BOOMS JACQUES ELECTRICITE

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • BOOMS JACQUES ELECTRICITE
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • BOOMS JACQUES ELECTRICITE

Contactgegevens BOOMS JACQUES ELECTRICITE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOOMS JACQUES ELECTRICITE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOOMS JACQUES ELECTRICITE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU CASINO 7; 5190; JEMEPPE-SUR-SAMBRE, België

Telefoon (phone): 71783978 (+32-71783978) 71783978 (+32-71783978)

Fax (fax): +32 (86) 194-97-63 +32 (86) 194-97-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOOMS JACQUES ELECTRICITE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOOMS JACQUES ELECTRICITE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOOMS JACQUES ELECTRICITE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOOMS JACQUES ELECTRICITE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOOMS JACQUES ELECTRICITE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOOMS JACQUES ELECTRICITE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOOMS JACQUES ELECTRICITE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOOMS JACQUES ELECTRICITE
Products information BOOMS JACQUES ELECTRICITE

BTW identificatienummer (tax): BE02251892089
Ondernemingsnummer: 5977081298
Hoofdstad (capital): 585,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 881,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in BOOMS JACQUES ELECTRICITE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOOMS JACQUES ELECTRICITE
(Get full report from official database of BE for BOOMS JACQUES ELECTRICITE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOOMS JACQUES ELECTRICITE
Addition kinds of activities for BOOMS JACQUES ELECTRICITE

2084. Wijnen, brandewijn en brandewijngeesten | Wines, brandy, and brandy spirits
26770000. enveloppen | Envelopes
36630206. Televisie monitoren | Television monitors
50880302. Vliegtuigen en onderdelen, niet inbegrepen | Aircraft and parts, nec
70339902. Camping | Campsite
78220202. Filmverhuur, film | Film rental, motion picture

Werken bij BOOMS JACQUES ELECTRICITE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOOMS JACQUES ELECTRICITE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOOMS JACQUES ELECTRICITE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOOMS JACQUES ELECTRICITE. Looking for open vacancies in other companies

  • installateur Sanitair M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je functie bestaat vooral uit het installeren en onderhouden van centrale verwarming, sanitair in nieuwbouw als renovatie.

  • Chauffeur CE met ADR (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij voor onmiddellijke opstart een Chauffeur CE met ADR voor onmiddellijk opstart. Je hebt reeds ervaring in ADR je bent volledig in orde met Medische Schifting, Code 95 en ADR. Dit gaat om dagritten steeds te vertrekken van Menen.

  • Huishoudhulp regio Blanden, Oud-Heverlee (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en strijken, en kunnen ook aangevuld worden met wassen, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • ENTHOUSIASTE STUDENT: 3 ZATERDAGEN BESCHIKBAAR (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Onze klant zet een grote flyer actie op poten en daarvoor hebben we een enthousiaste sociale persoon nodig!  De bedoeling is dat je 3 zaterdagen 17/11 - 24/11 & 01/12 flyers uitdeelt!   

  • Jobstudent zaterdagwerk Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële studenten die iedere zaterdag kunnen werken van 09u tot 18u! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan!

  • Jobstudent technische en administratieve ondersteuning (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: S BILT

    Type: Studentenjob

    S.Bilt is een studiebureau in Klein-Willebroek dat veel te bieden heeft. Het kantoor is vlot bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Je wordt verwelkomd door aangename en behulpzame collega's. Als student zal je instaan voor de technische en administratieve ondersteuning, zowel algemeen als voor projecten. Je helpt je collega's waar nodig. Ervaring en handigheid met de meest courrante Office paketten, waaronder zeker Excel, is een must! Kennis van Autocad is een pluspunt, maar geen vereiste.

  • Student weekdagen (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: T-INTERIM AALST

    Type: Studentenjob

    Je zal werken voor een gekende winkelketen, waar teamwerk centraal staat. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant te Erembodegem zijn wij op zoek naar studenten die op geregelde basis wensen te werken tijdens de week.

  • Gepassioneerde veiligheidscoördinator brand- en noodplanning! (m/v) (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gekend en goed draaiend bedrijf gespecialiseerd in de verwerking van radioactieve afvalstoffen en de ontmanteling van nucleaire installaties, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven veiligheidscoördinator! Je biedt ondersteuning bij de interne noodplanorganisatie en brandpreventie binnen de dienst Veiligheid, Beveiliging en Milieu. Het takenpakket omvat het volgende: – Uitwerken van veiligheidsrichtlijnen – Optimaliseren van de huidige noodplanwerking – Organiseren en coördineren van interne noodplanoefeningen en opleidingen – Voorbereiden en begeleiden van stuurgroepvergaderingen – Opvolgen van nieuwe wet- en regelgeving en het implementeren ervan – Leiden van grote veiligheidsprojecten (bijv. de nucleaire noodplanoefening in 2019) – Ondersteunen van de dienst brandpreventie op administratief gebied – Inplannen van onderhoudswerkzaamheden aan gebouwen en infrastructuur

  • Mechanical Engineer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KH Engineering België NV

    Type: Vaste Job

    Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technische specificaties en data sheets voor zowel static- als rotating equipment. * Meest voorkomende soorten equipment: tanks, vaten, heat-exchangers, pompen, compressoren.  * Basiskennis voor bijbehorende elektromotoren, laadarmen, slangen(torens), mixers, pig-stations, etc. en kennis van de verschillende materialen, isolatie, coating, … komt hierbij goed van pas.  * Op de hoogte van ATEX- en PED-richtlijnen. Als mechanical engineer werk je zelfstandig of wordt je aangestuurd door een senior engineer en/of projectleider. Je onderhoudt in sommige gevallen rechtstreeks contact met de opdrachtgever en/of leverancier. Een schriftelijke verslaglegging en rapportage behoren tot de taken.

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Jabbeke (Varsenare) (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als m/v: Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Jabbeke Functie • Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. • Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. • Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor. • Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

Zoek naar antwoorden van BOOMS JACQUES ELECTRICITE in sociale netwerken
Look for responds of BOOMS JACQUES ELECTRICITE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOOMS JACQUES ELECTRICITE. Laat een reactie achter voor BOOMS JACQUES ELECTRICITE. BOOMS JACQUES ELECTRICITE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOOMS JACQUES ELECTRICITE. Leave a respond for BOOMS JACQUES ELECTRICITE. BOOMS JACQUES ELECTRICITE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOOMS JACQUES ELECTRICITE op de google maps. Adres en contacten BOOMS JACQUES ELECTRICITE
Location of BOOMS JACQUES ELECTRICITE on the google maps. Address and contacts of BOOMS JACQUES ELECTRICITE

Andere gerelateerde bedrijven als come BOOMS JACQUES ELECTRICITE BOOMS JACQUES ELECTRICITE: JEAN JOLLING | Amicone Jean-Pierre | HUIS LA BELLA | VCLB-CENTRUM | Teekemann Graphics

Other related companies as BOOMS JACQUES ELECTRICITE: JEAN JOLLING | Amicone Jean-Pierre | HUIS LA BELLA | VCLB-CENTRUM | Teekemann Graphics

BOOMS JACQUES ELECTRICITE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOOMS JACQUES ELECTRICITE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02251892089. Het bedrijf BOOMS JACQUES ELECTRICITE bevindt zich op het adres: RUE DU CASINO 7; 5190; JEMEPPE-SUR-SAMBRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 585,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 881,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in BOOMS JACQUES ELECTRICITE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOOMS JACQUES ELECTRICITE is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOOMS JACQUES ELECTRICITE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOOMS JACQUES ELECTRICITE, openstaande posities, locatie van BOOMS JACQUES ELECTRICITE op de kaart.

BOOMS JACQUES ELECTRICITE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOOMS JACQUES ELECTRICITE, company assigned to the tax number BE02251892089. The company BOOMS JACQUES ELECTRICITE is located at the address: RUE DU CASINO 7; 5190; JEMEPPE-SUR-SAMBRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 585,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 881,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Elektrische installaties voor woningen. Products created in BOOMS JACQUES ELECTRICITE were not found.
The main activity of BOOMS JACQUES ELECTRICITE is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BOOMS JACQUES ELECTRICITE is not available. You also can look at reviews of BOOMS JACQUES ELECTRICITE, open positions, location of BOOMS JACQUES ELECTRICITE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOOMS JACQUES ELECTRICITE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOOMS JACQUES ELECTRICITE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOOMS JACQUES ELECTRICITE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOOMS JACQUES ELECTRICITE, employees, financial statistics.