BART GHEERAERT

Contactgegevens BART GHEERAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BART GHEERAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

BART GHEERAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WAGENMAKERSSTRAAT 29; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56227151 (+32-56227151) 56227151 (+32-56227151)

Fax (fax): +32 (64) 517-60-50 +32 (64) 517-60-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BART GHEERAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BART GHEERAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BART GHEERAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BART GHEERAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BART GHEERAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BART GHEERAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BART GHEERAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BART GHEERAERT
Products information BART GHEERAERT

BTW identificatienummer (tax): BE04537597656
Ondernemingsnummer: 8880218505
Hoofdstad (capital): 240,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 322,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in BART GHEERAERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BART GHEERAERT
(Get full report from official database of BE for BART GHEERAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor BART GHEERAERT
Addition kinds of activities for BART GHEERAERT

599300. Tabakswinkels en stands | Tobacco stores and stands
07510403. Stamboom record diensten, vee | Pedigree record services, livestock
15420301. Garagebouw | Garage construction
23960000. Automotive en kleding versieringen | Automotive and apparel trimmings
32950202. Klei voor petroleumraffinage, chemisch verwerkt | Clay for petroleum refining, chemically processed
35420202. Krimpmachines, metaal | Crimping machinery, metal
35940000. Vloeistofpompen en motoren | Fluid power pumps and motors
37319900. Scheepsbouw en reparatie, nec | Shipbuilding and repairing, nec

Werken bij BART GHEERAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BART GHEERAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BART GHEERAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BART GHEERAERT. Looking for open vacancies in other companies

  • HR Officer / Business Support medewerker (contract van 1 jaar) m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als HR Officer/ medewerker Business Support lever je op administratief en logistiek vlak support aan het bedrijf om klanten- en medewerkers- tevredenheid te vergroten. Je zet jouw administratieve en cijfermatige skills in om een professionele dienstverlening te garanderen en bent verantwoordelijk voor: Contractadministratie: Je doet al het nodige om de administratie van de contracten van klanten, medewerkers en leveranciers (freelancers) correct en tijdig te laten verlopen. Verlenen van algemene support aan contractors, klanten, collega's en leveranciers: Als vaste contactpersoon zal je algemene vragen van klanten, interne stafmedewerkers en contractors beantwoorden en/of doorverwijzen naar het betreffende departement. Facturatie (aan- en verkoopfacturen) Rapporteringen: opmaken basisrapporteringen, support bij financiële analyses, beheer provisies contractors HR support (incl. voorbereiden loons- & personeelsadministratie) waaronder opvolgen arbeidsongevallen, opvragen en nakijken timesheets, sociale documenten en vakantieattesten, verblijfs- en werkvergunningen beheren, administratieve ondersteuning opleidingen. Je werkt hiervoor nauw samen met de collega's binnen de betreffende Business Units van Professional Staffing.

  • Magazijnier/Chauffeur C (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker verpakking/chauffeur C zal je instaan voor het verpakken van charcuterie. Je zal eveneens enkele dagen per week leveringen doen bij klanten met de vrachtwagen (rijbewijs C). Je zal werken van maandag tem vrijdag. En dit van 6u30 tem 14u50.

  • WAREHOUSEMANAGER VLEESWARENFABRIKANT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een vleeswarenfabrikant in het Gentse, zijn we op zoek naar een warehousemanager voor de food terminal. Ben je in het bezit van een bachelor- of masterdiploma? Heb je reeds een eerste ervaring achter de rug als leidinggevende in een productiebedrijf? Ben je hands-on en super gemotiveerd? Dan is deze job zeker iets voor jou? Als warehousemanager zal je takenpakket voornamelijk bestaan uit: Je zal een 25-tal personen aansturen, je bent hun aanspreekpunt Je rapporteert zowel rechtstreeks aan de plantmanager als aan de supply chain manager Je bent verantwoordelijk voor het plannen, coördineren, optimaliseren en opvolgen van alle productieactiviteiten (verpakking en expeditie) Je kan zowel op korte als op lange termijn de objectieven bereiken Je helpt mee de bedrijfs-en productiestrategie te formuleren Je controleert de kwaliteit van de producten om de normen te behalen Enzovoort Je werkt van maandag tot en met vrijdag binnen daguren.

  • Telenet (Ountbound project) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het project Telenet zijn we dringend op zoek naar commerciële verkooptalenten. Je belt klanten oude klanten en prospecten op om hen te overtuigen om zich aan te sluiten bij Telenet. De verkoop gebeurt aan de telefoon. Je kent de prijzen je kent de promoties en je kent alle voordelen zodat je die ook vlot kan overbrengen naar de klanten.

  • Meewerkend projectleider/werkvoorbereider (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Arendonk zijn we op zoek naar een meewerkend projectleider voor het aansturen van een 30-tal personen. Je bent de rechterhand van de operationeel manager. werkorders uitschrijven Techniekers opvolgen LMRA's  Techniekers bijsturen, coördineren, ... Af en toe meewerken met de techniekers Het werk verdelen Opvolging van de planning (administratief)

  • Poetshulp Rillaar V/M (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: KLIEN dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Kalken - Laarne solliciteer via sms (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student Administratie (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor te Tielt gaan we op zoek naar een student om onze administratie te versterken! Je kan je vrijmaken vanaf 8 oktober tot eind december, begin januari? Je kan je 3 dagen per week vrijmaken? Of bent veel halve dagen vrij? (Wij zijn zeker flexibel!) Dan ben jij de student die wij zoeken!! Taken: Prestaties Verlengen contracten Opmaak contracten Opvolgen studenten C4 - loonfiches meegeven Belangrijk - je hebt geen eindverantwoordelijkheid.

  • LESGEVER DANS (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les dans aan het 1ste-3de secundair op 14 november 2018 ( 13:30-14:30) in Nazareth zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Projectleider (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Vaste Job

    Functie: Als projectleider ben jij het aanspreekpunt voor onze grote klanten. Van A tot Z ben jij verantwoordelijk voor de goede afloop van het project. Jij bent er voor de klant bij elke vraag en elk probleem, waarbij je hen door je elektrische en technische kennis met raad en daad kan bijstaan.Naast onze klanten ben je ook het aanspreekpunt van onze techniekers. Je kan leiding geven, geeft de juiste richting aan en helpt hen verder met iedere vraag. We verwachten van jou dat je… ●Een diploma secundair onderwijs hebt in de richting elektriciteit of elektromechanica, bij voorkeur met specialisatiejaar Industriële Elektriciteit; ●Een ruime bagage hebt aan technische kennis, zoals elektriciteit (industrieel en huishoudelijk), domotica, CCTV, beveiliging, distributie, automatisering; ●Technische calculaties kan maken van installaties met bijhorende offertes; ●Commercieel ingesteld bent. Voor er aan een project begonnen kan worden moet het uiteraard eerst verkocht worden; ●Probleemoplossend kan denken. Je bent pas gelukkig als ieder probleem van de klant opgelost is.

  • DV00518 Q&D / Pre-press medewerker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het drukklaar maken van de digitale bestanden die door de klanten worden aangeleverd. Met oog voor detail controleer je de verschillende parameters van de digitale bestanden. Je staat in voor het vervaardigen van drukplaten voor verschillende drukpersen. Je voert kwaliteitscontroles uit inzake ingaande en uitgaande goederen. Je ontwikkelt nieuwe verpakkingen.

  • Winkelverkoop (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in de regio zijn we op zoek naar een hulp in de winkel. Je bestelt de klanten en vult rekken aan. Tewerkstelling op zaterdagvoormiddag.

Zoek naar antwoorden van BART GHEERAERT in sociale netwerken
Look for responds of BART GHEERAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor BART GHEERAERT. Laat een reactie achter voor BART GHEERAERT. BART GHEERAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BART GHEERAERT. Leave a respond for BART GHEERAERT. BART GHEERAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BART GHEERAERT op de google maps. Adres en contacten BART GHEERAERT
Location of BART GHEERAERT on the google maps. Address and contacts of BART GHEERAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come BART GHEERAERT BART GHEERAERT: LEBRUN | ANDRE DIERICK | P.Y. GILLET | VERGO ZINC SA | FA. JEURIS

Other related companies as BART GHEERAERT: LEBRUN | ANDRE DIERICK | P.Y. GILLET | VERGO ZINC SA | FA. JEURIS

BART GHEERAERT is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BART GHEERAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04537597656. Het bedrijf BART GHEERAERT bevindt zich op het adres: WAGENMAKERSSTRAAT 29; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 240,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 322,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in BART GHEERAERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BART GHEERAERT is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BART GHEERAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BART GHEERAERT, openstaande posities, locatie van BART GHEERAERT op de kaart.

BART GHEERAERT is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is BART GHEERAERT, company assigned to the tax number BE04537597656. The company BART GHEERAERT is located at the address: WAGENMAKERSSTRAAT 29; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 240,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 322,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Elektrische installaties voor woningen. Products created in BART GHEERAERT were not found.
The main activity of BART GHEERAERT is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BART GHEERAERT is not available. You also can look at reviews of BART GHEERAERT, open positions, location of BART GHEERAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BART GHEERAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BART GHEERAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BART GHEERAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BART GHEERAERT, employees, financial statistics.