ADOLPHE ROUSSEAU

Contactgegevens ADOLPHE ROUSSEAU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADOLPHE ROUSSEAU: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADOLPHE ROUSSEAU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE NESTOR-BOUILLON 3; 5377; SOMME-LEUZE, België

Telefoon (phone): 83688363 (+32-83688363) 83688363 (+32-83688363)

Fax (fax): +32 (57) 588-86-66 +32 (57) 588-86-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADOLPHE ROUSSEAU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADOLPHE ROUSSEAU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADOLPHE ROUSSEAU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADOLPHE ROUSSEAU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADOLPHE ROUSSEAU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADOLPHE ROUSSEAU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADOLPHE ROUSSEAU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADOLPHE ROUSSEAU
Products information ADOLPHE ROUSSEAU

BTW identificatienummer (tax): BE04714752197
Ondernemingsnummer: 1390014648
Hoofdstad (capital): 252,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 558,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in ADOLPHE ROUSSEAU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADOLPHE ROUSSEAU
(Get full report from official database of BE for ADOLPHE ROUSSEAU)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADOLPHE ROUSSEAU
Addition kinds of activities for ADOLPHE ROUSSEAU

10999906. Thoriumertsmijnbouw | Thorium ore mining
26529901. Dozen, krantenbord, metalen randen: gemaakt van aangekochte materialen | Boxes, newsboard, metal edged: made from purchased materials
27540702. Enveloppen: gravure printing | Envelopes: gravure printing
28939902. Gravure inkt | Gravure ink
34119902. Kan deksels en eindjes, metaal | Can lids and ends, metal
35410201. Borstelmachines (metaalbewerkingsmachines) | Brushing machines (metalworking machinery)
38250230. Standaardcellen | Standard cells
39490202. Manden (creels), vis en aas | Baskets (creels), fish and bait
63510102. Betrouwbaarheid of zekerheidsbinding | Fidelity or surety bonding

Werken bij ADOLPHE ROUSSEAU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADOLPHE ROUSSEAU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADOLPHE ROUSSEAU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADOLPHE ROUSSEAU. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinier (m/v/x) Diverse Diensten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je maait het gras, ruige terreinen, graslandperceeltjes, rietvegetaties, wegbermen en plantstroken en werkt alles mooi af. Je spit, schoffelt, wiedt, harkt, verwijdert afgestorven of vernielde planten, struiken en bomen en verzamelt bladeren. Je helpt mee bij het (her)aanleggen van groenzones door mee uit te meten volgens plan, planten aan te planten en te rooien, grond te zuiveren, om te spitten en te nivelleren, gras te zaaien, perken aan te leggen,... Je voert kleine technische werken uit zoals het plaatsen van omheiningen, aanleggen van verharding,… Je ruimt zwerfvuil en sluikstort. Je maakt paden langs en in openbare groenzones sneeuw- en ijzelvrij. Kortom, onderhoud en (her)aanleg van groen zit jou in de vingers.

  • Magazijnier 2-ploegen HOGE VERLONING te Avelgem (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier sta je in voor het laden en lossen van containers, zet je bestellingen klaar en help je waar nodig in het magazijn. Indien je over een heftruckattest beschikt dan kan je ook ingezet worden als heftruckchauffeur.

  • Productiemedewerkers gezocht VOLVO TRUCKS ! (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerker bij Volvo sta je in voor de montage en assemblage van de vrachtwagens. Je werkt in teamverband en houdt je daarbij aan de veiligheidsinstructies.

  • Zaal- en Keukenmedewerker (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een gekende brasserie in het hartje van Lier, zoeken wij een zaal- en keukenmedewerker.  Onze klant is opzoek naar een extra werkkracht voor de zaal en keuken.  Je zal dus zowel dranken als hapjes en maaltijden serveren Je behoudt steeds het overzicht over de zaal Je ruimt af en je maakt tafels schoon Je helpt in de keuken waar nodig 

  • Monteur verwarming water sanitair (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze klant in Maasmechelen is Accent Construct op zoek naar een monteur sanitair en verwarming. Jouw takenpakket binnen deze vacature bestaat uit: af- en aanvoerleidingen leggen installatie van sanitaire voorzieningen (kranen wc´s douchebakken..) radiators ophangen verwarmingselementen plaatsen Dit bij zowel particulieren als op projecten. De werven zijn meestal gelegen in Limburg.

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • HUISHOUDHULP (M/V) GISTEL (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES KUURNE IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Verpleegkundige min 19u/w - max 38u/w (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: WZC DELLEBRON

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken ter versterking en uitbreiding van ons team, een Verpleegkundige, voltijds of deeltijds, 2 postensysteem, ochtendpost van 07u00 tot..., of middagpost van .... tot 21u00, (in functie van het contract), werkend weekend 1 op 2; Je hebt een sterke affiniteit met ouderen, en bent sociaal voelend Je werkt graag in teamverband, maar bent bereid om zelfstandig te werken Je bent in staat situaties in te schatten en hebt zin voor verantwoordelijkheid Je hebt een flexibele werkhouding, bent stressbestendig Je bent in het bezit van een diploma en visum verpleegkunde Computerkennis is een pluspunt jobtijd is bespreekbaar (deeltijds tot voltijds)

  • Team Assistant Sales & Marketing departement (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Als Team Assistant van het Sales & Marketing Assistant ondersteun je de Business Unit General Medicines Belux. Dit team bestaat uit 8 managers en 20tal vertegenwoordigers. Samen met de Personal Assisstant - die tevens jouw opstart jouw mentor zal zijn - zal je administratieve ondersteuning bieden, voornamelijk op vlak van Sales en Marketing ondersteuning. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je beantwoordt vragen en verzoeken en volgt deze ook op; - Je dient de onkostennota’s van de commerciële medewerkers in en volgt ze op; - Je bereidt mailings voor; - Je stelt de contracten op voor commerciële activiteiten en volgt deze op tot de facturatie; - Je verzamelt handtekeningen; - Je staat in voor een correct en nauwkeurig klassement; - Je onderhoudt contact met verschillende partijen zowel intern als extern; - Je verwerkt staalaanvragen en volgt deze op; - Je staat in voor de leveringen van materiaal aan de commerciële medewerkers; - Je voert bestellingen in en volgt deze op tot facturatie voor het marketing team; - Je voert vertalingen uit; - Je beheert de voorraad van het promotiemateriaal; - Je staat in voor de organisatie van vergaderingen.

  • Recruiter ( als bijverdienste, bijberoep of hoofdberoep ) (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze firma zijn we opzoek naar een zelfstandig recruiter. Je gaat opzoek naar de geschikte kandidaten via jobkanalen, netwerken, bedrijven ... Je plaats vacatures Je maakt telefonische afspraken Je neemt gesprekken af. Dit kan op locatie maar je kan ook verkiezen om te werken van thuis uit. Bij opstart ga je de kandidaten begeleiden

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

Zoek naar antwoorden van ADOLPHE ROUSSEAU in sociale netwerken
Look for responds of ADOLPHE ROUSSEAU in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADOLPHE ROUSSEAU. Laat een reactie achter voor ADOLPHE ROUSSEAU. ADOLPHE ROUSSEAU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADOLPHE ROUSSEAU. Leave a respond for ADOLPHE ROUSSEAU. ADOLPHE ROUSSEAU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADOLPHE ROUSSEAU op de google maps. Adres en contacten ADOLPHE ROUSSEAU
Location of ADOLPHE ROUSSEAU on the google maps. Address and contacts of ADOLPHE ROUSSEAU

Andere gerelateerde bedrijven als come ADOLPHE ROUSSEAU ADOLPHE ROUSSEAU: Renostiel BVBA | FORTIS | BEATRICE | Janssen A | AMICALE MARCHEURS IND?P.

Other related companies as ADOLPHE ROUSSEAU: Renostiel BVBA | FORTIS | BEATRICE | Janssen A | AMICALE MARCHEURS IND?P.

ADOLPHE ROUSSEAU is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADOLPHE ROUSSEAU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04714752197. Het bedrijf ADOLPHE ROUSSEAU bevindt zich op het adres: RUE NESTOR-BOUILLON 3; 5377; SOMME-LEUZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 252,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 558,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in ADOLPHE ROUSSEAU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADOLPHE ROUSSEAU is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADOLPHE ROUSSEAU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADOLPHE ROUSSEAU, openstaande posities, locatie van ADOLPHE ROUSSEAU op de kaart.

ADOLPHE ROUSSEAU is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADOLPHE ROUSSEAU, company assigned to the tax number BE04714752197. The company ADOLPHE ROUSSEAU is located at the address: RUE NESTOR-BOUILLON 3; 5377; SOMME-LEUZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 252,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 558,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Elektrische installaties voor woningen. Products created in ADOLPHE ROUSSEAU were not found.
The main activity of ADOLPHE ROUSSEAU is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ADOLPHE ROUSSEAU is not available. You also can look at reviews of ADOLPHE ROUSSEAU, open positions, location of ADOLPHE ROUSSEAU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADOLPHE ROUSSEAU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADOLPHE ROUSSEAU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADOLPHE ROUSSEAU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADOLPHE ROUSSEAU, employees, financial statistics.