AB CONFORT CVOHA

Contactgegevens AB CONFORT CVOHA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AB CONFORT CVOHA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AB CONFORT CVOHA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FAZANTENDREEF 97; 2990; WUUSTWEZEL, België

Telefoon (phone): 36330230 (+32-36330230) 36330230 (+32-36330230)

Fax (fax): +32 (61) 630-61-42 +32 (61) 630-61-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AB CONFORT CVOHA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AB CONFORT CVOHA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AB CONFORT CVOHA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AB CONFORT CVOHA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AB CONFORT CVOHA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AB CONFORT CVOHA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AB CONFORT CVOHA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AB CONFORT CVOHA
Products information AB CONFORT CVOHA

BTW identificatienummer (tax): BE02460906982
Ondernemingsnummer: 1423522949
Hoofdstad (capital): 116,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 440,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in AB CONFORT CVOHA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische and elektronische apparatuur Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AB CONFORT CVOHA
(Get full report from official database of BE for AB CONFORT CVOHA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AB CONFORT CVOHA
Addition kinds of activities for AB CONFORT CVOHA

20910100. Vis- en zeevruchtenoepen, stoofpotjes, chowders, ingeblikt of verpakt | Fish and seafood soups, stews, chowders, canned or packaged
31990107. Stirrups, hout of metaal | Stirrups, wood or metal
33120503. Bars, ijzer: gemaakt in staalfabrieken | Bars, iron: made in steel mills
52110300. Isolatie- en energiebesparingsproducten | Insulation and energy conservation products
59320502. Winkelinrichting en uitrusting, tweedehands | Store fixtures and equipment, secondhand

Werken bij AB CONFORT CVOHA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AB CONFORT CVOHA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AB CONFORT CVOHA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AB CONFORT CVOHA. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker met poetsmachine m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het reinigen van de toonzaal aan de hand van een poetsmachine. Daarnaast sta je ook in voor het schoonmaken van het sanitair. Je wil een tijdelijke opdracht werken van 1 week

  • CONVENTIONEEL DRAAIER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een conventioneel draaier. Deze firma is gespecialiseerd en actief in lagers, aandrijvingen, bevestigingsmaterialen en gereedschappen. Zij besteden hun onderhoudsdiensten uit naar industrie, met als specialisatie balanceren (uitlijnen). Je krijgt jouw opleiding ter plekke in het atelier. Schoolverlaters komen dus zeker ook in aanmerking! Als conventioneel draaier werk je uitsluitend in het atelier. Het werk is niet computergestuurd maar manueel. Ervaring met frezen is een plus! Je werkt van maandag tot en met donderdag van 7u30 - 16u, en op vrijdag tot 15u. Heel sporadisch werk je ook op zaterdag.

  • Heftruckchauffeur productie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator sta je in voor het afvullen en laden van kwaliteitsproducten volgens gangbare kwaliteits-, veiligheids- en milieunormen. Jouw taken zien er uit als volgt: - Afvullen van verschillende soorten producten volgens de beschreven instructies. Toezien op veilige en precieze werking van de installatie. - Nauwkeurig invullen van vul- en laadopdrachten. - Laden en lossen van verpakkingsmaterialen, afgewerkte producten en verpakte grondstoffen. - Rijden met de heftruck voor het stapelen van de afgevulde goederen en het laden en lossen van vrachtwagens.

  • Onderhoudsmecanicien - 2 ploegen (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de onderhoudsmecanicien (m/ v) voor een metaalbedrijf in de regio Hooglede/ Gits die wij zoeken? Onze klant is de specialist in het maken van profielen op maat van de klant (maat/ vorm/ kleur). Deze profielen zijn klaar voor montage. Meer dan 500 medewerkers werken dagelijks mee aan de productie van deze koudvervormde stalen profielen. Hoe ziet jouw dag als onderhoudsmecanicien eruit? Als onderhoudsmecanicien ben je verantwoordelijk voor het herstellen van storingen aan de installaties en machines. En zorg je bovendien voor het preventief onderhoud om storingen te voorkomen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Tisselt M/V (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • POETSHULP VOORTKAPEL-WESTERLO (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Verkoper / Verkoopster slagerij (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Winkelbediende m/v gezocht voor slagerij regio Avelgem. Jouw taken : Je vult de toonbank aan Je bestelt de klanten Je doet kassawerk Je zorgt mee voor een propere winkel en atelier Je maakt eenvoudige bereidingen (hamburgers maken, brochettes steken enz.) Jouw uurrooster : Te bespreken Ze zijn open op zaterdag en zondagvoormiddag dus flexibiliteit in het weekend is een must

  • Bijlesgever fysica (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • jobstudent woensdag + weekend (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: T-INTERIM MENEN

    Type: Studentenjob

    Je zult de klanten helpen aan de kassa Je zult de winkel op orde houden en de rekken aanvullen / controleren Je zult de klanten helpen in de winkel Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de snelst groeiende non-food retailers. Ze onderscheidt zich door haar uitgebreid assortiment en verbazend lage prijzen. 

  • Psycholo(o)g(e) of orthopedago(o)g(e) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Rosé Sublime

    Type: Zelfstandige activiteit

    DE STROMING – GROEPSPRAKTIJK VOOR PSYCHOTHERAPIE – PSYCHOLOGIE EN ORTHOPEDAGOGIE Wij zoeken een gedreven “oplossingsgerichte” persoon . Persoon heeft een opleiding met ervaring en voldoende kennis van: Individuele psychologische en pedagogische diagnostiek en behandeling Gezinsdiagnostiek, gezinsondersteuning en begeleiding Netwerkondersteuning Er wordt gewerkt onder zelfstandig statuut. Persoon moet minimum 8 uur per week werken. Belangrijk is dat de persoon in team kan werken en mee de groepspraktijk helpt uitbouwen. Wie wil nader kennismaken, bel of mail voor een afspraak Werkadres: Kuurne Info bij Xavier Maes, 0475/343653 en email: [email protected] www.groepspraktijkdestroming.com

  • Zelfstandig Vertegenwoordiger Medische Sector (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: ERWIN HIMPENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe vertegenwoordiger voor innovatieve medische apparatuur in de rehabilitatiesector. Onze klanten zijn ziekenhuizen, rehab centers, universiteiten in de Benelux. Movendo is een Italiaanse producent van hoogwaardige medische revalidatierobots. We introduceren de Hunova revalidatierobot in de Benelux. Onze targetklanten zijn revalidatiecentra, ziekenhuizen en universiteiten. www.movendo.technology

  • VERTEGENWOORDIGER PARFUMERIE - WELLNESS OP ZELFSTANDIGE BASIS - NIET IN LOONDIENST- hoge commissie (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u reeds actief in de parfum/wellness branche ?? Wij zijn een groothandel/fabrieksagent van geuren, etherische olien,parfumolien, kaarsen.... Wij kijken momenteel uit naar een accountmanager op zelfstandige basis voor België voor het bezoeken van deze doelgroep en aanverwanten om onze collecties te verkopen. U DIENT DUS IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW NUMMER. Wij verdelen exclusief het programma van de firma pajoma - duitsland voor Belgie ( www.pajoma.de) en zoeken iemand uit de sector om deze artikelen aanvullend of als hoofdzaak mee te nemen.

Zoek naar antwoorden van AB CONFORT CVOHA in sociale netwerken
Look for responds of AB CONFORT CVOHA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AB CONFORT CVOHA. Laat een reactie achter voor AB CONFORT CVOHA. AB CONFORT CVOHA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AB CONFORT CVOHA. Leave a respond for AB CONFORT CVOHA. AB CONFORT CVOHA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AB CONFORT CVOHA op de google maps. Adres en contacten AB CONFORT CVOHA
Location of AB CONFORT CVOHA on the google maps. Address and contacts of AB CONFORT CVOHA

Andere gerelateerde bedrijven als come AB CONFORT CVOHA AB CONFORT CVOHA: WILLEM BOCKSTAELE/W. BOEKSTAELE | Fonds Arbeidsongevallen v Zeevisserij | Marjoleintje | Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV | BOUTIQUE SILHOUETTE

Other related companies as AB CONFORT CVOHA: WILLEM BOCKSTAELE/W. BOEKSTAELE | Fonds Arbeidsongevallen v Zeevisserij | Marjoleintje | Vlaamse Uitgeversmaatschappij NV | BOUTIQUE SILHOUETTE

AB CONFORT CVOHA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AB CONFORT CVOHA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02460906982. Het bedrijf AB CONFORT CVOHA bevindt zich op het adres: FAZANTENDREEF 97; 2990; WUUSTWEZEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 116,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 440,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Elektrische and elektronische apparatuur Gh. Producten gemaakt in AB CONFORT CVOHA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AB CONFORT CVOHA is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AB CONFORT CVOHA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AB CONFORT CVOHA, openstaande posities, locatie van AB CONFORT CVOHA op de kaart.

AB CONFORT CVOHA is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is AB CONFORT CVOHA, company assigned to the tax number BE02460906982. The company AB CONFORT CVOHA is located at the address: FAZANTENDREEF 97; 2990; WUUSTWEZEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 116,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 440,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Elektrische and elektronische apparatuur Gh. Products created in AB CONFORT CVOHA were not found.
The main activity of AB CONFORT CVOHA is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AB CONFORT CVOHA is not available. You also can look at reviews of AB CONFORT CVOHA, open positions, location of AB CONFORT CVOHA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AB CONFORT CVOHA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AB CONFORT CVOHA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AB CONFORT CVOHA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AB CONFORT CVOHA, employees, financial statistics.