DOMINIQUE DELGOTALLE

Contactgegevens DOMINIQUE DELGOTALLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOMINIQUE DELGOTALLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DOMINIQUE DELGOTALLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROMEINSESTEENWEG 177; 1800; VILVOORDE, België

Telefoon (phone): 22677591 (+32-22677591) 22677591 (+32-22677591)

Fax (fax): +32 (53) 892-74-48 +32 (53) 892-74-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOMINIQUE DELGOTALLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOMINIQUE DELGOTALLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOMINIQUE DELGOTALLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOMINIQUE DELGOTALLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOMINIQUE DELGOTALLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOMINIQUE DELGOTALLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOMINIQUE DELGOTALLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOMINIQUE DELGOTALLE
Products information DOMINIQUE DELGOTALLE

BTW identificatienummer (tax): BE06211914062
Ondernemingsnummer: 5861175537
Hoofdstad (capital): 554,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 752,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in DOMINIQUE DELGOTALLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOMINIQUE DELGOTALLE
(Get full report from official database of BE for DOMINIQUE DELGOTALLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DOMINIQUE DELGOTALLE
Addition kinds of activities for DOMINIQUE DELGOTALLE

15420302. Service station constructie | Service station construction
20749903. Lecithine, katoenzaad | Lecithin, cottonseed
38290404. Machines voor vermoeidheidsproeven, industrieel: mechanisch | Fatigue testing machines, industrial: mechanical
73639905. Medische hulpdienst | Medical help service
80729904. Orthodontische apparaten productie | Orthodontic appliance production

Werken bij DOMINIQUE DELGOTALLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOMINIQUE DELGOTALLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOMINIQUE DELGOTALLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOMINIQUE DELGOTALLE. Looking for open vacancies in other companies

  • diensthoofd technische uitvoerende dienst (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: LOCHRISTI GEMEENTE

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    zie vacaturebericht

  • Lader/losser vrachtwagens (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde losse arbeiders die bereid zijn om containers te lossen. De containers bevatten rollen met zonwering. Die rollen wegen gemiddeld 50 kg. Er worden gemiddeld 150 tot 300 rollen gelost in 2 uur tijd. Je doet dit samen met een collega.

  • Huishoudhulpen in Riemst/Tongeren/Lanaken (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin om mensen te helpen met hun huishouden en ben je sociaal ingesteld en daarbij zin om je eigen werkuren te bepalen in samenspraak met ons... dan ben jij de persoon die wij zoeken!!! Mogelijke plaatsen van tewerkstelling zijn Riemst, Tongeren of Lanaken.

  • Huishoudhulp regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Omwille van verdere uitbreiding zijn wij steeds op zoek naar huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Boortmeerbeek en omgeving

  • Werken als huishoudhulp Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oud-Heverlee – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Voltijdse huishoudhulp Waregem M/V. (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • STUDENTEN VOOR WEEKENDWERK (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: RUCADIS BVBA

    Type: Studentenjob

    Voor onze Spar-Express winkel te Hasselt zoeken wij gemotiveerde studenten om tijdens het schooljaar in het weekend te werken op zaterdag of zondag jobinhoud : -kassawerk -aanvulwerk -maken van belegde broodjes -voorverpakken van kazen en charcuterie

  • Huisarts (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: WGC Daenshuis vzw

    Type: Vaste Job

    erkend geaccrediteerd huisarts voor een langdurig engagement evidence based medicine als belangrijke basis zien goede kennis van talen : Nederlands,Frans, Engels multidisciplinaire opvolging van de patiënt in overleg met verschillende disciplines (verpleging, maatschappelijk werk, kiné, psycholoog) week- en weekendwachten opnemen binnen de georganiseerde lokale wachtdienst

  • TALENT MANAGER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf in de regio van Ieper gaan wij op zoek naar een talent manager. Jij zal: - instaan voor de ontwikkeling van de competenties van de medewerkers en werkt een beleid uit hierover. - behoefteanalyses uitvoeren rond opleidingen. - loopbaanpaden uitstippelen. - de interne doorgroei van medewerkers stimuleren. - rapporteren aan de HR manager.

  • Projectingenieur Infrastructuur (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Mercor

    Type: Vaste Job

    Voor de opvolging en coördinatie van een aantal grotere infrastructuur projecten in het Antwerpse zijn wij op zoek naar een projectingenieur infrastructuur. Je hebt de verantwoordelijkheid over uiteenlopende projecten in de waterbouw. Je begeleidt de projecten van de ontwikkeling tot en met de realisatie met veelvuldig overleg met allerlei stakeholders. De voorbereidende studies zoals de technische ontwerpen, milieueffectenrapportage, ruimtelijke uitvoeringsplannen en stabiliteitsstudies worden door jou uitgevoerd of gecoördineerd. Je maakt aanbestedingsdossiers op en zorgt voor de aanvraag van de stedenbouwkundige vergunning. Je leidt zowel technisch als administratief de uitvoering van de werken in nauwe samenwerking met de werfleiders.

Zoek naar antwoorden van DOMINIQUE DELGOTALLE in sociale netwerken
Look for responds of DOMINIQUE DELGOTALLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOMINIQUE DELGOTALLE. Laat een reactie achter voor DOMINIQUE DELGOTALLE. DOMINIQUE DELGOTALLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOMINIQUE DELGOTALLE. Leave a respond for DOMINIQUE DELGOTALLE. DOMINIQUE DELGOTALLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOMINIQUE DELGOTALLE op de google maps. Adres en contacten DOMINIQUE DELGOTALLE
Location of DOMINIQUE DELGOTALLE on the google maps. Address and contacts of DOMINIQUE DELGOTALLE

Andere gerelateerde bedrijven als come DOMINIQUE DELGOTALLE DOMINIQUE DELGOTALLE: COIFFURE INGE | ERIC DUMONT | JEAN-MARC MICHAUX | NIJNTJE | SAUWENS ROLAND

Other related companies as DOMINIQUE DELGOTALLE: COIFFURE INGE | ERIC DUMONT | JEAN-MARC MICHAUX | NIJNTJE | SAUWENS ROLAND

DOMINIQUE DELGOTALLE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DOMINIQUE DELGOTALLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06211914062. Het bedrijf DOMINIQUE DELGOTALLE bevindt zich op het adres: ROMEINSESTEENWEG 177; 1800; VILVOORDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 554,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 752,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in DOMINIQUE DELGOTALLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DOMINIQUE DELGOTALLE is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOMINIQUE DELGOTALLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOMINIQUE DELGOTALLE, openstaande posities, locatie van DOMINIQUE DELGOTALLE op de kaart.

DOMINIQUE DELGOTALLE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is DOMINIQUE DELGOTALLE, company assigned to the tax number BE06211914062. The company DOMINIQUE DELGOTALLE is located at the address: ROMEINSESTEENWEG 177; 1800; VILVOORDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 554,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 752,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Elektrische installaties voor woningen. Products created in DOMINIQUE DELGOTALLE were not found.
The main activity of DOMINIQUE DELGOTALLE is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DOMINIQUE DELGOTALLE is not available. You also can look at reviews of DOMINIQUE DELGOTALLE, open positions, location of DOMINIQUE DELGOTALLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOMINIQUE DELGOTALLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOMINIQUE DELGOTALLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOMINIQUE DELGOTALLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOMINIQUE DELGOTALLE, employees, financial statistics.