DEVIJVER

Contactgegevens DEVIJVER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEVIJVER: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEVIJVER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOORSELSTRAAT 298; 3080; TERVUREN, België

Telefoon (phone): 27670677 (+32-27670677) 27670677 (+32-27670677)

Fax (fax): +32 (65) 962-85-85 +32 (65) 962-85-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEVIJVER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEVIJVER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEVIJVER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEVIJVER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEVIJVER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEVIJVER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEVIJVER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEVIJVER
Products information DEVIJVER

BTW identificatienummer (tax): BE06741729736
Ondernemingsnummer: 1083496093
Hoofdstad (capital): 242,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 696,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in DEVIJVER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEVIJVER
(Get full report from official database of BE for DEVIJVER)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEVIJVER
Addition kinds of activities for DEVIJVER

5932. Gebruikt winkelartikelen | Used merchandise stores
32920402. Koppelingsvlakken, asbest | Clutch facings, asbestos
35450309. Chucks: boor, draaibank of magnetisch (gereedschapstoebehoren) | Chucks: drill, lathe, or magnetic (machine tool accessories)
36120313. Reactor transformatoren | Reactor transformers
37130205. Car carrier lichamen | Car carrier bodies
37699905. Neuskegels, geleide raketten | Nose cones, guided missiles
82449900. Bedrijfs- en secretariële scholen, nec | Business and secretarial schools, nec

Werken bij DEVIJVER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEVIJVER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEVIJVER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEVIJVER. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot je taken behoren: Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens/containers alsook voor het in- en uitpakken van goederen. Je neemt daarna plichtsbewust en met oog voor detail jouw stuk van de administratieve afhandeling op. Je controleert hierbij de nodige documenten (vrachtbrieven, CMR’s, douanedocumenten enz.). Je werkt, samen met je collega’s, het logistieke proces kwalitatief af. Je toont je flexibel in het ondersteunen van andere cellen van de afdeling logistiek. Je houdt vast aan gestelde doelen, maar wisselt van aanpak, invalshoek of gedragstijl om ze te bereiken.

  • Heftruckchauffeur regio Deinze 2 ploegen & vaste nacht (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tempo-Team Deinze zoekt, voor een voedingsbedrijf te Nazareth, een heftruckchauffeur met ervaring & geldig attest. Dit voor een tijdelijke voltijdse functie die zeker loopt tot voorjaar 2019.

  • Chauffeur C met elektrische kennis - hersteller straatlichten - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een arbeider om aan straatlichten te werken in de regio Kortrijk.

  • Heftruck chauffeur te Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het bedrijf werd opgericht in 1928 door Henri Essers en is intussen uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven in Europa op het vlak van transport en logistiek voor sectoren als chemie, farmaceutica/healthcare en kwalitatief hoogstaande goederen. De afgelopen jaren kende het bedrijf een stevige uitbreiding, te danken aan de autonome groei en een aantal strategische overnames. In 2017 boekte H.Essers een omzet van 646 miljoen €. Het bedrijf telt momenteel 975.000 m² magazijnruimte, een vloot van 1.460 trekkers en 3.050 aanhangwagens en heeft meer dan 6.270 medewerkers verdeeld over 70 vestigingen in 17 landen in West- en Oost- Europa. Naast de hoofdzetel in Genk (België), heeft H.Essers een tweede thuisbasis in Roemenië.

  • Chauffeur C laden/lossen te Oudenburg en later Merelbeke (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor hun nieuwe magazijn in Merelbeke is dit bedrijf op zoek naar een chauffeur C. Je bent bereid om eerst nog tijdelijk te werken in het magazijn te Oudenburg om dan in het derde kwartaal van 2019 te starten in Merelbeke. Wat houdt deze job in? Je rijdt naar verschillende filialen en laadt en lost de goederen bij de klant. Het is belangrijk dat je dagelijks correct en tijdig de bestellingen bij de klant levert. Je start dagelijks om 6u30. Op vrijwillige basis werk je soms eens op zaterdag. Wat biedt het bedrijf jou? Een uitdagende en afwisselende job in een groeiend bedrijf. Een aantrekkelijk loonpakket met extra-legale voordelen zoals maaltijdcheques, een bonus en een groepsverzekering.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio As (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio As en omgeving

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Groot Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent schoonmaak weekendwerk regio Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt een jobstudent voor elke weekend (zaterdag en zondag) om ons vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in kantoren, regio Knokke-Heist. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Weekendwerk: Werkuren: Zaterdag: van 6u30 tot 8u30 en van 8u45 tot 9u15 ; van 11u tot 12u en van 12u15 tot 12u45 (4u--> 125% betaald!) Zondag: van 6u30 tot 9u en van 18u tot 19u (3,5u--> 200% betaald!)

  • Student installatie zonnepanelen (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een expert in zonnepanelen, zijn we op zoek naar een student die extra ondersteuning kan bieden. Jouw taken bestaan onder andere uit het reinigen van de panelen, alsook helpen bij de montage en installatie. Wil je graag een centje bijverdienen? We zijn op zoek naar een vaste student dus hopen vaak met jou samen te werken!

  • Software engineer bedrijfsautomatisatie / RFID / procescontrole (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als software engineer/developer ontwikkel je in C#. Je analyseert de vraag van de klant. Je kneedt de softwarepakketten op maat. Je werkt een oplossing uit die je uitvoert ter plaatse bij de klant. Je werkt in team samen aan projecten die draaien op web, windows en mobiele platformen. Je bezoekt klanten ter plaatse. Als developer/software engineer rapporteer je aan het hoofd software development.

  • Laborant chemie (2 ploegen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Ze staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. Ze onderhouden wereldwijd een netwerk van ca. 2000 kantoren en laboratoria met meer dan 100.000 werknemers. De divisie Oil, Gas & Chemicals is gespecialiseerd in de inspectie van chemicaliën, petroleum en vloeibare gassen en is in deze activiteiten marktleider in België. Momenteel zoeken wij voor deze divisie in de haven van Antwerpen een enthousiaste Laborant petrochemicals (vroege/late). We zoeken kandidaten voor chemicals en petrochemicals. Functie: · Ofwel doe je kwaliteitscontrole op petroleum- en aanverwante producten (XRF, AAS, UV, motoren voor performantie, IR, GC, …) met behulp van de meest modern uitgeruste laboratoriumapparatuur, ofwel werk je op chemicals waar je kwaliteitscontrole doet op gassen en chemicaliën (GC, IR, HPLC,....). · Je verzorgt de interpretatie van de analyseresultaten, steunend op internationale en federale normeringen

  • Flexijob keukenmedewerker/afwasser (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BELGE

    Type: Flexijob

    Een job voor één of meerdere avonden per week als bijverdienste. Daguren zijn ook mogelijk .Zowel studenten als flexijobbers komen in aanmerking. Hulp bieden aan het keukenteam tijdens de service

Zoek naar antwoorden van DEVIJVER in sociale netwerken
Look for responds of DEVIJVER in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEVIJVER. Laat een reactie achter voor DEVIJVER. DEVIJVER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEVIJVER. Leave a respond for DEVIJVER. DEVIJVER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEVIJVER op de google maps. Adres en contacten DEVIJVER
Location of DEVIJVER on the google maps. Address and contacts of DEVIJVER

Andere gerelateerde bedrijven als come DEVIJVER DEVIJVER: SYLVIA'S | Limme M | MARC DECONINCK | PETER DOUBEL | YVAN GILSON

Other related companies as DEVIJVER: SYLVIA'S | Limme M | MARC DECONINCK | PETER DOUBEL | YVAN GILSON

DEVIJVER is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEVIJVER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06741729736. Het bedrijf DEVIJVER bevindt zich op het adres: MOORSELSTRAAT 298; 3080; TERVUREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 242,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 696,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in DEVIJVER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEVIJVER is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEVIJVER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEVIJVER, openstaande posities, locatie van DEVIJVER op de kaart.

DEVIJVER is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEVIJVER, company assigned to the tax number BE06741729736. The company DEVIJVER is located at the address: MOORSELSTRAAT 298; 3080; TERVUREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 242,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 696,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Elektrische installaties voor woningen. Products created in DEVIJVER were not found.
The main activity of DEVIJVER is National Security and International Affairs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DEVIJVER is not available. You also can look at reviews of DEVIJVER, open positions, location of DEVIJVER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEVIJVER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEVIJVER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEVIJVER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEVIJVER, employees, financial statistics.