTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELEKTRO AERTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELEKTRO AERTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELEKTRO AERTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELEKTRO AERTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELEKTRO AERTS
Products information ELEKTRO AERTS

BTW identificatienummer (tax): BE08180938720
Ondernemingsnummer: 5256103515
Hoofdstad (capital): 471,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 521,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in ELEKTRO AERTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELEKTRO AERTS
(Get full report from official database of BE for ELEKTRO AERTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELEKTRO AERTS
Addition kinds of activities for ELEKTRO AERTS

3647. Voertuigverlichting | Vehicular lighting equipment
505199. Metalen servicecentra en kantoren, nec | Metals service centers and offices, nec
16290502. Mijn laden en lossen station bouw | Mine loading and discharging station construction
23960402. Zeefdruk op stofartikelen | Screen printing on fabric articles
39140200. Nickel zilverwerk | Nickle silverware
39319903. Muziekinstrumenten, elektrisch en elektronisch, nec | Musical instruments, electric and electronic, nec
50440400. Adressen en mailing machines | Addressing and mailing machines
79220600. Kostuum- en landschapsontwerp diensten | Costume and scenery design services
94119902. Onderwijs kantoor, niet-opererende | Education office, nonoperating

Werken bij ELEKTRO AERTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELEKTRO AERTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELEKTRO AERTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELEKTRO AERTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent medewerker slachthuis (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor zowel administratieve taken als hands-on op de werkvloer. Je takenpakket bestaat onder andere uit: - Het stempelen van varkens. - Het wegen van bestellingen. - Het klaarzetten van bestellingen. - Het noteren van gewichten en de administratieve opvolging hiervan.

  • Gemotiveerde Verpakker in vaste shift (HOREBEKE)

    Regio: HOREBEKE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je stuurt de verpakkingslijn aan: je stelt de printers en de wegers in en zorgt ervoor dat het correcte programma wordt gebruikt. Je pakt de producten in volgens de doorgekregen bestelling en stapelt ze nadien op de pallet (tussen de 5 en de 10kg per zak). Je houdt doorheen het productieproces alles proper zodat er geen contaminatie ontstaat. Je doet ook aan kwaliteitscontrole: Op geregelde tijdstippen voer je onderwater testen uit, je doet aan metaaldetectie, je meet de restwaarde van zuurstof en de sulfietwaarden. Vooraleer je alles naar expeditie stuurt, voer je ook nog een goede visuele controle uit.

  • Tuinarbeider M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Londerzeel zijn wij heel dringend op zoek naar een ervaren tuinman/tuinvrouw. Je kan o.a. : - Hagen scheren - Gras maaien - Bomen onderhouden - Verticuteren - Planten - ........ Tuinaanleg zou een groot pluspunt zijn maar is niet noodzakelijk.

  • Draaier - Frezer (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een onderneming in de regio Moeskroen, we zoeken op en daaier-frezer : Functie : - Je staat in voor draai-, frees-, boor-, en zaagwerk op zowel conventionele als NC-gestuurde machines - Je werkt op een vlotte manier met al deze metaalbewerkingsmachines - Je produceert zelfstandig werkstukken aan de hand van en werkstuktekening - Je werkt aan stukken voor productieorders en aan onderdelen voor kalibers en matrijzen - Je controleert jouw afgewerkte producten met de gepaste meetinstrumenten - Je helpt mee om jouw afdeling ordelijk en net te houden - Je krijgt je opdrachten van de werkplaatsverantwoordelijke

  • Automation engineer (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functionele analyse opstellen van project. Werkings- en bedieningsprincipe van machinelijn bepalen op basis van de wensen en noden van de eindklant. Bepalen benodigde componenten (sensoren motorsturingen PLC?) ondersteuning bieden aan elektrisch tekenaars installateurs bordenbouwers? Ontwerp en programmatie van software en bedieningsschermen. Opstart van machinelijn binnen het bedrijf. Functionele testen van volledige machinelijn uitvoeren. Opstart en afstelling van de machinelijn bij de eindklant. Opleiding eindgebruiker en opvolging installatie tot oplevering. Service op bestaande installaties.

  • HVAC monteur (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf regio Zwevegem zijn wij op zoek naar een HVAC monteur. Ervaring is geen must, maar een zekere leergierigheid wel! Je komt terecht in een bedrijf dat investeert in jouw toekomst en waar je vooral zal instaan voor renovatie en herstellingswerken. Je komt vooral terecht bij particulieren en je werkt je project af van A tot Z. Dit kan gaan van mazoutketels vervangen tot gasketels, nieuwbouwprojecten, herstellingen, kleine elektriciteitswerken, tegels zetten als een valse wand bouwen. Hoe polyvalenter je bent hoe beter, en een rijbewijs B is een must zodat je vlot bij de klant geraakt. Heb je enkel ervaring in een van deze takken, aarzel dan zeker niet, het is vooral je mentaliteit en de wil om bij te leren die belangrijk zijn!

  • Keukenhulp (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Genk zijn wij op zoek naar kandidaten die willen werken als Keukenhulp. Samen met de collega's zul jij instaan voor het bereiden van de gekende gerechten voor de selfservice toog. Jij zal instaan voor de grootkeuken, dit gaat van desserts tot warme keuken en koude keuken.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZEVERGEM (ZEVERGEM)

    Regio: ZEVERGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zevergem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • Student zorg of verpleegkunde wzc De Meers (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: WOON EN ZORGCENTRUM DE MEERS

    Type: Studentenjob

    De Meers in Waregem is een woonzorgcentrum van het OCMW met een hart voor zorg en zin in zorg. Wij bieden een aangepaste woongelegenheid aan bejaarden en jongere zorgbehoevenden ongeacht hun filosofische, ethische, culturele en politieke overtuiging of hun financiële situatie. Wij leggen de klemtoon op kwalitatief hoogstaande zorg voor onze bewoners. Daarnaast streven wij ook naar een positief werkklimaat waarin onze medewerkers zich kunnen ontplooien. Interesse om tijdens de weekends of om deze zomer aan de slag te gaan als jobstudent verpleging of verzorging in wzc De Meers? Contacteer dan zo snel mogelijk de personeelsdienst van OCMW Waregem: 056 62 87 40 of [email protected] of https://www.jobsolutions.be/register/803/personal

  • PRAKTIJKTRAINER TUINAANLEG MET ERVARING (LIMBURG) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding in één van volgende groen cursussen: gebruik en basisonderhoud van tuinmachines (kettingzaag, bosmaaier, haagschaar, hakselaar,…); planten en snoeien; constructies en verhardingen; ... U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

Zoek naar antwoorden van ELEKTRO AERTS in sociale netwerken
Look for responds of ELEKTRO AERTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELEKTRO AERTS. Laat een reactie achter voor ELEKTRO AERTS. ELEKTRO AERTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELEKTRO AERTS. Leave a respond for ELEKTRO AERTS. ELEKTRO AERTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELEKTRO AERTS op de google maps. Adres en contacten ELEKTRO AERTS
Location of ELEKTRO AERTS on the google maps. Address and contacts of ELEKTRO AERTS

Andere gerelateerde bedrijven als come ELEKTRO AERTS ELEKTRO AERTS: Baldewijns BVBA | Close M | COMMERCIALE DES COIFFEURS | M.P.A. | MICHEL VERMEULEN

Other related companies as ELEKTRO AERTS: Baldewijns BVBA | Close M | COMMERCIALE DES COIFFEURS | M.P.A. | MICHEL VERMEULEN

ELEKTRO AERTS is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELEKTRO AERTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08180938720. Het bedrijf ELEKTRO AERTS bevindt zich op het adres: GUIDO GEZELLESTRAAT 152; 2630; AARTSELAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 471,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 521,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in ELEKTRO AERTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ELEKTRO AERTS is Educatieve diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELEKTRO AERTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELEKTRO AERTS, openstaande posities, locatie van ELEKTRO AERTS op de kaart.

ELEKTRO AERTS is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELEKTRO AERTS, company assigned to the tax number BE08180938720. The company ELEKTRO AERTS is located at the address: GUIDO GEZELLESTRAAT 152; 2630; AARTSELAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 471,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 521,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Elektrische installaties voor woningen. Products created in ELEKTRO AERTS were not found.
The main activity of ELEKTRO AERTS is Educational Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ELEKTRO AERTS is not available. You also can look at reviews of ELEKTRO AERTS, open positions, location of ELEKTRO AERTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELEKTRO AERTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELEKTRO AERTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELEKTRO AERTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELEKTRO AERTS, employees, financial statistics.