VANDENHEEDE ELECTRICITEIT

Contactgegevens VANDENHEEDE ELECTRICITEIT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDENHEEDE ELECTRICITEIT: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDENHEEDE ELECTRICITEIT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WIJNGAARDVELD 52; 9300; AALST, België

Telefoon (phone): 53729520 (+32-53729520) 53729520 (+32-53729520)

Fax (fax): +32 (51) 480-82-72 +32 (51) 480-82-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDENHEEDE ELECTRICITEIT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDENHEEDE ELECTRICITEIT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDENHEEDE ELECTRICITEIT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDENHEEDE ELECTRICITEIT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDENHEEDE ELECTRICITEIT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDENHEEDE ELECTRICITEIT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDENHEEDE ELECTRICITEIT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDENHEEDE ELECTRICITEIT
Products information VANDENHEEDE ELECTRICITEIT

BTW identificatienummer (tax): BE08053497314
Ondernemingsnummer: 2509521484
Hoofdstad (capital): 594,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 829,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in VANDENHEEDE ELECTRICITEIT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische and elektronische apparatuur Gh; Elektrische installaties voor woningen; Industri?le elektrische installaties; Verlichting and huishoudartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDENHEEDE ELECTRICITEIT
(Get full report from official database of BE for VANDENHEEDE ELECTRICITEIT)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDENHEEDE ELECTRICITEIT
Addition kinds of activities for VANDENHEEDE ELECTRICITEIT

233901. Women's and Misses accessoires | Women's and misses' accessories
311104. Accessoires, lederen | Accessory products, leather
27520502. Kaarten, gelithografeerd | Maps, lithographed
27590401. Tijdschriften: drukwerk, nsk | Magazines: printing, nsk
28910205. Epoxy lijmen | Epoxy adhesives
34960103. Stoffen, geweven draad | Fabrics, woven wire
73730302. Waarde toegevoegde resellers, computersystemen | Value-added resellers, computer systems
76991500. Reparatie van fotografische en optische goederen apparatuur | Photographic and optical goods equipment repair services

Werken bij VANDENHEEDE ELECTRICITEIT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDENHEEDE ELECTRICITEIT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDENHEEDE ELECTRICITEIT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDENHEEDE ELECTRICITEIT. Looking for open vacancies in other companies

  • Lifttechnieker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud, reparatie en montage van de lift Je maakt een verslag op van de gemaakte reparaties en de nog uit te voeren reparaties Je voert mechanische reparaties uit Je houdt je aan de vooropgestelde veiligheidsvoorschriften

  • Heftruckchauffeur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je neemt geproduceerde palletten van de rollenband. - Je controleert de palletten en plaatst ze in de buffer. - Je voorziet de palletten van het juiste label. - Je meldt aan de vrachwagenchauffeur de plaats van laden. - Je laadt de wagens volgens de pickinglijst. - Nadat de vrachtwagenchauffeur zijn palletten afgeriemd heeft, overhandig je de documenten aan de chauffeur.

  • Dakwerker (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Actief Construct Neerpelt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant uit Lommel zijn wij op zoek naar gemotiveerde kandidaten die in de bouw willen werken. Je dag start ’s morgensvroeg in Lommel waar je samen met je team vertrekt naar de werf. Een week werk je op een werf wat verder weg maar de andere week zal je dichterbij huis werken. Dit om zoveel mogelijk rekening te houden met de werknemers. Zodra je op de werf aankomt ga je aan de slag,je staat in voor het maken of renoveren van platte daken. Onze klant werkt met EPDM of Roofing. Na je werkuren keer je terug naar Lommel om de werkbus te legen en terug aan te vullen waar nodig. Onze klant en Actief geloven in personen die graag willen bijleren. We bieden je de kans om een VCA-attest te behalen en om dakwerken aan te leren van A-Z.

  • Onderhoudstechnieker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de buurt van Aalst zijn wij opzoek naar een onderhoudstechnieker voor industriële machines. Je zal verantwoordelijk zijn voor het preventief onderhoud maar ook voor herstellingen en aanpassingen door te voeren op het moment dat er zich problemen voordoen.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bekkevoort (BEKKEVOORT)

    Regio: BEKKEVOORT

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Bekkevoort en omgeving

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wilsele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP REGIO Herentals - Olen M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

  • LESGEVER MULTIMOVE (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks multimove vanaf januari in Machelen zijn wij op zoek naar een losse lesgever. De data en uren staan nog niet vast maar is bespreekbaar in overleg met de lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • PLC Engineer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IBA ENGINEERING

    Type: Vaste Job

    Je ontwerp een PLC besturingsprogramma voor een industriële installatie. Het programma moet worden opgebouwd volgens de richtlijnen van de klant. Na het design, wordt het programma in bedrijf genomen. Dit begint met een I/O test, dan manuele bewegingen en vervolgens een automatische afloop.

  • Sales Support Maritieme Sector (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    De Missie: Je bereidt offertes voor en maakt nieuwe offertes op met behulp van ons interne besturingssysteem Naast de commerciële ondersteuning zal je worden betrokken bij de rapportage en bij de follow-up van verschillende dossiers. Je beoordeelt de actuele versus de geplande resultaten. Je belt potentiële leads en volgt deze goed op. Je onderhoudt het contact met overzeese kantoren over verschillende offertes en trends. Je werkt nauw samen met de verschillende departementen.

  • TECHNISCH AANKOPER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IPTE FACTORY AUTOMATION

    Type: Vaste Job

    Je koopt goederen aan en beheert ons leveranciersbestand. Je draagt zorg voor een efficiënte en tijdige materiaaltoevoer voor onze projecten. Je rapporteert de performance van de leveranciers en algemene aankooprapporten. Je bent verantwoordelijk voor de controle van facturen. Je onderhoudt de logistieke parameters en de algemene leveranciersdata. Je volgt de orders op en verzorgt de orderbevestigingen in het beheerssysteem.

  • Kick ass Content Editor (NL) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: EVOTIS

    Type: Vaste Job

    Ben jij de Nostradamus onder de copywriters die voorspelt wat onze lezers willen weten? Kom je net van de schoolbanken en wil je mee aan de wieg staan van Belgiës meest veelbelovende start-up? Schrijf dan sneller als je schaduw je meest originele sollicitatiebrief en wordt onze nieuwe Buldit-buddy. Buldit is een jonge en dynamische start-up met vernieuwende ideeën in de bouwsector. Wij reiken particulieren met (ver)bouwplannen inspiratie, informatie en tips aan. Aangenaam en ontspannen verbouwen, dat is onze missie. Je maakt deel uit van het redactieteam en zorgt dagelijks voor nieuwe content op onze verschillende kanalen. Onze unieke bedrijfscultuur maakt ons anders dan eender welk bedrijf. Join us and become famous!- Hoe vul je je dag? Je schrijft artikels en blogposts voor onze websites en social media Je herschrijft oude artikels en maakt ze beter op vlak van structuur en SEO Je vertaalt artikels van je Franstalige collega naar het Nederlands Je zoekt passende foto’s die je tekst helemaal af maken Je creëert inspirerende infographics die de aandacht trekken van onze lezers Je doet aan keywordanalyse en denkt mee over nieuwe onderwerpen Je helpt mee onze merkidentiteit en -persoonlijkheid uitbouwen Wat wij belangrijk vinden Vlotte pen Brede interesse in diverse onderwerpen Kritische houding ten opzichte van informatiebronnen Perfect Nederlands, goede kennis Frans is een pluspunt Creatief / Out-of-the-box-denken Open en leergierige houding Positieve vibe: zelfs de grootste azijnpisser wordt blij als jij er bent Kennis van de bouwwereld is een pluspunt maar geen vereiste Trakteren op lekkers als het jouw verjaardag is Kersvers Bachelor-diploma waar je (terecht!) supertrots op bent

Zoek naar antwoorden van VANDENHEEDE ELECTRICITEIT in sociale netwerken
Look for responds of VANDENHEEDE ELECTRICITEIT in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDENHEEDE ELECTRICITEIT. Laat een reactie achter voor VANDENHEEDE ELECTRICITEIT. VANDENHEEDE ELECTRICITEIT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDENHEEDE ELECTRICITEIT. Leave a respond for VANDENHEEDE ELECTRICITEIT. VANDENHEEDE ELECTRICITEIT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDENHEEDE ELECTRICITEIT op de google maps. Adres en contacten VANDENHEEDE ELECTRICITEIT
Location of VANDENHEEDE ELECTRICITEIT on the google maps. Address and contacts of VANDENHEEDE ELECTRICITEIT

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDENHEEDE ELECTRICITEIT VANDENHEEDE ELECTRICITEIT: E.P. ELECTRO | VALKENBORGH MUSIQUE | JOHAN DE TROYER | G. ILARI | CRE CONCEPT

Other related companies as VANDENHEEDE ELECTRICITEIT: E.P. ELECTRO | VALKENBORGH MUSIQUE | JOHAN DE TROYER | G. ILARI | CRE CONCEPT

VANDENHEEDE ELECTRICITEIT is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANDENHEEDE ELECTRICITEIT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08053497314. Het bedrijf VANDENHEEDE ELECTRICITEIT bevindt zich op het adres: WIJNGAARDVELD 52; 9300; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 594,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 829,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Elektrische and elektronische apparatuur Gh; Elektrische installaties voor woningen; Industri?le elektrische installaties; Verlichting and huishoudartikelen. Producten gemaakt in VANDENHEEDE ELECTRICITEIT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANDENHEEDE ELECTRICITEIT is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDENHEEDE ELECTRICITEIT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDENHEEDE ELECTRICITEIT, openstaande posities, locatie van VANDENHEEDE ELECTRICITEIT op de kaart.

VANDENHEEDE ELECTRICITEIT is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANDENHEEDE ELECTRICITEIT, company assigned to the tax number BE08053497314. The company VANDENHEEDE ELECTRICITEIT is located at the address: WIJNGAARDVELD 52; 9300; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 594,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 829,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Elektrische and elektronische apparatuur Gh; Elektrische installaties voor woningen; Industri?le elektrische installaties; Verlichting and huishoudartikelen. Products created in VANDENHEEDE ELECTRICITEIT were not found.
The main activity of VANDENHEEDE ELECTRICITEIT is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDENHEEDE ELECTRICITEIT is not available. You also can look at reviews of VANDENHEEDE ELECTRICITEIT, open positions, location of VANDENHEEDE ELECTRICITEIT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDENHEEDE ELECTRICITEIT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDENHEEDE ELECTRICITEIT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDENHEEDE ELECTRICITEIT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDENHEEDE ELECTRICITEIT, employees, financial statistics.