ALFONS SIMONS

Contactgegevens ALFONS SIMONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALFONS SIMONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALFONS SIMONS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEIKANTSTRAAT 7; 3670; MEEUWEN-GRUITRODE, België

Telefoon (phone): 11634214 (+32-11634214) 11634214 (+32-11634214)

Fax (fax): +32 (65) 856-63-63 +32 (65) 856-63-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALFONS SIMONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALFONS SIMONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALFONS SIMONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALFONS SIMONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALFONS SIMONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALFONS SIMONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALFONS SIMONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALFONS SIMONS
Products information ALFONS SIMONS

BTW identificatienummer (tax): BE07559936523
Ondernemingsnummer: 5042694091
Hoofdstad (capital): 452,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 113,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in ALFONS SIMONS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALFONS SIMONS
(Get full report from official database of BE for ALFONS SIMONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALFONS SIMONS
Addition kinds of activities for ALFONS SIMONS

3493. Staalveren, behalve draad | Steel springs, except wire
482200. Telegraaf en andere communicaties | Telegraph and other communications
14799905. Fluorietwinning | Fluorite mining
22419906. Slang stof, buisvormig | Hose fabric, tubular
38210300. Apparatuur voor het verwarmen van laboratoria | Laboratory heating apparatus
39491100. Baseball, softball en cricket sportartikelen | Baseball, softball, and cricket sports equipment
47290105. Ticket kantoren, transport, nec | Ticket offices, transportation, nec
50469910. Onderwijsmachines, elektronisch | Teaching machines, electronic
79910000. Fysieke fitness faciliteiten | Physical fitness facilities

Werken bij ALFONS SIMONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALFONS SIMONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALFONS SIMONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALFONS SIMONS. Looking for open vacancies in other companies

  • KASSAMEDEWERKER ZEEBRUGGE - GEEN ZONDAGSWERK (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toffe supermarkt in regio Zeebrugge, zoeken wij een vrolijke kassasmedewerker. Takenpakket - Je zorgt voor een vriendelijk onthaal van onze klanten. - Je staat in voor het beheer van de kassa.

  • VRACHTWAGENMECANICIEN M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met je collega’s sta je in voor het onderhoud, reparatie en technische keuring van ons wagenpark.

  • Huishoudhulp in Zwevegem -Otegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudent callcentermedewerker (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: PASSION4BIZZ

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste jobstudenten, die aan de slag willen als interne consultant. Functieomschrijving: Afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers. Rapporteren aan je Sales Coordinator. Administratieve taken uitvoeren Offertes opmaken en opvolgen. Telefonische prospectie Competenties Jobgerelateerd: Afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers De klantenwerving administratief opvolgen en het team informeren Klanten: Kleine en middelgrote ondernemingen (kmo's) Klanten: Kleinhandelaars Persoonsgebonden: Contactvaardig zijn Commercieel zijn Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Regels en afspraken nakomen Klantgerichtheid Samenwerken als hecht team Zelfstandig werken Dienstverband: Deeltijds, Tijdelijk, Bepaalde Duur

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Bijlesgever fysica (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • PC Technicus - Regio Mechelen-Willebroek-Dendermonde (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: TDK Solutions

    Type: Vaste Job

    Als PC Technicus ga je elke dag de baan op om klanten te bezoeken in de jou toegewezen regio. Je woont bij voorkeur ergens halfweg tussen Antwerpen en Brussel. Je installeert Desktops, Laptops, printers en andere ICT apparatuur. Je staat in voor herstellingen en upgrades op hardware niveau. Je lost eenvoudige software configuratie problemen op. Daarbij maak je backups en/of restores van of naar de server. Je hebt al enige kennis van laserprinters en andere periferie. Je beheert je voorraad wisselstukken en zorgt ervoor dat defecte onderdelen teruggestuurd worden. Je verzorgt ook de hierbij horende administratie. Je wordt begeleid door een ervaren Project Leider, en gestuurd door een centrale dispatch. Een firmawagen en de nodige informaticamiddelen worden ter beschikking gesteld.

  • Calculator (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en voorcalculatie van de projecten voor infrastructuur- en grondwerken. Je bereidt prijscalculaties voor en werkt deze uit, hiervoor maak je gebruik van technische gegevens zoals plannen en lastenboeken. Je vraagt offertes aan bij onderaannemers en toeleveranciers. Je onderhoudt contacten met aannemers, je onderhandelt en vergelijkt om zo tot de beste voorwaarden te komen. Op basis van bestaande basisprijzen maak je prijsoffertes op voor de klanten. Bedrijfsprofiel: Voor een gekende speler in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een calculator.

  • Winkelmdewerker bij Panos Gent Zuid (voltijds) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI GENT ZUID

    Type: Vaste Job

    -Je werkt als winkelmedewerker in de panos te Gent Zuid en staat in voor het bedienen van klanten , bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. -Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. -Je ziet toe op HACCP je helpt bij de dogelijkse schoonmaak van de winkel, en waaktv over de kwaliteit van alle producten.

  • Logopedist(e) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Motion Center

    Type: Zelfstandige activiteit

    Motion Center is een multidisciplinaire groepspraktijk in hartje Tienen. Onze visie is "een gezonde geest in een gezond lichaam", we werken met de combinatie beweging, voeding en mentaal. Het team bestaat uit kinesitherapeuten, personal trainers, voedingsdeskundigen, psychotherapeuten en logopedisten. We bieden zowel begeleiding aan volwassenen en kinderen Wegens sterke groei van onze patiëntenbestand zijn we opzoek naar een gemotiveerde collega Logopedist(e) ter versterking van ons team. Als logopedist(e) werk je voornamelijk in de praktijk zelf maar in functie van de noden van de patiënt kan dit ook aan huis of op de school van de patiënt zijn. We werken nauw samen met scholen, CLB en andere hulpverleners om de beste dienstverlening te kunnen geven. Heb jij een Bachelor of Master diploma in de logopedische wetenschappen en heb je het zelfstandig statuut? Ben je flexibel en gemotiveerd? Kan je vlot communiceren en werk je graag samen als een hecht team? Spreek je bovendien naast de Nederlands taal ook een aardig woordje Frans? Dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken. Wij bieden jou: - Een zelfstandige activiteit in het hartje van Tienen - De mogelijkheid om je werkuren zelf te bepalen in samenspraak met het team en de patiënt - Je komt terecht in een jong en dynamisch team met toffe collega’s - Pas afgestudeerden zijn ook welkom Heb jij interesse: stuur dan je CV naar [email protected] .

  • Cognitieve gedragstherapeut (voltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een Cognitieve Gedragstherapeut. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Zaalmedewerker restaurant - flexijob (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Flexijob

    Konvert Zelzate zoekt een horecamedewerker voor een restaurant gelegen te Zelzate. Je bedient de klanten. Ervaring in de horeca is mooi meegenomen!

Zoek naar antwoorden van ALFONS SIMONS in sociale netwerken
Look for responds of ALFONS SIMONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALFONS SIMONS. Laat een reactie achter voor ALFONS SIMONS. ALFONS SIMONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALFONS SIMONS. Leave a respond for ALFONS SIMONS. ALFONS SIMONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALFONS SIMONS op de google maps. Adres en contacten ALFONS SIMONS
Location of ALFONS SIMONS on the google maps. Address and contacts of ALFONS SIMONS

Andere gerelateerde bedrijven als come ALFONS SIMONS ALFONS SIMONS: Voituron | FE. SALAMONE | Dewit Photosetting BVBA | FLEMINGS G ASSISTANCE | J. RAVEDOVITZ

Other related companies as ALFONS SIMONS: Voituron | FE. SALAMONE | Dewit Photosetting BVBA | FLEMINGS G ASSISTANCE | J. RAVEDOVITZ

ALFONS SIMONS is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALFONS SIMONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07559936523. Het bedrijf ALFONS SIMONS bevindt zich op het adres: HEIKANTSTRAAT 7; 3670; MEEUWEN-GRUITRODE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 452,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 113,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in ALFONS SIMONS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALFONS SIMONS is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALFONS SIMONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALFONS SIMONS, openstaande posities, locatie van ALFONS SIMONS op de kaart.

ALFONS SIMONS is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALFONS SIMONS, company assigned to the tax number BE07559936523. The company ALFONS SIMONS is located at the address: HEIKANTSTRAAT 7; 3670; MEEUWEN-GRUITRODE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 452,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 113,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Elektrische installaties voor woningen. Products created in ALFONS SIMONS were not found.
The main activity of ALFONS SIMONS is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ALFONS SIMONS is not available. You also can look at reviews of ALFONS SIMONS, open positions, location of ALFONS SIMONS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALFONS SIMONS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALFONS SIMONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALFONS SIMONS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALFONS SIMONS, employees, financial statistics.