A. SUYS/ALBERT SUYS

Contactgegevens A. SUYS/ALBERT SUYS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. SUYS/ALBERT SUYS: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. SUYS/ALBERT SUYS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STANISLAS LEGRELLESTRAAT 50; 1090; JETTE/JETTE, België

Telefoon (phone): 24273734 (+32-24273734) 24273734 (+32-24273734)

Fax (fax): +32 (64) 738-13-82 +32 (64) 738-13-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. SUYS/ALBERT SUYS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. SUYS/ALBERT SUYS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. SUYS/ALBERT SUYS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. SUYS/ALBERT SUYS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. SUYS/ALBERT SUYS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. SUYS/ALBERT SUYS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. SUYS/ALBERT SUYS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. SUYS/ALBERT SUYS
Products information A. SUYS/ALBERT SUYS

BTW identificatienummer (tax): BE08550903320
Ondernemingsnummer: 6692840576
Hoofdstad (capital): 646,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 662,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in A. SUYS/ALBERT SUYS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. SUYS/ALBERT SUYS
(Get full report from official database of BE for A. SUYS/ALBERT SUYS)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. SUYS/ALBERT SUYS
Addition kinds of activities for A. SUYS/ALBERT SUYS

2281. Garen spin mills | Yarn spinning mills
027302. Schelpdierboerderijen | Shellfish farms
35239901. Cabines, tractoren en landbouwmachines | Cabs, tractors, and agricultural machinery
35680303. Aandrijfkettingen, fietsen of motorfietsen | Drive chains, bicycle or motorcycle
36619907. Telefoonkoorden, aansluitingen, adapters, enz. | Telephone cords, jacks, adapters, etc.
51360102. Handschoenen, mannen en jongens ' | Gloves, men's and boys'
63210201. Ongevallenverenigingen, wederzijds | Accident associations, mutual
73319904. Mailing service | Mailing service

Werken bij A. SUYS/ALBERT SUYS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. SUYS/ALBERT SUYS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. SUYS/ALBERT SUYS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. SUYS/ALBERT SUYS. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur / productiearbeider (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een productiearbeider die instaat voor het monteren van slangen, het dichten van stansen en het in orde houden van het magazijn. Je krijgt een interne opleiding waarna je zal instaan voor het volledige productieproces.

  • POLYVALENT ARBEIDER METAAL (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metaalarbeider sta je in voor het galvaniseren van metalen stukken. Hierbij dien je de metalen stukken aan te binden aan een hijstuig om ze te galvaniseren. Achteraf ga je de bewerkte stukken gaan opschuren tot je een glad oppervlak bereikt. Je ziet er op toe dat alles gebeurt volgens de veiligheidsvoorschriften.

  • chauffeur CE (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur ben je heel gedreven om aan de slag te gaan. Hieronder een greep van je takenpakket: Je voert bulktransport uit van veevoeders naar verschillende boerderijen in België en Nederland. Je hebt de mogelijkheid om dagritten te doen of om uit te slapen. Je voert ook fysieke arbeid uit. Je leert de buizen aan te koppelen om de veevoeders door te blazen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Damme-Sijsele-Moerkerke (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student verkoopsmedewerker bakkerij (M/V) Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen in het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

  • Nespresso Coffee Advisor te Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Customer Service Representative (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TABAKNATIE

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Representative ga je aan de slag op ons hoofdkantoor in het centrum van Antwerpen en zal je verantwoordelijk zijn voor het volledige dossierbeheer. Naast het beheren van deze dossiers sta je ook in voor de juiste communicatie naar andere afdelingen toe. Je staat dagelijks in contact met klanten, rederijen en betrokken afdelingen. Verantwoordelijkheden  Je neemt klantenorders aan en verwerkt deze volgens de procedure.  Je zorgt voor een correcte input van de gegevens in ons Tabaknatie ERP pakket.  Je bent verantwoordelijk voor de algemene administratie en opvolging van de dossiers.  Je volgt deze dossiers van a tot z op voorziet in een effectieve en efficiënte service naar de klant.  Je communiceert met interne en externe betrokken partijen.  Je stuurt de logistieke afdeling (operations) aan.  Je boekt transporten bij de afgesproken rederij of transporteur en volgt deze op.  Je behandelt de nodige documenten en certificaten (commerciële, handel en / of douane).  Je bereidt de facturatie voor.  Je voert controles uit en maakt rapporteringen op.

  • Boekhouder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s zal je instaan voor: Het inboeken van aankoopfacturen en de financiële verrichtingen van een analytische boekhouding; De kwartaalafsluitingen en de jaarlijkse afsluiting van de boekhouding en de bijbehorende controles; Ad hoc analyses en diverse rapporteringen; De BTW en fiscale aangiftes.

  • Business Controller - op zoek naar een nieuwe stap na audit? (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Wil je proeven van een job als controller in een productieonderneming? Wees er snel bij en solliciteer nu! Een productiebedrijf in regio Melle is dankzij hun zeer sterke groei op zoek naar een business controller die de rechterhand van de CFO wordt. Deze bruisende onderneming is een pionier in hun vak en wenst hun marktpositie verder te versterken. Functieomschrijving: Instaan voor; opmaken van managementrapportering kostprijsberekening van de productie marge- en product analyse, KPI's, Cost controlling budgettering, forecasting,… Financiële rapportage Optimaliseren van productieprocessen

  • European People & Talent Development Partner (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672093-inline.html?cid=Partner_VDAB Bakker & Partners is a leading search, recruitment and selection agency that stands ‘by your side’. Being there for people is our number one priority. We therefore go in search of what employees and organizations truly value. This enables us to stand united behind both candidate and client, and make the perfect match. More info on www.bakker.be. Our client is a leading international company in the chemical industry with more than 6000 employees worldwide. The head office is in the Antwerp province (Kempen). For this growing international company we were looking for a European People & Talent Development Partner. We are looking for an enthusiastic European People and Talent Development Partner who will develop, establish, implement and measure defined learning and development opportunities for the European businesses. You will bring the talent management experience to help create a best-in-class people and talent management vision for an industry leading organization. As a proven talent and people development professional, you will have the opportunity to build and develop excellence for the organization. You will report to the European HR Director. Key Responsibilities You can start from a clean slate: create, structure and evaluate all development initiatives within the European organization. You work directly with the business leaders on creating a development mindset within the organization. You are responsible for all talent/people development initiatives on European level. You co-design and execute development initiatives to accelerate organizational and team performance specifically in the areas of growth and senior level. You support the business in building leadership capability within the organization through strategically assigning individuals in roles that build skills and experience. You deploy learning and development resources as appropriate to support the learning and development strategy. You establish measurements systems for the learning and development strategy.

  • Sollicitatiedag Schoonmaak burelen regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten regio Roeselare voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

Zoek naar antwoorden van A. SUYS/ALBERT SUYS in sociale netwerken
Look for responds of A. SUYS/ALBERT SUYS in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. SUYS/ALBERT SUYS. Laat een reactie achter voor A. SUYS/ALBERT SUYS. A. SUYS/ALBERT SUYS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. SUYS/ALBERT SUYS. Leave a respond for A. SUYS/ALBERT SUYS. A. SUYS/ALBERT SUYS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. SUYS/ALBERT SUYS op de google maps. Adres en contacten A. SUYS/ALBERT SUYS
Location of A. SUYS/ALBERT SUYS on the google maps. Address and contacts of A. SUYS/ALBERT SUYS

Andere gerelateerde bedrijven als come A. SUYS/ALBERT SUYS A. SUYS/ALBERT SUYS: FRANCOIS DE SCHEPPER | CLERY SHOP | TERRE DE FEU | Gypen Jan & Michel | TECHNI SCRIPTS

Other related companies as A. SUYS/ALBERT SUYS: FRANCOIS DE SCHEPPER | CLERY SHOP | TERRE DE FEU | Gypen Jan & Michel | TECHNI SCRIPTS

A. SUYS/ALBERT SUYS is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. SUYS/ALBERT SUYS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08550903320. Het bedrijf A. SUYS/ALBERT SUYS bevindt zich op het adres: STANISLAS LEGRELLESTRAAT 50; 1090; JETTE/JETTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 646,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 662,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in A. SUYS/ALBERT SUYS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. SUYS/ALBERT SUYS is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. SUYS/ALBERT SUYS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. SUYS/ALBERT SUYS, openstaande posities, locatie van A. SUYS/ALBERT SUYS op de kaart.

A. SUYS/ALBERT SUYS is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. SUYS/ALBERT SUYS, company assigned to the tax number BE08550903320. The company A. SUYS/ALBERT SUYS is located at the address: STANISLAS LEGRELLESTRAAT 50; 1090; JETTE/JETTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 646,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 662,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Elektrische installaties voor woningen. Products created in A. SUYS/ALBERT SUYS were not found.
The main activity of A. SUYS/ALBERT SUYS is Services, Not Elsewhere Classified, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A. SUYS/ALBERT SUYS is not available. You also can look at reviews of A. SUYS/ALBERT SUYS, open positions, location of A. SUYS/ALBERT SUYS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. SUYS/ALBERT SUYS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. SUYS/ALBERT SUYS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. SUYS/ALBERT SUYS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. SUYS/ALBERT SUYS, employees, financial statistics.