AFIBEL

Contactgegevens AFIBEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AFIBEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

AFIBEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONINGIN ASTRIDLAAN 23; 3290; DIEST, België

Telefoon (phone): 13311889 (+32-13311889) 13311889 (+32-13311889)

Fax (fax): +32 (71) 440-68-32 +32 (71) 440-68-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AFIBEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AFIBEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AFIBEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AFIBEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AFIBEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AFIBEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AFIBEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AFIBEL
Products information AFIBEL

BTW identificatienummer (tax): BE01383422851
Ondernemingsnummer: 6152313232
Hoofdstad (capital): 125,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 130,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in AFIBEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Belastingconsulenten; Diverse juridische dienstverlening

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AFIBEL
(Get full report from official database of BE for AFIBEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor AFIBEL
Addition kinds of activities for AFIBEL

7021. Kamer- en pensionhuizen | Rooming and boarding houses
22999908. Noils, wol en sybokhaar | Noils, wool and mohair
27520102. Photo-offset printing | Photo-offset printing
35350100. Eenheidshandelen transportsystemen | Unit handling conveying systems
41110301. Luchthaven limousine, geplande dienst | Airport limousine, scheduled service
80420101. Neem contact op met de lens specialist specialist | Contact lense specialist optometrist
87320103. Bedrijfsonderzoeksdienst | Business research service

Werken bij AFIBEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AFIBEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AFIBEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AFIBEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur - Tijdelijke lange opdracht (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De parkwachter zorgt ervoor dat dat de bedrijfsmiddelen tijdig inzetbaar en klaargelegd zijn zodat de geplande werkzaamheden tijdig uitgevoerd kunnen worden. - Klaarzetten van het gevraagde materiaal om mee naar de werf te nemen. - Controleren van de staat en keuring van in-en uitgaande materialen. - Communiceren over het niet-inzetbaar materiaal aan operations en proactief meezoeken naar oplossingen - Uitvoeren van werkzaamheden aan allerhande soorten slangen. - Onderhouden van de interne hallen en het terrein buiten.

  • Sales assistant (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de sales assistant waar onze klant in Diegem op zoek naar is? Ze zijn een international marketing en logistiek bedrijf met heel wat ervaring in de distributie van reclamefolders. Onze klant bereikt wekelijks meer dan 4,5 miljoen gezinnen in België en ze zijn het nummer 1 promotie en shopping platform op de Belgische markt. Je takenpakket bestaat uit de volgende zaken: Als Sales Assistant binnen de afdeling Customer Service, ben je verantwoordelijk voor de verwerking en de opvolging van de klantendossiers. Je verzorgt de opmaak van offertes en je staat in voor een tijdige en correcte verwerking van bestellingen. Je denkt mee met de klant in het bepalen van bedelingszones en adviseert en informeert hem bij vragen betreffende het offline en online productaanbod. Hiervoor werk je nauw samen met de betreffende Accountmanagers. Je bent als het ware de Single Point Of Contact voor jouw klantenportefeuille en je volgt deze strategische klanten op van A tot Z. Je draagt zorg voor een correcte orderverwerking in bedrijfseigen systemen. Je geeft de orders en klachten tijdig en correct in volgens commerciële en operationele afspraken. Je treedt op als back-up voor de Accountmanagers bij commerciële vragen van klanten. Bij operationele problemen zoek je mee naar mogelijke oplossingen, sta je de klant te woord om hem te informeren en adviseren. Je analyseert, beantwoordt en coördineert opmerkingen en vragen van klanten. Je leert graag bij en nieuwe verantwoordelijkheden vormen voor jou een uitdaging. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Teamleader.

  • Procesoperator veevoeding 2-ploegen M/V (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een proces-operator die in 2- ploegen te Izegem aan de slag wil? Dan hebben wij de job voor jou! Voor onze klant actief in veevoeders zijn we op zoek naar een technisch onderlegde proces - operator. Je controleert de goede werking van de machines en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de productie. Je lost kleine technische storingen op en je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels, waarbij je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer beheerst. Je werkt hierbij steeds volgens de werkinstructies en vastgelegde procedures. Ook het net houden van de procesinstallatie en de werkvloer behoort tot je takenpakket. Je werkt nauw samen met collega-operatoren, zodat relevante informatie correct wordt overgedragen. Je schrikt er niet voor terug om eens met de heftruck ter rijden, wat te vegen en vooral veel bij te leren.

  • Kraanmachinist - rijbewijs CE (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Hechtel-Eksel zijn we op zoek naar een gemotiveerde kraanmachinist met rijbewijs CE

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wichelen/Lede – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is gelegen in Geel en zoekt enthousiaste medewerkers, die wensen te werken in het kader van dienstencheques. Wij bieden een deeltijdse betrekking naar eigen keuze. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio Geel.

  • Hoger Redder Sportoase Zwem.com Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • tijdelijk administratief medewerker (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

    Type: Vaste Job

    behandelen van binnegekomen productiestalen en salessamples ongeveer 50% meetwerk : ruwe meting van een aantal productiestalen en opmeten van prototypes voor fitting pakjes maken en comments ingeven Bedrijfsprofiel: Deze organisatie is al jarenlang actief in het ontwerpen van modieuze kledij maar tevens ook in het herbergen van bestaande merken. Ze hebben verschillende vestigingen zowel nationaal als internationaal en ondertussen werken een 60-tal medewerkers dag in dag uit om de kledij tot bij de mensen te brengen. 

  • Mixerchauffeurs C / CE (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: YVAGA

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het leveren van beton op bouwwerven met de betonmixer voor onze klanten en betoncentrales. Ref. Servicepunt T&L Transport C

  • Service Coördinator (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: JLE-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Jobbeschrijving Je bent coördinator voor de monitoring en onderhoud van bestaande klanten binnen een professioneel service team Je staat in voor de opvolging en uitvoering van service en monitoring contracten Je volgt de PV installaties op en detecteert mogelijke problemen Je stuurt de techniekers aan en zorgt voor de nodige feedback Je coördineert het onderhoud en de nodige interventies alsook mogelijke onderaannemers Je werkt ook mee in de opmaak van service offertes Indien nodig, mee interventies uitvoeren bij klanten, visueel, elektrisch en mechanisch Je werkt mee aan een optimale stockbeheer

  • Architecte Conception expérimenté(e) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FAST FORWARD ARCHITECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ce que nous recherchons avant tout, un(e) chouette collègue vous faites partie de la cellule initiation et conception du projet. Cette cellule initialise les projets, travaille sur des concours, définit les budgets, élabore des plans jusqu’au et y compris le permis d’urbanisme quelqu'un qui souhaite donner forme aux écoles, hôpitaux et autres bâtiments publics mais aussi au projets haut de gamme vous travaillez à différentes échelles et envergures (allant de 1,5MIO à 40MIO EUR) vous élaborez des masterplans et des plans de maintenance pour les bâtiments et sites publics, tant en termes de timing, de budgétisation, de phasage, de mesure, de conception et de programme de construction en collaboration avec le maître d’ouvrage un concepteur avec une vision « Fast Forward » de l'architecture, à savoir, ayant une attention pour l'intégration du projet dans le contexte, la qualité spatiale des intérieurs, l’incidence lumineuse, le vieillissement des façades et la robustesse des intérieurs, et ayant une attention pour le dialogue avec le maître d’ouvrage vous rédigez les rapports des réunions avec le maître d’ouvrage vous aidez à la visualisation des concepts en 3D vous êtes responsable pour l’élaboration du matériel de présentation un concepteur qui peut également ajouter une dimension architecturale aux rénovations

Zoek naar antwoorden van AFIBEL in sociale netwerken
Look for responds of AFIBEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor AFIBEL. Laat een reactie achter voor AFIBEL. AFIBEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AFIBEL. Leave a respond for AFIBEL. AFIBEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AFIBEL op de google maps. Adres en contacten AFIBEL
Location of AFIBEL on the google maps. Address and contacts of AFIBEL

Andere gerelateerde bedrijven als come AFIBEL AFIBEL: LE RALLYE DE SERAING | ARISTOCRAT | BOEYKENS MARC | G. VANDERSANDEN | Van Bogaert B.V.B.A.

Other related companies as AFIBEL: LE RALLYE DE SERAING | ARISTOCRAT | BOEYKENS MARC | G. VANDERSANDEN | Van Bogaert B.V.B.A.

AFIBEL is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AFIBEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01383422851. Het bedrijf AFIBEL bevindt zich op het adres: KONINGIN ASTRIDLAAN 23; 3290; DIEST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 125,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 130,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Belastingconsulenten; Diverse juridische dienstverlening. Producten gemaakt in AFIBEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AFIBEL is Steenkoolmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AFIBEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AFIBEL, openstaande posities, locatie van AFIBEL op de kaart.

AFIBEL is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is AFIBEL, company assigned to the tax number BE01383422851. The company AFIBEL is located at the address: KONINGIN ASTRIDLAAN 23; 3290; DIEST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 125,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 130,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Belastingconsulenten; Diverse juridische dienstverlening. Products created in AFIBEL were not found.
The main activity of AFIBEL is Coal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AFIBEL is not available. You also can look at reviews of AFIBEL, open positions, location of AFIBEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AFIBEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AFIBEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AFIBEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AFIBEL, employees, financial statistics.