LIFE STYLE DOENS

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • LIFE STYLE DOENS

Contactgegevens LIFE STYLE DOENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIFE STYLE DOENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIFE STYLE DOENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLAPSTRAAT 7; 9831; SINT-MARTENS-LATEM, België

Telefoon (phone): 92826521 (+32-92826521) 92826521 (+32-92826521)

Fax (fax): +32 (10) 953-48-40 +32 (10) 953-48-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIFE STYLE DOENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIFE STYLE DOENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIFE STYLE DOENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIFE STYLE DOENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIFE STYLE DOENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIFE STYLE DOENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIFE STYLE DOENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIFE STYLE DOENS
Products information LIFE STYLE DOENS

BTW identificatienummer (tax): BE05780426025
Ondernemingsnummer: 4960571289
Hoofdstad (capital): 903,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 318,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in LIFE STYLE DOENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische huishoudapparaten, radio and televisie Gh; Loodgieterij, verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIFE STYLE DOENS
(Get full report from official database of BE for LIFE STYLE DOENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIFE STYLE DOENS
Addition kinds of activities for LIFE STYLE DOENS

371100. Motorvoertuigen en auto's | Motor vehicles and car bodies
17210301. Vliegtuig schilderij | Aircraft painting
22620201. Bleken: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Bleaching: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
24529906. Prefab gebouwen, hout | Prefabricated buildings, wood
32510208. Partitie tegel, klei | Partition tile, clay
38450103. Bronchoscopen, electromedical | Bronchoscopes, electromedical
56990000. Diverse kleding- en accessoire winkels | Miscellaneous apparel and accessory stores
57139905. Vinyl vloerbedekking | Vinyl floor covering
63110103. Broederlijke beschermende verenigingen | Fraternal protective associations
76990700. Reparatie van ziekenhuisapparatuur | Hospital equipment repair services

Werken bij LIFE STYLE DOENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIFE STYLE DOENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIFE STYLE DOENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIFE STYLE DOENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Hotelreceptionist(e) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het merendeel van de tijd ligt jouw focus op de hotelreceptie. Je staat in voor het in orde brengen van reservaties alsook de bijhorende administratie. Verder ben je het eerste aanspreekpunt voor de hotelgasten en help je hen zo veel mogelijk verder. In drukke perioden is het mogelijk dat je ook een helpende hand bent in de bar, restaurant en seminariezalen.

  • Ploegbaas wegenbouw (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Geebets is Konvert Construct op zoek naar een ervaren ploegbaas. Als meewerkende leidinggevende zorg jij er voor dat je ploeg weet wat te doen. Ook zorg je voor de veiligheid en dat het nodige materiaal op tijd op de werf aanwezig is. Planlezen is uiteraard een vereiste, een groot verantwoordelijkheidsgevoel wordt verwacht.

  • Quality engineer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het coördineren en opvolgen van alle kwaliteitsaspecten van een bepaalde productgroep. Je bent hierbij het aanspreekpunt voor klanten leveranciers en de interne productieafdelingen. Je staat in nauw contact met de klant voor de kwaliteitsopvolging. Je maakt hierbij kwaliteitsafspraken behandelt opmerkingen voert audits uit ? Je gaat aan de slag met de verzamelde informatie om verbeteringsacties op te zetten en deze te coördineren om zo de kwaliteit van onze producten en/of systemen verder te verbeteren. Je stelt correctieve en preventieve maatregelen voor in het geval van klantenklachten en je volgt deze nauwgezet op. Je waakt over de implementatie en evaluatie van de voorgestelde oplossingen. Je beoordeelt de toegeleverde producten en goederen die door klanten werden teruggestuurd en je beslist wat de volgende acties zijn. Je evalueert en begeleidt de productieafdelingen (intern) en de leveranciers (extern) zodat de producten aan de gestelde eisen voldoen en continu verbeterd worden. Als interne auditor controleer en beoordeel je de verschillende processen. Je geeft tijdens de volledige productiecyclus advies vanuit je streven naar kwaliteit zodat de producten op een kwalitatieve manier afgeleverd worden aan de klant. Je stimuleert de productieafdelingen en leveranciers onder meer met behulp van kwaliteitscirkels. Je verzamelt beheert en rapporteert alle kwaliteitsgegevens.

  • Administratief bediende scheepsbevoorrading (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Asap Maritiem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Verrichten van de nodige werkzaamheden ten einde schepen tijdig met de vereiste goederen (voeding & drank) te bevoorraden. - Opstellen van prijsoffertes. - Uitvoeren van de bestellingen. - Verifiëren van de levering.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ROTSELAAR (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Rotselaar en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Rotselaar, Tremelo, Baal, Betekom en Keerbergen.

  • Product Specialist/Trainer (m/v) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KARCHER

    Type: Vaste Job

    Het doorlopen van de verschillende stadia tijdens het 'product introductieproces' is voor jou vertrouwde materie : na een eerste kennismaking met het nieuwe product en een grondige concurrentie analyse en 'product testing', weet jij perfect het potentieel van het nieuwe product in te schatten in overleg met de marketeer bepaal je het plan van introductie zowel intern als extern. Je weet op een overtuigende manier het nieuwe product over te brengen naar de sales afdeling en dealers. Verder speel je alle relevante informatie overzichtelijk door naar interne afdelingen. In overleg met sales en marketing ontwikkel je de gepaste trainingen per doelgroep

  • Bezorger/chauffeur Solucious Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: SOLUCIOUS

    Type: Vaste Job

    Solucious levert voedingsproducten en toebehoren aan cateraars, rust- en ziekenhuizen, scholen, horeca en particulieren. Als Solucious-bezorger ben je meer dan zomaar een vrachtwagenchauffeur. Je bent ook een diplomaat die snel praktische oplossingen vindt. Als bezorger wacht je een boeiende job die ook de nodige stressbestendigheid vereist. Want je doet meer dan de bestellingen tijdig bij de klant leveren: je bent ook het eerste aanspreekpunt voor die klant. Ook als er zich een probleem voordoet. Dankzij jouw diplomatie en commerciële instinct vind je echter snel een praktische oplossing. Eerst en vooral ben je bezorger. Het is jouw taak om alle leveringen op tijd bij de klanten (zoals grootkeukens, bedrijven of jeugdbewegingen) te krijgen. En dus moet je fysiek ook helemaal fit zijn om die grote hoeveelheden efficiënt en professioneel te leveren. Maar je allerbelangrijkste taak? Dat is zorgen dat de klanten op je dagelijkse traject tevreden zijn. En dat doe je vooral door te luisteren. Hebben ze een probleem? Dan vind jij de oplossing in een handomdraai. Gelukkig sta je er niet alleen voor en kan je steeds rekenen op je collega’s van het service center. Je standplaats bevindt zich in Bornem.

  • VOORGANGER TIJDENS AFSCHEIDSVIERING (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: PUES

    Type: Vaste Job

    U staat in als voorganger om samen met de nabestaanden een plechtigheid voor te bereiden. U heeft een luisterend oor en komt door dialoog met de nabestaanden tot een toespraak. U begeleidt de familie in hun keuze van teksten en muziek voor de viering. Ook foto’s die de familie verzameld heeft, kan je in een powerpointpresentatie verwerken. We vernemen regelmatig van de nabestaanden dat zowel deze voorbereiding als eigenlijke plechtigheid een groot deel uitmaakt van de rouwverwerking. U neemt bijgevolg uw opdracht ernstig.

  • Franchisenemer Beauty Business | Luik (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je eigen schoonheidssalon runnen, it sounds like a beautiful challenge? Je hoeft zelf alvast geen gediplomeerd schoonheidsspecialist te zijn, maar je hebt uiteraard wel de nodige passie voor het product en het vak. Het gaat ‘m hier over het runnen van een bestaande, succesvolle zaak met een tiental personeelsleden. Enkel weggelegd voor serieuze kandidaten dus (indien niet ernstig gelieve zich te onthouden).

  • Sales Manager B2B (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: BRANDS Benelux

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent een sales talent met een relevante werkervaring en ambitie in een soortgelijke functie met merken en speciaal zaken binnen lifestyle merken en fashion. Als manager werk je proactief en beschik je over een sterk analytisch vermogen en strategisch inzicht. Je beschikt over een sterke ondernemerszin, je bent een goed onderhandelaar met sterk commercieel inzichten je weet deuren te openen die voor anderen gesloten blijven. Je bent een teamplayer, flexibel, pragmatisch, hands-on, resultaatgericht en denkt mee met de organisatie naar de ontwikkeling van onze merken en business. Opleiding : professionele bachelor (of gelijkgesteld aan werkervaring/motivatie). Voeling of een achtergrond met marketing is een pluspunt. Talenkennis : Nederlands, Frans en Engels. Je bent vertrouwd met MS Office toepassingen en weet vlot om te gaan met sales ondersteunende tools.

  • Winkelmedewerker (m/v) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VASTENAVONDT

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het bedienen van klanten, bestellingen maken, alsook voor het aanvullen van de toonbank.

  • keukenmedewerker (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    Verzorgen van de koude kant in de keuken , voorbereidingen doen voor de feesten , hapjes maken ...................................

Zoek naar antwoorden van LIFE STYLE DOENS in sociale netwerken
Look for responds of LIFE STYLE DOENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIFE STYLE DOENS. Laat een reactie achter voor LIFE STYLE DOENS. LIFE STYLE DOENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIFE STYLE DOENS. Leave a respond for LIFE STYLE DOENS. LIFE STYLE DOENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIFE STYLE DOENS op de google maps. Adres en contacten LIFE STYLE DOENS
Location of LIFE STYLE DOENS on the google maps. Address and contacts of LIFE STYLE DOENS

Andere gerelateerde bedrijven als come LIFE STYLE DOENS LIFE STYLE DOENS: Metten Johan | AMAN KHAN | ERIK KEENENS | GUIDO SCHARRE | APPART-RELATIONS

Other related companies as LIFE STYLE DOENS: Metten Johan | AMAN KHAN | ERIK KEENENS | GUIDO SCHARRE | APPART-RELATIONS

LIFE STYLE DOENS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIFE STYLE DOENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05780426025. Het bedrijf LIFE STYLE DOENS bevindt zich op het adres: KLAPSTRAAT 7; 9831; SINT-MARTENS-LATEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 903,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 318,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Elektrische huishoudapparaten, radio and televisie Gh; Loodgieterij, verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in LIFE STYLE DOENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIFE STYLE DOENS is Transportuitrusting, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIFE STYLE DOENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIFE STYLE DOENS, openstaande posities, locatie van LIFE STYLE DOENS op de kaart.

LIFE STYLE DOENS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIFE STYLE DOENS, company assigned to the tax number BE05780426025. The company LIFE STYLE DOENS is located at the address: KLAPSTRAAT 7; 9831; SINT-MARTENS-LATEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 903,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 318,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Elektrische huishoudapparaten, radio and televisie Gh; Loodgieterij, verwarming and sanitaire installaties. Products created in LIFE STYLE DOENS were not found.
The main activity of LIFE STYLE DOENS is Transportation Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LIFE STYLE DOENS is not available. You also can look at reviews of LIFE STYLE DOENS, open positions, location of LIFE STYLE DOENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIFE STYLE DOENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIFE STYLE DOENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIFE STYLE DOENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIFE STYLE DOENS, employees, financial statistics.